Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

bevanda4
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la bevanda4 » 24 mar 2013, 15:03

bevanda4 je napisao/la: sta se tice formule, prijatelj mi predlaze da ovaj put ganjam vettela (2,70).. Nemam razloga ne odigrat posto je momak nekidan pogodio raikkonena na kvoti 20,00. Sretno!
e da je vise ovakvih prijatelja :mrgreen:
U desetom selu živi Antuntun!

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 24 mar 2013, 15:07

Titova-Juga je napisao/la:
diplomatija je napisao/la:ceska - danska 1, dvije kuce stavljam na cehe, dobio sam informacije iz danske da ta reprezentacija bukvalno i ne postoji, da je apsolutno rasulo u ekipi i danas gube sto posto.. sretno

I šta bi, jesi na ulici trenutno, hvataš li barem free-wifi igdje da odg. na ovu poruku ?
:lol: :lol: :lol:

husex
Kontakt:

Post Postao/la husex » 24 mar 2013, 15:09

evo jedan od mene pa pokusajte :)
villareal- huelva tip1
miami- charlotte (+16,5) tip h1
houston-san antonio (+212,5) tip z2
(-17,5+) josh smith tip 2
(-17,5+) K. walker tip 1
(-21,5+) M. ellis tip 2
Hull KR- Castleford tip 1
nadam se prolazu :D

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 24 mar 2013, 15:11

Svrki je napisao/la:Jedan moj prijedlog za sutra, pa ako bude neko zelio neka proba.

Zadar - Split 2

Moguca saradnja dva kluba. Prvu kuci Split izgubio, sad vjerujem da ce Split uzeti, kvota 2.75. Probat cu pa sta bude.
ako uzmem u obzir ovo sta su ostali napisali (o borbi za ostanak) i dodam Tornado (zadarski navijaci) na domaćem terenu... Mislim da bi samo budala stavila na splita veceras! Gledao sam uzivo momke kako navijaju, sto se kosarke tice - nema im ravnih sve do grcke.. Doslovno su im 6. igrač na terenu. Ili odigrat zadra ili izbjeć par i ne osvrtat se! :) pozdrav!

Falcaoo
Kontakt:

Post Postao/la Falcaoo » 24 mar 2013, 15:14

husex je napisao/la:evo jedan od mene pa pokusajte :)
villareal- huelva tip1
miami- charlotte (+16,5) tip h1
houston-san antonio (+212,5) tip z2
(-17,5+) josh smith tip 2
(-17,5+) K. walker tip 1
(-21,5+) M. ellis tip 2
Hull KR- Castleford tip 1
nadam se prolazu :D
miami-charlotte hend. +16,5 2 ;)

reha87
Kontakt:

Post Postao/la reha87 » 24 mar 2013, 15:26

canca je napisao/la:Jekaterinburg(-10.5)-Fenerbahce F 1 1.85
Vec se pricalo o ekipi Ekaterinburga, imaju daleko najjacu ekipu u Euroligi a vjerujem da bi i u WNBA-u pruzali dobre partije. Ekipu cine odlicne igracice kao sto su Bird, Parker, Taurasi itd. Veliki su favoriti u ovom finalu u kojemu docekuju ekipu Fenera. Fener se dobro namucio da bi dosao do ovoga finala, prvo su jedva dobili Spartaka i uspjeli proci dalje, i onda su u cetvrtfinalu uspjeli okrenuti -10 protiv Kosica i proci u finale. Ja sam ovdje ocekivao hendikep bar 14,5 i morao sam ovo uzeti kada sam vidio. Jeste da je ovo finale i sve, ali Ekaterinburg je stvarno prejaka ekipa za Europu i mislim da njima nece biti nikakav problem dobiti 11 razlike jer su dosta kvalitetnije od Fenera. Mnoge klade su vec blokirale ovaj par i digle granicu na 12,5 , ja sam se odlucio odmah odigrati u fortuni dok nisu digli i oni ili spustili kvotu.
bra'o!

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 24 mar 2013, 15:40

miami - charlotte 1. poluvrijeme 2 @7,85

zadnje 3 utakmice miami ide u prijelaz, nadajmo se da će i četvrtu :) btw, ako su mogli izgubit na poluvremenu od detroita 3 razlike, mogu i od charlottea bar 2 - gledajući sinoćnje rezultate (cha 91 - 92 det) :mrgreen:

i još jedna zanimljivost, kvota na prijelaz 2/1 je 6,00.. a pobjeda charlottea 1. pol je 7,85 :lol: :lol:

canca
Kontakt:

Post Postao/la canca » 24 mar 2013, 15:41

reha87 je napisao/la:
canca je napisao/la:Jekaterinburg(-10.5)-Fenerbahce F 1 1.85
Vec se pricalo o ekipi Ekaterinburga, imaju daleko najjacu ekipu u Euroligi a vjerujem da bi i u WNBA-u pruzali dobre partije. Ekipu cine odlicne igracice kao sto su Bird, Parker, Taurasi itd. Veliki su favoriti u ovom finalu u kojemu docekuju ekipu Fenera. Fener se dobro namucio da bi dosao do ovoga finala, prvo su jedva dobili Spartaka i uspjeli proci dalje, i onda su u cetvrtfinalu uspjeli okrenuti -10 protiv Kosica i proci u finale. Ja sam ovdje ocekivao hendikep bar 14,5 i morao sam ovo uzeti kada sam vidio. Jeste da je ovo finale i sve, ali Ekaterinburg je stvarno prejaka ekipa za Europu i mislim da njima nece biti nikakav problem dobiti 11 razlike jer su dosta kvalitetnije od Fenera. Mnoge klade su vec blokirale ovaj par i digle granicu na 12,5 , ja sam se odlucio odmah odigrati u fortuni dok nisu digli i oni ili spustili kvotu.
bra'o!
hvala, nadam se da vas je vise ispratilo i da ste vec orobili klade :D

Falcaoo
Kontakt:

Post Postao/la Falcaoo » 24 mar 2013, 16:02

Elche-Real Murcia 2 @5,00 X2 @2,10

Svrki
Kontakt:

Post Postao/la Svrki » 24 mar 2013, 16:24

bevanda4 je napisao/la:
Svrki je napisao/la:Jedan moj prijedlog za sutra, pa ako bude neko zelio neka proba.

Zadar - Split 2

Moguca saradnja dva kluba. Prvu kuci Split izgubio, sad vjerujem da ce Split uzeti, kvota 2.75. Probat cu pa sta bude.
ako uzmem u obzir ovo sta su ostali napisali (o borbi za ostanak) i dodam Tornado (zadarski navijaci) na domaćem terenu... Mislim da bi samo budala stavila na splita veceras! Gledao sam uzivo momke kako navijaju, sto se kosarke tice - nema im ravnih sve do grcke.. Doslovno su im 6. igrač na terenu. Ili odigrat zadra ili izbjeć par i ne osvrtat se! :) pozdrav!
Ja igrao 2. I dalje mislim da je bio dogovor u pitanju, sta god neko pisao. Vidjet cemo. Sretno ;)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 24 mar 2013, 16:27

Falcaoo je napisao/la:Elche-Real Murcia 2 @5,00 X2 @2,10
za ovo sam i ja cuo danas ali ne volim igrati takve stvari :D ko odigra stetno mu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Falcaoo
Kontakt:

Post Postao/la Falcaoo » 24 mar 2013, 16:35

LenBias je napisao/la:
za ovo sam i ja cuo danas ali ne volim igrati takve stvari :D ko odigra stetno mu
Ja nisam nista cuo nego igram po osjecaju a tako i volim igrati najvise, ugl. slicno kao i juce one francuze sto sam pogodio itd. da ne pricam sad opsirno mislim da bi trebala doci dvica, elche ima nezz sad tocno ali desetak bodova ispred drugog pa im i ne treba bas pobjeda tolko hitno dok Murcia treba pobjedu jer su samo 2 boda iznad zone ispadanja, elche vezao 2 poraza za redom i proslu kod kuce smo vidili da su izgubili od Mirandesa koji se također bori za ostanak! Ugl. vidicemo sta ce bit, sretno ko odigra! ;)

canca
Kontakt:

Post Postao/la canca » 24 mar 2013, 17:16

Evo nesto NBA, bit ce jos kasnije ali sam ovo za sada uocio.. mforce, bevanda i ostali koji prate nba slobodno prokomentirajte i dajte jos koji prijedlog :D

Okl-Por:R.Westbrook (23.5) 2 1.82
Veceras nas ocekuje jako zanimljiv dvoboj Westbrooka i Lillarda. Lillard me odusevio, ako sam od ijednog rookia ocekivao da ce imati 20 poena u prosjeku po utakmici to je bio Davis. Iako je odlican u napadu obrana mu nije bas jaca strana, a danas ga ocekuje dvoboj protiv odlicnog Westbrooka. Prvenstveno mi se ovo svidja posto je u vecini klada 24,5 ili 25,5 granica a vidjeli smo neko vecer koliko znaci jedan poen. Westbrook se sastajao sa Portlandom 2 puta ove sezone, u prvom susretu zabio je 32 poena, a u drugom susretu 18. U drugom susretu imao je ocajan sut, 5-21 zbog cega je i ostao u underu. Veceras ga ocekujem na nivou, kao u prvoj utakmici, a po meni je jedina prepreka prolasku ovoga para blow out ili pak ocajan sut kao u prosloj utakmici. Mislim da nece ponoviti sut jer ako vidi da ga ne ide probat ce na ulaze i iznuditi koje slobodno. Preostaje nam da vidimo..

Mia-Cha:Allen R. (11.5) 2 1.82
Miami ce veceras traziti a najvjerovatnije i pronaci 26-u uzastopnu pobjedu. Igraju protiv po meni najlosije ekipe lige Charlottea. Kao i svi tako i ja ocekujem da ce Miami napokon razbiti Charlotte i da ce biti blow out a to znaci vise minuta za Ray Allena. On provodi u prosjeku 25 minuta na terenu i uzme oko desetak suteva. Sa Charlotteom se susreo 2 puta ove sezone, prvi put je bilo u predsezoni kada je za 26 minuta zabio 15 poena, a u drugoj utakmici je za takodjer 26 minuta zabio 7 poena. U obe te utakmice nije bio blow out ali je Miami od zadnje utakmice uhvatio jako dobru formu i veceras ocekujem da ce rijesiti sve u prvom poluvremenu i da ce Ray Allen dobiti vise od 25 minuta igre i da ce uzeti vise suteva a svi znamo kakav je on suter i mislim da mu ova granica nece biti problem

Sta mislite o Parkeru over ?
Jeste da se tek vratio preksinoc i da je velilka granica 20,5, ali je odmah pokazao da se vratio spreman ubacivsi 22 poena. Ocekuje ga dvoboj protiv tarabe Lina, i ja jednostavno uvijek moram uzeti over playeva koji igraju protiv njega. Parker se ove sezone susreo 3 puta sa Houstonom, u prvoj je utakmici zabio 17 ali je igrao samo 25 minuta radi blow outa, u drugoj 27 i u trecoj 31.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 24 mar 2013, 17:25

Lopez protiv "supljih" Sunsa :lol:

joj undera k˙o sto gledamslika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 24 mar 2013, 17:34

canca je napisao/la: Sta mislite o Parkeru over ?
Jeste da se tek vratio preksinoc i da je velilka granica 20,5, ali je odmah pokazao da se vratio spreman ubacivsi 22 poena. Ocekuje ga dvoboj protiv tarabe Lina, i ja jednostavno uvijek moram uzeti over playeva koji igraju protiv njega. Parker se ove sezone susreo 3 puta sa Houstonom, u prvoj je utakmici zabio 17 ali je igrao samo 25 minuta radi blow outa, u drugoj 27 i u trecoj 31.
po meni se bolje kockat sa ginobili under (13,5)... Pa neka parker ubaci i 40 ako ga je volja :)

Invincibles
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles » 24 mar 2013, 17:58

Falcaoo je napisao/la:
LenBias je napisao/la:
Ja nisam nista cuo nego igram po osjecaju a tako i volim igrati najvise, ugl. slicno kao i juce one francuze sto sam pogodio itd. da ne pricam sad opsirno mislim da bi trebala doci dvica, elche ima nezz sad tocno ali desetak bodova ispred drugog pa im i ne treba bas pobjeda tolko hitno dok Murcia treba pobjedu jer su samo 2 boda iznad zone ispadanja, elche vezao 2 poraza za redom i proslu kod kuce smo vidili da su izgubili od Mirandesa koji se također bori za ostanak! Ugl. vidicemo sta ce bit, sretno ko odigra! ;)
Ja sam htio igrat x2,al kad sam vidio da ima jos 12 kola do kraja,lupio sam keca pa sta bude... :|
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 24 mar 2013, 18:12

joj Petroveeee :oops: :oops:

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 24 mar 2013, 18:40

Horford više, Cousins više. Šta mislite ?

Protivničke ekipe loše pod košem, a očekujem da će Cousins dibidus prebaciti marginu i da će odvesti Sacramento do pobjede a i tu je kvota 1.70.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 24 mar 2013, 18:42

@svrki, nije da likujem al tesko je bilo za ocekivat da split ista konkretno ucini u "dvorani Krešimira Ćosića" večeras. Evo meni zadar donio neku lovicu na duplanju, pa nisi pao uzalud :) pozdrav.

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 24 mar 2013, 18:53

što se tiče španjolaca probat ću ovako, čisto da ubijem dosadu:

real murcia daje gol
viljareal-recreativo oba daju gol
las palmas daje gol
alcocron - numancia 1x (za ovaj par sam se mislio stavit 0:0 točan rezultat na kvoti 9,00.. Jer statistika numancie nalaze takav rezultat.. Al treba se nešto love sačuvat i za nba, pa sam odustao..)

ukupna kvota: 4,4401

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.