FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- savatihotece
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Prvo skoči pa reci hop.
Nemojte da se poslije ujedate za jezik.
Nemojte da se poslije ujedate za jezik.
Ja ne mislim da je ovo suplja oko kampa ili akademije za mlade igrace. Po meni nije bitno na kojoj ce to opstini biti bitno je da se napravi. Uglavnom covjek je rekao da ce to biti prvi korak, poslije toga bi kad se srede dugovi i ulagao u Sarajevo a kad se steknu zakonski osnovi i kupio.
Sto se tice Opstine Centar to je vjerovatno u pitanju Betanija gdje smo za vrijeme Pasica trebalo praviti stadion a prije atueliziranja teme da nam opstina prepise u vlasnistvo stadion Kosevo. Mislim da bi to pored Ilidze bilo naidealnije rijesenje osim ako to od politickih elita nije neko vec zapikao.
Sto se tice toga na Ilidzi mislim da je to pravo dobra opcija, odnosno najbolja, jer vec postoji neki plan i mislim saglasnost opstine da se tu gradi trening kamp. I trebao je da bude tu kamp reprezentacije ali je Zenica bila tada prihvatljivija opcija za tada veoma uspjesne ljude u savezu.
Sto se tice Opstine Centar to je vjerovatno u pitanju Betanija gdje smo za vrijeme Pasica trebalo praviti stadion a prije atueliziranja teme da nam opstina prepise u vlasnistvo stadion Kosevo. Mislim da bi to pored Ilidze bilo naidealnije rijesenje osim ako to od politickih elita nije neko vec zapikao.
Sto se tice toga na Ilidzi mislim da je to pravo dobra opcija, odnosno najbolja, jer vec postoji neki plan i mislim saglasnost opstine da se tu gradi trening kamp. I trebao je da bude tu kamp reprezentacije ali je Zenica bila tada prihvatljivija opcija za tada veoma uspjesne ljude u savezu.
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Ilidza je najbliza za kamp. Misli se uz kamp graditi, postepeno, i internat za talentovane igrace iz cijele BiH.
Nacelnik opstine Ilidza je najsusretljiviji sto se tice lokacije i papirologije. Valjda se vec sve to uklapa u urbanisticke projekte te opstine, sa Ilidzom bi najbrze islo. Ne znam tacno koja je lokacija u pitanju.
Centar i Stari grad tesko da mozemo tu nesto. Prenatrpana je podrucije, a nije u urbanistickim planovima ostvljen prostor za takav projekat. Novo Sarajevo Koldzo i zeljeznicari, nista to. Novi Grad, ne znam kakva je situacija sa Efendicem, koji je nacelnik amo. Djeluje mi dosta spreman na razne vidove saradnje i pokusaja napretka opstine.
Moja licna procjena da je Ilidza najblize ovoj prici. Eventualno Hadzici i Vogosca.
Nacelnik opstine Ilidza je najsusretljiviji sto se tice lokacije i papirologije. Valjda se vec sve to uklapa u urbanisticke projekte te opstine, sa Ilidzom bi najbrze islo. Ne znam tacno koja je lokacija u pitanju.
Centar i Stari grad tesko da mozemo tu nesto. Prenatrpana je podrucije, a nije u urbanistickim planovima ostvljen prostor za takav projekat. Novo Sarajevo Koldzo i zeljeznicari, nista to. Novi Grad, ne znam kakva je situacija sa Efendicem, koji je nacelnik amo. Djeluje mi dosta spreman na razne vidove saradnje i pokusaja napretka opstine.
Moja licna procjena da je Ilidza najblize ovoj prici. Eventualno Hadzici i Vogosca.
Što se tiće kampa odma da vam kažem od toga nema ništa samo pusti snovi.Ni kamp-kućicu nemožete imati a kamoli sportski kamp !
- Crni gavran
- Kontakt:
Ja zelim da izgradite najmoderniji kamp u regionu
Nego kad igrate sa Slavijom, pise u najavi ovog sajta da ste poceli u 17:00?
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/13/premijer-liga-bih" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/13/premijer-liga-bih" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 03 avg 2013, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Mogu isto kao sto je Zeljo izgradio mercedes arenu.Anamarija je napisao/la:Što se tiće kampa odma da vam kažem od toga nema ništa samo pusti snovi.Ni kamp-kućicu nemožete imati a kamoli sportski kamp !
- Crni gavran
- Kontakt:
@Anamarija, treba mi neko pametan za taj odgovor 
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Crni gavran je napisao/la:@Anamarija, treba mi neko pametan za taj odgovor
ahahahahahahaha
Anamarija je napisao/la:Danas ni sutra ne igra sarajevo ,svi su otišli u kamp !

što bi rekli navijači milana
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Hvala Gavrane vrijeme če pokazati a ovi što misle da neče biti ništa sa njima no coment.A šta li če pričati ako se taj kamp napravi ???????Da brate sutra igramo ima i prenos na BHT U 17 00Crni gavran je napisao/la:Ja zelim da izgradite najmoderniji kamp u regionu![]()
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 03 avg 2013, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
@Anamarija
Pjeni, pjeni..bice dobro, zelim sabura tvojoj porodici.Mogu misliti kako je njima svaki dan, a ti se ne predaji momce borba bices dobro!Moj krelac
Pjeni, pjeni..bice dobro, zelim sabura tvojoj porodici.Mogu misliti kako je njima svaki dan, a ti se ne predaji momce borba bices dobro!Moj krelac
- Crni gavran
- Kontakt:
Ove horde spavaju, boli ih qrac sto se ja sikiram kako su prosli
Sutra igrate
Anamarija idi vidi ima li mene u kampu

Hvala Sekac buraz, poderite Lukavcane
Sutra igrate
Anamarija idi vidi ima li mene u kampu
TAKOĐE BRATE IGRAO SAM NA VASCrni gavran je napisao/la:Ove horde spavaju, boli ih qrac sto se ja sikiram kako su prosli![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sutra igrate![]()
Anamarija idi vidi ima li mene u kampu![]()
Sarajevo ljubavi moja!
Idi na drugi forum ovde nema takvi,a i ti si gavrane neki mudracCrni gavran je napisao/la:@Anamarija, treba mi neko pametan za taj odgovor
- Crni gavran
- Kontakt:
Ja cu ici samo gdje si ti, ljubavi, heheheheheheheAnamarija je napisao/la:Idi na drugi forum ovde nema takvi,a i ti si gavrane neki mudracCrni gavran je napisao/la:@Anamarija, treba mi neko pametan za taj odgovor
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Dobro se krije cifra koju je dobio klub od Sesarovog transfera
nemoš iskopati ni lopatomskile je napisao/la:Dobro se krije cifra koju je dobio klub od Sesarovog transfera
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Pa zato sto nisu dobili marke, logicno.skile je napisao/la:Dobro se krije cifra koju je dobio klub od Sesarovog transfera
pazi šta pišeš igraš seAnamarija je napisao/la:Idi na drugi forum ovde nema takvi,a i ti si gavrane neki mudracCrni gavran je napisao/la:@Anamarija, treba mi neko pametan za taj odgovor
Sarajevo ljubavi moja!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.