relano najbolji za maminja
GNK Dinamo Zagreb
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
relano najbolji za maminja
Ipak, kada mu je preneseno da je njegov kum Zdravko javno procijenio da više nema snage biti 12 sati u klubu, Ćiro se ‘razbudio’.
‘Ne da mogu biti 12 sati u klubu nego ga mogu 12 sati nositi na… znate već čemu,’ za kraj se i nasmijao brončani trener iz Francuske
1946
- Consigliere
- Kontakt:
Head je napisao/la:Ipak, kada mu je preneseno da je njegov kum Zdravko javno procijenio da više nema snage biti 12 sati u klubu, Ćiro se ‘razbudio’.
‘Ne da mogu biti 12 sati u klubu nego ga mogu 12 sati nositi na… znate već čemu,’ za kraj se i nasmijao brončani trener iz Francuske![]()
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ciro
Cico

Cico

- Titova-Juga
- Kontakt:
Nemojte misliti da je retorika, proći ćemo Beč !!
A još kad bi ja sjeo na klupu i vodio momčad, zapamtite, prošli bi k'o plitak potok !
Da, da...
Jer, ja... možete misliti o meni da sam luđak, al' ja sam puno ovoga stvorio.
I samo takvi ljudi koji su odgovorni, koji su hrabri, mogu voditi...kukavice ne mogu voditi projekte.
A ja nisam kukavica, samo znam da bi me ismij'o cijeli svijet, razumijete,...al' da TATA sjedne na klupu (k'o plitak potok) bi pr...
ili Ćiro iz 82-e.
[youtube][/youtube]
A još kad bi ja sjeo na klupu i vodio momčad, zapamtite, prošli bi k'o plitak potok !
Da, da...
Jer, ja... možete misliti o meni da sam luđak, al' ja sam puno ovoga stvorio.
I samo takvi ljudi koji su odgovorni, koji su hrabri, mogu voditi...kukavice ne mogu voditi projekte.
A ja nisam kukavica, samo znam da bi me ismij'o cijeli svijet, razumijete,...al' da TATA sjedne na klupu (k'o plitak potok) bi pr...
ili Ćiro iz 82-e.
[youtube][/youtube]
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Ovo je najveći problem Dinam sada, što će ti prošlost. Dinamo može proći Beč jer jednostavno je teško da se onako loše odigra, a i Bjelica je tek sada na mukama, treba vidjeti kako će se on nositi sa pritiskom, a činjenica je da Dinamo bolji u gostimaSiamoNoi je napisao/la:Ciro![]()
Cico![]()
[youtube][/youtube]
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Avram Grant offered his services to Dinamo Zagreb.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Sportfanatik
- Kontakt:
odličan izbor bi bioMonolog je napisao/la:Avram Grant offered his services to Dinamo Zagreb.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Zdravko je kraljina. 
pricaju o grantu i ostalim stranim trenerima tipa reja..ali najprije da ce doci pamic 
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Ne vjerujem da bi se s Grantom proslavili. Radije bi tog Pamica.
http://www.24sata.hr/nogomet/cico-kranj ... reb-328961
Kojem sad clanku vjerovat? Ovome gdje se zeza za vodu ili onome o drogi. Ovi novinari ni sami ne znaju sta bi prije da slazu.
http://www.24sata.hr/nogomet/cico-kranj ... reb-328961
Kojem sad clanku vjerovat? Ovome gdje se zeza za vodu ili onome o drogi. Ovi novinari ni sami ne znaju sta bi prije da slazu.
Pamic nebi izdrza misec dana, lik je fajter, nebi on dopustio da mu Zdravkec upada u svlacionicu, vjerojatno bi ga prvom prilikom puka sakom u glavu. Sad kad sam to napisa najvise bi volia njega
osim njega volia bi vidit i Cicu na klupi, ali mislim da ni on nebi izdrza, nebi ni on dao da mu se netko drugi mjesa u posao.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Čačke vrati se.
Pa bas zato i podrzavam Pamica. Kod njega se igraci nebi smjeli zezat, meni ulijeva strah kad ga gledam preko slike, imam osjecaj da ce me udarit
. Mislim da bi on uveo red u ekipu i da bi ako nista sve bilo profesionalno i disciplinirano. Igraci Dinama znaju igrati nogomet, a on bi ih natjerao i da igraju, nebi se smjeli zezati. Za mene jedan od onih koje bi definitivno prihvatio, jer je pored svega i bivsi igrac Dinama, te veliki navijac.
Naravno, Cico mi je i dalje prvi izbor, al sumnjam da ce on doci, a ako dodje bit ce to sjajno. Stranca nebi zelio zbog nepoznavanja jezika, dugo bi trebalo da se s njim sve poslozi. Da je dosao kad je Kljuno zimus do sad bi bio na razini.
Naravno, Cico mi je i dalje prvi izbor, al sumnjam da ce on doci, a ako dodje bit ce to sjajno. Stranca nebi zelio zbog nepoznavanja jezika, dugo bi trebalo da se s njim sve poslozi. Da je dosao kad je Kljuno zimus do sad bi bio na razini.
Nemoj molim teSiamoNoi je napisao/la:Čačke vrati se.
Ma bit ce Ivkovic 100%. Uvik se ista imena povlace po novinama a onda dođe trener Lokomotive.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
grant nije bio loš u Partizanu imali smo dobru igru, samo smo gubili od Zvezde u tom trenutku naše mušterije.... vrlo brzo je izgubio tri tekme iako smo u svakoj bili ua klasu bolji...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Rekao je dalton mladji da su glavni favoriti 1 domaci (Pamic valjda) i 2 stranca. Bivsi trener Ludogoreca je zelja takodjer.
A inace:

Bas me zanima kako bi Magath trpio Mamica
A inace:

RIP CITY!
lako, potpisao bi takav ugovor da bi zdravko morao jesti sam svoja go.vna ako zucneDamian je napisao/la:Rekao je dalton mladji da su glavni favoriti 1 domaci (Pamic valjda) i 2 stranca. Bivsi trener Ludogoreca je zelja takodjer.
A inace:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Jadni filho onda
Kako ce on to izdrzat, ne bi bilo vise odmora na Hvaru
Kako ce on to izdrzat, ne bi bilo vise odmora na Hvaru
RIP CITY!
Ma kakav Magath.Ubio bi ih čovjek sve već na prvom treningu i pola ovih igrača odmah otpisao.A i kod njega Sammir ni minute ne bi dobio,a znamo da tako ne može.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.