RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

mujoisuljo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la mujoisuljo » 21 sep 2010, 15:51

drH je napisao/la:Nemam ni ja nista protiv Zoke ali oni ga potpuno pogresno potpisase da je vodja navijaca, iako imaju prostorije KN gdje se Baho mogao obratiti ali to je neprofesionalizam TV1, nije sad to bitno. Bitno je da je Pika pijun Safeta Orucevica i preko jadnog Veleza se neki ciljevi postizu i ratuje se sa SDA neznam zasto i zasto bas preko Veleza ali tako nam je sad posebno pred izbore.
Meni moj stari uvijek kaze jos samo da mi i Velez uniste i ja nemam vise nista u Mostaru svoje. Tako se brato svi osjecaju. Vidis kakva je situacija i oko ustavnih promjena i kojoj nacionalnoj jedinici ce Mostar pripasti, a Velez je jedino oko cega se masovno okupljaju antifasisti i patriote BiH u Mostaru. Kad to uniste, onda ti i uniste i moral, a to je najopasnije.
Odoh ja u politiku ali kad je Velez u pitanju moras uvijek politiku spomenuti.
Odlično si ovo objasnio.Nebi mi ovde na sportskom forumu o politici pričali da nas ta ista ne **** u mozak.A što se tiče Veleža i njegove budućnosti, vidim momak sa nickom "carina" misli da nije problem pika i slični već da se Veležu nemože pomoći.E može druže, itekako!Velež je brend i od njega lako možeš napraviti profit, naravno ako se razumiješ u biznis i poslovanje, ako nisi u ratu postao moćan i ako te nije stranka stvorila.Problem je što kod nas inače mogu upjeti samo ljudi koje stranka gura, jer znamo kako se dobivaju poslovi i na koji način.Nemožeš biti neopredjeljen (što bi većina raje koja voli Velež bila) jer te onda nema nigdje.Ta raja koja je neopredjeljena je na margini dešavanja u gradu, ništa se ne pitaju.Znači preduslov da se Velež ponovo digne je taj da ovi što vladaju se okane Veleža, da se Velež prepusti sposobnim ljudima koji ne ovise o strankama i naravno to moraju biti ljudi koji će i svoju korist tu viditi.Ljubav je važna ali se od nje nažalost nemože živiti.Znači trebamo ljude koji će od Veleža prvo napraviti biznis za sebe a naravno uz taj biznis podignuti Velež na što veću razinu.Možda dođu i takva vremena ko zna.Predavati se nećemo i nesmijemo nikada!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 21 sep 2010, 16:27

Hahahaa..opet Carina problem...E sve hocu da usutim i ne odgovaram na postove, ali nemogu...sad me rokno mujoisluljo :D Neka si brate, dosadno bi vam bilo bez mene :mrgreen: ....Ne bi stvarno vise o Piki, za mene za 30 godina on nece biti crna strana istorije Veleza, a vi pljujte po njemu koliko hocete...Nisam ja nikakav njegov advokat, njemu to i ne treba, godinama se sam bori i sa nama, i sa vama i sa politikom i svim i svacim i opet sam koraca ulicama Mostara bez ikakvog straha....Ako hocete, zaustavite ga i pitajte ga sta hocete, ja ga zaustavim i meni odgovori....Od 20 pitanja mi odgovori na bar 15, a onih 5 ostalih veze nema ni sta ga pitam...on je lud, mahnit, spreman na sve a sto je nama najgore, voli Velez...Nazalost, nije ni svjestan da mu trenutno pravi i radi zlo...E sad vi ga skidajte, ali ja bi se vratio malo na prave probleme, ako mi ova garnitura "intelektualaca " to dozvoljava :D
Evo ovako, juce sam citao zavrsni rad Sergeja Barbareza sa kojim je izasao da brani profi licencu, a istu je zavrsio neki dan....Perfektno stivo na temu "Rad i funkcionisanje fudbalskog kluba HSV"..od cistacice do vrha...Koga zanima, nek obavezno procita, bit ce za koji dan na netu....Najbitniji dio kluba, stadion, mi mozemo imati, a nemamo ga...A MOZEMO ga imati, sto je najgore....Sad samo da objelodanim ono sto ja i moja ekipa ceprkamo ovo mjesec dana..
Ljudi moji, mi mozemo imati stadion u Sjevernom logoru bez MARKE uloga....Postoji kredit jedne arapske zemlje(@Monto je upoznat sa tim) koji ulazu u te stvari....Urbanisticka saglasnost nebi bila upitna, jer nam "komsije" nemaju nista protiv...Osim sto bi ove nase politicke izdajice probale nesto da blokiraju povodom toga jer kako bi inace cuckali za BB, ostalo bi samo garancije Islamske zajednice BiH...Jbg, to se trazi u njihovom tenderu...Ali kako su potpisali za Gradjevinski fakultet u sjevernom i Klinicki centar Mostar, mislim da bi mogli i nama....Stadion bi bio u kompletnom vlasnistvu F.K.Velez, sa svim svojim poslovnim prostorima ispod njega...A izdati prostor u Sjevernom, i da isti bude profitabilan, nije problem...Kredit je odlican, sa velikim grejs periodom i vracao bi ga Velez, ali naravno uz amin Islamske zajednice( P.S. Edinko ti preskoci ovu recenicu :D )....Jos bi vise detalja napisao, ali zaboli me ruka a i moram raditi, jbg.. :D
Svi znamo sta bi nam to znacilo i volio bi da se malo i o ovome popricamo, jer sa samo malo volje onih koji mogu nesto da ucine, projekat bi bio sto posto ostvariv....Ako mene ne budenanetu,pitajtenesto @Monta, momka koji je to negdje i nacuo, a vi ga niste pustili u autobus...A pustili ste Coketa :mrgreen:
Ja da se pitam @Monta bi odmah ubacio negdje u RA, ovo je ozbiljno...pozz...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 21 sep 2010, 16:46

@carina
Sve je to lijepo i krasno ali ...
Dok je lopova u klubu nista od nicega nema to zapamti. Pika je lopov , mozda to tebi ne smeta ali velikoj vecini da.
Znaci nema vise nista , finito , the end of the story .... Ili on ili mi ... Do tada se radujem svakom golu koji Velez primi iskreno iz srca ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 21 sep 2010, 16:50

Nece dati Safa i SDA taj stadion, tj. Islamska zajednica ti nikad Velezu pomoc nece radi one petokrake na njegovom grbu koji oni smatraju izdajom. Ako mislis da sam lud i da pretjerujem popricaj malo sa ljudima oko IZ pa ces cuti njihovo misljenje o Velezu. Nece ti se svidjeti.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 21 sep 2010, 17:02

Ah, da, o ovome me prvo obavijestio jedan clan ovoga foruma, mislim da je iz Tuzle ili tako nesto, koji mi je dao dosta informacija o nacinu na koji se "gradi" Tusanj. Po njegovim rijecima, pare su odobrene, e sad, zasto gradnja tece nekim nenormalno sporim tokom, ne znam, zaista me zanima jesu li te pare problem, ili neki lobiji, ili nesto trece.

Ja jesam RA, time sto svaku tekmu derem grlo iza gola, e sad, druga je stvar sto se slazem, manje slazem ili nikako ne slazem sa nekim stavovima pojedinaca ili grupe. Iskreno, volio bih da mi obicna raja pokrenemo nesto veliko, ali mi uvijek na um padne kada je Sale predlagao da uzmemo krampe, lopate, motike u ruke i obnovimo tribinu iza gola, "ma ta ce Sale" "ta on zna" "ma ko ce to" "ma lud je on" - su uglavnom bili odgovori.

Neki odgovori prije mene su tu vec, ja smatram da, ukoliko bismo se mi zajedno organizovali, i zaista bili odlucni da cemo pomoci Velezu i samo Velezu, ne bi nam niko nista mogao, ukoliko bismo disali za jedan cilj, nebitno o cemu se u datom momentu radilo. Ja opet kazem, ovako mi mozemo da naprdivamo do iznemoglosti, nista uraditi necemo, a ukoliko se pokusamo nesto dogovoriti, kao onaj dan na Musali (znam da je bilo ocajnicki i da je sve na vrat - na nos, ali smo ako nista pokusali), reci ce, takodjer da smo ludi i da se, vidi, glupiramo :(

P.S. ★
Support Velez, It's logical! ★

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 21 sep 2010, 17:07

drH je napisao/la:Nece dati Safa i SDA taj stadion, tj. Islamska zajednica ti nikad Velezu pomoc nece radi one petokrake na njegovom grbu koji oni smatraju izdajom. Ako mislis da sam lud i da pretjerujem popricaj malo sa ljudima oko IZ pa ces cuti njihovo misljenje o Velezu. Nece ti se svidjeti.
nemojte stvari nazivati pograsnim imenima.nema IZ nista protiv sporta,nogometa,veleza a i velezovog grba sta god da bilo na njemu. ali naravno da ima protiv vrijedjanja muslimana od strane organizovane grupe navijaca veleza i neka se niko ne pravi mutav po tom pitanju.

VFC_MO
Kontakt:

Post Postao/la VFC_MO » 21 sep 2010, 17:36

ekii je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Ipak neki od vas misle da igrači Veleža potajno bojkotuju klub i upravu. Ako je to rješenje za izlazak iz krize onda neka bude tako, samo se nadam da to neće još više utjecati na rezultate, jer treba iz inata igrati i pobjeđivati a ovi iz uprave će polako jedan po jedan odlaziti iz kluba. Budite sigurni u to.. Valjda konačno shvataju da su uništili Velež i da iz moralnih razloga treba da dignu sidro i da odu.

Amar sve prati i zadovoljno trlja rukama.
Steta sto nije pratio Hapoela tako.

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 21 sep 2010, 18:06

carina je napisao/la:Hahahaa..opet Carina problem...E sve hocu da usutim i ne odgovaram na postove, ali nemogu...sad me rokno mujoisluljo :D Neka si brate, dosadno bi vam bilo bez mene :mrgreen: ....Ne bi stvarno vise o Piki, za mene za 30 godina on nece biti crna strana istorije Veleza, a vi pljujte po njemu koliko hocete...Nisam ja nikakav njegov advokat, njemu to i ne treba, godinama se sam bori i sa nama, i sa vama i sa politikom i svim i svacim i opet sam koraca ulicama Mostara bez ikakvog straha....Ako hocete, zaustavite ga i pitajte ga sta hocete, ja ga zaustavim i meni odgovori....Od 20 pitanja mi odgovori na bar 15, a onih 5 ostalih veze nema ni sta ga pitam...on je lud, mahnit, spreman na sve a sto je nama najgore, voli Velez...Nazalost, nije ni svjestan da mu trenutno pravi i radi zlo...E sad vi ga skidajte, ali ja bi se vratio malo na prave probleme, ako mi ova garnitura "intelektualaca " to dozvoljava :D
Evo ovako, juce sam citao zavrsni rad Sergeja Barbareza sa kojim je izasao da brani profi licencu, a istu je zavrsio neki dan....Perfektno stivo na temu "Rad i funkcionisanje fudbalskog kluba HSV"..od cistacice do vrha...Koga zanima, nek obavezno procita, bit ce za koji dan na netu....Najbitniji dio kluba, stadion, mi mozemo imati, a nemamo ga...A MOZEMO ga imati, sto je najgore....Sad samo da objelodanim ono sto ja i moja ekipa ceprkamo ovo mjesec dana..
Ljudi moji, mi mozemo imati stadion u Sjevernom logoru bez MARKE uloga....Postoji kredit jedne arapske zemlje(@Monto je upoznat sa tim) koji ulazu u te stvari....Urbanisticka saglasnost nebi bila upitna, jer nam "komsije" nemaju nista protiv...Osim sto bi ove nase politicke izdajice probale nesto da blokiraju povodom toga jer kako bi inace cuckali za BB, ostalo bi samo garancije Islamske zajednice BiH...Jbg, to se trazi u njihovom tenderu...Ali kako su potpisali za Gradjevinski fakultet u sjevernom i Klinicki centar Mostar, mislim da bi mogli i nama....Stadion bi bio u kompletnom vlasnistvu F.K.Velez, sa svim svojim poslovnim prostorima ispod njega...A izdati prostor u Sjevernom, i da isti bude profitabilan, nije problem...Kredit je odlican, sa velikim grejs periodom i vracao bi ga Velez, ali naravno uz amin Islamske zajednice( P.S. Edinko ti preskoci ovu recenicu :D )....Jos bi vise detalja napisao, ali zaboli me ruka a i moram raditi, jbg.. :D
Svi znamo sta bi nam to znacilo i volio bi da se malo i o ovome popricamo, jer sa samo malo volje onih koji mogu nesto da ucine, projekat bi bio sto posto ostvariv....Ako mene ne budenanetu,pitajtenesto @Monta, momka koji je to negdje i nacuo, a vi ga niste pustili u autobus...A pustili ste Coketa :mrgreen:
Ja da se pitam @Monta bi odmah ubacio negdje u RA, ovo je ozbiljno...pozz...
Ma nisam ja druže ništa protiv tebe, samo se ne slažemo u vezi Pike.Ima zajebanijih i hrabrijih momaka puno u gradu, samo što nisu u tim šemama u kojima su on i brat mu.Znaju oni kome mogu stat na rep a kome ne smiju.Znači nisu oni nešto veliko, oni su samo neke produžene ruke vlasti u Mostaru, za neke poslove koji su za samu tu vlast preofirni da ih javno radi.Šta i ja napisa u jednoj rečenici. :mrgreen:
Problem je što ta "vlast" mjenja boju kao kameleon, čas su SDA pa su SBiH pa će sutra nešto treće biti.Teško ćemo ih se otarasiti, ali nekad moraju pasti.Čim ta "vlast" izgubi na snazi, tad će pasti ovi tipovi, siguran sam.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 21 sep 2010, 18:13

hercegovina je napisao/la:
drH je napisao/la:Nece dati Safa i SDA taj stadion, tj. Islamska zajednica ti nikad Velezu pomoc nece radi one petokrake na njegovom grbu koji oni smatraju izdajom. Ako mislis da sam lud i da pretjerujem popricaj malo sa ljudima oko IZ pa ces cuti njihovo misljenje o Velezu. Nece ti se svidjeti.
nemojte stvari nazivati pograsnim imenima.nema IZ nista protiv sporta,nogometa,veleza a i velezovog grba sta god da bilo na njemu. ali naravno da ima protiv vrijedjanja muslimana od strane organizovane grupe navijaca veleza i neka se niko ne pravi mutav po tom pitanju.
IZ = SDA
Valjda si dosada to naucio!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 21 sep 2010, 18:49

Ma taće zeljo jesu velesila vuku se po Pecari ko dedari neki,al dobice i dabogda pobjedili vaki Velez.
Samo jedan klub Velež Mostar

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 21 sep 2010, 21:24

Jao tebe. Vala svasta.

Pa IZ ima misljenje na vjerskoj bazi da je muzika, sport i ostale stvari koje su striktno zabavne prirode - nepotrebne u Islamskom i moralnom drustvu i trebale bi biti u drugom planu. IZ ti po vjeri nemoze podrzavat ni Velez ni Zrinjski ni Zelju ni Sarajevo ni Borac ni nikoga - jer nista od toga ne doprinosi moralnom, radnom i vjerskom drustvu - ne ulazim u to jesu li u pravu ili nisu - ali to je njihov stav. A ne petokraka ili sahara ili lopta ili sta vec.

Bezveze pricas majke mi - procitaj Kuran i par hadisa i svatices o cemu prica IZ... To nikakve veze nema sa Petokrakom ili Sestokrakom il sta ja znam.

I jos nesto - ne kontam kakva je sad korist odjednom u ovo sve uplitati i IZ... ko da je IZ uzela stadion ili IZ ima svoje ljude u upravi Veleza.

Niko iz uprave Veleza ne klanja 5 vakat namaza niti je stalni clan i jednog dzemata - stoga, ne vidim cemu prica o njima ikako ... eno ni astronauti NASA-e ne podrzavaju Velez picka li im materina ... hajmo i njima **** mater sad. :-) hehehe ... vala svasta ...
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

'ta će on
Kontakt:

Post Postao/la 'ta će on » 21 sep 2010, 21:32

:mrgreen:
Zadnja izmjena: 'ta će on, dana/u 01 avg 2012, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 21 sep 2010, 22:08

DEMIR HOTIĆ,Telefonom iz Njemačke optužio Đurasovića za poraz na Piroti
Iako su iz Uprave i jučer i danas najavljivali da bi se Hotić trebao pojaviti danas u Mostaru na poslijepodnevnom treningu, to se nije desilo

Velež je počeo plaćati ceh imenovanja “trenerskog stručnjaka” Demira Hotića na poziciju prvog trenera ekipe. Nakon nekoliko utakmica u kojima su Rođeni dolazili do bodova uz dosta sreće, kola su izgleda krenula nizbrdo.

Posljednje tri utakmice Velež je izgubio, uz katastrofalnu igru i još katastrofalniju gol razliku - 2:11. Hotić posljednju utakmicu nije ni vodio s klupe, imao je preča posla u Njemačkoj!

Na Piroti je protiv Travnika (1:5) ekipu vodio njegov pomoćnik Velibor Đurasović. Iako su iz Uprave i jučer i danas najavljivali da bi se Hotić trebao pojaviti danas u Mostaru na poslijepodnevnom treningu, to se nije desilo. Još uvijek se ne zna tačan i precizan razlog zašto se Hotić nije ukazao.

Ono što se zna jeste da je telefonom nazvao Đurasovića, i optužio ga za poraz u Travniku. Razlog – zbog lošeg vođenja ekipe na Piroti i činjenice da Đurasović protiv Travnika nije izveo sastav koji mu je Hotić izdiktirao. Đurasović je očito trebao izvesti isti sastav koji je doživio debakl protiv Zvijezde u Vrapčićima (1:4) ili možda onaj koji je ispao iz Kupa BiH na Bilinom polju (0:2)

Đurasović je, kako smo doznajemo, najavio i povlačenje iz stručnog štaba Veleža. Što se tiče Hotićevog povratka u Mostar, iz Uprave Veleža opet tvrde, doći će – sutra.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 21 sep 2010, 22:12

MostaracVelezovac je napisao/la:

Jao tebe. Vala svasta.

Pa IZ ima misljenje na vjerskoj bazi da je muzika, sport i ostale stvari koje su striktno zabavne prirode - nepotrebne u Islamskom i moralnom drustvu i trebale bi biti u drugom planu. IZ ti po vjeri nemoze podrzavat ni Velez ni Zrinjski ni Zelju ni Sarajevo ni Borac ni nikoga - jer nista od toga ne doprinosi moralnom, radnom i vjerskom drustvu - ne ulazim u to jesu li u pravu ili nisu - ali to je njihov stav. A ne petokraka ili sahara ili lopta ili sta vec.

Bezveze pricas majke mi - procitaj Kuran i par hadisa i svatices o cemu prica IZ... To nikakve veze nema sa Petokrakom ili Sestokrakom il sta ja znam.

I jos nesto - ne kontam kakva je sad korist odjednom u ovo sve uplitati i IZ... ko da je IZ uzela stadion ili IZ ima svoje ljude u upravi Veleza.

Niko iz uprave Veleza ne klanja 5 vakat namaza niti je stalni clan i jednog dzemata - stoga, ne vidim cemu prica o njima ikako ... eno ni astronauti NASA-e ne podrzavaju Velez picka li im materina ... hajmo i njima **** mater sad. :-) hehehe ... vala svasta ...
Carina je njih prvi spomenuo i rekao da nam oni trebaju dati garanciju za kredit za taj stadion. A ja sam samo rekao da ako nam od njih to zavisi, moze slobodno pisati propalo. Iz kojeg je to razloga tako ti slobodno mozes nagadjati.

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 21 sep 2010, 22:58

Što ga više lome, to ga jače volim.
Grandmaster.

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 22 sep 2010, 00:26

Evo citam kako je Đurasovic ko dao ostavku na mjesto pomocnog trenera jer ga je strucnjak na klupi Veleza Hotic napao jer je izgubio u Travniku.Da nije smijesno bilo bi zalosno a zalosno je kako se odnose prema legendi kluba,covijeku koji je citav zivot u Velezu,i dodje neki anonimus i tjera i ljude a kako je krenulo pa ce i igrace tjerat da dovede svoje.Bas cu se sutra raspitat sta je bilo u vezi ovoga ali sta je god treba se zahvalit Hoticu i nek ide daleko mu kuca od Veleza i Mostara bila.Kome glumi trenera,otisao i ostavio ekipu 10 dana samu i jos naprdiva nesto.Idi treniraj gdje si do sad trenirao mazlume jedan a okani se Veleza.Mislim da se raja komplet trebaju ukljucit aktivnije u bojkot i krenut sa aktivnijim stvarima a evo prva aktivna je ta da se smjeni ovaj HAJVAN jer ce srozat i ovo malo Veleza sto je ostalo.I ja bi licno volio samo da onaj Okic ostane a nek igraju sve domaca raja pa i ako ispadnemo ne bi mi zao bilo a ovako...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 22 sep 2010, 00:33

@cunami

Mislis da se Hotic tek tako okomio na Djurasovica na svoju ruku ?

Hotic spr.cim mu facu onu ruznu, svjetska vucibatina zna li on tko je Djurasovic ?
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 22 sep 2010, 00:47

Hotic je trener a posto je klub u krizi a njega samo interesuje rezultat,na koga drugog da se svale kola koja su krenula nizbrdo u Travniku nego na Đurasovica?Hotic nije bio tu a klupa mu u zraku visi.
Mislim da je smijesno jer otic a ne znat se razlog je smijesno i neozbiljno od kluba prvo a i od Hotica.
Mene zanima ko ga je ikako doveo u Velez,ko mu put pokaza usta mu se p.oserem a drugo,ako ima familijarnih problema,ili se da otkaz ili se ne ide nigdje jer trece nema,ne postoji.Ako mu je neko bolestan,cim je otisao znaci da je nesto teze i ne moze se preko noci to rijesit a njega nema 10 dana a preko telefona se zove i napada sve redom.Ne ide to tako i to je neozbiljno od kluba.Treba mu se zahvalit i nabit ga nogom u guzicu da mu ne padne na pamet da dodje u Mostar jer vidi se da nema pojma,on ne zna gdje na koju bi stranu krenuo.Lik je totalno izgubljen i mislim da nam ovakav,u ovom momentu,pored svih problema,ne treba i da ga se trebamo sto prije kutarisat

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 22 sep 2010, 09:37

@ta ce on
Probaj majstore, umjesto da dajes kritike, sto danas nije nikakav problem sa obzirom na sve, da mi ponudis neka rjesenja i da ja kao stariji simpatizer Veleza vidim da vi kao RA i postojite ikako, i da ima nesto poslije "Pike"...
Znaci, meni ne moze niko vise prodavati "muda pod bubrege" i nemam vise namjeru uvaljivati svoju glavu za kafanske price i obecanja...Zadnji put sam je "uvalio" za Dzubura, kad je gorilo, misleci da je stvarno sansa za promjene...Medjutim, profesor je svu svoju lovu usmjerio na rezultat, a teren u sjevernom logoru za omladinski pogon je ostao isti kao i mnoge druge bitne stvari....Znaci, supljaci tipa Dzubur i Dzuburici me ne zanimaju, jer mene ne mogu kupiti nikakvim rezultatom, hocu da mi dijete trenira u Velezu a ne da cekam da ce mu neko slomiti nogu na treningu i da udari glavom u one kamenice...Ali treba uvaljivati lovu u stvari koje se ne vide a koje su korisnije od rezultata....Isto se i odnosi na supljake koji mi prodaju pricu"Ja bi dao da Pike nema!"...Vecina tih klosara nije platu podijelilo svojim radnicima godinu dana a ne da pomognu Velezu...Njima je Pika dosao kao "premija" i razlog da tebi i slicnim kao tebi budu "dobri"....
Velezu trebaju PARE.... Imas li ti te pare i ljude???? Bola, ako nemas , vozi dalje slobodno...Nijedan klub na svijetu danas NE ZIVI od navijanja, pjevanja i ljubavi, nego od organizacije i para....
Najlakse je kritikovati u danasnje vrijeme, a pogotovo na ovim prostorima....
Kad dodjes meni i danas OBICNIM simpatizerima za stol, i ponudis nesto, saslusat cu te...Ali sve dok napadas ovog, onog, ovaj krade, onaj krade, ne zanima me nikakav bojkot...Jer sve ja to znam druze moj i kakav je Pika, i kakav je Coke, ne trebas ti to meni slikati...Meni trebaju RJESENJA, da bi odvojio svoje vrijeme i uvalio svoju glavu za nesto....
Do tada, NE ZELIM BITI DIO VAS, ljudi koji i na ovom forumu zele poraz Veleza od Zelje...hebo vas Zeljeznicar iz Sarajeva sve u zi.cagu, a vi Zeljeznicara....I da ga vodi Adolf Hitler, a ne Pika, ja to ni u snu ne mogu pozeljeti...Vi se slobodno zovite i dalje Velezovcima i pridjevajte nikove kakve hocete, ali ja covjeka koji gleda tekmu i kojem je drago kad Velez primi gol, ma kakav god Velez bio, ne smatram nikakvim Velezovcem a kamoli da me zanima sta misli o mom klubu o mom Velezu ...
Ne shvati ovaj post kao kritiku, nego samo razmjenu misljenja, tj; da je konacno vrijeme da budete ozbiljniji, i da ukljucite malo nas obicne smrtnike u to sta radite...Ne ovde na forumu, nego na ulici...Ma kakav god taj lopov Coke bio, njega sam ja obicni simpatizer nekad i vidio, a vas, evo nikad...
@drh
Njima treba vid garancije, a jedini vid te garancije je taj IZ, jer samo u njih i imaju povjerenja.....Sto i u potpunosti shvatam....Nit ce ko dati danasnjoj upravi te milione na "lijepe oci", niti ce lokalnoj politici dati...Projekat nije lagan, ali samo sa malo volje je lako ostvariv... Naravno, onih koji nesto i mogu uciniti...Ja ne mogu, ali sam ga bar prezentovao onima koji mogu, a njih Velez i ovo pitanje bas i ne interesuje...
Nazalost, od ove gradnje bi malo ko imao "tala i koristi", osim mozda neke gradjevinske firme koja bi vrsila te radove...I naravno nas, kojima to stvarno treba...I mi trebamo biti taj motor u ovoj akciji...Ali trebamo vrsiti pritisak...Svako na svoj nacin...Valja bar probati, nista ne kosta...Neznam zast sam to ovde i napisao, ali mozda neko i procita, a ima nekog tamo "gore" i ima volje :D

FORZZA VELEZ, i sretno Rodjeni protiv Zelje.....

'ta će on
Kontakt:

Post Postao/la 'ta će on » 22 sep 2010, 11:26

:mrgreen:
Zadnja izmjena: 'ta će on, dana/u 01 avg 2012, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.