Luksemburg-BiH/BiH-Slovačka (16.novembar/19.novembar)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Scholl
Kontakt:

Re: Luksemburg-BiH/BiH-Slovačka (16.novembar/19.novembar)

Post Postao/la Scholl » 17 nov 2023, 18:32

1921ljoze je napisao/la:
17 nov 2023, 16:53
Riba smrdi od glave ali krenimo redom
Vico i ekipa se igra sa savezom
Prvo tereni koji su lose uradjeni a pare uzete,stimanje Borcu,ukidanje da su igraci iz prostora bivse drzave vise nisu stranci na taj nacin ugrozava nase mlade igrace......
Utakmica sa rusijom koja je narusila ugled,par puta pokusaj zabrane Ljijana itd.....
Onda (nisam bio za peteva u startu)ali nakon kvalf. Za mundijal 2022 koje su bile najlosije u istoriji savez je jasno rekao glavni cilj peteva je euro 2024,ostavis ga na klupi citavu 2022 godinu covjek izbori ligu A ,baraz i 2 pot na izvlacenju kvalf...nakon tekme sa crnom gorom u Zenici atmosfera top,igraci zadovoljni sve top....Petev bio na izvlacenju grupa i onda dobije otkaz kao treba nam nesto novo....pa Faruk pa Kodro sve bez plana i cilja ,pa smo ostali bez Anela i sad Savo.....sve gore od gorega
Miske isto treba da ode pa doveo je 4 trenera za godinu......
Dalje
Igraci:ma njih boli **** repka im je sprdnja..
Pjanic je trebao nakon ukrajnine i onih slika i videa da zavrsi sa repkom a sad i bira utakmice,ostali isto pa barem se borite picke jedne.....Seha kaze nema vise kafa ovo ono a opet okupljanje na Ildzi
Dzeku sam volio a l ovo je i od njega ruzno,znaci nakon ovakvih kvalf losih umjesto da si sa ekipom kad trebas ti odes na more sa cetnikom Dzanijem :bow:
Ronaldo igra svaku role,Modric odigra finale lp pa dodje igra za Hrvatsku svaku utakmicu
Znaci nije im stalo da odu na euro i igraju za svoju drzavu......jer da im je stalo pa barem bi na borbenost u ovakvoj grupi uzeli 15 bodova
I da kazu igraci nas niko ne pita nista,pa momci kad je petev dobio otkaz trebali ste se pobuniti....
Island uzeli prvo kolo,i jos liht 2 puta jedva :bow:
Baraz je samo gubljenje vremena
Sve si napisao kako jest
Nema se tu sta dodati

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 17 nov 2023, 19:12

1921ljoze je napisao/la:
17 nov 2023, 16:53
Riba smrdi od glave ali krenimo redom
Vico i ekipa se igra sa savezom
Prvo tereni koji su lose uradjeni a pare uzete,stimanje Borcu,ukidanje da su igraci iz prostora bivse drzave vise nisu stranci na taj nacin ugrozava nase mlade igrace......
Utakmica sa rusijom koja je narusila ugled,par puta pokusaj zabrane Ljijana itd.....
Onda (nisam bio za peteva u startu)ali nakon kvalf. Za mundijal 2022 koje su bile najlosije u istoriji savez je jasno rekao glavni cilj peteva je euro 2024,ostavis ga na klupi citavu 2022 godinu covjek izbori ligu A ,baraz i 2 pot na izvlacenju kvalf...nakon tekme sa crnom gorom u Zenici atmosfera top,igraci zadovoljni sve top....Petev bio na izvlacenju grupa i onda dobije otkaz kao treba nam nesto novo....pa Faruk pa Kodro sve bez plana i cilja ,pa smo ostali bez Anela i sad Savo.....sve gore od gorega
Miske isto treba da ode pa doveo je 4 trenera za godinu......
Dalje
Igraci:ma njih boli **** repka im je sprdnja..
Pjanic je trebao nakon ukrajnine i onih slika i videa da zavrsi sa repkom a sad i bira utakmice,ostali isto pa barem se borite picke jedne.....Seha kaze nema vise kafa ovo ono a opet okupljanje na Ildzi
Dzeku sam volio a l ovo je i od njega ruzno,znaci nakon ovakvih kvalf losih umjesto da si sa ekipom kad trebas ti odes na more sa cetnikom Dzanijem :bow:
Ronaldo igra svaku role,Modric odigra finale lp pa dodje igra za Hrvatsku svaku utakmicu
Znaci nije im stalo da odu na euro i igraju za svoju drzavu......jer da im je stalo pa barem bi na borbenost u ovakvoj grupi uzeli 15 bodova
I da kazu igraci nas niko ne pita nista,pa momci kad je petev dobio otkaz trebali ste se pobuniti....
Island uzeli prvo kolo,i jos liht 2 puta jedva :bow:
Baraz je samo gubljenje vremena
100%, Sve si tacno rekao 👍

Ovo mi je najjace sto si napisao:

"Seha kaze nema vise kafa ovo ono a opet okupljanje na Ildzi
Znaci nije im stalo da odu na euro i igraju za svoju drzavu......jer da im je stalo pa barem bi na borbenost u ovakvoj grupi uzeli 15 bodova."

More sa dzanijem je bolje, nego biti uz ekipu i da se svi spremaju za baraz. Jedan Anel je dobijo uvrede i sve najgore sto nije dosao, a ovaj uziva na more i nikom nista. Sta pjanic radi? Mi kao narod imamo licemjeran stav. Neko smije radit sta hoce a neko nesmi nista. Sve dok je tako, mozemo mi po kafanama i portalima pricati da smo najbolji i ozbiljni.

Ovakve stvari da se desavaju u njemackoj ili austriji, da jedan kapiten uziva na more, dok mu igraci igraju, bio bi veliki skandal. Kod nas je to normalno jer eto nije bitna utakmica. Kad cemo onda spremit ekipu ako ne sada? Sad nam trebaju svi igraci, pa da budemo spremni za buducnost, a ne tek u martu, tad je kasno covjece...
Nula bodova za sviju, od Saveza pa do igraca i trenera.
Savez je zlocin. Sa tim zlocinom ionako neces nigdje otici kako treba.
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 17 nov 2023, 19:29

i ja bih sada da uzivam na more, ali ne more:-)

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 17 nov 2023, 19:35

joooj, pukki jos uvijek zabija, bice veselo u martu...

a kako tek asistira:-)
Zadnja izmjena: babino, dana/u 17 nov 2023, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 17 nov 2023, 19:39

babino je napisao/la:
17 nov 2023, 19:29
i ja bih sada da uzivam na more, ali ne more:-)
Sve se moze babino ;) Mozes i ti, mogu i ja. Gledamo svoja posla kao ostali igraci. Pricat cemo da nam je stalo do BiH, a gledamo sebe i krademo. To je ista ona prica savez NE IGRA, kako ne igra? Ko bira trenere i igrace? Ko otjera trenere? Svi oni igraju ali pravit cemo se gluhi i ludi ko nas babo dzeko ;)
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 17 nov 2023, 20:24

Neće bojkot ništa donjeti jer oni i hoće da mi bojkotujemo repku i da je ne pratimo. Mora se pronaći drugi način a to moraju klubovi uraditi. Oni se moraju pobuniti ali kako će kad npr Željo, Sarajevo ili Čelik više mrze jedni druge nego što mrze Borac ili Zrinjski. Lagano je bojkot uraditi Slovacima ili Grcima, tu su ljudi koji vole državu a ovdje je 2/3 koju je mrze.

Ako nismo dotakli dno jako smo blizu da to uradimo. Nas je Luksemburg odučio od fudbala, nismo bili ni 1% kao ekipa. Priča o igračima ne pije vode jer Slovaci, Luksemburžani i sl nemaju bolje igrače od nas a igraju 10x bolje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 17 nov 2023, 20:37

Šta radiš nekoj "državi" koju ne možeš konkretno kazniti? Bojkotuješ njene proizvode.
Mi savezu ne možemo ništa, osim da ih bojkotujemo. Ali nismo ni svjesni da je to moćno oružje, jednog trenutka kad odlučimo da ga upotrijebimo.
Jednostavno treba okrenuti glavu od njih i ponašati se kao da ne postoje. Neka ih prate korumpirani novinari i botovi.
Je li neko zaista misli da je ovo reprezentacija ljudi koji navijaju za nju? Naravno da nije, samo nas prave budalama,
U jednom trenutku će im se i igrači prestati odazivati. Neće Dedić igrati za Vicu, Miloševića i Misimovića i ne treba.
Nažalost mi nemamo reprezentaciju i to trebamo shvatiti.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 17 nov 2023, 20:56

Horoz je napisao/la:
17 nov 2023, 20:37
Šta radiš nekoj "državi" koju ne možeš konkretno kazniti? Bojkotuješ njene proizvode.
Mi savezu ne možemo ništa, osim da ih bojkotujemo. Ali nismo ni svjesni da je to moćno oružje, jednog trenutka kad odlučimo da ga upotrijebimo.
Jednostavno treba okrenuti glavu od njih i ponašati se kao da ne postoje. Neka ih prate korumpirani novinari i botovi.
Je li neko zaista misli da je ovo reprezentacija ljudi koji navijaju za nju? Naravno da nije, samo nas prave budalama,
U jednom trenutku će im se i igrači prestati odazivati. Neće Dedić igrati za Vicu, Miloševića i Misimovića i ne treba.
Jos kad vide da nema para od ulaznica, a budimo realni nisu to male pare, nece im biti svejedno. Mada poznavajuci nas kao narod, ako bi kojim slucajem dobili Slovacku (u sto iskreno sumnjam) opet ce se pred baraz euforija napraviti, a svi znamo da nema teoretske sanse da odemo na EP.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

BHFreak
Kontakt:

Post Postao/la BHFreak » 17 nov 2023, 21:00

Horoz je napisao/la:
Da ti ja kazem nesto, ne igra on za Vicu ni za Milosevica i Misimovica. Igra za mene za moje dijete koje mora plakati radi njegove nezainteresovanosti, nije ovo klub da on odluci kako ce se ponasat shodno predsjedniku kluba, ovdje donosis srecu ili nesrecu cijeloj naciji ne Vici. Nemoj se ti sikirati, nabrojane pare ne zanimaju jer realno vise bi para dobili od Eura nego od karti za 10 kvalifikacijskih ciklusa tako da sami sebi skacu u stomak ako im je zelja da se ne kvalifikujemo. Koliko god ih ni ja ne volim i smatram da oni ne vole moju drzavu ja i dalje smatram da igraci nemaju volju ni zelju da igraju za svoju rodnu zemlju jer nazalost vecini to i nije. Kad se jedna Albanije kvalifikuje a ja ti garantujem da mi imamo bolje igrace to je samo dokaz volje i zelje. I da se ponovim na kraju igraci trebaju igrati za rad moje srece i srece nase djece koja u igracima vide svoje uzore sportske i vide ljude koji im srecu donose a ne da gledaju ko sinoc jad i cemer ljudi koji se ne mogu sastaviti s loptom.
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 17 nov 2023, 21:05

Albanija uspijela, to ti je najbolji primjer da se moze.
Cak i moldavija ima sanse da bude drugi, ako bude ova druga utakmica x ili poljska pobjedi.

Jedna moldavija se do kraja bori za drugo mjesto u ovakvoj grupi. A mi u 5 kolo se vec predali i nemamo sanse.
Jeli to moldavija ima bolje igrace od nas?
Veliko razocarenje, mi 5 na tabeli, a luksemburg 3...

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 17 nov 2023, 21:09

BHFreak je napisao/la:
17 nov 2023, 21:00
Horoz je napisao/la:
Da ti ja kazem nesto, ne igra on za Vicu ni za Milosevica i Misimovica. Igra za mene za moje dijete koje mora plakati radi njegove nezainteresovanosti, nije ovo klub da on odluci kako ce se ponasat shodno predsjedniku kluba, ovdje donosis srecu ili nesrecu cijeloj naciji ne Vici. Nemoj se ti sikirati, nabrojane pare ne zanimaju jer realno vise bi para dobili od Eura nego od karti za 10 kvalifikacijskih ciklusa tako da sami sebi skacu u stomak ako im je zelja da se ne kvalifikujemo. Koliko god ih ni ja ne volim i smatram da oni ne vole moju drzavu ja i dalje smatram da igraci nemaju volju ni zelju da igraju za svoju rodnu zemlju jer nazalost vecini to i nije. Kad se jedna Albanije kvalifikuje a ja ti garantujem da mi imamo bolje igrace to je samo dokaz volje i zelje. I da se ponovim na kraju igraci trebaju igrati za rad moje srece i srece nase djece koja u igracima vide svoje uzore sportske i vide ljude koji im srecu donose a ne da gledaju ko sinoc jad i cemer ljudi koji se ne mogu sastaviti s loptom.
Nisam baš siguran da sam sve najbolje shvatio što si napisao, al da ja tebi kažem nešto - nekad je okretanje leđa državi/reprezentaciji , koju vode razbojnici, vrhunski čin patriotizma i ljubavi, to treba da urade i igrači i navijači. To smo trebali davno uraditi, jer sjetimo se da je igrački bojkot i ono poslije bojkota, donijelo nekoliko najboljih godina reprezentacije. Trebamo uraditi isto, ovaj put i igrači i navijači.
I to treba biti poruka ne samo Vici, nego i Begićima i Čolpama, oni su podjednaki neprijatelji reprezentacije.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 17 nov 2023, 21:11

kisa im poremetila planove, trebali u butmir, ostali u teretani haha..
koje uigravanje i pripreme za baraz, a noc prije ti lux uvali 4 kom:-)

ali kad virtualni kaze da vjeruje Savkanu i da to on sve dobro hendla, ja sam miran, pravim planove za euro uzivo :bih:

BHFreak
Kontakt:

Post Postao/la BHFreak » 17 nov 2023, 21:17

Horoz je napisao/la:
17 nov 2023, 21:09
Nisam baš siguran da sam sve najbolje shvatio što si napisao, al da ja tebi kažem nešto - nekad je okretanje leđa državi/reprezentaciji , koju vode razbojnici, vrhunski čin patriotizma i ljubavi, to treba da urade i igrači i navijači. To smo trebali davno uraditi, jer sjetimo se da je igrački bojkot i ono poslije bojkota, donijelo nekoliko najboljih godina reprezentacije. Trebamo uraditi isto, ovaj put i igrači i navijači.
I to treba biti poruka ne samo Vici, nego i Begićima i Čolpama, oni su podjednaki neprijatelji reprezentacije.
Mozda nemam dovoljno informacija, ali nisam vidio reprezentaciju koju su igraci bojkotovali iskreno sem nase onda protiv norveske. Poenta mojeg komentara je bila da igraci moraju igrati srcem a ne necim drugim za svoju drzavu. Opet ti kazem Vico bi vise zaradio od naseg odlaska na Euru nego od nasih posjeta u 10 ciklusa, ali eto nama Bog samo moze pomoci tako da molim njega da popravi stanje a sve dusmane nase reprezentacije udalji od iste.
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 17 nov 2023, 21:19

Unofficialpage je napisao/la:
17 nov 2023, 20:24
Neće bojkot ništa donjeti jer oni i hoće da mi bojkotujemo repku i da je ne pratimo. Mora se pronaći drugi način a to moraju klubovi uraditi. Oni se moraju pobuniti ali kako će kad npr Željo, Sarajevo ili Čelik više mrze jedni druge nego što mrze Borac ili Zrinjski. Lagano je bojkot uraditi Slovacima ili Grcima, tu su ljudi koji vole državu a ovdje je 2/3 koju je mrze.

Ako nismo dotakli dno jako smo blizu da to uradimo. Nas je Luksemburg odučio od fudbala, nismo bili ni 1% kao ekipa. Priča o igračima ne pije vode jer Slovaci, Luksemburžani i sl nemaju bolje igrače od nas a igraju 10x bolje.
Pogledaj moldaviju, pa ti je sve jasno. Ako poljska pobjedi ili bude x, moldavija ima sanse da bude drugi. Jedna moldavija se do kraja bori za drugo mjesto u onakvoj teskoj grupi. A mi se u 5 kolo vec predali.

Pa ako necemo bojkot, sta cemo onda? Ako ti budes cekao da klubovi rijesavaju, gotovo je. Ljudima odgovara kriminaluk, inace bi ovo sve drugacije bilo da nije tako. Sto svi kubovi idu u BL, kad znaju sta ih ceka? Sto nema neki protest od klubova. Nista, svi sutimo i gledamo taj kriminaluk.

Ili pravit protest ili bojkot. Od sutnje i cekanje do izbora pa da dolazi jos jedan gori od vice nema nista. Narod je kriv jer je dozvolio to. Nije to tek danas pocelo. Sjetimo se onaj period u nasoj ligi, gdje su samo domace ekipe pobjedili. I prvak je bio onaj koji je u gostima imao 1 ili 2 pobjede. Jesmo zaboravili to? Godinama je vec kriminaluk, a klubovi sute na ovo sve kao igraci u reprezentaciji.

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 17 nov 2023, 21:23

BHFreak je napisao/la:
17 nov 2023, 21:17
Horoz je napisao/la:
17 nov 2023, 21:09
Mozda nemam dovoljno informacija, ali nisam vidio reprezentaciju koju su igraci bojkotovali iskreno sem nase onda protiv norveske. Poenta mojeg komentara je bila da igraci moraju igrati srcem a ne necim drugim za svoju drzavu. Opet ti kazem Vico bi vise zaradio od naseg odlaska na Euru nego od nasih posjeta u 10 ciklusa, ali eto nama Bog samo moze pomoci tako da molim njega da popravi stanje a sve dusmane nase reprezentacije udalji od iste.
Nećeš ni vidjeti, jer mi smo jedina država u kojoj 50% stanovništva otvoreno mrzi i institucionalno je ruši.
Vico bi volio da zaradi milione, ali čitav splet muljanja, korupcije, nezainteresovanosti za dobrobit reprezentacije, koji se dešavaju u kontinuitetu, onemogućavaju da se dođe do uspjeha. To i jeste taj "mali" problem. Dok ti namiriš sve lopove i muljatore, kasmo je za rezultat, čak i da ga želiš.
a iskreno i ne vjerujem da Vico želi ikakav krupniji iskorak reprezentacije/države. Namire se oni na drugoj strani puno više.
Ovo što rade je jednostavno neoboriv dokaz da ne žele rezultat.
Tu istinu zamagljuje ponašanje bošnjaka i medija koji su im saučesnici, njihova šutnja stvara dojam da su stvari valjda pod kontrolom.

BHFreak
Kontakt:

Post Postao/la BHFreak » 17 nov 2023, 21:36

Brate ja se slazem sa tobom donekle, ja njih smatram direktnim krivcima za to sto ne daju da mladi igraci stasaju u nasim ligama (sto su doveli sa ovim pravilom za ove ex-yu drzave), ne pomazu ove nase akademije da se razvija nogomet u drzavi. Ali stvarno ih ne mogu kriviti za nezainteresiranost igraca, gledam sinoc izjava prva poslje utakmice kaze gojkovic nismo ispunili sto selektor je trazio, znaci ne mogu ni selektora kriviti jer ovi nisu odigrali kako je dogovoreno.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 17 nov 2023, 21:37

Nemamo mi igrače za veći domet 🤷ako pogledamo roster Albanaca shvatiti ćemo koliko smo mi slabi .

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 17 nov 2023, 21:44

lumani je napisao/la:
17 nov 2023, 21:37
Nemamo mi igrače za veći domet 🤷ako pogledamo roster Albanaca shvatiti ćemo koliko smo mi slabi .
Albanija 81 mio BiH 80 mio. Ko te placa?

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 17 nov 2023, 21:44

Bit ce lakse kad prihvatite da je po igrackom kadru nas maksimum trece mjesto u kvalama, veliko mozda da si u konkurenciji za drugo ako dobijes miki maus grupu. Ista ta Albanija je na papiru jaca. Da su Broja i Asllani bosnje, sad bi mi od njih pravili Makelelea i novog Haalanda. Cak i neko poput Strakoshe bi se kod nas hypeao ko top golman.

Kad smo prosli put pravili cistku u savezu, potencijalni max od ekipe je bio par stepenica iznad. Cak i sa idealnim savezom i da nekim cudom pronadjeno kvalitetnog trenera za sicu, mi opet mozemo u najboljem slucaju biti samo "dark horse" u nadolazecim ciklusima. Znaci da igras lijepo ali opet bez rezultata/igranja na EP i SP.

Ovo su sve posljedice oslanjanja na dijasporu, jedina istina. Igra ruleta, ovaj put nismo dobili i tjt. Vise puta napisano i ispricano, ali je tako. Dalje, ne mogu i ne zelim pisati o tome sta buducnosti nosi za domace prvenstvo. Mozda jednog dana i ta liga dogura do toga da moze konzistentno izbacivati po 5-6 igraca za top5 liga. Ne pratim ni minimalno fudbal u BiH, ali ovo sto Zrinjski radi je super. Ne znam da li se moze ocekivati da bar jos jednom udje u grupnu fazu euro takmicenja u iduce 3-4 sez. ali to bi bio odlican prvi korak. Odmah bi povuklo i ostale "top" klubove za sobom. Svako malo pomaze u ovom trenutku. Ako nista da bar dospijes da ti liga ima veci skauting prioritet kod top klubova.
Unico amore sei!
❤️🖤

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 17 nov 2023, 21:47

BHFreak je napisao/la:
17 nov 2023, 21:36
Brate ja se slazem sa tobom donekle, ja njih smatram direktnim krivcima za to sto ne daju da mladi igraci stasaju u nasim ligama (sto su doveli sa ovim pravilom za ove ex-yu drzave), ne pomazu ove nase akademije da se razvija nogomet u drzavi. Ali stvarno ih ne mogu kriviti za nezainteresiranost igraca, gledam sinoc izjava prva poslje utakmice kaze gojkovic nismo ispunili sto selektor je trazio, znaci ne mogu ni selektora kriviti jer ovi nisu odigrali kako je dogovoreno.
Majstore, ovo je treći selektor u godini koji ih vodi. Dvojica su bili petorazredni treneri, a ovaj treći uopšte nije trener.
Šta očekuješ od igrača, da sami sebe vode? Oni dolaze iz visoko organizivanih klubova u kojima je ovaj ambijent nezamisliv, a nemaju individualni kvalitet da predriblaju sviju i daju gol. Vidiš da se kreću po terenu ko muhe bez glave. Dedić se ubi od trčanja i izgleda ko amater.
Nekada smo imali igrače koji su na suhi kvalitet mogli dobiti ekipe poput luxemburga, danas ih nemamo. Treba nam organizacija i profesionalnost.
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 17 nov 2023, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Kobayashi, Maestro^^, Proximic i 78 gostiju.