"Boj ne bije svijetlo oružje, nego srce junaka."Zglavkar je napisao/la: ↑29 mar 2026, 18:35Bio bi problem, jer oni uvode svježe igrače s klupe iz Serije A, a mi na klupi imamo Baždara, Burnića, Gigovića, Mujakića, itd. Puno je veća razlika u klasi (u njihovu korist) u nekakvoj 100. minuti poslije 5 izmjena. Kod Velsa to nije bilo toliko izraženo jer ni oni nemaju neku aman klupu.LenyYoro15 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 18:08Ne mislim da bi produžeci bili problematični. Sad bi ih potpisao.
6 izmjena pravi veliku razliku u odnosu na onaj fudbal sa 3 izmjene. Praktično imas samo 4 igrača u polju koji moraju igrati 120 minuta.
31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- signalidunapark
- Kontakt:
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
- AshburtonG
- Kontakt:
Meni je najjace ovo oko karata. Kako oni misle kontrolirat tj. legitimisat 12k ljudi?
Za takvo nesto bi ljudi u 3 sata trebali pocet ulazit.
Bice sigurno na stotine ljudi koji su kupili karte od preprodavaca, jarana, dobili na poklon i slicno. Jasno mi je da zele smanjit posao tapkarosima ali mislim da vise unose nervozu i losu atmosferu na tribine i ispred njih. Ljudi su svakako nabrijani, mozda prevale pola EU ili Bosne da dodju na tekmu i neko im kaze da ne mogu uci. To je vec incident u najavi.
Bice sigurno na stotine ljudi koji su kupili karte od preprodavaca, jarana, dobili na poklon i slicno. Jasno mi je da zele smanjit posao tapkarosima ali mislim da vise unose nervozu i losu atmosferu na tribine i ispred njih. Ljudi su svakako nabrijani, mozda prevale pola EU ili Bosne da dodju na tekmu i neko im kaze da ne mogu uci. To je vec incident u najavi.
O sastavu je suvišno pričati i vjerujem da će svaki pojedinac dati 100% svojih mogućnosti i samo tako ćemo ih moći pobjediti ako svi budu motivisani i budu dali svoj maksimum.
Samo da Donnarumma ne bude taj dan bio bez greške i ne bude branio sve moguće. Prognoza 2-0, Demirović na početku zabija neku frljoku kao i protiv Kipra i Alajbegović uništava sve nade Talijana u 80-oj minuti jednom golčinom sa 20+ metara

Samo da Donnarumma ne bude taj dan bio bez greške i ne bude branio sve moguće. Prognoza 2-0, Demirović na početku zabija neku frljoku kao i protiv Kipra i Alajbegović uništava sve nade Talijana u 80-oj minuti jednom golčinom sa 20+ metara
Pa nije tim ljudima niko kriv sto uzimaju karte od neprovjerenih izvora/ljudi/prodavaca, kako hocesAshburtonG je napisao/la: ↑29 mar 2026, 18:40Meni je najjace ovo oko karata. Kako oni misle kontrolirat tj. legitimisat 12k ljudi?Za takvo nesto bi ljudi u 3 sata trebali pocet ulazit.
Bice sigurno na stotine ljudi koji su kupili karte od preprodavaca, jarana, dobili na poklon i slicno. Jasno mi je da zele smanjit posao tapkarosima ali mislim da vise unose nervozu i losu atmosferu na tribine i ispred njih. Ljudi su svakako nabrijani, mozda prevale pola EU ili Bosne da dodju na tekmu i neko im kaze da ne mogu uci. To je vec incident u najavi.![]()
Ja iskreno nikad ne bi kupio od tapkarosa ispred stadiona. Ne zbog cijene, nego bas zbog toga sto me moze zavalit, a ja pare necu nikad nazad dobit. Nit mogu dokazat da sam kupio od njega. Pogotovo sada kad nude sumnjive karte za hiljade maraka.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vezano za ovaj sastav koji je sportsport.ba maloprije objavio. Da se prisjetimo istog "po našim informacijama" clickbaita uoči Velsa:
https://sportsport.ba/fudbal/vesl-bih-u ... -11/518823
No, prema nekim informacijama do koje smo uspjeli doći, vrlo lako da se sutra na terenu od prve minute nađu:
Vasilij, Katić, Muharemović, Kolašinac, Dedić, Memić, Šunjić, Tahirović, Gigović, Demirović i Džeko.
Igrali bismo u 3-5-2 sistemu u momentima napada, dok bi se u fazi odbrane postavili u formaciju 5-4-1.
Samo su promašili GigaruZglavkar je napisao/la: ↑29 mar 2026, 18:44Vezano za ovaj sastav koji je sportsport.ba maloprije objavio. Da se prisjetimo istog "po našim informacijama" clickbaita uoči Velsa:
No, prema nekim informacijama do koje smo uspjeli doći, vrlo lako da se sutra na terenu od prve minute nađu:
Vasilij, Katić, Muharemović, Kolašinac, Dedić, Memić, Šunjić, Tahirović, Gigović, Demirović i Džeko.
Igrali bismo u 3-5-2 sistemu u momentima napada, dok bi se u fazi odbrane postavili u formaciju 5-4-1.
Ziv bio pa vidio , Dzeko se ubio za igre protiv njihove odbrane da prima loptu i prosljedjuje dalje , Norveska i **** imali bas dosta sansi protiv njih i 8 golova im dali od kako je Gatuso trener .DjaniTarik je napisao/la: ↑29 mar 2026, 18:33UtdBiH21 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 18:32Ja mislim da su oni idealna ekipa za nas , vezni red im je pojedinacno top al sva trojica su blize sestici nego osmici nema niko da je klasicni kreator , Locateli klasicna 6 , Barela nesto izmedju i Tonali vise 6 nego 8 , jos 2 napadaca koja uopste ne ucestvuju u igri ako budu igrali Pio i Kean kako se ocekuje , nece nam sigurno stvoriti puno sansi , a mi svakom uspijemo stvoriti dosta sansi , mislim da ce biti kljuc nasa realizacija i da Donaruma ne bude sve branio .
Bolan daj boze da budemo imali sut na gol….. kakva analiza
Safet sušić ne voli BiH. On je jugosloven, njegova država je Jugoslavija, tako da te ovo ne treba čudit
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma to svakako ali ja vise govorim o atmosferi i glupostima koje bi mogli nastat iz eventualne provjere i vracanja ljudi. Valjda ti je u cilju da bude pun stadion prije svega, a ne da bude prioritet kaznjavanja tapkarosa. Ja sam uzeo doduse samo dva puta u zivotu na divljaka i oba puta sam imao srecu. Onomad protiv Francuza na Kosevu mi neki lik prodao pozivnicu ispred stadiona i usao ja bez problema, oko mene masa poznatih faca, a ja tad tek u GMS krenuo.DamirT je napisao/la: ↑29 mar 2026, 18:43Pa nije tim ljudima niko kriv sto uzimaju karte od neprovjerenih izvora/ljudi/prodavaca, kako hocesAshburtonG je napisao/la: ↑29 mar 2026, 18:40Meni je najjace ovo oko karata. Kako oni misle kontrolirat tj. legitimisat 12k ljudi?Za takvo nesto bi ljudi u 3 sata trebali pocet ulazit.
Bice sigurno na stotine ljudi koji su kupili karte od preprodavaca, jarana, dobili na poklon i slicno. Jasno mi je da zele smanjit posao tapkarosima ali mislim da vise unose nervozu i losu atmosferu na tribine i ispred njih. Ljudi su svakako nabrijani, mozda prevale pola EU ili Bosne da dodju na tekmu i neko im kaze da ne mogu uci. To je vec incident u najavi.![]()
![]()
Ja iskreno nikad ne bi kupio od tapkarosa ispred stadiona. Ne zbog cijene, nego bas zbog toga sto me moze zavalit, a ja pare necu nikad nazad dobit. Nit mogu dokazat da sam kupio od njega. Pogotovo sada kad nude sumnjive karte za hiljade maraka.
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 29 mar 2026, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
Brajko imam kartu u VIP lozi pokraj Lane Stanisic. Zelis li je za odredjenu sumu novca?DamirT je napisao/la: ↑29 mar 2026, 18:43Pa nije tim ljudima niko kriv sto uzimaju karte od neprovjerenih izvora/ljudi/prodavaca, kako hocesAshburtonG je napisao/la: ↑29 mar 2026, 18:40Meni je najjace ovo oko karata. Kako oni misle kontrolirat tj. legitimisat 12k ljudi?Za takvo nesto bi ljudi u 3 sata trebali pocet ulazit.
![]()
-
Edincapitano
- Kontakt:
Niko to ne gleda, ali moraju napisati zbog FIFE.AshburtonG je napisao/la: ↑29 mar 2026, 18:40Meni je najjace ovo oko karata. Kako oni misle kontrolirat tj. legitimisat 12k ljudi?Za takvo nesto bi ljudi u 3 sata trebali pocet ulazit.
Kao sto ti kazes, ko ce gledati 12 hiljada ljudi legitimaciju nego je samo ako radi QR kod, ulazi i kraj.
To se ne radi tako i na vrhunskim stadionoma po evropi a kamal u Zenici
-
Marokanci58
- Kontakt:
Nije samo on, sva ta starija generacija su komunisti koji više vole petokraku nego ljiljan a najgori medju njima je smrad Vaha.
BRATSTVO GRAČANiCA
Dogovorit cemo nesto. Ti si ipak covjek od povjerenjaPSV je napisao/la: ↑29 mar 2026, 18:51Brajko imam kartu u VIP lozi pokraj Lane Stanisic. Zelis li je za odredjenu sumu novca?DamirT je napisao/la: ↑29 mar 2026, 18:43Pa nije tim ljudima niko kriv sto uzimaju karte od neprovjerenih izvora/ljudi/prodavaca, kako hocesAshburtonG je napisao/la: ↑29 mar 2026, 18:40Meni je najjace ovo oko karata. Kako oni misle kontrolirat tj. legitimisat 12k ljudi?Za takvo nesto bi ljudi u 3 sata trebali pocet ulazit.
![]()
Ja iskreno nikad ne bi kupio od tapkarosa ispred stadiona. Ne zbog cijene, nego bas zbog toga sto me moze zavalit, a ja pare necu nikad nazad dobit. Nit mogu dokazat da sam kupio od njega. Pogotovo sada kad nude sumnjive karte za hiljade maraka.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- svrakino1921
- Kontakt:

Našu zemlju je ovih dana zahvatio val snježnih padavina, a zbog toga je i selektor Italije Gennaro Gattuso promijenio planove oko dolaska Azzura u BiH.
Naime, iako je prvobitno bilo planirano da Azzuri dođu u ponedjeljak i odrade trening u večernjim satima na Bilinom Polju, upravo zbog teškog terena isti je otkazan.
Italijanski mediji su tako objavili i fotografije travnjaka Bilinog Polja dva dana uoči utakmice, a novinar Sky Sportsa Gianluigi Bagnulo se upitao:
"Ovdje se igra?"
Za očekivati je da će do početka same utakmice teren biti u dobrom stanju, ponajviše zahvaljujući grijačima za uklanjanje snježnog nanosa, ali i pored toga italijanski novinari, kao uostalom i svaki drugi koji dođu u Zenicu da igraju utakmicu, u prvi plan izdvajaju stadion i izgled.
Pa zar se nije moglo šta odvojiti novca od ukidanja pondera 2 od KS
P.S.
Al kako trava na ovom travnjaku ima 3 nijanse zelene boje
NEVJEROJATNO
Upravu si, mislim da se trebalo igrati na grbavici, bolji travnjak bio 93 dok je grad bio pod opsadom. Shvatite da od ovog stadiona boljeg nemamo. Vi ste jedini u drzavi koji nemate pravo glasa kad je travnjak u pitanju.svrakino1921 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 19:12
Našu zemlju je ovih dana zahvatio val snježnih padavina, a zbog toga je i selektor Italije Gennaro Gattuso promijenio planove oko dolaska Azzura u BiH.
Naime, iako je prvobitno bilo planirano da Azzuri dođu u ponedjeljak i odrade trening u večernjim satima na Bilinom Polju, upravo zbog teškog terena isti je otkazan.
Italijanski mediji su tako objavili i fotografije travnjaka Bilinog Polja dva dana uoči utakmice, a novinar Sky Sportsa Gianluigi Bagnulo se upitao:
"Ovdje se igra?"
Za očekivati je da će do početka same utakmice teren biti u dobrom stanju, ponajviše zahvaljujući grijačima za uklanjanje snježnog nanosa, ali i pored toga italijanski novinari, kao uostalom i svaki drugi koji dođu u Zenicu da igraju utakmicu, u prvi plan izdvajaju stadion i izgled.
P.S.
NEVJEROJATNO
Dize se prasina ⚫️🔴
Italijanski novinari sokirani uslovima gdje trenira BiH fudbalska repka.
Blato, stale, neuogodni mirisi, prilazna cesta bez asfalta.
Reportaza na Skyu gdje pokazuje ciganluk u Butmiru, samo googlajte.
Blato, stale, neuogodni mirisi, prilazna cesta bez asfalta.
Reportaza na Skyu gdje pokazuje ciganluk u Butmiru, samo googlajte.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jest ovaj naporan sa terenom i grbavicom u pi.čku materinu dosadnu
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- invincible1921
- Kontakt:
Da smo mi nacisto...brukamo se da nam rep koja puca na visomo igra u zenici, ili grbavici..da ne kazem kosevu. U citavoj drzavi nemas moderan stadion ili dovoljno velik...Marsiano je napisao/la: ↑29 mar 2026, 19:23Upravu si, mislim da se trebalo igrati na grbavici, bolji travnjak bio 93 dok je grad bio pod opsadom. Shvatite da od ovog stadiona boljeg nemamo. Vi ste jedini u drzavi koji nemate pravo glasa kad je travnjak u pitanju.svrakino1921 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 19:12
"Ovdje se igra?"
P.S.
NEVJEROJATNO
=\_1921_/=
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Fudbalskoj repki je mjesto u Zenici, dok rukomet i košarku dijele Tuzla i Sarajevo. O tome je nepotrebno diskutovati jednostavno kult repke je to Bilino Polje i Zenica i tu nema puno price.
#CarsijaOdjebi
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Bosnjo22, Kajkutenjoyer, Shevko i 40 gostiju.