31.03.2026 BiH - Italija

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

DjaniTarik
Kontakt:

Re: 31.03.2026 BiH - Italija

Post Postao/la DjaniTarik » 29 mar 2026, 18:33

UtdBiH21 je napisao/la:
29 mar 2026, 18:32
Ja mislim da su oni idealna ekipa za nas , vezni red im je pojedinacno top al sva trojica su blize sestici nego osmici nema niko da je klasicni kreator , Locateli klasicna 6 , Barela nesto izmedju i Tonali vise 6 nego 8 , jos 2 napadaca koja uopste ne ucestvuju u igri ako budu igrali Pio i Kean kako se ocekuje , nece nam sigurno stvoriti puno sansi , a mi svakom uspijemo stvoriti dosta sansi , mislim da ce biti kljuc nasa realizacija i da Donaruma ne bude sve branio .

Bolan daj boze da budemo imali sut na gol….. kakva analiza

LenyYoro15
Kontakt:

Post Postao/la LenyYoro15 » 29 mar 2026, 18:34

Opet ne vjerujm da nas Italija može izdmonirat potpuno kao što mogu da zamislim da nas Španija, Njemačka ili Portugal ostave na 20% posjeda i 2 poluprilike.
Vjerujem da će ogromna želja, eneregija i borba biti dovoljne da nas drže u utakmici cijelo vrijeme.

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 29 mar 2026, 18:35

LenyYoro15 je napisao/la:
29 mar 2026, 18:08
Kaunas je napisao/la:
29 mar 2026, 16:51
I bitno je da se ne ide u produzetke, nema sanse da bi mogli fizicki da im pariramo nakon Cardiffa. I fizicki i sirinom klupe.
Ne mislim da bi produžeci bili problematični. Sad bi ih potpisao.

6 izmjena pravi veliku razliku u odnosu na onaj fudbal sa 3 izmjene. Praktično imas samo 4 igrača u polju koji moraju igrati 120 minuta.
Bio bi problem, jer oni uvode svježe igrače s klupe iz Serije A, a mi na klupi imamo Baždara, Burnića, Gigovića, Mujakića, itd. Puno je veća razlika u klasi (u njihovu korist) u nekakvoj 100. minuti poslije 5 izmjena nego u početnoj 11-torci. Kod Velsa to nije bilo toliko izraženo jer ni oni nemaju neku aman klupu.

signalidunapark
Kontakt:

Post Postao/la signalidunapark » 29 mar 2026, 18:38

Zglavkar je napisao/la:
29 mar 2026, 18:35
LenyYoro15 je napisao/la:
29 mar 2026, 18:08
Kaunas je napisao/la:
29 mar 2026, 16:51
I bitno je da se ne ide u produzetke, nema sanse da bi mogli fizicki da im pariramo nakon Cardiffa. I fizicki i sirinom klupe.
Ne mislim da bi produžeci bili problematični. Sad bi ih potpisao.

6 izmjena pravi veliku razliku u odnosu na onaj fudbal sa 3 izmjene. Praktično imas samo 4 igrača u polju koji moraju igrati 120 minuta.
Bio bi problem, jer oni uvode svježe igrače s klupe iz Serije A, a mi na klupi imamo Baždara, Burnića, Gigovića, Mujakića, itd. Puno je veća razlika u klasi (u njihovu korist) u nekakvoj 100. minuti poslije 5 izmjena. Kod Velsa to nije bilo toliko izraženo jer ni oni nemaju neku aman klupu.
"Boj ne bije svijetlo oružje, nego srce junaka." :kafa:

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 29 mar 2026, 18:40

Meni je najjace ovo oko karata. Kako oni misle kontrolirat tj. legitimisat 12k ljudi? :rol: Za takvo nesto bi ljudi u 3 sata trebali pocet ulazit.

Bice sigurno na stotine ljudi koji su kupili karte od preprodavaca, jarana, dobili na poklon i slicno. Jasno mi je da zele smanjit posao tapkarosima ali mislim da vise unose nervozu i losu atmosferu na tribine i ispred njih. Ljudi su svakako nabrijani, mozda prevale pola EU ili Bosne da dodju na tekmu i neko im kaze da ne mogu uci. To je vec incident u najavi. :stop:

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 29 mar 2026, 18:42

O sastavu je suvišno pričati i vjerujem da će svaki pojedinac dati 100% svojih mogućnosti i samo tako ćemo ih moći pobjediti ako svi budu motivisani i budu dali svoj maksimum.

Samo da Donnarumma ne bude taj dan bio bez greške i ne bude branio sve moguće. Prognoza 2-0, Demirović na početku zabija neku frljoku kao i protiv Kipra i Alajbegović uništava sve nade Talijana u 80-oj minuti jednom golčinom sa 20+ metara :bih: :bih:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 29 mar 2026, 18:43

AshburtonG je napisao/la:
29 mar 2026, 18:40
Meni je najjace ovo oko karata. Kako oni misle kontrolirat tj. legitimisat 12k ljudi? :rol: Za takvo nesto bi ljudi u 3 sata trebali pocet ulazit.

Bice sigurno na stotine ljudi koji su kupili karte od preprodavaca, jarana, dobili na poklon i slicno. Jasno mi je da zele smanjit posao tapkarosima ali mislim da vise unose nervozu i losu atmosferu na tribine i ispred njih. Ljudi su svakako nabrijani, mozda prevale pola EU ili Bosne da dodju na tekmu i neko im kaze da ne mogu uci. To je vec incident u najavi. :stop:
Pa nije tim ljudima niko kriv sto uzimaju karte od neprovjerenih izvora/ljudi/prodavaca, kako hoces :mrgreen:

Ja iskreno nikad ne bi kupio od tapkarosa ispred stadiona. Ne zbog cijene, nego bas zbog toga sto me moze zavalit, a ja pare necu nikad nazad dobit. Nit mogu dokazat da sam kupio od njega. Pogotovo sada kad nude sumnjive karte za hiljade maraka.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 29 mar 2026, 18:44

Vezano za ovaj sastav koji je sportsport.ba maloprije objavio. Da se prisjetimo istog "po našim informacijama" clickbaita uoči Velsa:

https://sportsport.ba/fudbal/vesl-bih-u ... -11/518823
No, prema nekim informacijama do koje smo uspjeli doći, vrlo lako da se sutra na terenu od prve minute nađu:

Vasilij, Katić, Muharemović, Kolašinac, Dedić, Memić, Šunjić, Tahirović, Gigović, Demirović i Džeko.

Igrali bismo u 3-5-2 sistemu u momentima napada, dok bi se u fazi odbrane postavili u formaciju 5-4-1.

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 29 mar 2026, 18:47

Zglavkar je napisao/la:
29 mar 2026, 18:44
Vezano za ovaj sastav koji je sportsport.ba maloprije objavio. Da se prisjetimo istog "po našim informacijama" clickbaita uoči Velsa:

https://sportsport.ba/fudbal/vesl-bih-u ... -11/518823
No, prema nekim informacijama do koje smo uspjeli doći, vrlo lako da se sutra na terenu od prve minute nađu:

Vasilij, Katić, Muharemović, Kolašinac, Dedić, Memić, Šunjić, Tahirović, Gigović, Demirović i Džeko.

Igrali bismo u 3-5-2 sistemu u momentima napada, dok bi se u fazi odbrane postavili u formaciju 5-4-1.
Samo su promašili Gigaru :D

UtdBiH21
Kontakt:

Post Postao/la UtdBiH21 » 29 mar 2026, 18:47

DjaniTarik je napisao/la:
29 mar 2026, 18:33
UtdBiH21 je napisao/la:
29 mar 2026, 18:32
Ja mislim da su oni idealna ekipa za nas , vezni red im je pojedinacno top al sva trojica su blize sestici nego osmici nema niko da je klasicni kreator , Locateli klasicna 6 , Barela nesto izmedju i Tonali vise 6 nego 8 , jos 2 napadaca koja uopste ne ucestvuju u igri ako budu igrali Pio i Kean kako se ocekuje , nece nam sigurno stvoriti puno sansi , a mi svakom uspijemo stvoriti dosta sansi , mislim da ce biti kljuc nasa realizacija i da Donaruma ne bude sve branio .

Bolan daj boze da budemo imali sut na gol….. kakva analiza
Ziv bio pa vidio , Dzeko se ubio za igre protiv njihove odbrane da prima loptu i prosljedjuje dalje , Norveska i **** imali bas dosta sansi protiv njih i 8 golova im dali od kako je Gatuso trener .

emir_

Post Postao/la emir_ » 29 mar 2026, 18:48

Bašić treba početi. U Velsu je povezao fino.
4-IN-A-ROW

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 29 mar 2026, 18:49

CAGarfia je napisao/la:
29 mar 2026, 18:02

Još jedan dokaz da ovim jugosaurusima treba apsolutno suziti maksimalno medijski prostor.

Izvali neznalica da su penali lutrija i da nije gledao tekmu nego multiprijenos. :tokralju: :rol:

Još je dobar kakvi su ostali.
Safet sušić ne voli BiH. On je jugosloven, njegova država je Jugoslavija, tako da te ovo ne treba čudit
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 29 mar 2026, 18:50

DamirT je napisao/la:
29 mar 2026, 18:43

Pa nije tim ljudima niko kriv sto uzimaju karte od neprovjerenih izvora/ljudi/prodavaca, kako hoces :mrgreen:

Ja iskreno nikad ne bi kupio od tapkarosa ispred stadiona. Ne zbog cijene, nego bas zbog toga sto me moze zavalit, a ja pare necu nikad nazad dobit. Nit mogu dokazat da sam kupio od njega. Pogotovo sada kad nude sumnjive karte za hiljade maraka.
Ma to svakako ali ja vise govorim o atmosferi i glupostima koje bi mogli nastat iz eventualne provjere i vracanja ljudi. Valjda ti je u cilju da bude pun stadion prije svega, a ne da bude prioritet kaznjavanja tapkarosa. Ja sam uzeo doduse samo dva puta u zivotu na divljaka i oba puta sam imao srecu. Onomad protiv Francuza na Kosevu mi neki lik prodao pozivnicu ispred stadiona i usao ja bez problema, oko mene masa poznatih faca, a ja tad tek u GMS krenuo. :mrgreen: Drugi put sam uzeo za ovu zadnju tekmu protiv Austrije, od nekog Austrijanca. Lik mi prodao kartu preko austrijskog olxa, koju je dobio na nekoj nagradnoj igri i to se potrefila tribina gdje su bili svakako 80% nasi. Doduse, tu nisam imao toliko briga jer mi je covjek bukvalno dao sve svoje podatke bas u slucaju da budu pitali zbog nagradne igre. Sto je najjace, prodao mi dvije karte prilicno jeftino (180€) u poredjenju sta su ljudi placali za iste. :)
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 29 mar 2026, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.

PSV
Kontakt:

Post Postao/la PSV » 29 mar 2026, 18:51

DamirT je napisao/la:

Brajko imam kartu u VIP lozi pokraj Lane Stanisic. Zelis li je za odredjenu sumu novca? :yawn:

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 29 mar 2026, 18:55

Niko to ne gleda, ali moraju napisati zbog FIFE.

Kao sto ti kazes, ko ce gledati 12 hiljada ljudi legitimaciju nego je samo ako radi QR kod, ulazi i kraj.

To se ne radi tako i na vrhunskim stadionoma po evropi a kamal u Zenici :rol:

Marokanci58
Kontakt:

Post Postao/la Marokanci58 » 29 mar 2026, 19:00

FoxMulder je napisao/la:
29 mar 2026, 18:49
CAGarfia je napisao/la:
29 mar 2026, 18:02

Još jedan dokaz da ovim jugosaurusima treba apsolutno suziti maksimalno medijski prostor.

Izvali neznalica da su penali lutrija i da nije gledao tekmu nego multiprijenos. :tokralju: :rol:

Još je dobar kakvi su ostali.
Safet sušić ne voli BiH. On je jugosloven, njegova država je Jugoslavija, tako da te ovo ne treba čudit
Nije samo on, sva ta starija generacija su komunisti koji više vole petokraku nego ljiljan a najgori medju njima je smrad Vaha.
BRATSTVO GRAČANiCA

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 29 mar 2026, 19:02

PSV je napisao/la:
29 mar 2026, 18:51
DamirT je napisao/la:

Brajko imam kartu u VIP lozi pokraj Lane Stanisic. Zelis li je za odredjenu sumu novca? :yawn:
Dogovorit cemo nesto. Ti si ipak covjek od povjerenja :yawn:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 29 mar 2026, 19:12

slika

Našu zemlju je ovih dana zahvatio val snježnih padavina, a zbog toga je i selektor Italije Gennaro Gattuso promijenio planove oko dolaska Azzura u BiH.

Naime, iako je prvobitno bilo planirano da Azzuri dođu u ponedjeljak i odrade trening u večernjim satima na Bilinom Polju, upravo zbog teškog terena isti je otkazan.

Italijanski mediji su tako objavili i fotografije travnjaka Bilinog Polja dva dana uoči utakmice, a novinar Sky Sportsa Gianluigi Bagnulo se upitao:

"Ovdje se igra?"

Za očekivati je da će do početka same utakmice teren biti u dobrom stanju, ponajviše zahvaljujući grijačima za uklanjanje snježnog nanosa, ali i pored toga italijanski novinari, kao uostalom i svaki drugi koji dođu u Zenicu da igraju utakmicu, u prvi plan izdvajaju stadion i izgled.

Pa zar se nije moglo šta odvojiti novca od ukidanja pondera 2 od KS

P.S.

Al kako trava na ovom travnjaku ima 3 nijanse zelene boje

NEVJEROJATNO

Marsiano
Kontakt:

Post Postao/la Marsiano » 29 mar 2026, 19:23

svrakino1921 je napisao/la:
29 mar 2026, 19:12
slika

Našu zemlju je ovih dana zahvatio val snježnih padavina, a zbog toga je i selektor Italije Gennaro Gattuso promijenio planove oko dolaska Azzura u BiH.

Naime, iako je prvobitno bilo planirano da Azzuri dođu u ponedjeljak i odrade trening u večernjim satima na Bilinom Polju, upravo zbog teškog terena isti je otkazan.

Italijanski mediji su tako objavili i fotografije travnjaka Bilinog Polja dva dana uoči utakmice, a novinar Sky Sportsa Gianluigi Bagnulo se upitao:

"Ovdje se igra?"

Za očekivati je da će do početka same utakmice teren biti u dobrom stanju, ponajviše zahvaljujući grijačima za uklanjanje snježnog nanosa, ali i pored toga italijanski novinari, kao uostalom i svaki drugi koji dođu u Zenicu da igraju utakmicu, u prvi plan izdvajaju stadion i izgled.

Pa zar se nije moglo šta odvojiti novca od ukidanja pondera 2 od KS

P.S.

Al kako trava na ovom travnjaku ima 3 nijanse zelene boje

NEVJEROJATNO
Upravu si, mislim da se trebalo igrati na grbavici, bolji travnjak bio 93 dok je grad bio pod opsadom. Shvatite da od ovog stadiona boljeg nemamo. Vi ste jedini u drzavi koji nemate pravo glasa kad je travnjak u pitanju.
Dize se prasina ⚫️🔴

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 29 mar 2026, 19:23

Italijanski novinari sokirani uslovima gdje trenira BiH fudbalska repka.
Blato, stale, neuogodni mirisi, prilazna cesta bez asfalta.

Reportaza na Skyu gdje pokazuje ciganluk u Butmiru, samo googlajte.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia, CHR, denza, Google Adsense [Bot], invincible1921, jasmin10, kontra, LeCoq, legendarnadruga, Micron, Muumii, Napapijri, PSV, random11, rukometubih23, Scholl, zeljooo13, Zglavkar, zikerrz21 i 80 gostiju.