Igrač br. 6

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Devil » 01 apr 2013, 21:11

Cartman je napisao/la: Devil i vi ostali sto malo bolje pratite tu ligu, ima li nade da se on proda u prvoligasa kad ovi ispadnu? Ili ide putem Zahirovica i on...
Sve zavisi od toga kakvu finansijsku konstrukciju ima Alania. Ako se secas ja sam bio skeptican po tome pitanju kod njih jer se za ostale klubove mogu naci okvirne informacije oko toga kolikim novcem raspolazu. Dok kod Alanie nisam imao tu predstavu. Ako Alania shvati da ne moze da ga placa u drugoj ligi on ce otici,interesanata ce svakako biti, medjutim ako budu imali relativno stabilne finansije za placanje igraca kao sto je to imao Nalchik onda ce ostati. Npr. zna se da je Zahirovic imao otvorene ponude Dynama iz Moskve i kasnije Krasnodara ali da su ljudi u Spartaku to odbili. E od toga faktora upravo zavisi i Ognjenova sudbina u redovima Alanie.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 apr 2013, 21:16

Head je napisao/la:slika
Ogi najjači sa ovim svojim fb statusima :lol:

Čuj Zahirović imo ponudu Dynama iz Moskve ?
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 01 apr 2013, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 01 apr 2013, 21:17

bagrcavi je napisao/la:
Ogi najjači sa ovim svojim fb statusima :lol:
Zahuktalo se u komentarima.Javio se neki padobranac sa cirilicnom tastaturom sa punih 9 godina.
Radisa. :lol:
1946

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 apr 2013, 21:48

Jeste sigurni da je ovo njegov facebook? Ako jest, onda nije normalan. Ide iz greske u greske i na terenu i izvan njega.

@Devil: Hvala za odgovor. Cuj Zaha mogao u Dinamo, prava steta sto ga nisu pustili. A Alaniju financira RusHydro navodno, druga najveca kompanija za hidroelektriku u Svijetu. Tako da valjda imaju love...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 apr 2013, 21:51

voltron30 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Vranješ potvrđuje ono što sam davno rekao čovjek je žešći kikser.
Ejs ti rek'o? Ja koliko sam vidio ti jos nisi upratio koji je Stojan, a koji Ognjen, a kamoli da vadis neke zakljucke o kvaliteti.
Ne razlikuju se puno osim po imenu, jer i jednog i drugog krasi jedna stvar a to su kiksevi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 apr 2013, 22:01

Cartman je napisao/la:Jeste sigurni da je ovo njegov facebook? Ako jest, onda nije normalan. Ide iz greske u greske i na terenu i izvan njega.

@Devil: Hvala za odgovor. Cuj Zaha mogao u Dinamo, prava steta sto ga nisu pustili. A Alaniju financira RusHydro navodno, druga najveca kompanija za hidroelektriku u Svijetu. Tako da valjda imaju love...
Pa dobro to moze da znaci, a i ne mora. Koliki je interes finansirati nekoga u drugoj ligi pogotovo kada nemas puno vlasnistvo nad klubom nego cini mi se 53%. :? A opet imas u ekipi par igraca koji papreno kostaju. ;)
Videcemo na kraju sezone kako ce to izgledati,mozda ljudi na kraju nece ni ispasti. :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 apr 2013, 22:03

Devil je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Jeste sigurni da je ovo njegov facebook? Ako jest, onda nije normalan. Ide iz greske u greske i na terenu i izvan njega.

Pa dobro to moze da znaci, a i ne mora. Koliki je interes finansirati nekoga u drugoj ligi pogotovo kada nemas puno vlasnistvo nad klubom nego cini mi se 53%. :? A opet imas u ekipi par igraca koji papreno kostaju. ;)
Videcemo na kraju sezone kako ce to izgledati,mozda ljudi na kraju nece ni ispasti. :mrgreen:
Ma najbolje ih je jedan Svedski novinar opisao, Ruski QPR. Nakupovali bezveze igraca, nadat se da ce Vranjesa pustit i da ce nac sebi solidan klub, ali ovo mu je definitivno nazadovalo karijeru. Bio je izgradio lijepu reputaciju u Krasnodaru, postao standardan za BiH, i onda poceo pametovat u vezi ugovora i slusat bajke o Manchesteru...

Kad se sjetim bisera poput onih da je Vranjes bolji od Evansa i Jonesa. I to za klasu. :oops:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 apr 2013, 22:14

Iskren da budem meni je ponajvise krivo sto jedan projekat Krasnodar pomalo stagnira. Zamisljeno kao fenomenalno ostvarenje, lepim putem se i krenulo ali onda umesto da se dovedu 1-2 bombe koje ce pomoci ostalim da se pravilno razvijaju,odluceno je za vecu harmonicnost u ekipi sa jeftinijim resenjem ali vidimo da osim sredine tabele nisu nesta vise uspeli. I mnogo mi se svidjaju sto im je vlasnik vrlo bogati Galitskiy a ne razbacuje se sa kesom vec pokusava da napravi jednu zdravu sportsku pricu. Da je Krasnodar isao u vrh i Ognjen bi ostao i razvijao se kod Muslina ili bar napravio bolji tranfer.

kenozoric10
Kontakt:

Post Postao/la kenozoric10 » 08 apr 2013, 00:40

Zasto nije Vranjes bio u kombinaciji za mec protiv Anzija :?: :?:
Skin Diamond <3 :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 apr 2013, 00:44

kenozoric10 je napisao/la:Zasto nije Vranjes bio u kombinaciji za mec protiv Anzija :?: :?:
Vjerovatno zbog crvenog kartona.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 apr 2013, 01:39

Saznali mu za status na fejsu. :mrgreen:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 08 apr 2013, 09:39

Kritikovao ga je zestoko trener prosli put.....Ne bi bilo dobro da povrh svega izgubi i mjesto u ekipi.....U reprezentaciji je igrao evo pola godine, ali Zukanovic je takodjer dobar izbor na stoperu a Pandza se vratio poslije povrede, ukoliko pokaze veliki kvalitet mogao bi i on prije Vranjesa da uleti.....Da negovorim o tome da Bicakcic uskoro dobija papire i do godine igra bundesligu....

Bit ce velike konkurencije u odbrani....

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 08 apr 2013, 11:55

E moj Ogi sta te natjera u ovaj klub da dodjes, jedino se nadam da ces se prodati bez puno peglanja na ljeto. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 apr 2013, 23:52

Moze se izvuci na to da mu je ovo zena pisala :lol:

okocha123
Kontakt:

Post Postao/la okocha123 » 20 apr 2013, 14:06

Upravo pocela utakmica - K. Sovietov - Alanya , Vranjes u pocetnom sastavu

Alanya mora uzeti ako misle da izbore opstanak, bod je los al opet im ostavlja kakvu takvu sansu, dok bi se s porazom definitivno oprostili or premier lige jer bi im Sovietov pobjegao na vjerovatno nedostiznih 7 bodova

EDIT:
Ubi ih K.Sovietov u ovih prvih 15-16 min..
1:0 vode, 80 % posjed lopte 5 suteva, 3 u okvir
http://www.gamingcounter.com/

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 20 apr 2013, 14:23

evo sopcast linkovi ako ko hoce gledat

http://soptv.ru/translations/571-futbol ... aniya.html" onclick="window.open(this.href);return false;

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 20 apr 2013, 14:53

Pa ova Alaniya ima recimo bolje igrace od Dinamo Zagreba koji je igrao LP.... Bice steta ako ispadnu sto zbog naseg Ogija tako i zbog R. Lige jer ovi ostali msm na Amkar, Mordoviu, Volga i tako te losije ekipe imaju mnogo slabije igrace od njih...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 apr 2013, 14:58

MrMuscle je napisao/la:Pa ova Alaniya ima recimo bolje igrace od Dinamo Zagreba koji je igrao LP.... Bice steta ako ispadnu sto zbog naseg Ogija tako i zbog R. Lige jer ovi ostali msm na Amkar, Mordoviu, Volga i tako te losije ekipe imaju mnogo slabije igrace od njih...
Ali ocito nemaju kolektiv, nakupovali su blizu 10 igraca u januaru cini mi se, a jos vise prije sezone. Nesto kao QPR.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 20 apr 2013, 14:59

Gotovi su oni , po meni glup potez ogija nadam se da zna kako ce se izvuc sad iz ovih govana...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 apr 2013, 15:00

S obzirom na situaciju u klubu, ja se iskreno nadam da će Ogi što prije " paliti " odatle, naravno, ne glavom bez obzira, al da će gledati da ne završi u drugoligaškom društvu zajedno sa Alaniya - om.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Wlad55 i 2 gosta.