normalno kad je hrvatska od samog početka (još za vrijeme rata) ostvarivala vrhunske uspjehe pa je to utjecalo na mentalitet naroda i sportaša...glupo je da uspoređujete bih sa hrvatskom ili srbijom...te zemlje ipak nisu podjeljene i razorene kao što je bih....rat je završio ali i dalje više od pola stanovništa tu zemlju ne doživljava kao svoju i više voli ove dvije zemlje....doduše kao što sam već napisao,nitko ne brani bošnjacima da se bave sportom i imaju bar 2-3 sportaša koja će biti bar blizu medaljama...ali o tome ste već i sami nešto napisali na ovoj temi....mislim da su bošnjaci(čast izuzecima) zbog svega toga pali u depresiju pa nemaju previše volje i entuzijazma...Zeman je napisao/la:Danas sam gledao veslanje na HRT-u i kad su osvojili medalju, spikeri onako malo se radovali, ali ništa posebno. Onda odmah intervju s srebrenim četvercem i oni više razočarani nego sretni. Priča u fazonu "cijelu godinu smo pobjeđivali Švabe i sad nas oni zayebu". Ljudi se gotovo izvinjavaju što su osvojili "samo" srebro. Mo'š misliti koliko su sujedi ispred nas u sportu, ali i shvatanju istog?
da je bih ujedinjena zemlja kojoj svi stanovnici žele najbolje, uspjesi bi došli kad tad