Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Mulder
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la Mulder » 06 okt 2012, 00:20

Iskreno i ja sam bio maksimalni pesimista, ali nakon ovog debija protiv Hajduka i cijele ove medijskog haosa u vezi malog, sanse da zaigra za nas su se ozbiljnije popravile. Jedna od klucnih stvari za njegov izbor bit ce i taj plasman u Brazil, u to sam 100 posto siguran. Ako mi odemo a Hrvatska ne, cijela medijska paznja regiona ce biti na nama, a Alen ce upravo tada odlucivati. A sto se tice karijere, mislim da bi za njega najbolje bilo da ode u neki srednji evropski klub, tipa neki jaci Bundesligas. Veliki klubovi ovako mlade igrace u velikom broju slucajeva jednostavno uniste.

[youtube][/youtube]
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 06 okt 2012, 00:21

stampy je napisao/la:Sejad Halilović - Fela
slika

Reprezentativac BIH 1996-2000
JTS ova se slika obila sa profilnu. Otac pored sina oboje u dresu BiH :mrgreen:

Ali pored toga slika je tako prejaka i puna izjave.... lice puno dragosti a ruka na srcu i grbu :mrgreen:
Zadnja izmjena: AlenHalilovic, dana/u 06 okt 2012, 00:26, ukupno mijenjano 2 puta.

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 06 okt 2012, 00:25

Principatus je napisao/la:
Backy je napisao/la:Da rezimiramo prije par dana sve je bilo mrtvo u vezi nastupa malog za BH tim danas je druga prica.Prvo dali smo malom do znanja da ga Bosna zeli preko tih grupa na odredenim socijalnim stranicama.Druga stvar natjerali smo novinare da kontaktiraju malog .Trece i sam Alen je prozborio na web-u gdje je rekao da ce iduce godine odluciti za koga ce igrati.Cetvrto mozda i najvaznije od svega savez je kontaktirao Seada Halilovica imali su konstruktivan razgovor.Peto mozda i najvaznije hrvati su u panici pa ostavljaju sada svakakve ponizavajuce komentare po forumima sto bi moglo uticati na odluku Halilovica.Mislim da situacija polako ide u nasu korist moramo ovo izgurati do kraja ne smanjivati pritisak nikako osluskivati pratiti sta mali radi i sve ostalo.
U inat pesimistima i onima vjecnim pametnjakovicima sa floskulama: "Nema sanse, samo dzabe se pise ovdje."

Sto se tice pritiska, mislim da se treba smanjiti, savez je u kontaktu. Javnost je probudjena, to treba sad obaviti profesionalno. Mi ne treba da budemo ti koji ce ga na ista siliti ili pritiskati. Alenu treba dati do znanja, da cemo ga uvjek postovati i voljeti iz srca jer je nas.
upravo tako Princi, slazem se s tobom u svemu!
AlenHalilovic je napisao/la:
stampy je napisao/la:Sejad Halilović - Fela
slika

Reprezentativac BIH 1996-2000
JTS ova se slika obila sa profilnu. Otac pored sina oboje u dresu BiH :mrgreen:

Ali pored toga slika tako prejaka i puno izjave.... lice puno dragosti a ruka na srcu i grbu :mrgreen:
moramo i to odraditi :mrgreen: samo polahko heeheh

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 06 okt 2012, 01:03

Pa cojk je reko za alispahica "moj Bosanac", sta je jos trebo da kaze da se neki uvjere za koga ce igrati :lol:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 06 okt 2012, 01:05

Ovi dresovi Patrick sa dugmetom ko polo majice :D postratni period nije se imalo..

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 06 okt 2012, 01:09

zgembo89 je napisao/la:Ovi dresovi Patrick sa dugmetom ko polo majice :D postratni period nije se imalo..
Nija ni danas bolje ali et :mrgreen: ovi zadnji dresovi isto vrece neke

PS: Vrhunski post onaj na fan page Alena sa slikom oca mu, svaka cast @JTS ili @zizu :mrgreen: Najezio sam se

Trebate i na vecem fan page postaviti ;)

http://www.facebook.com/halilovic.alen10" onclick="window.open(this.href);return false;

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 okt 2012, 01:17

Iskreno nisam nesto puno vjerovao da ce igrat za nas nakon sto se nije pojavio na okupljanje U17 repke iako je dobio poziv, ali izgleda sve bolje i bolje. Ali vidit cemo, treba nastavit kontaktirat ga i vrsit blagi pritisak.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 06 okt 2012, 01:18

@ AlenHalilovic

Jesi to ti ? :lol:
Pa eto, trudimo se koliko možemo, postavili smo i na drugi Fan Page :mrgreen:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 06 okt 2012, 01:23

Treba momku pokazati na kulturan nacin da bi nam bilo drago da igra u zmajevskom dresu i da ga ocekiva haus i ludilo na bilinom polju ako odluci za to, a i pokazat da cemo svaku drugu njegovu odluku postovati.

A ne mu govoriti "Ti imas bosansku krv" i slicne stvari zamal nisam lupio glavom od zid kad sam to procito :mrgreen:

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 06 okt 2012, 01:26

Ma treba navaliti na Fan Page stranice i pisati kako želimo da igra za nas, itd. Hrvatima ide pjena na usta :lol:

NON MOLLARE MAI

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 06 okt 2012, 01:35

AlenHalilovic je napisao/la:Treba momku pokazati na kulturan nacin da bi nam bilo drago da igra u zmajevskom dresu i da ga ocekiva haus i ludilo na bilinom polju ako odluci za to, a i pokazat da cemo svaku drugu njegovu odluku postovati.

A ne mu govoriti "Ti imas bosansku krv" i slicne stvari zamal nisam lupio glavom od zid kad sam to procito :mrgreen:
ja sam lupao glavu od stol kad sam te gluposti citao :D ebem onog koji je dao seljacini pristup na internet :mrgreen:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 06 okt 2012, 01:36

Za kakvog ovo kloca napisaste 40 strana u 5 dana :lol: :lol: :lol: :lol: Cuj asistir'o iz ofsajda protiv Hajduka :lol: :lol: :lol: :lol:

Nista od njeg bit nece, mozda bude k'o Luka Modric :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 06 okt 2012, 01:41

Edin TM87 je napisao/la:Za kakvog ovo kloca napisaste 40 strana u 5 dana :lol: :lol: :lol: :lol: Cuj asistir'o iz ofsajda protiv Hajduka :lol: :lol: :lol: :lol:

Klocu prognoziraju vrhunsku karijeru, najveći talenat na ovim prostorima u ko zna koliko zadnjih godina. Ali zato si ti emonentni stručnjak koji dr*a ku*ac za računarom :lol:

NON MOLLARE MAI

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 06 okt 2012, 01:41

JTS je napisao/la:Ma treba navaliti na Fan Page stranice i pisati kako želimo da igra za nas, itd. Hrvatima ide pjena na usta :lol:
ma pobijesne ko kerovi :mrgreen:

evo upravo kad pricamo o komentarima jadnim:

slika

smao nas brukaju seljacine :cry:
Zadnja izmjena: Sakuragi, dana/u 06 okt 2012, 01:44, ukupno mijenjano 1 put.

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 06 okt 2012, 01:43

Edin TM87 je napisao/la:Za kakvog ovo kloca napisaste 40 strana u 5 dana :lol: :lol: :lol: :lol: Cuj asistir'o iz ofsajda protiv Hajduka :lol: :lol: :lol: :lol:

Pogresio si temu, zeljina tema se nalazi ovdje

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=3&t=85" onclick="window.open(this.href);return false;

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 06 okt 2012, 01:48

Sakuragi je napisao/la:
JTS je napisao/la:Ma treba navaliti na Fan Page stranice i pisati kako želimo da igra za nas, itd. Hrvatima ide pjena na usta :lol:

slika

Kad kelja dobije internet :cry:

NON MOLLARE MAI

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 06 okt 2012, 01:51

Sakuragi je napisao/la:

slika

aaaaa sto mi to pokaza, tek sam ohladio od danas i sad opet :oops: ... gledaj sta sam ispod napiso :mrgreen:

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 06 okt 2012, 01:52

A sada...

slika

:mrgreen:
shandrlike-tandrlike

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 06 okt 2012, 01:55

haah ma vidio sam druze ali su izbrisali komentar, evo ja se svadjamo preko poruka :D

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 06 okt 2012, 02:01

U ovom slučaju neće biti kako Mamić kaže ja mislim nego će biti nekoliko ustupaka.Na kraju mislim da smo i mi nakon sto je toliko hercegovaca otislo igrati za Hrvatsku vrijeme je da neko okrene Hrvatskoj ledja.A i ako ne bude htio igrati uvijek ima neko ko će igrati..

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.