Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
Momci hitno mi treba pomoć dajte link kakvog bas dobrog tutoriala za programiranje moram sve ponovit za 24 sata, ako može sto prije da ko sta okaci 

Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Trebam pomoc http://www.notebookcheck.net/fileadmin/ ... 327_02.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; ova strelica sa strana za pomijeranje mi je prestala raditi na laptopu. Zna li neko nesto, ili da li se nekome desavalo sl.?
Mia San Mia
Igram CoD: Modern Warfare 2, i dođem do jednog dijela, oko 20% od misija pređem i kada dođem do tog dijela pojavi mi se "Reliable command buffer overflow" i izbaci me u main menu. Radio sam ispočetka tu misiju ali mi se opet pojavilo, pa eto ako ko zna do čega je...
Jeli orginal ili kopija?Ibizevic je napisao/la:Igram CoD: Modern Warfare 2, i dođem do jednog dijela, oko 20% od misija pređem i kada dođem do tog dijela pojavi mi se "Reliable command buffer overflow" i izbaci me u main menu. Radio sam ispočetka tu misiju ali mi se opet pojavilo, pa eto ako ko zna do čega je...
mozda je do cracka
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Skinuo sam ga crackovanog s netaanell je napisao/la:Jeli orginal ili kopija?Ibizevic je napisao/la:Igram CoD: Modern Warfare 2, i dođem do jednog dijela, oko 20% od misija pređem i kada dođem do tog dijela pojavi mi se "Reliable command buffer overflow" i izbaci me u main menu. Radio sam ispočetka tu misiju ali mi se opet pojavilo, pa eto ako ko zna do čega je...
mozda je do cracka
[youtube][/youtube]Ibizevic je napisao/la:Skinuo sam ga crackovanog s netaanell je napisao/la:Jeli orginal ili kopija?Ibizevic je napisao/la:Igram CoD: Modern Warfare 2, i dođem do jednog dijela, oko 20% od misija pređem i kada dođem do tog dijela pojavi mi se "Reliable command buffer overflow" i izbaci me u main menu. Radio sam ispočetka tu misiju ali mi se opet pojavilo, pa eto ako ko zna do čega je...
mozda je do cracka
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
A u tome fazon, ja gluposti Bože sačuvaj. Hvala ti, paša 

nadam se da mi neko može pomoći.
u zadnje vrijeme vrlo rijetko mogu otvoriti film ili seriju online, videa uopšte. a i kad uspijem otvoriti, poslije par minuta gledanja mi izbaci ovakav ekran i to je to.

na internetu sam našao kao neko 'rješenje' desni klik - settings - disable hardware acceleration. ne pomaže.
u zadnje vrijeme vrlo rijetko mogu otvoriti film ili seriju online, videa uopšte. a i kad uspijem otvoriti, poslije par minuta gledanja mi izbaci ovakav ekran i to je to.

na internetu sam našao kao neko 'rješenje' desni klik - settings - disable hardware acceleration. ne pomaže.

Odlazi Safete.
Jel za igrice isti system req bilo za PC bilo za laptop
tj ak za racunar trazi procesor 3.0 jel tako ak ocu i na laptop mora mi procesor biti namanje 3,0
tj ak za racunar trazi procesor 3.0 jel tako ak ocu i na laptop mora mi procesor biti namanje 3,0
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
jestKEC je napisao/la:Jel za igrice isti system req bilo za PC bilo za laptop

Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
Sta raditi kad ne pomaze Ad block ?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Reset browser. I pokušaj vidjet šta si instalirao i to obriši.Aga je napisao/la:Sta raditi kad ne pomaze Ad block ?
kad ti reklama izađe, pojavi se, sa strane piše neki tekst to je večinom program koji si instalirao i to pokušaj naći u control panelu i izbriši.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
HvalaUnofficialpage je napisao/la:Reset browser. I pokušaj vidjet šta si instalirao i to obriši.Aga je napisao/la:Sta raditi kad ne pomaze Ad block ?
kad ti reklama izađe, pojavi se, sa strane piše neki tekst to je večinom program koji si instalirao i to pokušaj naći u control panelu i izbriši.

kakav paket drajvera, tek snimljen xp sp 3.
Ako ima šta, al sve u paketu, da se ne peglam

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Drp.sunedim93 je napisao/la:kakav paket drajvera, tek snimljen xp sp 3.
Uvalio mi se nakav virus, nikako da ga ocistim. Uglavnom, kad udjem na bilo koju stranicu, cim kliknem na neki link otvara mi novi prozor. Non stop mi izbacuje reklame na stranicama, to sve usporava rad kompa. Probao sam 2 antivirusa, nikako da rijesim stvar. Moram li formatirati komp? Preporuke???
Zadnja izmjena: emir987, dana/u 06 jul 2014, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
Re: Odg:
7 gb druzeJoseMourinho je napisao/la:Drp.sunedim93 je napisao/la:kakav paket drajvera, tek snimljen xp sp 3.

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Skini Avast, i pokreni čišćenje prilikom dizanja sistema. Također prelistaj malo komp i sa CCleaner-om.emir987 je napisao/la:Uvalio mi se nakav virus, nikako da ga ocistim. Uglavnom, kad udjem na bilo koju stranicu, cim kliknem na neki link otvara mi novi prozor. Non stop mi izbacuje reklame na stranicama, to sve usporava rad kompa. Skinuo sam 2 antivirusa, nikako da rijesim stvar. Moram li formatirati komp? Preporuke???
- JoseMourinho
- Kontakt:
E jbg torrent link je al ima sve, skini Lite izlistat ce ti 5-6 drajvera koji ti trebaju i samo kliknes on ce te uputit na skidanjenedim93 je napisao/la:7 gb druzeJoseMourinho je napisao/la:Drp.sunedim93 je napisao/la:kakav paket drajvera, tek snimljen xp sp 3.

Cobra.nedim93 je napisao/la:kakav paket drajvera, tek snimljen xp sp 3.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.