SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Samo da javim ovdje.Posto se utakmice Spanske lige odgadjaju a imamo ih u ponudi vazit ce ovo pravilo.
Clan 6.
U slucaju odlaganje jedne utakmice iz ponude i ako se ta utakmica ne odigra u roku od 24h ta utakmica se nece racunati a umjesto nje ce se racunati bonus par.
To znaci da ce se umjesto Espanyol-Granada kod domacina odnosno Levante-Zaragoza kod gostiju racunati rezervni par Caen-Lille.
Clan 6.
U slucaju odlaganje jedne utakmice iz ponude i ako se ta utakmica ne odigra u roku od 24h ta utakmica se nece racunati a umjesto nje ce se racunati bonus par.
To znaci da ce se umjesto Espanyol-Granada kod domacina odnosno Levante-Zaragoza kod gostiju racunati rezervni par Caen-Lille.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Bosco je napisao/la:Pozdrav svima. Sekretaru ne znam kakva su pravila, ali ne želim više igrat SS.ba ligu. Inače sam kapiten Green Dragonsa, poslije mene traka neka ide legendi_reala. Nadam se da će liga dopustit da Zmajevi nadju zamjenu za mene do početka iduće utakmice, jer evo javio sam se ovdje.
Sve najbolje Zmajevima i da konačno uđu u Drugu ligu, sve najbolje i mom sportskom prijatelju EdinuTM87.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
FK Kockari - Zadnja Klupa 0:3 SLUZBENO
Kod: Označi sve
Clan 4d.
U slucaju da tri igraca jednoga tima odigraju isti rezultat na isti par automatski gube utakmicu sa 3:0.71000 je napisao/la:Parovi za domacine:
Arsenal-Liverpool 1:1
Aston Villa-Blackburn 3:1
Bordeaux-Auxerre 2:0
Bayern-Hamburger 2:0
Köln - Kaiserslautern 1:1![]()
Espanyol-Granada 1:0
Bonus par:
Caen-Lille 1:2
patrick_9 je napisao/la:Parovi za domacine:
Arsenal-Liverpool 1:1
Aston Villa-Blackburn 2:2
Bordeaux-Auxerre 2:1
Bayern-Hamburger 3:1
Espanyol-Granada 2:0
Bonus par:
Caen-Lille 3:0
zjaka je napisao/la:Parovi za domacine:
Arsenal-Liverpool 1;0
Aston Villa-Blackburn 2;0
Bordeaux-Auxerre 1:1
Bayern-Hamburger 3:0
Espanyol-Granada 2:0
Bonus par:
Caen-Lille 1:2
Kakvo je pojačanje stiglo u ekipu FC Ljuta Krajina (mlada nada Goalgetter
), u dvije utakmice zabio je 4 gola, u klubu su oduševljeni ovim transferom!
Još kad znamo da je ovo bio gradski derbi onda je ovaj učinak još bitniji
, utakmica je završila konačnim rezultatom 4:2 za Ljutu Krajinu, nakon vodstva od 1:0 ekipe Vukova zla!
Strijelci:
Ljuta Krajina ( Goalgetter x3, juventus0244)
Vukovi zla ( haris_alibaba, adis.p)
Bravo Goalgetter
! A apocalyps nije prošao pripremem kako treba, tako da će biti posla sa njim do kraja sezone 
Još kad znamo da je ovo bio gradski derbi onda je ovaj učinak još bitniji
Strijelci:
Bravo Goalgetter
- legenda reala
- Kontakt:
A prva zvjezda ove lige se vraća u formu ,kakva tri pogodka protiv bolida Formule 1 ,naklonite se
Green Dragons-FK Formula 4:1 (legenda reala 3X,samir_tm87,Devil)
Nakon veliki problema u ekipi na početku sezone i u pripremnim utakmicama i dosta poraza ,zmajevi se vraćaju na stari kolosjek i ponovo iskaču kao prvi favoriti ove lige ,u formu se vratio najbolji igrač(ss.ba lige) legenda reala ,a novi prvotimac samir_tm87 je u debiu pogodio mrežu bolida(bravo Samke
) ,i danas smo igrali sa igračem manje jer se na meču nije pojavio OTNYS YNWA iz nepoznatih razloga ,ali i bez njega pobjeđeni su naši sportski neprijatelji Formula
Još EdinTM87 nije dao gol prestigao sam ga na listi strijelaca
ma super je sve samo da ovako ostane
Nakon veliki problema u ekipi na početku sezone i u pripremnim utakmicama i dosta poraza ,zmajevi se vraćaju na stari kolosjek i ponovo iskaču kao prvi favoriti ove lige ,u formu se vratio najbolji igrač(ss.ba lige) legenda reala ,a novi prvotimac samir_tm87 je u debiu pogodio mrežu bolida(bravo Samke
Još EdinTM87 nije dao gol prestigao sam ga na listi strijelaca
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Topnici 2-2 Delfini
Steta bas steta. Imali smo dosta sansi za pobjedu, nadam se u sledecoj utakmici da ce nas krenut.
Steta bas steta. Imali smo dosta sansi za pobjedu, nadam se u sledecoj utakmici da ce nas krenut.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- el-fighter
- Kontakt:
Wow kakav preokret Bildera. Gubili smo 2-1 do 88. minute, a onda veliki preokret na 2-3.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- samir_tm87
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:A prva zvjezda ove lige se vraća u formu ,kakva tri pogodka protiv bolida Formule 1 ,naklonite se
Nakon veliki problema u ekipi na početku sezone i u pripremnim utakmicama i dosta poraza ,zmajevi se vraćaju na stari kolosjek i ponovo iskaču kao prvi favoriti ove lige ,u formu se vratio najbolji igrač(ss.ba lige) legenda reala ,a novi prvotimac samir_tm87 je u debiu pogodio mrežu bolida(bravo Samke) ,i danas smo igrali sa igračem manje jer se na meču nije pojavio OTNYS YNWA iz nepoznatih razloga ,ali i bez njega pobjeđeni su naši sportski neprijatelji Formula
![]()
![]()
Još EdinTM87 nije dao gol prestigao sam ga na listi strijelaca![]()
ma super je sve samo da ovako ostane
to nisam ja to je moja šauma
izgleda da plava masinerija nastavlja tamo gdje je stala u februaru kad je odvela mislioce do njihovog prvog trofeja
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =52&t=5177" onclick="window.open(this.href);return false; i pogrijesili ste kod edina, nije 4:2 nego 4:1
- legenda reala
- Kontakt:
Sekretaru ne igraj se ,hoćeš nazora Edu gol da naguraš jel
kaolko je Hofenhaim igro
A upozorenje za Emira ,da ne stavlja Bosca više u ponudu jer on ne nastupa ,bankrotiraće ti kladionica ,svi danas igraju Bosco ne daje gol ,a normalno da nesmiješ najboljeg igrača u ponudu da staviš onda bi ti pogotovo bankrotirala kladionica ,a ne isplati se ni igrati na mene da dajem gol kad kvota nebi trebala biti više od 1.15-1.20 jel tako

A upozorenje za Emira ,da ne stavlja Bosca više u ponudu jer on ne nastupa ,bankrotiraće ti kladionica ,svi danas igraju Bosco ne daje gol ,a normalno da nesmiješ najboljeg igrača u ponudu da staviš onda bi ti pogotovo bankrotirala kladionica ,a ne isplati se ni igrati na mene da dajem gol kad kvota nebi trebala biti više od 1.15-1.20 jel tako
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
BackSpace United-Red Bavarian 4:2 (2x marsovac,po jedan ROBIJAš88 i ja ,a za red geronimo i ribery)
cestitke mojim igracima i idemo po pobjedu protiv La Vecchia Signora
cestitke mojim igracima i idemo po pobjedu protiv La Vecchia Signora
Nemam komentara za javnost osim ovog:
Stefko zabio, sutra snijeg.
Roger Federer the greatest of all time!
Sigurna pobjeda u gostima.Godi nam ovaj travnički sir
Za sada odbrana gdje ja igram fantastična,a u napadu rutinski pos'o odrađuju gunner i spierlfuhrer

Za sada odbrana gdje ja igram fantastična,a u napadu rutinski pos'o odrađuju gunner i spierlfuhrer
A jbt ja mislio sutra na bazenEdin TM87 je napisao/la:Nemam komentara za javnost osim ovog:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- the scouser
- Kontakt:
3-1 je bilo meni je odgovarao Caen-Lille 0-1,ebo ga i Caen i Lille.el-fighter je napisao/la:Wow kakav preokret Bildera. Gubili smo 2-1 do 88. minute, a onda veliki preokret na 2-3.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- legenda reala
- Kontakt:
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... 9#p1262449" onclick="window.open(this.href);return false;
jbt ovi dali 7 golova ,a izgubili 0:3

jbt ovi dali 7 golova ,a izgubili 0:3
- Goalgetter
- Kontakt:
Hvala na cestitkama kapetanejuventus 0244 je napisao/la:Kakvo je pojačanje stiglo u ekipu FC Ljuta Krajina (mlada nada Goalgetter), u dvije utakmice zabio je 4 gola, u klubu su oduševljeni ovim transferom!
Još kad znamo da je ovo bio gradski derbi onda je ovaj učinak još bitniji, utakmica je završila konačnim rezultatom 4:2 za Ljutu Krajinu, nakon vodstva od 1:0 ekipe Vukova zla!
Strijelci:
Bravo Goalgetter! A apocalyps nije prošao pripremem kako treba, tako da će biti posla sa njim do kraja sezone
Pripreme i uporan rad su se isplatili, nadam se da cu nastavit ovako
Forza Krajina !
Pivopije-SK Stolac Hercegovina 1:0 FT (Kapiten)
..cestitke Kapitenu na pogotku,a mi aBd idemo dalje !

..cestitke Kapitenu na pogotku,a mi aBd idemo dalje !
..slucajno primjetih gresku
..u mecu Kljusinari-Crazy Legs,igracu domacih Neni je priznat gol Aston Villa-Blackburn 1:1 GOOL
..znaci nije 5:2,nego 4:2 rezultat,ne mijenja nista znacajno,ali eto,slucajno primjetih pa reko da ispravim 
S kakvim antitalentom ja igram.Molim te poklopi se nemoj da te cujem vise. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- bistrikboy
- Kontakt:
Kratko i jasno...Nimla_RZ je napisao/la:Ko je najbolji? Sest bodova u dvije tekme...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.