Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Jedino postoji slobodno formiranje cijena
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ne postoji jer nismo za trideset godina napravili sistem
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
QUARTERBACK je napisao/la: ↑31 jan 2025, 11:03ljudi dragi mi smo kao narod osudjeni na propast, nas ko izvadi treba ga ko onog u sjevernog koreji obozavati
![]()

Da mene dodik skoluje ja bih se objesio, e zamisli kakvi konji sjede i odlucuju o narodu.
Pa pitanje je koliko i ljudi znaju za ovaj bojkot, ja sam aktivan na internetu pa nisam vidio skoro nigdje poziv na bojkot, u Hrvatskoj su mislim i portali prenijeli. Mozda je samo meni promaklo, i to je moguce. Kako god ja danas necu u markete i sl a hoce li pomoci cemu ne znam, mislio sam da u Hrvatskoj nema fajde od toga pa eno konzum spustio cijenu na 250 proizvoda ako je tacno ovo sto pisu po netu.
Ko je očekivao da će se 100% raje odazvati na bojkot taj pojma nema gdje živi.
Realno za očekivati je 40-50% odziva.
Realno za očekivati je 40-50% odziva.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Niko ni ne ocekuje da ce biti 100, niti je moguce. ai 50 je odlicno. Dovoljno je sto se prica o tome i sto ljudi postaju svjesniji okruzenja. To je poenta bojkota.
- Shategabri
- Kontakt:
Realno je max 25%.
To zapravo znači da bojkota i nema.
Koševo Zapad
Vidjet' ćemo na kraju dana kol'ko bojkota ima ili nema. (valjda)Shategabri je napisao/la: ↑31 jan 2025, 11:58Realno je max 25%.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- JayCatwright
- Kontakt:
J3bo majku, jedan j3beni dan retardi ne mogu da ne uđu u trgovinu 

Bgm ja sto vidim onako na prvu dosta je prazno sve nije bas da se kupuje.More raje je ispostovalo.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
ma ispostovat ce raja nece svi al dosta .. ovdje svakako na forumu svi bombe bacaju
i hejt neki 

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Kaže neki dedo na N1 da bojkotuje ali da je došao da kupi mesa jer mu nestalo 

- relativizam
- Kontakt:
evo kod mene vise prometa nego srijeda i cetvrtak zajednoCentre forward je napisao/la: ↑31 jan 2025, 11:04Ista situacija, glede duVana, a evo ovaj momčiluk iznad javlja da se puku bojkot haman nije primio.relativizam je napisao/la: ↑31 jan 2025, 00:08Ne smatram da će se ista postići bojkotom i nisam bio za to,ali iz nekog principa neću ni cigare uzeti sutra a veceras sam zaboravio, čisto da se zna na cijoj sam strani mogu se jedan dan strpiti
Sami smo sebi najveći dušmani. Prosto čovjek da se zapita kako smo se odbranili devedesetih?
onaj je jaci u splitu sto je supu uzimao zena rekla jbga moraoMaroonBjelave je napisao/la: ↑31 jan 2025, 12:23Kaže neki dedo na N1 da bojkotuje ali da je došao da kupi mesa jer mu nestalo![]()

PametanMaroonBjelave je napisao/la: ↑31 jan 2025, 12:23Kaže neki dedo na N1 da bojkotuje ali da je došao da kupi mesa jer mu nestalo![]()

Bojkot je manje prometa a ne broj ljudi. Ako nije kupio sve sto je htio i to je bojkot.
Ne znam otkud to da je fijasko, po svemu do sada viđenom, sasvim dobro se bojkot odrađuje, svuda u BiH.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Hahahaha kad žena kaže, onda se i u minsko polje ide a kamoli u marketbob je napisao/la: ↑31 jan 2025, 12:25onaj je jaci u splitu sto je supu uzimao zena rekla jbga moraoMaroonBjelave je napisao/la: ↑31 jan 2025, 12:23Kaže neki dedo na N1 da bojkotuje ali da je došao da kupi mesa jer mu nestalo![]()
![]()

@sljivo, vala mogao je danas dedo i bez mesa.

- relativizam
- Kontakt:
kako gdje opet,ja sto znam raje dosta njih danas nece nista uzet ali eto kod mene na poslu opet posla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.