što si misteriozan ?mandraX je napisao/la:Cobra.nedim93 je napisao/la:kakav paket drajvera, tek snimljen xp sp 3.
Ako ima šta, al sve u paketu, da se ne peglam

evo skinuo sam sound preko ovog od murinja

de link
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
što si misteriozan ?mandraX je napisao/la:Cobra.nedim93 je napisao/la:kakav paket drajvera, tek snimljen xp sp 3.
Ako ima šta, al sve u paketu, da se ne peglam
MožeMouse je napisao/la:moze li se ikako skinut windows xp sp3 s neta ?
Imas li link?anell je napisao/la:MožeMouse je napisao/la:moze li se ikako skinut windows xp sp3 s neta ?
Imas PPMouse je napisao/la:Imas li link?anell je napisao/la:MožeMouse je napisao/la:moze li se ikako skinut windows xp sp3 s neta ?
Jesam sedmicu, al na isti princip ide kad ti se paki pokušaj sa F8 ili u bio su stavi da boota sa usbaMouse je napisao/la:jel iko booto preko usb-a win xp?
Stavio sam sve to al poslije mi nesto trazi cd rom kad se zavrsi onaj setupJoseMourinho je napisao/la:Jesam sedmicu, al na isti princip ide kad ti se paki pokušaj sa F8 ili u bio su stavi da boota sa usbaMouse je napisao/la:jel iko booto preko usb-a win xp?
E neznam to bgm pokušaj po googlu istražit...Mouse je napisao/la:Stavio sam sve to al poslije mi nesto trazi cd rom kad se zavrsi onaj setupJoseMourinho je napisao/la:Jesam sedmicu, al na isti princip ide kad ti se paki pokušaj sa F8 ili u bio su stavi da boota sa usbaMouse je napisao/la:jel iko booto preko usb-a win xp?
Problem rijesen Avastom i CCleanerom. Hvala puno druze.mandraX je napisao/la:Skini Avast, i pokreni čišćenje prilikom dizanja sistema. Također prelistaj malo komp i sa CCleaner-om.emir987 je napisao/la:Uvalio mi se nakav virus, nikako da ga ocistim. Uglavnom, kad udjem na bilo koju stranicu, cim kliknem na neki link otvara mi novi prozor. Non stop mi izbacuje reklame na stranicama, to sve usporava rad kompa. Skinuo sam 2 antivirusa, nikako da rijesim stvar. Moram li formatirati komp? Preporuke???
Sa svakim HP-om sam imao problema nakon izvjesnog vremena, moji se nisu gasili, ali su stvarali ogromnu buku. Govorim o modelima starijim od 2009-10 godine, kasnije sam prešao na Lenovo i Dell. Ne znam kakva je sad situacija, ali vjerujem da je bolja, ipak je to ozbiljan proizvođač.alan_kardec je napisao/la:Dobio sam na poklon nov hp-ov laptop.Nešto sam čuo da su hp-ovi slabi, nakon određenog vremena se pregrijavaju, gase se... zanima me vaše mišljenje? Jel istina to?
Ako nepravilno radiš sa laptopom, svaki će se vremenom pregrijavat', gasit', galamit' i slično tome, nebitno o kojem laptopu se radi, HP, Toshiba itd itd.alan_kardec je napisao/la:Dobio sam na poklon nov hp-ov laptop.Nešto sam čuo da su hp-ovi slabi, nakon određenog vremena se pregrijavaju, gase se... zanima me vaše mišljenje? Jel istina to?
Pa šta će ti onda laptopmandraX je napisao/la:ništa deka, krevet i slično tome
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.