Dovest će vjerojatno Ivankovića.Još jedan potrčko,ali bolji trener nego Kljuno.
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Dovest će vjerojatno Ivankovića.Još jedan potrčko,ali bolji trener nego Kljuno.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Kramarić nakon sinošnjih komentara dobio raskid ugovora
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Nije dobio raskid ugovora, vec je upucen da potrazi novi klub koji ce platiti odstetu za njega. Ne mogu da vjerujem kroz sta je sve on prosao. Jest da je tvrdoglav, da je dugo odbijao posudbu prije par sezona i slicno, ali je ipak prihvatio, dokazao se u Lokomotivi, sad dodje u Dinamo i nema pravo na svoje misljenje. Mislim da ovo nema nigdje. Zar radnik nema pravo da se zali sto je nezadovoljan na poslu? Mislim da cak postoje i neke stavke u zakonu po kojim on nakoj ovoga moze da pokrene sudski postupak protiv Dinama.Sportfanatik je napisao/la:Kramarić nakon sinošnjih komentara dobio raskid ugovora
- Insect_terminator
- Kontakt:
Mislim da je izabrao krivo vrijeme za prigovaranje, ipak vise u LP sto je prakticki katastrofa za ovu momcad pogotovo kada se uzme u obzir protivnik. Uglavnom Beciraj nije prigovarao makar je odigrao manje minuta od Kramarica u prvenstvu. Ako je mogao ovaj sutit i trenirat moze i Kramaric. S obzirom na broj utakmica u EL, kupu i prvenstvu sigurno bi dobio priliku.
Neka je prigovorio. Utakmica sa Slavenom je bila bas da se da prilika ovim s manjom minutazom. Mogao je na poluvremenu izvest Beqiraja, reci mu svaka cast, al da zeli da i Kramaric malo igra. Dinamo je vodio vec na poluvremenu i moglo se riskirati ako vec Mamic misli da je Beqiraj bolji i da je potrebana za pobjedu. Ako Ivkovic dodje Kramaric ce se naigrat, samo da iz uprave ne podju jest go*na.
Cak ni Zelenika nije branio, ali se to nadam da je cisto da ovaj dobije malo priliku da se pokaze, a ne da ga forsira da nebi bilo da su ga dzabe doveli.
Cak ni Zelenika nije branio, ali se to nadam da je cisto da ovaj dobije malo priliku da se pokaze, a ne da ga forsira da nebi bilo da su ga dzabe doveli.
- Greenfingers
- Kontakt:
koji to mediji povezuju Amara Osima sa Dinamom!?
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Slobodna Bosna sto sam ja vidio kao prva ( po meni ne bas pouzdana), eh sad vjerovatno ovi ostali mali od njih prenose...al da je situacija sto se njega tice cudna, malo je rec.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Krama bjezi odavde, bjezi. Svaka cast na potezu. Ne treba sutit. A gamad iz uprave nek se nosi. Momak nije htio potpisat za Mamicevu agenciju i sad ga sikaniraju. Go.vna!!
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
SiamoNoi je napisao/la:Ma sprdačina na svakom koraku.
nada umire zadnja.... eto možda neki znak... prije tačno 10 godina na danasnji dan moj Partizan je nakon poraza od 0-1 na JNA, u gostima dobio Njukastl istim rezultatom i nakon penala prošao dalje...Damian je napisao/la:Idemo danas po cudo, pa sta bude!!!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Dinamo ce dobiti danas Austriu sto posto. Hoce li to biti dovoljno za prolaz, to je vec drugo pitanje.
Ja, kako god, iako se ne kladim, idem danas u lov na koeficijente, cista dvojka, a na drugom prolaz Dinama.
Ja, kako god, iako se ne kladim, idem danas u lov na koeficijente, cista dvojka, a na drugom prolaz Dinama.
...Život za Široki...
- gerdmuller
- Kontakt:
Opet postoje oni koji vjeruju da ce ova smijesna ekipa na celu sa ratnim profiterom uci u Ligu prvaka
Eh da sam htio okladu kako bih pojedince osakatio
ali nisam jer mi je zao vaseg neznanja 
Eh da sam htio okladu kako bih pojedince osakatio
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Ako bude igrao Sammir (uopće) sumnjam. Ne može trčati, a u formu se ne može ni jedan igrač dovesti u tjedan dana.ŠB_Fidelis je napisao/la:Dinamo ce dobiti danas Austriu sto posto. Hoce li to biti dovoljno za prolaz, to je vec drugo pitanje.
Vjerujem da Dinamo može pobijediti, ali igrati sa Sammirom od prve je jednostavno prerizično.
Pinto, Fernandes, Husejinović i Soudani moraju biti daleko bolji nego u Zg. Budu li njih trojica na nivou, bit će dobro.. A onako podbaciti i odigrati loše više ne mogu nikako..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Evo i ovog padobranca. Nije te odavno bilo, bas smo se zazelili tvojih pljuvanja. Drzi se ti svojih bavarskih smradovagerdmuller je napisao/la:Opet postoje oni koji vjeruju da ce ova smijesna ekipa na celu sa ratnim profiterom uci u Ligu prvaka![]()
![]()
![]()
Eh da sam htio okladu kako bih pojedince osakatioali nisam jer mi je zao vaseg neznanja
1 ko vrata nek se ne nadju uvrijednji navijaci DZ, jer kad nisu uspjeli pobjedit kuci , a da sad dobiju na strani mislim da je to malo glupo za ocekivat.ŠB_Fidelis je napisao/la:Dinamo ce dobiti danas Austriu sto posto. Hoce li to biti dovoljno za prolaz, to je vec drugo pitanje.
04.10.2009 !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Može li mi neko objasniti po kojoj je logici Pivarić ispred Lime ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Dinamu je uvijek bilo lakše igrat na strani. Ajax, Cluj, Werder, Arsenal, Milan, Salzburg itd itd...Nije Dinamo seljačka ekipa da tuče samo kući (vid me, moram ih ja branitisarajlija je napisao/la:1 ko vrata nek se ne nadju uvrijednji navijaci DZ, jer kad nisu uspjeli pobjedit kuci , a da sad dobiju na strani mislim da je to malo glupo za ocekivat.ŠB_Fidelis je napisao/la:Dinamo ce dobiti danas Austriu sto posto. Hoce li to biti dovoljno za prolaz, to je vec drugo pitanje.
Doma ili u gostima njima apsolutno ništa ne znači...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Dubrava opusteno nisam ja reko da ne mogu dobit lopta je okrugla ja sam igro na vas X2 znaci volio bih vise da vi dobijete i da prodjete uglavnom neka je sa srecom.dubrava je napisao/la:Dinamu je uvijek bilo lakše igrat na strani. Ajax, Cluj, Werder, Arsenal, Milan, Salzburg itd itd...Nije Dinamo seljačka ekipa da tuče samo kući (vid me, moram ih ja branitisarajlija je napisao/la:1 ko vrata nek se ne nadju uvrijednji navijaci DZ, jer kad nisu uspjeli pobjedit kuci , a da sad dobiju na strani mislim da je to malo glupo za ocekivat.ŠB_Fidelis je napisao/la:Dinamo ce dobiti danas Austriu sto posto. Hoce li to biti dovoljno za prolaz, to je vec drugo pitanje.
Ja, kako god, iako se ne kladim, idem danas u lov na koeficijente, cista dvojka, a na drugom prolaz Dinama.).
Doma ili u gostima njima apsolutno ništa ne znači...
04.10.2009 !!
Nemoj me poistovjećivati s Dinamom
navijam za hajduk
navijam za hajduk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.