GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

SiamoNoi
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la SiamoNoi » 25 avg 2013, 13:14

:lol:

Dovest će vjerojatno Ivankovića.Još jedan potrčko,ali bolji trener nego Kljuno.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 25 avg 2013, 20:47

Kramarić nakon sinošnjih komentara dobio raskid ugovora
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 25 avg 2013, 20:52

Sportfanatik je napisao/la:Kramarić nakon sinošnjih komentara dobio raskid ugovora
Nije dobio raskid ugovora, vec je upucen da potrazi novi klub koji ce platiti odstetu za njega. Ne mogu da vjerujem kroz sta je sve on prosao. Jest da je tvrdoglav, da je dugo odbijao posudbu prije par sezona i slicno, ali je ipak prihvatio, dokazao se u Lokomotivi, sad dodje u Dinamo i nema pravo na svoje misljenje. Mislim da ovo nema nigdje. Zar radnik nema pravo da se zali sto je nezadovoljan na poslu? Mislim da cak postoje i neke stavke u zakonu po kojim on nakoj ovoga moze da pokrene sudski postupak protiv Dinama.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 25 avg 2013, 21:24

Mislim da je izabrao krivo vrijeme za prigovaranje, ipak vise u LP sto je prakticki katastrofa za ovu momcad pogotovo kada se uzme u obzir protivnik. Uglavnom Beciraj nije prigovarao makar je odigrao manje minuta od Kramarica u prvenstvu. Ako je mogao ovaj sutit i trenirat moze i Kramaric. S obzirom na broj utakmica u EL, kupu i prvenstvu sigurno bi dobio priliku.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 25 avg 2013, 23:47

Neka je prigovorio. Utakmica sa Slavenom je bila bas da se da prilika ovim s manjom minutazom. Mogao je na poluvremenu izvest Beqiraja, reci mu svaka cast, al da zeli da i Kramaric malo igra. Dinamo je vodio vec na poluvremenu i moglo se riskirati ako vec Mamic misli da je Beqiraj bolji i da je potrebana za pobjedu. Ako Ivkovic dodje Kramaric ce se naigrat, samo da iz uprave ne podju jest go*na.

Cak ni Zelenika nije branio, ali se to nadam da je cisto da ovaj dobije malo priliku da se pokaze, a ne da ga forsira da nebi bilo da su ga dzabe doveli.

Greenfingers
Kontakt:

Post Postao/la Greenfingers » 26 avg 2013, 02:13

koji to mediji povezuju Amara Osima sa Dinamom!?

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 avg 2013, 09:18

Slobodna Bosna sto sam ja vidio kao prva ( po meni ne bas pouzdana), eh sad vjerovatno ovi ostali mali od njih prenose...al da je situacija sto se njega tice cudna, malo je rec.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 26 avg 2013, 12:28

Krama bjezi odavde, bjezi. Svaka cast na potezu. Ne treba sutit. A gamad iz uprave nek se nosi. Momak nije htio potpisat za Mamicevu agenciju i sad ga sikaniraju. Go.vna!!
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 avg 2013, 21:55

SiamoNoi je napisao/la:Ma sprdačina na svakom koraku.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 27 avg 2013, 12:38

Idemo danas po cudo, pa sta bude!!!
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 27 avg 2013, 14:53

Damian je napisao/la:Idemo danas po cudo, pa sta bude!!!
nada umire zadnja.... eto možda neki znak... prije tačno 10 godina na danasnji dan moj Partizan je nakon poraza od 0-1 na JNA, u gostima dobio Njukastl istim rezultatom i nakon penala prošao dalje...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 avg 2013, 16:30

Dinamo ce dobiti danas Austriu sto posto. Hoce li to biti dovoljno za prolaz, to je vec drugo pitanje.

Ja, kako god, iako se ne kladim, idem danas u lov na koeficijente, cista dvojka, a na drugom prolaz Dinama.
...Život za Široki...

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 27 avg 2013, 16:57

Opet postoje oni koji vjeruju da ce ova smijesna ekipa na celu sa ratnim profiterom uci u Ligu prvaka :lol: :lol: :lol:

Eh da sam htio okladu kako bih pojedince osakatio 8-) ali nisam jer mi je zao vaseg neznanja :lol:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 27 avg 2013, 17:04

ŠB_Fidelis je napisao/la:Dinamo ce dobiti danas Austriu sto posto. Hoce li to biti dovoljno za prolaz, to je vec drugo pitanje.

Ja, kako god, iako se ne kladim, idem danas u lov na koeficijente, cista dvojka, a na drugom prolaz Dinama.
Ako bude igrao Sammir (uopće) sumnjam. Ne može trčati, a u formu se ne može ni jedan igrač dovesti u tjedan dana.
Vjerujem da Dinamo može pobijediti, ali igrati sa Sammirom od prve je jednostavno prerizično.
Pinto, Fernandes, Husejinović i Soudani moraju biti daleko bolji nego u Zg. Budu li njih trojica na nivou, bit će dobro.. A onako podbaciti i odigrati loše više ne mogu nikako..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 avg 2013, 17:08

gerdmuller je napisao/la:Opet postoje oni koji vjeruju da ce ova smijesna ekipa na celu sa ratnim profiterom uci u Ligu prvaka :lol: :lol: :lol:

Eh da sam htio okladu kako bih pojedince osakatio 8-) ali nisam jer mi je zao vaseg neznanja :lol:
Evo i ovog padobranca. Nije te odavno bilo, bas smo se zazelili tvojih pljuvanja. Drzi se ti svojih bavarskih smradova ;)

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 27 avg 2013, 17:12

ŠB_Fidelis je napisao/la:Dinamo ce dobiti danas Austriu sto posto. Hoce li to biti dovoljno za prolaz, to je vec drugo pitanje.

1 ko vrata nek se ne nadju uvrijednji navijaci DZ, jer kad nisu uspjeli pobjedit kuci , a da sad dobiju na strani mislim da je to malo glupo za ocekivat. ;)
04.10.2009 !!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 avg 2013, 17:14

Može li mi neko objasniti po kojoj je logici Pivarić ispred Lime ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 27 avg 2013, 17:17

sarajlija je napisao/la:

1 ko vrata nek se ne nadju uvrijednji navijaci DZ, jer kad nisu uspjeli pobjedit kuci , a da sad dobiju na strani mislim da je to malo glupo za ocekivat. ;)
Dinamu je uvijek bilo lakše igrat na strani. Ajax, Cluj, Werder, Arsenal, Milan, Salzburg itd itd...Nije Dinamo seljačka ekipa da tuče samo kući (vid me, moram ih ja braniti :mrgreen: ).
Doma ili u gostima njima apsolutno ništa ne znači...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 27 avg 2013, 17:20

dubrava je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:

Dinamu je uvijek bilo lakše igrat na strani. Ajax, Cluj, Werder, Arsenal, Milan, Salzburg itd itd...Nije Dinamo seljačka ekipa da tuče samo kući (vid me, moram ih ja braniti :mrgreen: ).
Doma ili u gostima njima apsolutno ništa ne znači...
Dubrava opusteno nisam ja reko da ne mogu dobit lopta je okrugla ja sam igro na vas X2 znaci volio bih vise da vi dobijete i da prodjete uglavnom neka je sa srecom. ;) :P
04.10.2009 !!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 27 avg 2013, 17:35

Nemoj me poistovjećivati s Dinamom :mrgreen:

navijam za hajduk :)

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.