Morali ste alipasino osvetitshzna je napisao/la:Šta ću ti bolan na to pisati?
Dede, nane, mejtovi kuknjava
Fukare bile u kavezu.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
Bice vise o tome u nastavku ove knjige Razbijanje mitova : Volume IINeandertalac je napisao/la:Iduće godine by Pitari:
Virtual je često pisao kako je Sarajevo bolji klub, Željo režimski a mi radnički i kako su nas kroz istoriju tlačili a njih gurali.
@High dzematlijo sta imas protiv rahmetli predsjednika?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ko ovdje laže, fudbalski savez ili beskućnici prijavljuju manju posjetu da bi krali pare?
http://nfsbih.ba/bih/utakmica.php?idUta ... enu=bh_tel
http://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/heb ... ajeva/3665

http://nfsbih.ba/bih/utakmica.php?idUta ... enu=bh_tel
http://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/heb ... ajeva/3665
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To što je ukopan tu gdje ne pripada, u šehidsko mezarje. No, nije to problem, koliko vaše busanje da ste pokret koji se opire svakom sistemu i svakoj ideologiji, što druge prozivate kao one koji uzimaju politizirane novce, a vas Koldžo redovno časti državnim parama, a i Skaka je isto počeo, kao i to što mlatite da ste protiv ikakvih podjela i političkih stavova, a pjevate o Šešelju i, evo, o Aliji.irfo je napisao/la: @High dzematlijo sta imas protiv rahmetli predsjednika?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bilo 10k na Koševu, Osimov Savez protiv jakog Sarajeva 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nisam uspio procitati sve od jucer, samo me zanima jesu li kmecali sto smo dobili Vitez iz jedne sanse i pisali kako smo nafake. 
Niste vi nafake koliki su Vitezani levati koji ne znaju uzeti tri boda sa tacne.
- Zeljeznicar -
Rutinska pobjeda, sasvim zasluzena. 
High je napisao/la:To što je ukopan tu gdje ne pripada, u šehidsko mezarje. No, nije to problem, koliko vaše busanje da ste pokret koji se opire svakom sistemu i svakoj ideologiji, što druge prozivate kao one koji uzimaju politizirane novce, a vas Koldžo redovno časti državnim parama, a i Skaka je isto počeo, kao i to što mlatite da ste protiv ikakvih podjela i političkih stavova, a pjevate o Šešelju i, evo, o Aliji.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Lakoste je napisao/la:Rutinska pobjeda, sasvim zasluzena.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Vidi li se iz Crne Gore da su stolice same pukle? Glede ovog što si postavio - još je gora vaša hipokrizija kad postavljate slično, a ne mirite se s ovim što gore navedoh. Ovo gore su ti činjenice, pa ti talambasaj koliko ti volja.Virtu4l je napisao/la:High je napisao/la:To što je ukopan tu gdje ne pripada, u šehidsko mezarje. No, nije to problem, koliko vaše busanje da ste pokret koji se opire svakom sistemu i svakoj ideologiji, što druge prozivate kao one koji uzimaju politizirane novce, a vas Koldžo redovno časti državnim parama, a i Skaka je isto počeo, kao i to što mlatite da ste protiv ikakvih podjela i političkih stavova, a pjevate o Šešelju i, evo, o Aliji.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Lešina od kluba, fk sloboda namjerno počela gubiti utakmice nebi li osvojila naslov u ligi za bedaka.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Zašto sam licemjeran? Nismo se mi otvoreno bratimili sa SDA, što se jasno vidi na slikama koje sam postavio. Podrška opštine je sasvim normalna u ovakvim projektima, to je u svačijem interesu.High je napisao/la:Vidi li se iz Crne Gore da su stolice same pukle? Glede ovog što si postavio - još je gora vaša hipokrizija kad postavljate slično, a ne mirite se s ovim što gore navedoh.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da li vječno talambasate o tome da ste radnički klub, koji svojim radom i angažiranjem sebi uvjetuje opstanak i napredak, bez ikakvog upliva politike i vanklupskih novčanih pomoći? Da! Da li je paradoksalno da takav klub, eto kao radnički i apolitizirani, od Općine uzima novac? Da! Općinske pare nisu klupske i tu ti negdje dođe fajront i zaključak, koji vama ne godi.Virtu4l je napisao/la:Zašto sam licemjeran? Nismo se mi otvoreno bratimili sa SDA, što se jasno vidi na slikama koje sam postavio. Podrška opštine je sasvim normalna u ovakvim projektima, to je u svačijem interesu.High je napisao/la:Vidi li se iz Crne Gore da su stolice same pukle? Glede ovog što si postavio - još je gora vaša hipokrizija kad postavljate slično, a ne mirite se s ovim što gore navedoh.
Kad ste mogli pjesmu posvećenu naselju preinačiti u klupsku, može, vala, i to da od Općine uzimate pare koje smatrate svojim, je l' de?
- Capodecina
Imate i vi ove sda šalove... mislim da ih je sda dijelila vama i nama '96, pred prvi posleratni derbi na Grbavici.
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
Zašto ne bi uzimali pare od matične Opštine? Daj mi jedan valjan razlog, samo mi nemoj prosipati tvoje visokomoralno palamuđenje, znaš da ti to kod mene neće proći.High je napisao/la:Da li vječno talambasate o tome da ste radnički klub, koji svojim radom i angažiranjem sebi uvjetuje opstanak i napredak, bez ikakvog upliva politike i vanklupskih novčanih pomoći? Da! Da li je paradoksalno da takav klub, eto kao radnički i apolitizirani, od Općine uzima novac? Da! Općinske pare nisu klupske i tu ti negdje dođe fajront i zaključak, koji vama ne godi.
Kad ste mogli pjesmu posvećenu naselju preinačiti u klupsku, može, vala, i to da od Općine uzimate pare koje smatrate svojim, je l' de?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zeljeznicar i Sarajevo su politicke marionete koje SDA koristi za skretanje pozornosti sa praznih zeludaca njihovih navijaca
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
U pravu si. Nema vise ni onog frajera sto kospe prodajeRigoletto je napisao/la:Zeljeznicar i Sarajevo su politicke marionete koje SDA koristi za skretanje pozornosti sa praznih zeludaca njihovih navijaca
A, onda Željin stadion gledam, vidim ponos svoj, život ću dati, al' tebe ne dam, jer ti si život moj.High je napisao/la:Da li vječno talambasate o tome da ste radnički klub, koji svojim radom i angažiranjem sebi uvjetuje opstanak i napredak, bez ikakvog upliva politike i vanklupskih novčanih pomoći? Da! Da li je paradoksalno da takav klub, eto kao radnički i apolitizirani, od Općine uzima novac? Da! Općinske pare nisu klupske i tu ti negdje dođe fajront i zaključak, koji vama ne godi.Virtu4l je napisao/la:Zašto sam licemjeran? Nismo se mi otvoreno bratimili sa SDA, što se jasno vidi na slikama koje sam postavio. Podrška opštine je sasvim normalna u ovakvim projektima, to je u svačijem interesu.High je napisao/la:Vidi li se iz Crne Gore da su stolice same pukle? Glede ovog što si postavio - još je gora vaša hipokrizija kad postavljate slično, a ne mirite se s ovim što gore navedoh.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Virtu4l je napisao/la:Zašto ne bi uzimali pare od matične Opštine? Daj mi jedan valjan razlog, samo mi nemoj prosipati tvoje visokomoralno palamuđenje, znaš da ti to kod mene neće proći.High je napisao/la:Da li vječno talambasate o tome da ste radnički klub, koji svojim radom i angažiranjem sebi uvjetuje opstanak i napredak, bez ikakvog upliva politike i vanklupskih novčanih pomoći? Da! Da li je paradoksalno da takav klub, eto kao radnički i apolitizirani, od Općine uzima novac? Da! Općinske pare nisu klupske i tu ti negdje dođe fajront i zaključak, koji vama ne godi.
Radnički pokret ili radnička klasa je socijalno organiziranje radnika i sintagma koja označava pojedince i društvene grupe u savremenim društvima koji za život zarađuju prvenstveno temeljem vlastitog najamnog rada.
Dovoljno ti je za večeras, ispresavijani žigolo foruma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.