bem ti chat i facebook...mene su na faceu dodale Megan Fox, Pamela Anderson i Jesica Alba ..samo se poslije ispostavilo da su to neki neizivljeni debili sa laznim profilimalopta je napisao/la:Meni je na chatu potvrdio da se sutra prikljucuje !pile87 je napisao/la:Nisu jos ni razgovarali ne znam gdje letitie pred rudu svi redom.Iker C je napisao/la:Sad će Amar Osim reći da se sa Smajićem preko Chat-a za pet 5 dogovorio.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Nisu jos ni razgovarali ne znam gdje letitie pred rudu svi redom.[/quote]
Meni je na chatu potvrdio da se sutra prikljucuje ![/quote]
bem ti chat i facebook...mene su na faceu dodale Megan Fox, Pamela Anderson i Jesica Alba ..samo se poslije ispostavilo da su to neki neizivljeni debili sa laznim profilima
[/quote]
jeste neko se napatio postavio 300 slika , cak i curu nagovorio da stavi da je u vezi sa njim da bi bilo sto uvjerljivije i da bi lozio raju da ce doci
Meni je na chatu potvrdio da se sutra prikljucuje ![/quote]
bem ti chat i facebook...mene su na faceu dodale Megan Fox, Pamela Anderson i Jesica Alba ..samo se poslije ispostavilo da su to neki neizivljeni debili sa laznim profilima
jeste neko se napatio postavio 300 slika , cak i curu nagovorio da stavi da je u vezi sa njim da bi bilo sto uvjerljivije i da bi lozio raju da ce doci
nezz bgm sta je al ja nista ne vjerujem dok ne vidim sutra na naslovnici sportsport "Sulejman Smajic porpisao ugovor" ili nesto slicno
ma hebo raspored. svi smo se ložili da pred zadnju polusezonu imamo idealan raspored, pa prođosmo k'o bosi po trnju i završismo treći. žrijeb je bitan za ovu evropu, a ovamo svakako sa svima moraš dvaput igrati
samo da tog sulejmana završimo i po meni je prelazni rok super.
ma ovo je gotovo...smajke je sutra u sloveniji sa plavom ekspedicijom 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
I ja mislim da je gotovo, nije lik lud da se ofira ako nije dogovorio.
FEDERER= KLOC
pile87 je napisao/la:Nisu jos ni razgovarali ne znam gdje letitie pred rudu svi redom.Iker C je napisao/la:Sad će Amar Osim reći da se sa Smajićem preko Chat-a za pet 5 dogovorio.
ja fakat ne mogu da vjerujem da ga djecurlija dodaje i zove u zelju, pa Amar ga ni jednom nije spomeno ali ovi facebook menadjeri ne odustaju... za nepovjerovat sta radi ova djecurlija...
hajde sad svi dodajte adebajora dao mi city papire i zovite ga u zelju
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Sta sutra na naslovnim "Smajic pojacao Zrinjski " 
HahahahBuddy je napisao/la:Sta sutra na naslovnim "Smajic pojacao Zrinjski "
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Ko da je Xavi došo 
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Prije ce u Proleter nego u ZrinjskiBuddy je napisao/la:Sta sutra na naslovnim "Smajic pojacao Zrinjski "
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
E ovi par dana mnogo lijepi stvari za nas ponos.Dosta smo popunjeni na svim pozicijama osim na stoperskim i lijevom beku.Sredina vrlo jaka ja se nesijecam da smo iza rata imali jaci vezni red.Napad uglavnom bolji nego prethodne dvije godine.Mislim da cemo se ove godine prosetati ligom.Sastav po meni.A i po pripremnim utakmicama bi trebao biti ovakav.
-----------------------Karic-------------------------
Markovic----Bogicevic-----Nyema-----Kvesic--
----------------Svraka------Stanceski/Savic----
----Smajic----------Zeba------------Visca-----
--------------------Adilovic---------------------
-----------------------Karic-------------------------
Markovic----Bogicevic-----Nyema-----Kvesic--
----------------Svraka------Stanceski/Savic----
----Smajic----------Zeba------------Visca-----
--------------------Adilovic---------------------
Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 05 jul 2011, 21:31, ukupno mijenjano 2 puta.
svoj ti pos'o !
@EmirTM87
@Kenaan
Ma stavio sam da ce olimpik pobjedit' jer sam imao u glavi da smo domacini pa stavio 1
@Kenaan
Ma stavio sam da ce olimpik pobjedit' jer sam imao u glavi da smo domacini pa stavio 1
FKŽ !
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Mogu li posjetioci najčitanijeg sportskog portala u Bosni i Hercegovini znati u kojem ćeš klubu nastaviti karijeru.tm8782 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/zeli ... lubu/60148
Evo i konacno jedna vijest lijepa
"Zašto da ne. Moja velika želja je zaigrati u najvećem bh. klubu, sarajevskom Željezničaru i mislim da će mi se ista ispuniti. Uspostavljeni su kontakti i uvjeren sam da će se sve završiti na obostrano zadovoljstvo. Želim navijačima ovog kluba donijeti mnogo radosti, kako na domaćoj sceni, tako i u Evropi", zaključio je Smajić.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- kosewsko hill
- Kontakt:
Kako je to lijepo pročitatipile87 je napisao/la:Mogu li posjetioci najčitanijeg sportskog portala u Bosni i Hercegovini znati u kojem ćeš klubu nastaviti karijeru.tm8782 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/zeli ... lubu/60148
Evo i konacno jedna vijest lijepa
"Zašto da ne. Moja velika želja je zaigrati u najvećem bh. klubu, sarajevskom Željezničaru i mislim da će mi se ista ispuniti. Uspostavljeni su kontakti i uvjeren sam da će se sve završiti na obostrano zadovoljstvo. Želim navijačima ovog kluba donijeti mnogo radosti, kako na domaćoj sceni, tako i u Evropi", zaključio je Smajić.
Željo - My first love!!!
znaci momak ima zelju zaigrati za najveci klub Zelju ...lijepo od njega
ali nigdje ne pise da je potpisao ugovor a svi lupetate da jest
al kako je lijepo cuti ovo "najveci klub u BiH" ..realno upravu je 100% !! 
Gdje li su sada oni pljuvaci, nevalja uprava, amar nece da plati igraca, ispast cemo od "policajca", los odabir igraca !
Dobro dosao u instituciju Smajke !
1921
Dobro dosao u instituciju Smajke !
1921
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...