FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Grande
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Grande » 20 jul 2011, 19:42

adointer je napisao/la:Sta fali Sneijderu?

________________J.Cesar________________
_____Ranocchia___Lucio___Samuel_________
Maicon___Sneijder__Cambiasso__Nagatomo__
____Alvarez_____Pazzini(Milito)__Eto'o_______

ajd mi sad nadji napad koji ce proc gore ili odbranu na koju navale Maicon,Nagatomo-Sneijder-Alvarez,Eto'o-Pazzini :lol:
OVAJ TIM ce pokoriti Italiju 100%...Znaci odbrana armirani beton a za navalu necu ni da pricam jer sve ce biti receno kada krene liga...Plus imamo na klupi Santona,ZANETIA(milim da ce on igrati u prvoj postavi),Mottu,Stankovica,Pandeva,Obia i ostalu gardu :D ...Sigurno najjaca ekipa u Italiji,jer dovoljno je vidjeti nase igrace na klupi i sve ce ti biti jasno...Ove godine ponovo uzeti scudetto ! ! !

FORZA INTER ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 20 jul 2011, 19:45

Grande je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:Jel vi to igrate sa trojicom pozadi, a Sneijderom i Cambiassom u sredini :?: slika
Kako god budemo igrali pobjedit cemo mali napoli i biti prvaci Italije ! ! !
Zalosno je sto su ljudi poput tebe, oni koji sebe nazivaju navijacima. Zalosno je prema pravim navijacima (@Pumi,@Dzenanu i drugima)...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 20 jul 2011, 19:47

ajd mi sad nadji napad koji ce proc gore ili odbranu na koju navale Maicon,Nagatomo-Sneijder-Alvarez,Eto'o-Pazzini :lol:
Osim sto je trojka u odbrani prevazidjena pocetkom ovog milenijuma, te poroznosti takve sredine i preofanzivnom trojkom u napadu - ne fali nista nikome, pa ni Sneijderu. :roll: ;)

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 20 jul 2011, 19:50

ja kolko se sjecam Lucio-Samuel nije niko jos prosao(da ne govorim da je Nagatomo tu),,mozda grijesim,prosvijetli me
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 20 jul 2011, 19:51

MaGiCa je napisao/la:
Grande je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:Jel vi to igrate sa trojicom pozadi, a Sneijderom i Cambiassom u sredini :?: slika
Kako god budemo igrali pobjedit cemo mali napoli i biti prvaci Italije ! ! !
Zalosno je sto su ljudi poput tebe, oni koji sebe nazivaju navijacima. Zalosno je prema pravim navijacima (@Pumi,@Dzenanu i drugima)...

Ti mene nerviras vec duze vrijeme sa svojim komentarima za INTER i njegove igrace i sve vezano za nas...Pravis se pametan i previse pametujes na ovoj temi,pa halo covjece ko si ti pa se smatras pametin i mislis da nesto znas vise od nas?????Mozda ce zvucat lose,ali ja covjece ne dam nekom kao tebi da dira u nasu svetinju,to shvati vec jednom...

Dugo,dugoo godina sam u Italiji i znam siguro vise od tebe i odgledao sam taj tvoj napoli vise puta nego ti sigurno,i recu ti samo jedno NEMOJ MI DIRAT INTER,MORATTIA I IGRACE I SVE CE BITI OK...Nemoj mislit da sam balavac kao pojedini navijaci ovdje,imam 27 god i znam puno toga ali me nerviras covjece (ISKRENO)...
INTER SIAMO NOI ! ! !

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 20 jul 2011, 19:54

adointer je napisao/la:ja kolko se sjecam Lucio-Samuel nije niko jos prosao(da ne govorim da je Nagatomo tu),,mozda grijesim,prosvijetli me

Ehh o tome vam ja pricam...Vidite njegove komentare i sve ce vam biti jasno.Vidite bolan da on sve ponizava sto se tice INTERA.najbolje bi bilo da ga ignorisete i to je to...Cuj prevazidjena odbrana,eee moj Boze kakvih ima ljudi,zalostan je ovaj magica...
INTER SIAMO NOI ! ! !

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 20 jul 2011, 20:01

MaGiCa je napisao/la:

Osim sto je trojka u odbrani prevazidjena pocetkom ovog milenijuma, te poroznosti takve sredine i preofanzivnom trojkom u napadu - ne fali nista nikome, pa ni Sneijderu. :roll: ;)
dobro zavisi kako gledas na ovo...trojka naprijed jest preofanzivna i nece biti puno koisti od njih nazad(jer samo Mourinho moze natjerati Eto'oa opet da igra odbranu), ali zato imas Zanettia, Maicona, Cambiassa i ovaj trio iza za defanzivu+ Sneijder koji je tu prvi ispred ovog bedema...

sve su to otprilike prirodne pozicije od svih igraca, Maicona u ovoj formaciji mozes iskoristit do maksimuma, samo ako bude u formi, a znamo i ja i ti sta to znaci...Sneijderu nije prvi put da morda igrati na ovoj poziciji, dok Zanettia ne treba komentarisat, njega samo postavi i to je to, taj razvaljuje :D

i jos sto mi se svidja kod ove formacije je to sto sa jednom izmjenom moze promijenit kompletnu formaciju i taktiku, a to je nekada kljucno, a Gasp je u tome majstor(Jose potvrdio :D)...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 20 jul 2011, 20:06

Huska je napisao/la: dobro zavisi kako gledas na ovo...trojka naprijed jest preofanzivna i nece biti puno koisti od njih nazad(jer samo Mourinho moze natjerati Eto'oa opet da igra odbranu), ali zato imas Zanettia, Maicona, Cambiassa i ovaj trio iza za defanzivu+ Sneijder koji je tu prvi ispred ovog bedema...

sve su to otprilike prirodne pozicije od svih igraca, Maicona u ovoj formaciji mozes iskoristit do maksimuma, samo ako bude u formi, a znamo i ja i ti sta to znaci...Sneijderu nije prvi put da morda igrati na ovoj poziciji, dok Zanettia ne treba komentarisat, njega samo postavi i to je to, taj razvaljuje :D

i jos sto mi se svidja kod ove formacije je to sto sa jednom izmjenom moze promijenit kompletnu formaciju i taktiku, a to je nekada kljucno, a Gasp je u tome majstor(Jose potvrdio :D)...
Ajde, videcemo i to.
Napoli, koji igra sa istom tom postavkom, je primio cudo golova upravo zbog izletanja bekova i u tranziciji.
A Inter ima 3 igraca sa 30+ godina u prvih 11, minimum. Videcemo, ali ako se Dossena i Maggio trose kao nenormalni, sta ocekujes od Maicona i Zanettija :?:
Meni je ovaj Inter strasno neizbalansiran. Mozda gresim, ali mi se ne dopada ovo sve sa Gaspersonom.
Vreme je, ipak, najbolji sudija.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 20 jul 2011, 20:14

Pa Maldini je igrao do 40te skoro,Nesta idem.Sneijder je i u Ajaxu i u Realu igrao na istom tom mjestu(inace na njegovom do sad "interskom" mjestu je igrao Van der Vaart.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 20 jul 2011, 20:21

Sta sad se spekulise o mogucnosti razmjene Sneijder-Tevez,, neznam sta bi to nama donijelo??? Tevez jeste super napadac ali tko ce biti onaj mozak ekipe???

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 20 jul 2011, 20:23

adointer je napisao/la:Pa Maldini je igrao do 40te skoro,Nesta idem.Sneijder je i u Ajaxu i u Realu igrao na istom tom mjestu(inace na njegovom do sad "interskom" mjestu je igrao Van der Vaart.
A Milan je fasovao kad je Maldini usao u pozne tridesete.
Ja samo hocu da kazem sledece:
U toj formaciji se bocni igraci jako mnogo trose, zato je ona porozna kada se konstantno napada po stranama. A Inter ima mnogo starijih igraca u defanzivnom delu ekipe. Sa trojicom u napadu, ostaje Cambiassu i Sneijderu da drze sredinu. :roll: Da ne govorim o tome da je Sneijder najbolji tamo gde ga je forsirao Mourinho - na trequartisti.
Ovaj eksperiment zvani "Gasperson na klupi&ofanzivni Inter" cini mi se kao los.
Toliko. ;)

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 20 jul 2011, 20:47

@MaGiCa

Al pazi problema sa istrosenosti "bekova" nece sigurno bit jer su i Nagatomo a i onaj koji bude igrao desno izuzetno spremni igraci. Plus na sve to dodaj bedem koji ce ciniti Lucio,Samuel i Ranocchia podpomognuti Cambiassom.Meni to izgleda izuzetno jak bedem ispred JC...

Ova formacija je prividno ofanzivna,odnosno bit ce itekako ofanzivna protiv relativno slabijih protivnika,dok to nece bit ludo napadanje i probijanje strana protiv kvalitetnijih protivnika...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 20 jul 2011, 21:10

Vrebac je napisao/la:Sta sad se spekulise o mogucnosti razmjene Sneijder-Tevez,, neznam sta bi to nama donijelo??? Tevez jeste super napadac ali tko ce biti onaj mozak ekipe???
Branca je davno rekao da Tevez nije u Interovim planovima i da se o njemu ne razmislja, a pogotovo sada sto mediji lupaju u razmjenu za Sneijdera, jer da smo htjeli traziti razmjene vjerovatno bi to bio Nani+pare za Wesa, ali on ostaje kod nas...sta se treba svaki dan neko naci pred kamerama da bi potvrdio njegov ostanak...

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 20 jul 2011, 21:15

Koji od igraca iz Primavere je ostavio najbolji utisak na vas ?

Gasperini : "Ako bih morao reci jedno ime onda je to Crisetig koji ima sve predispozicije da postane veliki igrac.Ima ih jos koji su me pozitivno iznenadili".

Pa naravno,dobro je to neko vidio...Ajde Gasp sad daj Lorenzu sansu,on je buducnost Intera ! 8-)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 20 jul 2011, 21:20

ja u ovim mladicim vidim spas, samo ako ih Gasp bude gurao, jer ima njih koji ce natjerati Sneijdera, Maicona i ostalu bagru da lete terenom, jer nije ti svedno kada ti jedan balavac "prijeti" izbacivanjem iz prvih 11...

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 20 jul 2011, 21:27

pazite samo nasih mladih:Alborno,Coutinho,Castaignos,Obi,Crisetig,Alibec,Dell'Agnello,Natalino,Santon,Biraghi,Caldirola,Bardi,Bessa nije los,,,,wow!!! jos ako dodje Casemiro,,, :mrgreen:

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 20 jul 2011, 21:27

Interista di cuore je napisao/la:Koji od igraca iz Primavere je ostavio najbolji utisak na vas ?

Gasperini : "Ako bih morao reci jedno ime onda je to Crisetig koji ima sve predispozicije da postane veliki igrac.Ima ih jos koji su me pozitivno iznenadili".

Pa naravno,dobro je to neko vidio...Ajde Gasp sad daj Lorenzu sansu,on je buducnost Intera ! 8-)
Hmmm, ipak bi moglo biti nesto od ovog Gaspe :mrgreen: ,bilo bi dobro kad bi on za razliku od svojih prethodnika radio na ovome (mladima ) ..btw on moze uraditi mnoge stvari sto se toga tice ,recimo prodat chivua ,a Natalinu davatu vise sanse (momak me ocarao ) prodat Muntaria i MOtta (recimo ) a Marigu i Crisetiga vise koristit ,ne kao prvotimce naravno ,ali kao dobre i konstantne rezerve ,jer sto ne bi recimo nakon 4-5 god.. mi cijenili Crisetiga 40 -50 miliona... + na ovim igracima kojih se rijesimo nesto zaraditi ,i dovest jednu zvijezdu ,a otpada se polahko rijesavati ,omladinci + 1 zvijezda ,slicno ono sto radi Barca (nije da se furam :mrgreen: ) ,medutim ja sam veoma optimističan po pitanju Gaspe i naseg omladinskog pogona .
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 20 jul 2011, 21:33

adointer je napisao/la:pazite samo nasih mladih:Alborno,Coutinho,Castaignos,Obi,Crisetig,Alibec,Dell'Agnello,Natalino,Santon,Biraghi,Caldirola,Bardi,Bessa nije los,,,,wow!!! jos ako dodje Casemiro,,, :mrgreen:
Pa gdje ces Longu zaboravit :twisted:
I evo pregled danasnje tekme :

" onclick="window.open(this.href);return false;
IO SONO INTERISTA

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 20 jul 2011, 22:49

Svi oni rade sa mladima u pripremnom periodu , čim se vrate ovi koji fale zna se šta slijedi, posudba ili u najboljem slučaju klupa, Inter je to da se ne zamajavamo. :( :(

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 20 jul 2011, 22:54

Mister No je napisao/la:Svi oni rade sa mladima u pripremnom periodu , čim se vrate ovi koji fale zna se šta slijedi, posudba ili u najboljem slučaju klupa, Inter je to da se ne zamajavamo. :( :(
Da upravu si ,u vecini slucajeva je bilo tako ,samo sada s Gaspom koji je poucen iskustvom iz Genove da treba davati priliku mladima mislim da ce se stvari promjeniti ,a sad vidjet cemo ,,,ja se nadam da nece biti tako :arrow: kako najavljuju ne bi trebalo :shock:
IO SONO INTERISTA

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []