Onda mi je Imamovic zamazo oci sa pricom o turizmu i izgradnji Tuzle samo na osnovu te grane.Mozda si zaboravio Termoelektranu neznam kako kod njih ide al cinjenica je da tu ima dosta zaposlenih.Nekako imamo kamaru doktora i advokata u gradu.Koliko toliko guramo mada je ovo dovoljno za ostvarivanje cilja za razvoj sportskih klubova u gradu.Imamo dosta dobre omladine to jest znaju djeca igrat fudbal rezultati mladjih generacija su zapanjujuci nije mi jasno kada te mlade generacije odrastu jednostavno se gube, i nema ih na sceni.To je zaista cudno.ultrasstyle_tz je napisao/la:ne znam bas koliko smo ti mi razvijeni ..industrija je poslije rata krahirala i navedi mi tih 10 uspjesnih firmi iz TZ koje bi mogle da drze kolektiv koji se bori za titulu. Pivara je slaba, hemijske industrije vise nema ,a sve sto kupujes od zvake,kondoma pa do one plasticne case i viljuske ti dolazi preko Hercegovine Sirokog i Citluka. Energetski sektor salje pare u Sarajevo. Jedine firme koje mi padaju na pamet su Bingo, Rudnik Kreka i mozda Memprom a realno nikome od njih nije ni na kraj pameti da ulaze u Slobodu i sport uopste. mozda sam nekog zaboravio ali manje vise to je to..ostale su ili klonule ili nisu u rukama tuzlaka.
Nismo ti mi razvijeni bas,nego neko mora namiriti tih 200.000 ljudi,njima svasta nesto treba tako da ima puno ispostava u Tz i puno ljudi radi,ali zarada i prava para ide ili vani ili u Siroki, Citluk i Sarajevo.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Urban Batalion
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
Zaboravi na Termoelektranu te pare idu u Sarajevo oni su OTELI Termoelektranu poslije rata, zatim sve pare koje daš BHTelecomu dio ide Bosni, Sarajevu, Želji itd...Urban Batalion je napisao/la:Onda mi je Imamovic zamazo oci sa pricom o turizmu i izgradnji Tuzle samo na osnovu te grane.Mozda si zaboravio Termoelektranu neznam kako kod njih ide al cinjenica je da tu ima dosta zaposlenih.Nekako imamo kamaru doktora i advokata u gradu.Koliko toliko guramo mada je ovo dovoljno za ostvarivanje cilja za razvoj sportskih klubova u gradu.Imamo dosta dobre omladine to jest znaju djeca igrat fudbal rezultati mladjih generacija su zapanjujuci nije mi jasno kada te mlade generacije odrastu jednostavno se gube, i nema ih na sceni.To je zaista cudno.ultrasstyle_tz je napisao/la:ne znam bas koliko smo ti mi razvijeni ..industrija je poslije rata krahirala i navedi mi tih 10 uspjesnih firmi iz TZ koje bi mogle da drze kolektiv koji se bori za titulu. Pivara je slaba, hemijske industrije vise nema ,a sve sto kupujes od zvake,kondoma pa do one plasticne case i viljuske ti dolazi preko Hercegovine Sirokog i Citluka. Energetski sektor salje pare u Sarajevo. Jedine firme koje mi padaju na pamet su Bingo, Rudnik Kreka i mozda Memprom a realno nikome od njih nije ni na kraj pameti da ulaze u Slobodu i sport uopste. mozda sam nekog zaboravio ali manje vise to je to..ostale su ili klonule ili nisu u rukama tuzlaka.
Nismo ti mi razvijeni bas,nego neko mora namiriti tih 200.000 ljudi,njima svasta nesto treba tako da ima puno ispostava u Tz i puno ljudi radi,ali zarada i prava para ide ili vani ili u Siroki, Citluk i Sarajevo.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Urban Batalion
- Kontakt:
Hebase nas da valja.Puu Imamovic hebao ga turizam.Frutek je napisao/la:Zaboravi na Termoelektranu te pare idu u Sarajevo oni su OTELI Termoelektranu poslije rata, zatim sve pare koje daš BHTelecomu dio ide Bosni, Sarajevu, Želji itd...Urban Batalion je napisao/la:Onda mi je Imamovic zamazo oci sa pricom o turizmu i izgradnji Tuzle samo na osnovu te grane.Mozda si zaboravio Termoelektranu neznam kako kod njih ide al cinjenica je da tu ima dosta zaposlenih.Nekako imamo kamaru doktora i advokata u gradu.Koliko toliko guramo mada je ovo dovoljno za ostvarivanje cilja za razvoj sportskih klubova u gradu.Imamo dosta dobre omladine to jest znaju djeca igrat fudbal rezultati mladjih generacija su zapanjujuci nije mi jasno kada te mlade generacije odrastu jednostavno se gube, i nema ih na sceni.To je zaista cudno.ultrasstyle_tz je napisao/la:ne znam bas koliko smo ti mi razvijeni ..industrija je poslije rata krahirala i navedi mi tih 10 uspjesnih firmi iz TZ koje bi mogle da drze kolektiv koji se bori za titulu. Pivara je slaba, hemijske industrije vise nema ,a sve sto kupujes od zvake,kondoma pa do one plasticne case i viljuske ti dolazi preko Hercegovine Sirokog i Citluka. Energetski sektor salje pare u Sarajevo. Jedine firme koje mi padaju na pamet su Bingo, Rudnik Kreka i mozda Memprom a realno nikome od njih nije ni na kraj pameti da ulaze u Slobodu i sport uopste. mozda sam nekog zaboravio ali manje vise to je to..ostale su ili klonule ili nisu u rukama tuzlaka.
´arane Imamović NEMA nikakve veze sa industrijom nit on moze otvarat Fabrike jer to nije u nadleznosti opstine on gura Turizam jer samo to može opštinska vlast i neke male firme koji projekt baciti a za fabrike i industriju su nadležni TK i FBiH pa poslije rata kada je sve trabalo da ostane u domenu Tuzle namjestali su se procesi iz Sarajeva al odlutasmo od teme
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- Urban Batalion
- Kontakt:
Tema je ionako propala.Frutek je napisao/la:´arane Imamović NEMA nikakve veze sa industrijom nit on moze otvarat Fabrike jer to nije u nadleznosti opstine on gura Turizam jer samo to može opštinska vlast i neke male firme koji projekt baciti a za fabrike i industriju su nadležni TK i FBiH pa poslije rata kada je sve trabalo da ostane u domenu Tuzle namjestali su se procesi iz Sarajeva al odlutasmo od teme
Ja kome ce termoelektrane pripadati nego elektroprivredama? TE Kakanj i TE Tuzla pripadaju Elektroprivredi BiH.Frutek je napisao/la:Zaboravi na Termoelektranu te pare idu u Sarajevo oni su OTELI Termoelektranu poslije rata, zatim sve pare koje daš BHTelecomu dio ide Bosni, Sarajevu, Želji itd...Urban Batalion je napisao/la:Onda mi je Imamovic zamazo oci sa pricom o turizmu i izgradnji Tuzle samo na osnovu te grane.Mozda si zaboravio Termoelektranu neznam kako kod njih ide al cinjenica je da tu ima dosta zaposlenih.Nekako imamo kamaru doktora i advokata u gradu.Koliko toliko guramo mada je ovo dovoljno za ostvarivanje cilja za razvoj sportskih klubova u gradu.Imamo dosta dobre omladine to jest znaju djeca igrat fudbal rezultati mladjih generacija su zapanjujuci nije mi jasno kada te mlade generacije odrastu jednostavno se gube, i nema ih na sceni.To je zaista cudno.ultrasstyle_tz je napisao/la:ne znam bas koliko smo ti mi razvijeni ..industrija je poslije rata krahirala i navedi mi tih 10 uspjesnih firmi iz TZ koje bi mogle da drze kolektiv koji se bori za titulu. Pivara je slaba, hemijske industrije vise nema ,a sve sto kupujes od zvake,kondoma pa do one plasticne case i viljuske ti dolazi preko Hercegovine Sirokog i Citluka. Energetski sektor salje pare u Sarajevo. Jedine firme koje mi padaju na pamet su Bingo, Rudnik Kreka i mozda Memprom a realno nikome od njih nije ni na kraj pameti da ulaze u Slobodu i sport uopste. mozda sam nekog zaboravio ali manje vise to je to..ostale su ili klonule ili nisu u rukama tuzlaka.
- Urban Batalion
- Kontakt:
Mora makar malo para ic opstini jbg.faba je napisao/la: Ja kome ce termoelektrane pripadati nego elektroprivredama? TE Kakanj i TE Tuzla pripadaju Elektroprivredi BiH.
-
zapovjednik
- Kontakt:
Komsije kako vam ide ona pjesma
"Mi smo fukare iz Tuzle".
- Urban Batalion
- Kontakt:
zapovjednik je napisao/la:Komsije kako vam ide ona pjesma
Sto pitas?
"Samo tvoje ime sveto jee
I niko nikada nece sprijecit nas
Da vjecno budemo uz vas
Za sav taj olos drotovski
I za sve pi.cke rezimske
Uvijek stajace velik i debeo
Nas ku.rac tuzlanski"
Jel Aleksandar Pantic napustio slobodu? Jer vidim da nije jos igrao u ovoj sezoni...
Zadnja izmjena: Amar_BiH, dana/u 26 sep 2010, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
To je prije rata bila firma za sebe a i sada bi trebala biti Tuzla se guši Sarajlije dižu pare, a kad se gradila TE nigdje ih s glavefaba je napisao/la: Ja kome ce termoelektrane pripadati nego elektroprivredama? TE Kakanj i TE Tuzla pripadaju Elektroprivredi BiH.
-
FKR_ajla_TZ
- Kontakt:
Urban Batalion je napisao/la:zapovjednik je napisao/la:Komsije kako vam ide ona pjesma
Sto pitas?
Da vjecno budemo uz vas
I za sve pi.cke rezimske
Nas ku.rac tuzlanski"
Uvijek stajace tvrd i debeo....itd ostalo ti je ok...hahha
- Urban Batalion
- Kontakt:
FKR_ajla_TZ je napisao/la:Urban Batalion je napisao/la:zapovjednik je napisao/la:Komsije kako vam ide ona pjesma
Sto pitas?
Da vjecno budemo uz vas
I za sve pi.cke rezimske
Nas ku.rac tuzlanski"![]()
![]()
![]()
![]()
...pogrijesio si
Grijesim tu cesto i na tribini.
kad muškarci ne znaju ima ko znaFKR_ajla_TZ je napisao/la:Urban Batalion je napisao/la:zapovjednik je napisao/la:Komsije kako vam ide ona pjesma
Sto pitas?
Da vjecno budemo uz vas
I za sve pi.cke rezimske
![]()
![]()
![]()
...pogrijesio si
- Urban Batalion
- Kontakt:
HahahaVoćko je napisao/la:kad muškarci ne znaju ima ko znaFKR_ajla_TZ je napisao/la:Urban Batalion je napisao/la:
Sto pitas?
Da vjecno budemo uz vas
I za sve pi.cke rezimske
![]()
![]()
![]()
...pogrijesio si
Upravo tako VOĆKO
sram vas biloUrban Batalion je napisao/la:HahahaVoćko je napisao/la:
kad muškarci ne znaju ima ko zna![]()
![]()
Upravo tako VOĆKO![]()
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Salih Sabovic najavio sastanak sa Glavasem i igracima zbog losih rezultata.Daj Boze da se sta napravi,odkako se vratise sa priprema iz Pecuha nista nisu pokazali,prosipaju bodove kuci,i donijeli jedan bod iz Banovica..Haman su im skodile pripreme u Pecuhu ? Nekim igracima pokazat izlazna vrata,hodaju ko p.ickice po terenu,a zaradjuju platu,jedino Gavaric,Mujkic i jos 2-3 sto se bore,ovo ostalo kilavo sve..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Okanovicu doslo novu upozorenje pred tuzbu od Klinickog centra Tuzla zbog neisplacenih 300 km ovoj ustanovi..A koliko znamo za njegov oporavak i placanje Klinickom centru Tuzla zauzeo je se Sabovic i par pojedinaca oko njega,ali koliko vidimo jos nisu u stanju platit UKC Tuzla 300 km za Okanovica.Bitnije je Sabovicu izlijepit plakate po gradu sa svojom glavom nego dati 300 km ljudim u UKC Tuzla.
SRAMOTA !!!
SRAMOTA !!!
Kad ga vidim na onom plakatuharry_90 je napisao/la:Okanovicu doslo novu upozorenje pred tuzbu od Klinickog centra Tuzla zbog neisplacenih 300 km ovoj ustanovi..A koliko znamo za njegov oporavak i placanje Klinickom centru Tuzla zauzeo je se Sabovic i par pojedinaca oko njega,ali koliko vidimo jos nisu u stanju platit UKC Tuzla 300 km za Okanovica.Bitnije je Sabovicu izlijepit plakate po gradu sa svojom glavom nego dati 300 km ljudim u UKC Tuzla.
SRAMOTA !!!
Vlatko Glavaš: U Tuzli je malo ljudi koji iskreno vole Slobodu!
Trener Slobode Vlatko Glavaš nakon poraza od Širokog Brijega na Tušnju bio je vidno razočaran nastupom svoje momčadi. Njegov tim je ponovo upisao "kiks" na domaćem terenu. Klupski ciljevi sa početka sezone su jako daleko. Jedan od najskupljih napada Premijer lige Mujić, Dajić i Smajlović imaju veliki problem sa realizacijom i postizanjem golova.
- Evidentna je kriza rezultata, niko ne bježi od toga. Ja i moji saradnici sve smo učinili da ekipa pruži dobre partije, ali nažalost opet smo izgorjeli su svemu tome. Tim ne igra tako loše, ponovo smo imali veliki broj prilika za postizanje golova i opet nismo uspjeli. Tokom cijele sedmice prije utakmice smo radili na realizaciji da se dignemo da igračima damo potrebno samopouzdanje, još samo treba da se skinemo Adnan Osmanhodžić i ja i da dajemo golove što je potpuno nemoguće - rekao nam je na početku razgovora Vlatko Glavaš.
U srijedu nogometaši Slobode imaju novi ispit spretnosti, jer ih čeka nova utakmica u Bosanskoj Gradišci kod Kozare u okviru Kupa BiH. Prema čaršijskim pričama trener Slobode Vlatko Glavaš imao je sastanak sa čelnicima kluba na kojem se navodno odlučivala njegova sudbina na klupi Slobode.
- Nisam imao sastanak na kojem se odlučivala bilo čija sudbina pa ni moja. Imali smo razgovor menadžer kluba Adem Šabović moji saradnici Osmanhodžić i Dedić i ja sa igračima. Sasvim smo normalno komunicirali pokušali otkloniti srž problema. Opet kažem ako je problem u Vlatku Glavašu on će otići, kod mene je to sasvim jednostavno. Ljudi koji vode klub cijene mene i ja njih, jer samo oni finansiraju ovaj projekat i njihova je posljednja. U Tuzlu sam došao kada je Sloboda jednom nogom bila u nižem rangu, kada svu svi treneri bježali od Slobode i ostavili smo je u društvu najboljih. Ja sam svjestan da se od stare slave ne živi jer me zapad tome naučio, ali moram reći da je velika žalost da je Sloboda jedan od najvećih klubova u BiH zaboravljen od opštine i kantona pa donekle i navijača koji su tu samo kada nam rezultati idu na ruku. Moram biti iskren i zahvaliti se onim pravim izuzecima koji iskreno vole klub i uz njega su i na domaćem i na gostujućem terenu i kada je dobro i kada je loše. Uz njih ćemo nadam se već u Gradišci izaći iz rezultatske krize. Utakmica neće biti nimalo lagana, ekipu Kozare cijenimo ali mi idemo da napravimo pozitivan rezultat pred revanš na Tušnju - rekao nam je trener Slobode Vlatko Glavaš.
Trener Slobode Vlatko Glavaš nakon poraza od Širokog Brijega na Tušnju bio je vidno razočaran nastupom svoje momčadi. Njegov tim je ponovo upisao "kiks" na domaćem terenu. Klupski ciljevi sa početka sezone su jako daleko. Jedan od najskupljih napada Premijer lige Mujić, Dajić i Smajlović imaju veliki problem sa realizacijom i postizanjem golova.
- Evidentna je kriza rezultata, niko ne bježi od toga. Ja i moji saradnici sve smo učinili da ekipa pruži dobre partije, ali nažalost opet smo izgorjeli su svemu tome. Tim ne igra tako loše, ponovo smo imali veliki broj prilika za postizanje golova i opet nismo uspjeli. Tokom cijele sedmice prije utakmice smo radili na realizaciji da se dignemo da igračima damo potrebno samopouzdanje, još samo treba da se skinemo Adnan Osmanhodžić i ja i da dajemo golove što je potpuno nemoguće - rekao nam je na početku razgovora Vlatko Glavaš.
U srijedu nogometaši Slobode imaju novi ispit spretnosti, jer ih čeka nova utakmica u Bosanskoj Gradišci kod Kozare u okviru Kupa BiH. Prema čaršijskim pričama trener Slobode Vlatko Glavaš imao je sastanak sa čelnicima kluba na kojem se navodno odlučivala njegova sudbina na klupi Slobode.
- Nisam imao sastanak na kojem se odlučivala bilo čija sudbina pa ni moja. Imali smo razgovor menadžer kluba Adem Šabović moji saradnici Osmanhodžić i Dedić i ja sa igračima. Sasvim smo normalno komunicirali pokušali otkloniti srž problema. Opet kažem ako je problem u Vlatku Glavašu on će otići, kod mene je to sasvim jednostavno. Ljudi koji vode klub cijene mene i ja njih, jer samo oni finansiraju ovaj projekat i njihova je posljednja. U Tuzlu sam došao kada je Sloboda jednom nogom bila u nižem rangu, kada svu svi treneri bježali od Slobode i ostavili smo je u društvu najboljih. Ja sam svjestan da se od stare slave ne živi jer me zapad tome naučio, ali moram reći da je velika žalost da je Sloboda jedan od najvećih klubova u BiH zaboravljen od opštine i kantona pa donekle i navijača koji su tu samo kada nam rezultati idu na ruku. Moram biti iskren i zahvaliti se onim pravim izuzecima koji iskreno vole klub i uz njega su i na domaćem i na gostujućem terenu i kada je dobro i kada je loše. Uz njih ćemo nadam se već u Gradišci izaći iz rezultatske krize. Utakmica neće biti nimalo lagana, ekipu Kozare cijenimo ali mi idemo da napravimo pozitivan rezultat pred revanš na Tušnju - rekao nam je trener Slobode Vlatko Glavaš.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.