Carmelo over
Duncan over
Parker over
Wall over
?
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
tamo nitko nikoga ne cuva, gledao sam Detorit-Toronto, ono je strasnobevanda4 je napisao/la:ko denga čuva?
Tako je stim ekipama koje igraju ni zasta, a ionako su odbrani trube, zato je ponajbolje sada pred kraj sezone igrati overecanca je napisao/la:tamo nitko nikoga ne cuva, gledao sam Detorit-Toronto, ono je strasnobevanda4 je napisao/la:ko denga čuva?
ako ne budu igrali 1canca je napisao/la:Irving se vraca veceras
LeBron James and Dwyane Wade could sit out against the Spurs on Sunday.
There has been concern here that the Heat would rest some of their guys today and no official word has been released just yet. LeBron has been playing lights out and this could be a huge blow for his fantasy owners. Shane Battier, Ray Allen, Rashard Lewis, Mike Miller and Norris Cole figure to get more minutes on the win. Stay tuned for the team’s confirmation.
Nece valjda Spoelstra uraditi ono sto je Popovic prosli put
ma koje su ovo pizdarije... Dvi najjače momčadi trenutno na svijetu i okolici.. umjesto da bude krvi na sve strane, sad će se odjedanput "odmarat igrači"... ma... i kad smo u mogućnosti pogledat jednu pravu utakmicu, pronađu načina da nam i to uskrate... ponavljam po ko zna koji put - NBA je postao najobičniji hollywoodcanca je napisao/la: LeBron James and Dwyane Wade could sit out against the Spurs on Sunday.
vraca im miami za prvu utakmicubevanda4 je napisao/la:ma koje su ovo pizdarije... Dvi najjače momčadi trenutno na svijetu i okolici.. umjesto da bude krvi na sve strane, sad će se odjedanput "odmarat igrači"... ma... i kad smo u mogućnosti pogledat jednu pravu utakmicu, pronađu načina da nam i to uskrate... ponavljam po ko zna koji put - NBA je postao najobičniji hollywoodcanca je napisao/la: LeBron James and Dwyane Wade could sit out against the Spurs on Sunday.
Ma kec iako budu igralivecaveca je napisao/la:ako ne budu igrali 1canca je napisao/la:Irving se vraca veceras
LeBron James and Dwyane Wade could sit out against the Spurs on Sunday.
There has been concern here that the Heat would rest some of their guys today and no official word has been released just yet. LeBron has been playing lights out and this could be a huge blow for his fantasy owners. Shane Battier, Ray Allen, Rashard Lewis, Mike Miller and Norris Cole figure to get more minutes on the win. Stay tuned for the team’s confirmation.
Nece valjda Spoelstra uraditi ono sto je Popovic prosli put
ja sam uplatio u wwinu po 2 kvoti i dodao jamesa i wadea, a i prosli put kada nisu igrali ginobili duncan i parker jedva je dobio miami vidjet cemo vecerasmforce je napisao/la:ima u WWinu jos drze San Antonio u ponudi @ 1.85 ... trebalo bi to opaliti ali ja necuuvijek kad krene ovako neka frka i prica na kraju bude gusto i otresem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.