FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

sljivo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la sljivo » 22 dec 2016, 00:30

Ako nije neko gledao Sabonisa kako je igr'o dovoljno mu je da sad pogleda Lewu.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 dec 2016, 00:48

Gled'o Arvidasa, ma divio mu se. Još od vremena kad se 'klao' sa Cibosima (Stojkom) i Partizanom (Grbovicem), razgrć'o lola redom.
A pritom i ubaciv'o.
Jelde da i ovaj naš tako nešto radi, ma okle ti takva usporedba, pobogu?
Vom Jäger zum Gejagten

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 22 dec 2016, 00:53

Podsjetio me Lewa svojim otvaranjima, kretnjama i osjecajem za pas, pogotovo sad kad igra malo dublje u polju i pomaze krilima u otvaranju prostora.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 22 dec 2016, 01:15

Nećemo pretjerivati. Iskreno, mene je baš razočarao Alaba ovu polusezonu. Drag mi je, ali je mnogo loš.

Vidim i nova anketa je tu, nemoguće je odlučiti koga će biti teže zamijeniti. Rekao bih i jednog i drugog. Ribery ima nevjerovatan osjećaj sa loptom u nogama i odličan je u asistencijama. S druge strane Robben još uvijek ima tu dinamičnost, pokretljiv je i uvijek može zabiti gol na onaj prepoznatljivi način. Njih dvojica se nadopunjuju i zajedno čine gotovo pa savršenu cjelinu. Nemojte rasplakat ću se :cry:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 dec 2016, 01:20

Da, kolos od čovjeka, mada se na prvu takvim ne čini.

Prošla anketa o razočarenju je bila ubjedljiva na strani Mullera, gorespomenuti Lewa dijeli treće mjesto sa Alabom :problem: , dok je drugi bio Boateng (za kojeg sam i ja glasao).
K'ten na začelju.

Nova anketa je hajmo reći prelazno rješenje dok vi ne predložite bolju ili ja usvojim neku od onih skoro postavljenih sa nekog stranog foruma.
Vom Jäger zum Gejagten

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 22 dec 2016, 01:41

Robben. Individualno malo ko ih moze zamijeniti. S druge strane uz dobar sistem ta neka zamjena moze biti efikasnija. Bayern ne treba traziti njihove reinkarnacije vec dobar sistem.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 22 dec 2016, 02:01

Ide ovo iz utakmice u utakmicu sve bolje,eh sad da li je to slucajnost da se povratkom Robbena i Bayern poceo dizati???
Naravno da nije!
Ako mene pitate zasto..pa ko ce ga zamjenit kad je on agilniji u svojim godinama od svih ovih mladjih igraca,ako je sad bolji od tebe a ti u najboljim godinama onda tu nema price...
Nemojte jos o prodaji igraca,trebat ce nam svi na proljece,a onda cemo da vidimo ko jest a ko nije za Bayern.
Nego cestitke na ovoj polusezoni,da sljedeca aBd bude jos bolja. MIA SAN MIA!

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 22 dec 2016, 10:14

Sacuvane smo mreze zadnje 4 utakmice,protiv woba,atletica,darmstadta,leipziga

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 dec 2016, 13:01

Nije da nisam očekivao ovo gaženje konzervi previše se digli morali su dobiti jedan dobar šamar.Kakav start onog švedskog pavijana nad Lahmom mogao mu je završiti karijeru prije vremena. :x
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Ulivaca
Kontakt:

Post Postao/la Ulivaca » 22 dec 2016, 16:03

coelho41 je napisao/la:Ima li neko informaciju šta je pisalo na onom transparentu što su navijači naši držali?
Bilo je dosta toga, ne mogu se sjetiti svega, ali 'odi na tz.de I tamo ima sve sto su napisali...

Uglavnom su razapeli RB Leipzig. Moj personal favorite je bio " RB Leipzig, Salzburg ili New York, za vas nema mjesta u nasem Sportu... odje*ite
:lol: :lol:
FC Bayern -/- THE Ohio State University

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 22 dec 2016, 20:10

Gledam opet tekmu i ne mogu se načudit kako je ovaj Alaba prop'o. Prije ga ne bi dao za pet igrača, sad je prosječan bek dovoljan. Zadnju WC partiju je odigrao protiv Woba u kupu kad smo ih mlatnuli 3-1.

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 22 dec 2016, 23:25

Šta ne valja s Dejvidom? :mrgreen:

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 23 dec 2016, 02:26

Feldmarschall je napisao/la:Šta ne valja s Dejvidom? :mrgreen:
U odnosu na Juppovu i Pepove sezone (osim one u kojoj je bio povrijeđen) statistika mu je podijeljena sa dva, dosta manje interakcije sa krilima, u napadu, bukvalno, ne postoji a pasovi mu više idu nazad nego naprijed. Postao je, prilično, konzervativan, ono samo da se odradi posao. U odbrani se ne trudi bog zna kako a u napadu otkad nema pravog Riberija ni on ne postoji, hemije sa Costom skoro da i nema. Sve što on radi to radi i Bernat a vjerujem da bi radio i bilo koji bek. Nema više ni emocija, prije kad mu neko ne odradi dupli ili ne pošalje loptu u prostor znao bi zagalamiti a sad samo se vrati u odbranu, kad primimo gol, ništa, ono, dešava se, i to je to.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 23 dec 2016, 11:22

Kad je ulli predsjednik nismo izgubili 54 utakmice u nizu ..........
Badstuber nas najvjerovatnije napusta vec u zimu
Kod sulea se navodno umijesao chelsea i pokusava nam pokvariti stvar,sam igrac ima izlaznu klauzulu tako da trba vidjeti sto ce biti.Rudy inace potpisuje iduci tjedan
Robbern potpisuje novi ugovor na pocetku priprema

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 23 dec 2016, 11:24

sljivo je napisao/la:
Feldmarschall je napisao/la:Šta ne valja s Dejvidom? :mrgreen:
U odnosu na Juppovu i Pepove sezone (osim one u kojoj je bio povrijeđen) statistika mu je podijeljena sa dva, dosta manje interakcije sa krilima, u napadu, bukvalno, ne postoji a pasovi mu više idu nazad nego naprijed. Postao je, prilično, konzervativan, ono samo da se odradi posao. U odbrani se ne trudi bog zna kako a u napadu otkad nema pravog Riberija ni on ne postoji, hemije sa Costom skoro da i nema. Sve što on radi to radi i Bernat a vjerujem da bi radio i bilo koji bek. Nema više ni emocija, prije kad mu neko ne odradi dupli ili ne pošalje loptu u prostor znao bi zagalamiti a sad samo se vrati u odbranu, kad primimo gol, ništa, ono, dešava se, i to je to.
Vjerujem da njemu vise odgovara kad igra ribery ispred njega jer mu on oslobađa prostor svojim ulascima u sredinu .Costa dribla uz liniju te je njemu onda zadatak da mu pokriva leđa i igra se vise bazira na lahmove prodore(e sad koliko on to vise moze?),primjer je prvi gol protiv leipziga. To sto se tice reakcija na terenu i nesto mirniji stav je nesto sto dode i sa iskustvom ,razlika je kada covjek ima 24 godine i kad ima 20

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 23 dec 2016, 11:35

Ne znam, ali imam osjećaj da bi Alaba negdje drugo proigrao, i da se zasitio ove sredine.

Čitao sam gdje Kicker piše da sa Alonsom, vjerovatno, neće doći do produženja što je i logično ako se priča oko Verrattija i ako smo doveli Rudyja.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 23 dec 2016, 11:46

Ljudi moji jesam li ja nesto masio kakav sa Rudy,sta je to ko je to.Da nije onaj iz so4, gnabry ok,dekster ode u psg,sanee svi nam izmicu,sad rudy :-S who

Poslano sa mog C6903 koristeći Tapatalk
VOLIM BAYERN

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 23 dec 2016, 11:57

isakovich je napisao/la:Da nije onaj iz so4, gnabry ok,dekster ode u psg,sanee svi nam izmicu
Jbg, ovi se moraju platit. :mrgreen:

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 23 dec 2016, 13:39

Potpisali smo izgleda Niklas Süle-a iz Hoffenheima, za 20 miliona Eura.
Volim te Zeljo!!!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 23 dec 2016, 13:43

To ja kao štopers a tendenciom napredovanja ??? Malo mi pretjerujemo s tim ne isprobanim varijantama.
VOLIM BAYERN

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.