hocu ja, ima li te?Stipe_djhasko je napisao/la:hocel ko?
eu2
stipe
ss
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
- Donnie Darko
- Kontakt:
nista sutra jaranekivi je napisao/la:ma nez bgm. jedino da odigramo sutra, iako pocinje novo kolo, al nema druge opcijeDonnie Darko je napisao/la:sta da upisem 'arane![]()
Odrađene tabele i lista strijelaca, a u vezi ove dvije utakmice koje nisu odigrane:
Vidim karaon i unica se nisu javljali pa tako sam napisao 0:0 a bodovi nisu otisli nikom (ukoliko neko ima dokaz da je drugi kriv neka postavi, pa ću ja to korigovati
)
Cospy89 se javio pisao je da čeka bavarian_bk, ali bavarian se nije pojavio, tako da sam upisao 3:0 za Cospy89, takodjer ukoliko je nešto drugo u pitanju javite ispravit cu.
Ukoliko uočite i neke druge greške slobodno javite

Vidim karaon i unica se nisu javljali pa tako sam napisao 0:0 a bodovi nisu otisli nikom (ukoliko neko ima dokaz da je drugi kriv neka postavi, pa ću ja to korigovati
Cospy89 se javio pisao je da čeka bavarian_bk, ali bavarian se nije pojavio, tako da sam upisao 3:0 za Cospy89, takodjer ukoliko je nešto drugo u pitanju javite ispravit cu.
Ukoliko uočite i neke druge greške slobodno javite

..cestitke Juventus jos jednom na odlicno odradjenom poslu
..uvijek na vrijeme
..sto se mog Porta tice,moram se sada malo vec ozbiljnije ukljucit,jer kako vidim sve padam vise i vise dole
..btw,jeli neko za jednu prijateljsku ?!
..sto se mog Porta tice,moram se sada malo vec ozbiljnije ukljucit,jer kako vidim sve padam vise i vise dole
Ajde napravi, nismo odavnomuhovic je napisao/la:..cestitke Juventus jos jednom na odlicno odradjenom poslu..uvijek na vrijeme
![]()
..sto se mog Porta tice,moram se sada malo vec ozbiljnije ukljucit,jer kako vidim sve padam vise i vise dole![]()
![]()
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Imali nekoga ko hoce prijateljsku ??
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
..izvini,ja se zanio,vidim niko ne odgovara pa malo ceprko po forumuToxicity je napisao/la:Ajde napravi, nismo odavnomuhovic je napisao/la:..cestitke Juventus jos jednom na odlicno odradjenom poslu..uvijek na vrijeme
![]()
..sto se mog Porta tice,moram se sada malo vec ozbiljnije ukljucit,jer kako vidim sve padam vise i vise dole![]()
![]()
Jesammuhovic je napisao/la:..izvini,ja se zanio,vidim niko ne odgovara pa malo ceprko po forumuToxicity je napisao/la:Ajde napravi, nismo odavnomuhovic je napisao/la:..cestitke Juventus jos jednom na odlicno odradjenom poslu..uvijek na vrijeme
![]()
![]()
..btw,jeli neko za jednu prijateljsku ?!..jesil tu da bacimo koju sad ?!
Real Madrid
Real Madrid
..haj za minut:
Europa 2
ss.ba
pass: snijeg
Europa 2
ss.ba
Eo nešto neće da mi onu stranicu pes6j otvori, može li tebi ?muhovic je napisao/la:..haj za minut:
Europa 2
ss.ba
Real Madrid
Real Madrid
..nece ni meniToxicity je napisao/la:Eo nešto neće da mi onu stranicu pes6j otvori, može li tebi ?muhovic je napisao/la:..haj za minut:
Europa 2
ss.ba
..jbg,neda nam se da odigramo
Odo doručkovat pa ću doć vidit ima li te opet, meni se čini da sad može uć na str.
Real Madrid
Real Madrid
..tu sam jaToxicity je napisao/la:Odo doručkovat pa ću doć vidit ima li te opet, meni se čini da sad može uć na str.
..evo moze i meni
..sad cu kreirat pa ti udji kad jedes
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ee cospy sinoc bilo ono nevrijeme pa nisam mogao ugasio sam bio comp odmah , ako si za da odigramo sada ili poslije i ako je moguce ... 
Zacrni mi ekran na kraju muha 
Real Madrid
Real Madrid
..nema vezeToxicity je napisao/la:Zacrni mi ekran na kraju muha
Imal nekoga za prijateljsku ???
41.21.1.
-
jasko_juve
- Kontakt:
S-Y-L-A-R je napisao/la:Imal nekoga za prijateljsku ???
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ajde da me neko ujutro odma razvalijasko_juve je napisao/la:S-Y-L-A-R je napisao/la:Imal nekoga za prijateljsku ???
41.21.1.
-
jasko_juve
- Kontakt:
eu2..jasko_juve..123S-Y-L-A-R je napisao/la:Ajde da me neko ujutro odma razvalijasko_juve je napisao/la:S-Y-L-A-R je napisao/la:Imal nekoga za prijateljsku ???
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.