150% si u pravu. Malac se zezno sa Austrijom, bio je u rangu Vede a Vedo je sada Buffon za njega.dubioza144 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 18:22Da je branio imali bi 2 0 ma poluvremenu oba šuta Boljevica bi usla i onaj iz slobodnog a i onaj kad je povratnu dobiobhsport je napisao/la: ↑17 sep 2024, 18:08Jednostavno, gori je golman od Kolaka, imao je sansu i bio katastrofalan...Hansestadt je napisao/la: ↑17 sep 2024, 16:29Ne znam kako Tarik Karic ne moze da brani pored onakve vrece
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- gegenpressing
- Kontakt:
Dva oštra(ne potrebna)starta,al dešava se,očitala mu se bukvica i nastavilo dalje.Railwayman30 je napisao/la: ↑18 sep 2024, 12:17Tako sam ja dobio informaciju. Navodno da je mali pravo bezobrazanPointBlank je napisao/la: ↑17 sep 2024, 18:16A starije kolege nisu pokusavale siljiti k na njemu, nego eto onako zakuhao?Railwayman30 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 15:31U ekipi i svlacionici vlada sloga i idila,osim malog cupavog.
U prosloj sedmici je zakuhao sa dvojicom starijih kolega,pa su sve opcije ukljucenje sto se tice malog cupavog.
Brohra ribo se...
-
- Kontakt:
Sto ih niko od tih ljudi nije zaustavio ? Logicno pitanje. Ima i bice dosta raje na stadionu, masa kromanjonaca koji ocito mogu da utrce na stadion kako hoce. Sta uraditi, realno ?
Nema klub ništa sa ovim, naredio MUP.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Desava se u drugim ligama i drzavama isto da navijac udje na teren pa ne stavljaju ograde, zice, kaveze, mreze i ostalo. Samo kod nas.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑18 sep 2024, 13:58Sto ih niko od tih ljudi nije zaustavio ? Logicno pitanje. Ima i bice dosta raje na stadionu, masa kromanjonaca koji ocito mogu da utrce na stadion kako hoce. Sta uraditi, realno ?
- mamonelafo
- Kontakt:
Zbog dvojice neiživljenih debila4 i nesposobne zaštitarske agencije.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Kakav si ti da ne kažem šta.. Šta klub ima veze sa ogradom, sa kaznom, koju je naložio neki viši organ vjerovatno.
Ja bi se "zahvalio" dvojici koji su ušli u teren, Swordu, i onima koji su gađali predmetima igrače Sloge i tako narušili ugled stadiona koji se dugo gradi.
Dok ostatak tribina ne bude korektiv ovakvim pojedincima, nema nama na zelenu granu.
Šta sve čovjek ovjde neće pročitati.
Kako nema? Po kojem zakonu to klub mora uredjivati vlastitu imovinu po naredjenju MUP-a? Sta to MUP moze ako ne stavimo ogradu?
Glupost.
FKŽ !
-
- Kontakt:
Kakav je dojam vama ostavio Zrinjski do sada,po mom mišljenju slabiji su u odnosu na godine prije,još sada nema Bilbije,također i Jakovljević slabo igra,to su 2 igrača koja su bila nosioci Zrinjskog sve ove godine.Tu su doveli Šunjića,ima kvalitet iskustvo,ali je Barišić dosta pao u formi.Po meni njihov najzahvalniji igrač Tičinović,protiv nas uvijek odigra dobro,čovjek može pokriti sve bočne i krilne pozicije.Generalno utakmice s njima na Grbavici su većinom tvrde,zadnju smo čak i bili bolji,14.02 ja mislim,prva utakmica bila poslije pauze sa Akrapovićem,Haračić i Amoah imali 2,3 šanse od toga Amoah zicer imao.Na sredini su mi nekako nedefinisani za sad u odnosu na prije,došla su 2 nova igrača Surdanović i Čavar,koliko sam ih gledao ove 2,3 utakmice nije to kao prije,naprijed Čuže,Malekinušić,standardno,Nardin opasan pogotovo u skoku.Opet to je Zrinjski,čvrsti su,jaki s loptom,očekujem opet tvrdu utakmicu bez puno golova(nadam se da će me demantovati,pogotovo Željo).Ne treba ni značiti šta bi nam pobjeda značila pred derbi,ali i s remijem ne treba biti nezadovoljan.
A sta treba ostatak navijaca da bije nekog jer je bacio upaljac. Da pravimo koridu. Uvijek je bilo toga na stadionu. Ne znam od kad idete na utakmice ovo sad je mlijeko za prosla vremena. Al pozivati navijace da se obracunavaju je degutatno. Idi ti pa se obracunavaj, najlakse sjediti kuci i pametovati.Admir74 je napisao/la: ↑18 sep 2024, 14:56Kakav si ti da ne kažem šta.. Šta klub ima veze sa ogradom, sa kaznom, koju je naložio neki viši organ vjerovatno.
Ja bi se "zahvalio" dvojici koji su ušli u teren, Swordu, i onima koji su gađali predmetima igrače Sloge i tako narušili ugled stadiona koji se dugo gradi.
Dok ostatak tribina ne bude korektiv ovakvim pojedincima, nema nama na zelenu granu.
Šta sve čovjek ovjde neće pročitati.
Trebaju letiti svi iz kluba zbog ovog, ne moze ti mup nista narediti
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Klub je dobio jasne naputnice, ako se dogode slični incidenti u budućnosti, komisija neće biti nagodna kao što je bio slučaj sada. Nije ni meni drago, ne branim odluku, sa ogradom ćeš uništiti čar gledanja utakmice ali nemaš garancija da se neće desiti slični incidenti u budućnosti.
Nadam se da će klub sagledati i druge mogućnosti po pitanju tog problema.
Nadam se da će klub sagledati i druge mogućnosti po pitanju tog problema.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
Ogradom neces dobiti nista, niti ces na taj nacin rijesiti problem. Samo ces drugim zgaditi da dolaze da gledaju utakmicu. Bolje da te sljedeci put kazne a da zastitari i policija radi svoj posao. A ne da jedni i drugi maltretiraju ljude s djecom zbog sokica i kospica. Da nas ostavljaju na stadionu pola sata poslije utakmice. Jedini stadion gdje je tako. I jos milion nekih stvari.
Placamo najskuplje godisnje karte u drzavi, najskuplje pojedinacne karte u drzavi, a klub se odnosi ko da smo stoka. Uvijek neko drugi naredio, nalozio. Pa nek se gospoda malo potrude u klubu. Sigurno nemaju vremena predizborna kampanja.
Placamo najskuplje godisnje karte u drzavi, najskuplje pojedinacne karte u drzavi, a klub se odnosi ko da smo stoka. Uvijek neko drugi naredio, nalozio. Pa nek se gospoda malo potrude u klubu. Sigurno nemaju vremena predizborna kampanja.
-
- Kontakt:
Druze MUP ti je "TITO" sto se tice organizacije utakmice, oni određuju bukvalno sve.
Godinama gledamo ogromne tampon zone a to je iskljucivo naredba MUP-a, a ne volja kluba.
Na utakmici protiv Sloge koliko smo mi krivi to jest dva debila koja su uletila, toliko su krivi zastitari i pripadnici MUP-a. Njihov je posao da sprijece onakve događaje i tu sva prica zavrsava.
Naravno sada da bi sebi olaksali posao j.ebu nas sa raznoraznim zahtjevima.
- gegenpressing
- Kontakt:
Nažalost, po istom onom,kad smo godinama tražili da se gostujući prebace na SZ.
Uvijek nađu razlog a većinom je do njih.
Brohra ribo se...
Cuj naredio mup. Nek ti naredi da stavis armaturu ti ces jel navariti. Pa njihov posao je da fataju..ulijecu i na evropskom i na ligi prvaka pa ne vare ograde vec zastitari trce terenom. Ja odrona sta uradise vidio sam sliku..dno dna..gore nego ograda na sjeveru gdje zdenka.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Ne može bez MUP-a.
Kod: Označi sve
Član 28.
Igrače i službena lica neophodno je zaštititi od upada gledalaca na teren za igru.
Zaštitu je moguće izvršiti na više načina, uključujući korištenje jedne od slijedećih
mjera ili korištenjem kombinacije istih, zavisno od individualnih okolnosti:
- prisustvom policije i/ili lica bezbjednosti na,ili u blizini terena za igru;
- kanalom odgovarajuće širine i dubine;
- takvom konfiguracijom sjedišta,koja će učiniti nemogućim upad gledalaca iz
prednjih redova na teren za igru;
- nepremostivim transparentnim paravanima, ili nepremostivim ogradama koji mogu
biti fiksni, ili se mogu ukloniti ako nisu potrebni;
Bez obzira na način zaštite, za gledaoce se mora ugraditi neki od izlaza na teren za
igru, u slučaju opasnosti, ukoliko je to potrebno.
Usvojeni način zaštite od upada gledalaca moraju odobriti nadležni organi MUP-a.
SARADNJA SA ORGANIMA MUP-a
Član 49.
Znatno prije utakmice klub-organizator mora se konsultovati sa organima nadležne
Policijske uprave,da bi obezbjedili mjere, opisane u ovom Pravilniku,koje se moraju
poduzeti u interesu sigurnosti i bezbjednosti.
Član 50.
U saradnji sa nadležnim organima MUP-a, klub organizator utakmice treba
obezbjediti dovoljan broj policijskih snaga kojima će, gdje je to potrebno, asistirati
osoblje za bezbjednost odgovarajuće kompanije-agencije, kako bi se suzbio svaki
mogući početak nasilja ili javnog nereda.
Klub-organizator, kao i gostujući klub dužni su civilnim i policijskim vlastima omogućiti
odgovarajuće informacije vezane za utakmicu, navijače i sl.
Član 51.
Klub-organizator mora surađivati sa lokalnim policijskim vlastima da bi osigurali
bezbjednost gostujućeg kluba tokom dolaska na utakmicu, za vrijeme utakmice i
prilikom povratka sa utakmice.
Član 52.
Klub-organizator mora surađivati sa lokalnim policijskim vlastima da bi osigurali
bezbjednost službenih lica tokom dolaska na utakmicu, za vrijeme utakmice i
prilikom povratka sa utakmice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Mupovci se pozdravljali sa onim debelim bahilom sto je utrcao. Licno ga znali. Onaj zgoljavi bradonja je razgulio sa tribine jer je mirisalo da bi mogao popiti koji samar od raje medju koju je sjeo kad se vratio.
Mup je jedna ustanova puna nesposobnih retarda. Klosari.
A nama kavezi i trebaju kad nismo u stanju nekolicinu idiota postaviti tamo gdje im je mjesto.
Mup je jedna ustanova puna nesposobnih retarda. Klosari.
A nama kavezi i trebaju kad nismo u stanju nekolicinu idiota postaviti tamo gdje im je mjesto.
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Kako bi ti rijesio problem ? Na zastitare ne racunaj, neko ko zaradjuje petobanku se nece tuci sa ljudima. Hoces vise drotova, moze, ali to kosta. Koje je rjesenje, al realno bez zelja i pozdrava jer ako se ovo ponovi dobicemo ozbiljnu suspenziju tribine + kaznu sto ce nam izbiti hipten para.ManijakDo je napisao/la: ↑18 sep 2024, 14:42Desava se u drugim ligama i drzavama isto da navijac udje na teren pa ne stavljaju ograde, zice, kaveze, mreze i ostalo. Samo kod nas.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑18 sep 2024, 13:58Sto ih niko od tih ljudi nije zaustavio ? Logicno pitanje. Ima i bice dosta raje na stadionu, masa kromanjonaca koji ocito mogu da utrce na stadion kako hoce. Sta uraditi, realno ?
Sta je rjesenje ?
-
- Kontakt: