Mi u klubu se ne bavimo tim nečasnim radnjima, ko god ti je to rekao slagao te je.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Cuvaj brate obraz, **** sve ostalo.
Apsolutno si upravu za Slogu, nego kontam da se Zrinjski nece braniti, nego nadigravati. I da je bas to prilika da Dangunic igra iza Krpica. Na kraju, neka Coric odluci, pokazao je da najbolje zna19vendetta87 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 00:20Valjda si uvidio protiv Sloge da s Dangubicem na 10ci gubimo igraca u vezi, a Zrinjski ce to sigurno iskoristiti. Ne mogu Jaber i Radovac sami drzati sredinuArgentina je napisao/la: ↑16 sep 2024, 23:15Zakaric i Stevanovic su pola sezone se pronalazili, a poslije poatali zvjeri. Mislim da ce i sa Dangubicem biti isto.
Odlicno mi je sto je Coric krenuo sa ekipom kojom jeste, neka je isprobao.
Boljevic me strasno nervira, solira, ne dodaje, mase rukama, previse mi je umisljen, treba ga na klupu da malo dodje sebi.
Ja bih krenuo protiv Zrinjskog sa Hirosem i Cvetanovskim na krilima, Dangubic na 10ci, a Krpic u spicu. Boljevic i Mircevski s klupe.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Vala ja sam nešto siguran u pobjedu u subotu..nikad sigurniji nisam bio.
Ne idu nam proslave rođendana valjda je red da i taj crni niz prekinemo 
Svi na Grbavicu !
Svi na Grbavicu !
Spusti glavu poljubi grb,osjetit ces sto i JUG !
Kakvu ogradu hoce staviti na istok, bolje da su ga zatvorili skroz…
Ma stvarno nisu normalni
Fuj! Nasim navijacima stavljamo kavez, jesul normalni ikako???
Kakvo nepostovanje navijaca, pogled sa donjih redova istoka ce uzasan biti, stavljaju velike panele
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Dabogda poginuli svi u klubu za ovu ogradu !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
razumijem zasto ovo rade, ali nije rjesenje. ne treba svi da ispastaju radi nekolicine primitivaca.
-
Railwayman30
- Kontakt:
Tako sam ja dobio informaciju. Navodno da je mali pravo bezobrazanPointBlank je napisao/la: ↑17 sep 2024, 18:16A starije kolege nisu pokusavale siljiti k na njemu, nego eto onako zakuhao?Railwayman30 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 15:31U ekipi i svlacionici vlada sloga i idila,osim malog cupavog.
U prosloj sedmici je zakuhao sa dvojicom starijih kolega,pa su sve opcije ukljucenje sto se tice malog cupavog.
Da se ja pitam trebala bi jos mreza biti od vrha do dna, da nista ne moze proci u teren, zbog pojedinaca. Bolje i ono nego da vas skidaju ko za juznu tribinu.
Ma svaka uprava ista. Mentol do mentola. Uzas
Zasto se jednostavno ne ugradi video nadzor bar to nije skupo...i ko napravi problem nema mu ulaska na stadion...samo da jednom to u rade vise niko nikad ne bi bacio nista u teren..a ovo sa ovim panelima zbig par pojedinaca kaznjavas 4 hiljade drugi ljudi....ne mogu da vjerujem...
I treba kavez preko 150.000 maraka je Zeljeznicar platio za sezonu 22/23 i 23/24
I ovu sezonu vec 15.000 kazni
I ovu sezonu vec 15.000 kazni
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Nek stave kamere i nek poncu onda zabranjivati ovima sto prave te kazne
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
19vendetta87
- Kontakt:
Koliko se sjecam, njega je i Dino poslao na tribine par utakmica zbog ponasanjaRailwayman30 je napisao/la: ↑18 sep 2024, 12:17Tako sam ja dobio informaciju. Navodno da je mali pravo bezobrazanPointBlank je napisao/la: ↑17 sep 2024, 18:16A starije kolege nisu pokusavale siljiti k na njemu, nego eto onako zakuhao?Railwayman30 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 15:31U ekipi i svlacionici vlada sloga i idila,osim malog cupavog.
U prosloj sedmici je zakuhao sa dvojicom starijih kolega,pa su sve opcije ukljucenje sto se tice malog cupavog.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
19vendetta87 je napisao/la: ↑18 sep 2024, 12:45Railwayman30 je napisao/la: ↑18 sep 2024, 12:17Tako sam ja dobio informaciju. Navodno da je mali pravo bezobrazanPointBlank je napisao/la: ↑17 sep 2024, 18:16
A starije kolege nisu pokusavale siljiti k na njemu, nego eto onako zakuhao?
Koliko se sjecam, njega je i Dino poslao na tribine par utakmica zbog ponasanja
Mislim da Ćorić ima potpunu kontrolu nad ekipom i mislim da neće dozvoliti bilo kojem igraču da to pokvari
150% si u pravu. Malac se zezno sa Austrijom, bio je u rangu Vede a Vedo je sada Buffon za njega.dubioza144 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 18:22Da je branio imali bi 2 0 ma poluvremenu oba šuta Boljevica bi usla i onaj iz slobodnog a i onaj kad je povratnu dobiobhsport je napisao/la: ↑17 sep 2024, 18:08Jednostavno, gori je golman od Kolaka, imao je sansu i bio katastrofalan...Hansestadt je napisao/la: ↑17 sep 2024, 16:29Ne znam kako Tarik Karic ne moze da brani pored onakve vrece
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- gegenpressing
- Kontakt:
Dva oštra(ne potrebna)starta,al dešava se,očitala mu se bukvica i nastavilo dalje.Railwayman30 je napisao/la: ↑18 sep 2024, 12:17Tako sam ja dobio informaciju. Navodno da je mali pravo bezobrazanPointBlank je napisao/la: ↑17 sep 2024, 18:16A starije kolege nisu pokusavale siljiti k na njemu, nego eto onako zakuhao?Railwayman30 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 15:31U ekipi i svlacionici vlada sloga i idila,osim malog cupavog.
Brohra ribo se...