Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Brüssel-Tubize 2/X
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Hebem ti citavu ljubljanu
oj živote nema gluplje kladionice od ove bet-at-home, ja se konj prijavi i uplati, a ponuda im je katastrofalna 

naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
igraju i thierry i karabatic... i razvaljaju norvezaneamarosim je napisao/la:Iako ne volim igrati rukomet na klad,jedan podatak sa stranih klad koji me nagnao da ipak odigram....
Claude Onesta finally called two new goalkeepers in the national team. There's one Omeyer, but it's not Thierry. France will be again without the practically retired brothers Gille, without Nikola Karabatic and Didier Dinart. Winger Guigou is also not included because of an injury and left handed shooter Barachet is also sidelined. Without all the mentioned players, France is completely different team.
U ptianju je mec Norveska-Francuska i ja sam odigrao +3,5 1
Burak go
Galata go
7 kvota
Idemo !
Galata go
7 kvota
Idemo !
MMarcos je napisao/la:Ulm - Giessen tim1 over 98,5 &h1 -32,5
Kako započeti analizu ovog duela a ne osvrnuvši se na stvarno dobru i prije svega ofanzivnu predstavu Ulma kako u BL tako i u Euro Cupu. Ulm je definitivno jedna od najofanzivnijih ekipa BL-a što potvrđuje i statistika, čak 86,61 poen daju kući i ono što je važno istaći ovo im je 4-i meč uzastopno koji igraju kući gdje se naravno očekuje i 4-a pobjeda. U prošlom kolu je slavna Alba stradala 92-73 pa šta onda da očekujemo od Giessena?? Evo par riječi o njima ko nije upućen, ekipa je finansijski krah doživila i samim tim primorana da proda bukvalno cijelu ekipu, ostalo je tu par klinaca iz omladinskog pogona ali to je samo da se eto u praktičnom smislu privede liga kraju. Zadnja četiri gostovanja Giessena su bila rafalna paljba po njihov koš, prošlo kolo protiv Brose-a 54-105, Bayern 59- 116, Bonn 56-94 i Artland 65-107. Iz ovog sveg ne treba biti veliki filozof i zaključiti o čemu se radi. Žao mi je samo što nisam uspio ranije da vam prenesem sve ove infoe, imate jos nekih sat vremena pa požurite, po meni sve ispod 100+ Ulma i nekih 40+ razlike je u domenu Spilbergove naučne fantastike.
P.S. granice su iz kladionice astra sb.

Malo opustanje ekipe Ulma u prvom poluvremenu ali onda u nastavku rafali

Prošle obje opklade

MIA SAN MIA!!!
1:2Adebayor je napisao/la:Al Hilal - Esteghal --> over 2,5 @ 1,95
Mislim da bi moglo biti 2:1 za jednu od ekipa.
Je.bote i rezultate skidam

A ja opet ne dobivam, **** ti Viborg...
Pišemo se još poslije LP
evo nešto za večeras
NHL
NY Rangers - Pittsburgh 2 @ 2,20
Penguinsima je prekinut niz od 15 pobjeda, izgubili su od, ne tako jakog, Buffaloa uz razočaravajuću igru. Mislim da bi se trebali vratiti u pobjedničku formu. Imaju dosta jaku odbranu, što se baš i ne može reći za napad Rangersa.
Može se još i probati under 5,5 golova. Kao što sam već napisao, Pensi imaju jaku odbranu a Rangersi slab napad (najneučinkovitiji u ligi).
Under 5,5 @ 1,70
Sretno
NHL
NY Rangers - Pittsburgh 2 @ 2,20
Penguinsima je prekinut niz od 15 pobjeda, izgubili su od, ne tako jakog, Buffaloa uz razočaravajuću igru. Mislim da bi se trebali vratiti u pobjedničku formu. Imaju dosta jaku odbranu, što se baš i ne može reći za napad Rangersa.
Može se još i probati under 5,5 golova. Kao što sam već napisao, Pensi imaju jaku odbranu a Rangersi slab napad (najneučinkovitiji u ligi).
Under 5,5 @ 1,70
Sretno

Golden State 1
Memphis 2 (Portland igra bez Batuma i Aldridgea, a to je nedoknadivo
Trebaju mi dva prijedloga za igrače ? Neki over, under ? Ili neka druga sigurica, trebam ukupno kvotu oko 4
Memphis 2 (Portland igra bez Batuma i Aldridgea, a to je nedoknadivo

Trebaju mi dva prijedloga za igrače ? Neki over, under ? Ili neka druga sigurica, trebam ukupno kvotu oko 4

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Prijedlozi ?

Da ili ne ?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
b.lopez over averaging 29.0 points on 67.6 percent shooting against Cleveland this season,
k.walker over neki osjecaj imam iako je protiv filadelfije ove sezone ubacio u 2 utakmice 13 i 16 poena
atlanta nyk prva cetvrtina 2 entoni rafala
koef. 6,85
k.walker over neki osjecaj imam iako je protiv filadelfije ove sezone ubacio u 2 utakmice 13 i 16 poena
atlanta nyk prva cetvrtina 2 entoni rafala
koef. 6,85
Sve prošlo osim tačnog rezultata Reala.Šteta,blizu je i to bilo.Believe je napisao/la: Evo nešto za večeras od mene:
Malaga-Dortmund 0-2 gola
Malaga-Dortmund 0:0 tačan rezultat
Real-Galata 0-3 gola
Real-Galata 2:0 tačan rezultat
Malaga-Dortmund X
You'll never walk alone.
CALGARY - EDMONTON 2 2,20 KOEFICIJENT 

naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
Steta steta.. Imali su prilika al sut nikakav.. Sve po golmanu il pored..soxx je napisao/la:Ja moram uzeti kvotu na galatu da daje gol
Galatasaray gg1 1,75
Real u 5 medjusobnih susreta sa galatom 4 puta je primio gol, iako je to davno bilo.
U zadnjih 10 meceva samo jednom su sacuvali svoju mrezu. Kad vidim napad u Galate, jedan yilmaz koji je 18 puta osutao na gol i 8 puta zabio ili jednog BOGBU kojem nekad jedan sut treba da rijesi utakmicu. Vala i ak padnem pao sam na finoj kvoti
San Jose Sharks - Minnesota Wild kp1 @ 1,70
dajte šta NBA (osim brooka i jeffersona)... nek se zaspe sa plusom!
U desetom selu živi Antuntun!
ja sam odigrao..i nema vise dodavanja 
Lopez over 20,5
D.Williams over 19,5
Melo over 29,5
Walker over 18,5
Holiday over 18,5
NEsto sto mislim da bi trebalo doci, a nebi me cudilo da padnem pola

Lopez over 20,5
D.Williams over 19,5
Melo over 29,5
Walker over 18,5
Holiday over 18,5
NEsto sto mislim da bi trebalo doci, a nebi me cudilo da padnem pola

probajte malo ove brazilce vi sto igrate vecernje sto sam postavio stranicu dvije i prije ..sretnooo
Melo protiv Atlante u prvoj utakmici 42 poena tako sam ga igrao a i u dobroj je formi + NY se bori za poziciju jos se ne zna za Tyson Chandler's al mislim da bi onaj dvojca smith i hor. bi trebali trpati NY 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Mislim sve ok, ali ipak na Mela mi je glupo trpati over pa i na NY, umorni su igraju b2b utakmicu, pa ko zna bili dobili sinoc "rezerve" Heata da nije lik ubacio 50 poena
Samo upozoravam, promislite malo, pa onda "trpajte" na koga god hocete

Samo upozoravam, promislite malo, pa onda "trpajte" na koga god hocete

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.