FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Naravno da je okrenuo ledja Sarajevu kad su svakake spodobe nalazile u Fk.Sa od Blekica pa do Selimovica koji nemaju nikakve veze s fudbalom, a pogotovo ne sa vodjenjem klub.
Ovo sto sam napisao ne zelim da ulazim u raspravu kakav je Dino i sta on radi, vec sam se samo nadovezao na ovo "okrenuo ledja".
Fudbaleske legende ne zele da ulaze u posao s ne strucnim ljudima i mesetarima koji su sada trenutno u klubu. Da kalja svoje ime zbog nekih Selimovica, Redzepagica i ostalih ne strucnih ljudi u klubu.
Ovo sto sam napisao ne zelim da ulazim u raspravu kakav je Dino i sta on radi, vec sam se samo nadovezao na ovo "okrenuo ledja".
Fudbaleske legende ne zele da ulaze u posao s ne strucnim ljudima i mesetarima koji su sada trenutno u klubu. Da kalja svoje ime zbog nekih Selimovica, Redzepagica i ostalih ne strucnih ljudi u klubu.
Nikola Tesla!
e za to su postojali ulozi da je on uzeo to plus Hadžibegić i Sušić, a imaju para za to, mogli su fino sa još par svojih drugova činiti skupštinsku večinu i birati "vladu" FKS ali je lakše guz... u kraj i pametovati.newBot je napisao/la:Naravno da je okrenuo ledja Sarajevu kad su svakake spodobe nalazile u Fk.Sa od Blekica pa do Selimovica koji nemaju nikakve veze s fudbalom, a pogotovo ne sa vodjenjem klub.
Pasic i sve legende Sarajeva ako zele, ima nacina da udju u klub i da otjeraju ove, kako vi kazete, mesetare i dovedu strucne ljude...Imali su priliku nekoliko puta...newBot je napisao/la: Fudbaleske legende ne zele da ulaze u posao s ne strucnim ljudima i mesetarima koji su sada trenutno u klubu. Da kalja svoje ime zbog nekih Selimovica, Redzepagica i ostalih ne strucnih ljudi u klubu.
Svaki navijac Sarajeva postuje sve i jednog igraca koji je nesto doprino u historiji naseg kluba. Sto se tice tih terena, imaju papiri i ugovori pa nek se po tom rijesi...Kakvo odmah pozivanje na nacionalnu osnovu. Ne kazem da taj neki tamo nacelnik nema ambicija da otjera Paju zato sto nije Bosnjak, ali takvo nesto reci za FK Sarajevo je van svake pameti.
A ima i drugih lokacija za trening kamp ne moramo ugrozavati nesto sto razvija mlade nade u fudbalu.
Idemo mi zenicane kako "srediti".
Ti stvarno mislis da ce oni kaljati svoje ime, jos davati pare da se nesto pitaju u klubu? Pa nisu oni Blekic mesar, to su legede FKS.Bistrik je napisao/la:e za to su postojali ulozi da je on uzeo to plus Hadžibegić i Sušić, a imaju para za to, mogli su fino sa još par svojih drugova činiti skupštinsku večinu i birati "vladu" FKS ali je lakše guz... u kraj i pametovati.newBot je napisao/la:Naravno da je okrenuo ledja Sarajevu kad su svakake spodobe nalazile u Fk.Sa od Blekica pa do Selimovica koji nemaju nikakve veze s fudbalom, a pogotovo ne sa vodjenjem klub.
Jedan banalan primjer, odnosno pitanje za tebe, zasto u savez BIH nisu htjeli Ivica, Hadzibegic i ostali dok su tu bili Colakovic, Usanovic i ostali lopovi koji su vladali savezom ?
Ja cu ti odgovoriti zato jer nisu htjeli da imaju posla s neznalicama i ljudima koji fudbal nisu vidjeli ni na igrici (Selimovic, Blekic, i ostali koji su vam bili).
Kad su lopovi iz saveza otisli dosli su pravi strucni ljudi koji su od reprezentacije napravili ovo sto jesu. Jako blizu svjetsokog prvenstva.
Nikola Tesla!
Plakalo 5 komada..hm,njega i Abdihodzica od prve minute protiv Celika..vidi se da je puno efikasniji i snalazljiviji od Karica koji u 90 min nije uspio zabiti cak ni UNIS-u.miky_hz je napisao/la:Sarajevo-UNIS 8-1
Sarajevo je nastupilo u sljedećem sastavu: Abdihodžić, Čulov, Kovačević, Muharemović, Puzigaća (75' Hrelja), Bišanović, Osmanagić (45' Džakmić), Travančić, Karić, Huseinbašić, Plakalo (45' Aganspahić)
Strijelci- Plakalo 5 (iako je igrao samo prvo poluvrijeme ),2 Huseinbašić, 1 Aganspahić
NE bih ja njih sad, ipak u ovakvim utakmicama je potrebno iskustvo, ali definitivno protiv novopecenih premijerligasa (sedmo kolo) trebali bi biti starteri ili bar jedan od njih.budzak je napisao/la: Plakalo 5 komada..hm,njega i Abdihodzica od prve minute protiv Celika..vidi se da je puno efikasniji i snalazljiviji od Karica koji u 90 min nije uspio zabiti cak ni UNIS-u.
- molotovljev
Ne bih stvarno zelio da iznosim neko svoje misljenje vezano za ovaj "medijski sukob" na relaciji : Paja-FCS,
iz razloga, jednostavno smatram da nisam kompetentan i ne znam nista o tome...
Sto se tice Paje, uvijek sam imao pozitivno misljenje o njemu, cijenim i postujem njegovu igracku ulogu
u bordo dresu, siguran sam da je mnogim djecacima, u periodu dok je igrao za FCS, bio uzor uz jos nekolicinu
igraca, koji su tada sa velikim uspjehom predstavljali FK Sarajevo. Licno, volio bih da je situacija drugacija,
pa da te nase igracke legende budu privrzenije klubu, sigurno da bi to mnogo znacilo za nase Sarajevo,
obzirom na autoritet tih osoba u fudbalskom svijetu. No, dobro... Sarajevo ide dalje !
Na trenutak cu se osvrnuti na diskusiju koja se trenutno vodi na forumu : Ponovio sam to vise puta, da mi navijaci
nekada imamo razlicita misljenja, neko je za, neko protiv, alí u sustini razumijemo se...
Vidim da i ovaj put, kao i obicno, imamo tu "glasnogovornika" sa lijeve obale, koji ceka samo jedan nas "kiks",
kako bi drzao predavanje o moralu i iznosio zakljucke o tome ko je kakav i zasto je takav...
A ustvari ako pazljivo procitate "referat" doticnog, shvatite da tu nema razlike, izmedju njega i njegovih zakljucaka.
Prica o istoriji kluba i pokusaj da se, usput, hinjski, baci pljuvacka na nas klub i navijace, potvrdjuje to...!
Navodno, postujes kodeks ponasanja i sarajevske legende, a ne postujes klub kao simbol grada ! Zezas..
iz razloga, jednostavno smatram da nisam kompetentan i ne znam nista o tome...
Sto se tice Paje, uvijek sam imao pozitivno misljenje o njemu, cijenim i postujem njegovu igracku ulogu
u bordo dresu, siguran sam da je mnogim djecacima, u periodu dok je igrao za FCS, bio uzor uz jos nekolicinu
igraca, koji su tada sa velikim uspjehom predstavljali FK Sarajevo. Licno, volio bih da je situacija drugacija,
pa da te nase igracke legende budu privrzenije klubu, sigurno da bi to mnogo znacilo za nase Sarajevo,
obzirom na autoritet tih osoba u fudbalskom svijetu. No, dobro... Sarajevo ide dalje !
Na trenutak cu se osvrnuti na diskusiju koja se trenutno vodi na forumu : Ponovio sam to vise puta, da mi navijaci
nekada imamo razlicita misljenja, neko je za, neko protiv, alí u sustini razumijemo se...
Vidim da i ovaj put, kao i obicno, imamo tu "glasnogovornika" sa lijeve obale, koji ceka samo jedan nas "kiks",
kako bi drzao predavanje o moralu i iznosio zakljucke o tome ko je kakav i zasto je takav...
A ustvari ako pazljivo procitate "referat" doticnog, shvatite da tu nema razlike, izmedju njega i njegovih zakljucaka.
Prica o istoriji kluba i pokusaj da se, usput, hinjski, baci pljuvacka na nas klub i navijace, potvrdjuje to...!
Navodno, postujes kodeks ponasanja i sarajevske legende, a ne postujes klub kao simbol grada ! Zezas..
F.K.SARAJEVO
to ti ja i govorim. imali su priliku dati pare i biti u skupštini kluba i fino dati otkaz Selimoviću i ostalim i dovesti ljud po njihovom nahodjenju. u čemu je problem? u tome što bi onda preuzeli i odgovornost za svoj rad. ovako mogu pametovati a da nikome nizašta ne odgovaraju. a evo za tebe pitanje zašto Hadžibegić i Sušić nikada nisu doveli igrača iz Sarajeva u klub kojeg su trenirali? a nije da nije bilo talenata u Sarajevu i da nisu imali koga dovesti.newBot je napisao/la:Ti stvarno mislis da ce oni kaljati svoje ime, jos davati pare da se nesto pitaju u klubu? Pa nisu oni Blekic mesar, to su legede FKS.Bistrik je napisao/la:e za to su postojali ulozi da je on uzeo to plus Hadžibegić i Sušić, a imaju para za to, mogli su fino sa još par svojih drugova činiti skupštinsku večinu i birati "vladu" FKS ali je lakše guz... u kraj i pametovati.newBot je napisao/la:Naravno da je okrenuo ledja Sarajevu kad su svakake spodobe nalazile u Fk.Sa od Blekica pa do Selimovica koji nemaju nikakve veze s fudbalom, a pogotovo ne sa vodjenjem klub.
Jedan banalan primjer, odnosno pitanje za tebe, zasto u savez BIH nisu htjeli Ivica, Hadzibegic i ostali dok su tu bili Colakovic, Usanovic i ostali lopovi koji su vladali savezom ?
Ja cu ti odgovoriti zato jer nisu htjeli da imaju posla s neznalicama i ljudima koji fudbal nisu vidjeli ni na igrici (Selimovic, Blekic, i ostali koji su vam bili).
Kad su lopovi iz saveza otisli dosli su pravi strucni ljudi koji su od reprezentacije napravili ovo sto jesu. Jako blizu svjetsokog prvenstva.
Daj ba ima li iko vise da banuje ovog skretnicara sa nase teme? Vi ste od pocetka zeljeznicar? A samo nam reci jeste li FK ili NK posto ste, pretpostavljam, i to od pocetka? Sta tebe briga za Dinu Selimovica po kome ce on pljuvati...ne pljuje na onog vaseg Litex gurbeta pa da ti ovdje nekoga branis. Ako ti se pitomi Paja svidja vodi ga kuci, a nas pusti da sa divljim Dinom Selimovicem i jos vise divljim Vincentom Tanom radimo nesto o cemu cete vi u blizoj buducnosti moci samo sanjati jer iz prazne ne puca. I ti se naso nekome ko navija za Sarajevo govoriti da je zadnji ko smije pisati na ovoj temi....A nek ti eto imas pravo otpravnice "vlakova" kako vi inace navijaci skretnicara izgovarate rijec "voz" na Bosanskom....barbarez je napisao/la:@stadion tebi jarane razmisljanje na nivou osnovca a nekog ko je ginuo 3,5 godine za ovu drzavu.
Procitaj sta.pises I kakve su tu nebuloze.ako su ti argumenti,ti si zadnja osoba koja moze pisat o paji,ili idi na.svoj nk ili fk jer ne zas sta si.
Mojne brate te price,sto sam zadnja osoba,sto.navijam za zelju.nemas pojma ninko sam ni sta sam a pricas tako.nesto besmisleno,ili mozda samo.vi imate pravo na komentare o paji,jer ga strucno volite pljuvati godinama,ili mozda u pitanju ona stara dosli divlji I tjeraju pitome.
Sto se tice ovog ne znamo ko smo I sta smo,mi smo od pocetka zeljeznicar,sto se zq vas ne moze reci,jer ne znam sta ste,sloboda,udarnik,sd metalaca torpedo,ili ste sarajevo.mislim da vi treba da se odlucite sta ste.
Znas ako ceko ovako razgovarati mislim da ces biti podobro donji,zato nemoj buraz,nemoj biti papak,jer sarajevo nije postalo od mandata dine selimovica,koji redom pljuje legende vase,da bi sebi priskrbio bolju poziciju.sarajevo su gradili mnogi prije I nemojte to zaboravljat.
Paju svjetske face postuju I na noge mu dolaze godinama I ti se nadjes pricat da je nisko pao I da je supak.
Ovo sto ti pricam nema veze za koga se navija vec da pljujes po nekom ko je puno dao gradu I ko nece igrati na kartu nacionalizma ako to zaista I nije bio slucaj.covjek je tu bio cijeli rat I puno dao za promociju bih I sarajeva
- molotovljev
Ne znam samo zasto, (a mozda i znam) dovodite Dinu S. u kontekst sa raznim tipovima i "ublehasima" koji su
prodefilovali kroz FK Sarajevo. Kad neko kaze da Dino veze nema sa fudbalom, onda shvatim da taj isti ne zna
sta prica. Opet se vracamo na ona "razlicita misljenja".. Prije svega, za vas neupucene, Dino je dugogodisnji
bolesnik za FK Sarajevo, prosao sve faze jednog istinskog i pravog navijaca, od Sjevera, Istoka, pa do gostovanja...
Pravi covjek na pravom mjestu ! Da se razumijemo, sa Dinom sa na: Vozdra, sta ima..
A to da ima ublehasa u klubu, slazem se !
prodefilovali kroz FK Sarajevo. Kad neko kaze da Dino veze nema sa fudbalom, onda shvatim da taj isti ne zna
sta prica. Opet se vracamo na ona "razlicita misljenja".. Prije svega, za vas neupucene, Dino je dugogodisnji
bolesnik za FK Sarajevo, prosao sve faze jednog istinskog i pravog navijaca, od Sjevera, Istoka, pa do gostovanja...
Pravi covjek na pravom mjestu ! Da se razumijemo, sa Dinom sa na: Vozdra, sta ima..
A to da ima ublehasa u klubu, slazem se !
F.K.SARAJEVO
newBot je napisao/la:Ti stvarno mislis da ce oni kaljati svoje ime, jos davati pare da se nesto pitaju u klubu? Pa nisu oni Blekic mesar, to su legede FKS.Bistrik je napisao/la:e za to su postojali ulozi da je on uzeo to plus Hadžibegić i Sušić, a imaju para za to, mogli su fino sa još par svojih drugova činiti skupštinsku večinu i birati "vladu" FKS ali je lakše guz... u kraj i pametovati.newBot je napisao/la:Naravno da je okrenuo ledja Sarajevu kad su svakake spodobe nalazile u Fk.Sa od Blekica pa do Selimovica koji nemaju nikakve veze s fudbalom, a pogotovo ne sa vodjenjem klub.
Ti si zlonamjeran,ili veze nemaš,a ocito da si od anamo onih.Stvar je gotova,Sarajevu ce pripasti zemljište na Butmiru.Tako rezim odlucio, i to je kjaj price.Stavljati i porediti Blekica i Selimovica je bolesno.
Što se tice Paje,bojim se da se covjek totalno izgubio, i poceo igrati na kartu koja najvise pali u BiH,a to je ova http://www.kurir-info.rs/nije-lako-zvat ... anak-11520" onclick="window.open(this.href);return false;. Natjeran da da ostavku zbog nacionalnog ključa?

Što neke rece sve sto je dobro,odmah nam dođu zlobnici da bacaju koske.Nego da pocnemo malo piskarati o Čeliku,a dusmani nek zeludac pojedu.

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 22 avg 2013, 14:35, ukupno mijenjano 3 puta.
Kakve mi selektore omladinskih selekcija imamo to nije normalno... Jos trazeno iz kluba da Radovac ne igra ove glupe utakmice, koje ni zasta ne sluze, oni insistiraju... Jos nit su zvanicni termini nit bilo sta... Tacno ovaj savez zbog ovog treba tuziti... Igrac koji je u najboljoj formi ovo se desi

BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Sad abd po pobjedu u subotu i da se fino napuni Kosevo ja se iskreno nadam. 

04.10.2009 !!
a sto se "otpravnicima vlakova" zaglavio Tan u grlu, pa to je da covjek ne povjeruje,danima evo ne mogu da progutaju cinjenicu da cemo biti daleko ispred ostalih u tom logistickom smislu,sto je osnov za generalno napredovanje kao i za postizanje zapazenih takmicarskih rezultata...
nevjerovatno je koliko su sretni kad kola idu nizbrdo,i koliko ih cini ne sretnim nas napredak u bilo kojem smislu,a sve to dok njihov klub sve brze pada u stanje socijalne potrebe,pa kod njih se dijele paketi kao iz ratnog doba humanitarna pomoc,uzimaju se krediti za plate,itd,itd,al jok...oni vise ovdje i brinu za nase projekte...cccccc
nevjerovatno je koliko su sretni kad kola idu nizbrdo,i koliko ih cini ne sretnim nas napredak u bilo kojem smislu,a sve to dok njihov klub sve brze pada u stanje socijalne potrebe,pa kod njih se dijele paketi kao iz ratnog doba humanitarna pomoc,uzimaju se krediti za plate,itd,itd,al jok...oni vise ovdje i brinu za nase projekte...cccccc
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
socrates je napisao/la:a sto se "otpravnicima vlakova" zaglavio Tan u grlu, pa to je da covjek ne povjeruje,danima evo ne mogu da progutaju cinjenicu da cemo biti daleko ispred ostalih u tom logistickom smislu,sto je osnov za generalno napredovanje kao i za postizanje zapazenih takmicarskih rezultata...

Jao, jao! Pa Tan se ispalio poslije poraza od kukaca i nece se vise ni vracat axaxaxax 

nikad nas ne napustaju,vidis kako se primaju na svaki komentar koji ih ubode..sarajlija je napisao/la:Evo kona nisu odavno dosle ili ja nisam odavno uso na forum wtf..:/

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Da nas nisi pozvao ne bi ni doslisocrates je napisao/la:nikad nas ne napustaju,vidis kako se primaju na svaki komentar koji ih ubode..sarajlija je napisao/la:Evo kona nisu odavno dosle ili ja nisam odavno uso na forum wtf..:/

Trenutno korisnika/ca: ebi46, ErosViverosViv, head88, nokee i 56 gostiju.