Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Kad se vrati u Manchester imat ce priliku da bude ispred svih ostalih u EPL.
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Ahonen je napisao/la:juanitomaravillaa je napisao/la:Ronaldo 260 meceva 253 gola(24 HAT-TRICK-a)..![]()
![]()
obrnuto legendo, 260 golova ima
Bravo za Hareta....
Masina se zahuktava, odbrana LP ne dolazi u pitanje
Masina se zahuktava, odbrana LP ne dolazi u pitanje
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Cristiano najveći ikada.
Uz Xabija naravno.
Uz Xabija naravno.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Unio bi on dinamike,i uspio bi fino pokrivati svoju stranu,al realno,nema on mozga za tu poziciju.Epidaurus je napisao/la:Pa ne, na beku od njega nema nikakve koristi jer non stop ide naprijed pa kontam da se možda pokuša dat malo dinamičnosti veznom redu jer protiv jačih ekipa sa Kroosom, Modrićem i još bilo kojim igračem sredina izgleda totalno sporo i ne može se ništa kreirat pa možda bi mogao malo pomoći, šta znam.
NIsam gledo tekmu,al eto,fino se zavrsi.
Dosta vala vise i golova u nasoj mrezi.Valjda ce se to sve posloziti,pa da kao i prosle godine gledamo onako lijep niz bez primljenog gola.Dobro sad,ne mora biti bas onakav niz,dovoljna je jedna tekma,za pocetak.
Sretno zmajevi!!
Pa Isco nema mjesta u veznom a sad jos Marcelu traziti mjesto. Cekat Coentraa i lagano klupa pa nek' preispita svoje igre zadnje 2 godine.
U utorak odmoriti Kroosa i ubaciti Illaru.
Nacho bi trebao na desnog beka. Ako je itko trenutno gori od Marcela, to je Arbeloa.
Sve bolji i bolji. Bit' ce on mašinica.
Kakva udarac. 260 komada u 253 utakmice - bolesno.
Legenda Real Madrida. Zivio ti nama.
U utorak odmoriti Kroosa i ubaciti Illaru.
Nacho bi trebao na desnog beka. Ako je itko trenutno gori od Marcela, to je Arbeloa.
Legenda Real Madrida. Zivio ti nama.
James je dobar od svog prvog nastupa, samo što kad se uzmu u obzir loši rezultati i cijena za koju je doveden, kritike i pljuvanje njega su logičan slijed događaja gomili plastičnih i nerealnih navijača koje ovaj klub posjeduje.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- hule_barca
- Kontakt:
Čestitke na odličnom rezultatu. Nisam gledao tekmu, ali sam čitao da je opet bilo tog nedostatka balansa između odbrane i napada. Ovaj rezultat može lahko da zavara. Pravi odraz da li se šta promijenilo vidjeće se recimo kod "žute podmornice" pa onda u Classicu.
Mes Que Un Club
za ovo današnje trpanje je ipak red cestitati 
Danas ako na skupstini bude dovoljno glasova , stadion ce se zvati ;
Abu Dhabi Santiago Bernabeu
20 godina ce imati Abu Dhabi u imenu , do neke 2034
uz nekih 25 mil. godisnje
tj. 500 miliona u tom periodu potrebnih za ovo >

Unaprijed za moraliste , dal je ovo pisanje po tradiciji ? jest
kao sto su i rozi dresovi i vecina drugih stvari
mada niko nece reci "idemo na Abu Dhabi gledati utakmicu" opet je ruzno , al je potrebno
potrebno je ici u korak sa vremenom
A posto je Perez presao preko mnogih tradicija , idealan je covjek da popije pljuvacinu i za ovo.
Mada cemu se nasljednici zahvaliti na poklonu kakva ce biti ova svemirska arena Bernabea.
Tj. ako je danas izglasaju sociosi.
Abu Dhabi Santiago Bernabeu
20 godina ce imati Abu Dhabi u imenu , do neke 2034
uz nekih 25 mil. godisnje
tj. 500 miliona u tom periodu potrebnih za ovo >

Unaprijed za moraliste , dal je ovo pisanje po tradiciji ? jest
kao sto su i rozi dresovi i vecina drugih stvari
mada niko nece reci "idemo na Abu Dhabi gledati utakmicu" opet je ruzno , al je potrebno
potrebno je ici u korak sa vremenom
A posto je Perez presao preko mnogih tradicija , idealan je covjek da popije pljuvacinu i za ovo.
Mada cemu se nasljednici zahvaliti na poklonu kakva ce biti ova svemirska arena Bernabea.
Tj. ako je danas izglasaju sociosi.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
pa kad se vec popiso po tradiciji zar nije mogo uzet vise od ovih pisljivih 25 miliona godisnje
,bas premalo
nisu mi te pare vrijedne ovog preimenovanja stadiona
i to potpiso ugovor na toliko velik period
a nece se taj novi stadion graditi od tih 25 miliona godisnje to je sigurno,nema se sta neko zahvaljivati perezu,to nece biti nikakav poklon ,
valja dic veeeliki kredit od banke ,zaduzit se pravoo ,to bi mogo svaki predsjednik .
po meni los deal reala ,premalo novca je izvuceno od ovih arapa,neki od reklame na dresu zarade duplo il cak i troduplo vise ,oni za ime stadiona izvukli samo 25 miliona godisnje
nisu mi te pare vrijedne ovog preimenovanja stadiona
i to potpiso ugovor na toliko velik period
a nece se taj novi stadion graditi od tih 25 miliona godisnje to je sigurno,nema se sta neko zahvaljivati perezu,to nece biti nikakav poklon ,
valja dic veeeliki kredit od banke ,zaduzit se pravoo ,to bi mogo svaki predsjednik .
po meni los deal reala ,premalo novca je izvuceno od ovih arapa,neki od reklame na dresu zarade duplo il cak i troduplo vise ,oni za ime stadiona izvukli samo 25 miliona godisnje
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Covjece dragi , jel ti ugovori na dresu budu garantovani 20 godina ?
500 miliona za 20 godina
sta je trebao , za 10 godina izvuc 500 miliona jbt
Sama rekonstrukcija ce vrijediti 300-400 mil.
Na kraju bilo koje zaduzenje ce biti isplaceno od ovog preimenovanja , eventualno.
500 miliona za 20 godina
Nemoj hebat.barca_87 je napisao/la:a nece se taj novi stadion graditi od tih 25 miliona godisnje to je sigurno,nema se sta neko zahvaljivati perezu,to nece biti nikakav poklon ,
Na kraju bilo koje zaduzenje ce biti isplaceno od ovog preimenovanja , eventualno.
- AlfredBorden
- Kontakt:
tacno ovaj car barca kad napise post o realu i finansijama internet se trese od smijeha 
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!

Šljem na glavu, stadion se gradi!
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Sveti je napisao/la:pišljivih 25 miliona![]()
![]()
![]()
ne mogu da vjerujem
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
pa covjece dragi samo zadnju godinu 60 miliona vise imaju zaduzenja prema svima ,tih 25 miliona godisnje ne moze ni to pokriti a pogotovo tu izgradnju stadiona ,Raul_64 je napisao/la:Covjece dragi , jel ti ugovori na dresu budu garantovani 20 godina ?
500 miliona za 20 godina
Nemoj hebat.barca_87 je napisao/la:a nece se taj novi stadion graditi od tih 25 miliona godisnje to je sigurno,nema se sta neko zahvaljivati perezu,to nece biti nikakav poklon ,
jedino da perez gradi stadion preko 20 godina
barca od dresova uzima 32 miliona a moli boga da istekne to za dvije godine da uzmu troduple pare slicne mancesteru ,i ovaj preveliki ugovor reala ce ga kostati vise para u buducnosti,umjesto da potpise na nekih 10tak godina jer kasnije kad ljudi budu uzimali od sponzora po 100 miliona za ime stadiona real ce samo 25.
@ sveti pa normalno da je malo kad vidis sponzorstva npr od dresova mancestera od 80 miliona
arsenala od 45 a real ima brend i stadion gotovo najpoznatiji na svijetu i ti za njega uzmes 25 miliona samo
to ako je dobar deal ja nezz onda stvarno,
tih 500 miliona na 20 godina perioda nije nista ,znas koliko je 20 godina
mancester ce od dresova zaraditi za 5 godina ko real za 15 od te prodaje imena stadiona pa ti gledaj kakav je deal
bravo pero
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Ja ne znam u kom šizo svijetu zivis.
Pogledaj prvobitni ugovor Arsenala sa Emiratima , pogledaj ugovor Alianz Arene(30 godisnji) sa Bayernom.
"Ljudi ce uzimati 100 miliona godisnje za ime stadiona , dok ce Real zaradjivati 25 miliona"
Hvala ti , jer si me natjerao da konacno ugasim comp i uradim nesto pametno danas.
Pogledaj prvobitni ugovor Arsenala sa Emiratima , pogledaj ugovor Alianz Arene(30 godisnji) sa Bayernom.
"Ljudi ce uzimati 100 miliona godisnje za ime stadiona , dok ce Real zaradjivati 25 miliona"
Hvala ti , jer si me natjerao da konacno ugasim comp i uradim nesto pametno danas.
- tyler durden
- Kontakt:
Ko je ovaj barca lik
idi guli jabuke druze.
smij se ti bezze a fudbal je sve vise i vise biznis ,za 10 godine ce se makar trouplo vise uzimati od sponzora jer fudbal ide prema tome sve vise vise ,sve je komercijala ,ja ti kazem barca kad je prije 3-4 godine potpisala sponzorski ugovor na dresovima bio rekordan ugovor ,sad poslije 3 godine je malo reci smijesan naspram mancesterovog,liverpoolovog ... a da ne kazem kakve ce se pare vrtiti za 10 godina , a ti se cudi i dalje tuRaul_64 je napisao/la:Ja ne znam u kom šizo svijetu zivis.
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.