FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
47%
Prolazak u Play off
43
23%
Grupnu fazu
57
30%

Ukupno glasova: 187

Sanchez1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sanchez1987 » 04 nov 2022, 11:08

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
04 nov 2022, 10:44
Znam da je Emir 100% spremao otkaz. Ocigledno je to Mirvic odbio. Haj dobro, njegov problem onda.
To je problem za klub,nije ovo FK Mirvic yebo li mu on ženu budalastu.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 04 nov 2022, 11:08

Nije toliko los posao ove sezone kad se gleda igraci koji su dosli.

Top : Drobarov ( u pono jacoj ligi bio u ekipi sezone),Cirjak, Ikic, Mustafic

Sredina : Dzafic ( jedan od najbolji igraca prosle sezone), Musa ( za mene je kiks igrac. ali dosta kazu da je dobar), Mulahusejnovic, Abubakar ( nije imao puno utakmica)

Flop : Tomasevic, Anicic, Vrsajevic

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 04 nov 2022, 11:17

napoleon72 je napisao/la:
03 nov 2022, 22:26
Meni je od pocetka smetalo sto je lik medju rajom bio zasticen kao sveta krava. Uputis realnu kritiku na imenovanje Ajle, vracanje Poture i Hadzije, sponzorisanje Stojnica, sumnjive ugovore s Mozzartom... odmah se 100 likova javlja da te napadne i da tvrdi da bismo bili u rangu Celika da nije njega. A realnost je da je, prema svemu do sad, najgori gazda od sve trojice koji su bili tu. Najblize klubu a najgori. Covjek ili ne zna ili vrsi neke mutne radnje s klubom. Nadam se da je ovo prvo.
100%, **** ti pumpanje para ako to ne daje neke rezultate, da ne pricamo kako je FKS postao predmet sprdnje svima, kako rezultatski, tako i sve mimo terena (brajlovic, najbolji klub na balkanu itd, itd)
1946-1987

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 04 nov 2022, 11:23

04 nov 2022, 10:55
Uhvatio sam se Hadzica u kontekstu "Mirvic ga vratio jer je Hadzic sastavio ekipu koja je harala ligom". A realno, bolje smo stajali bez ikakvog investitora nego sa ovakvim. Barem Evropa nije bila upitna.
Kaze evropa bila upitna zbog dugova,znaci ipak igrali evropu redovno cak i pod tim dugovima,a sad sa Milionerom jedva Posusje dobijes,do koga je onda?ako ne otjera ublehu SD nece na dobro.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 04 nov 2022, 11:25

na kraju ispade lijepa sabrina i kasum :D
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 04 nov 2022, 11:29

04 nov 2022, 10:55
Uhvatio sam se Hadzica u kontekstu "Mirvic ga vratio jer je Hadzic sastavio ekipu koja je harala ligom". A realno, bolje smo stajali bez ikakvog investitora nego sa ovakvim. Barem Evropa nije bila upitna.

Pa ne bi Evropa bila upitna sigurno nego opstanak
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 04 nov 2022, 11:45, ukupno mijenjano 1 put.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 04 nov 2022, 11:30

Sanchez1987 je napisao/la:
04 nov 2022, 11:08
Znam da je Emir 100% spremao otkaz. Ocigledno je to Mirvic odbio. Haj dobro, njegov problem onda.
Svakako dok god mahala utice na klub, džaba je.
Ja sam za to da ode Emir, ali žalosno je da se on najmanje slušao u izboru novog trenera. Govorio je Ismiru da se za novac koji se Feđi nudi može dovesti kvalitetan stranac.
Ja bi mu otkaz dao čisto jer je dozvolio da mu drugi biraju trenera i igrače. Legendo, moraš imati svoje JA. A ovako.. i Rashida nije on doveo, pa ja bi im svima mater yebo da mi to urade, a on suti ko zaliven.
Ybg onda, nemoj se čuditi kad te ljudi tjeraju.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 04 nov 2022, 11:33

Zukanovic je napisao/la:
Nije toliko los posao ove sezone kad se gleda igraci koji su dosli.

Top : Drobarov ( u pono jacoj ligi bio u ekipi sezone),Cirjak, Ikic, Mustafic

Sredina : Dzafic ( jedan od najbolji igraca prosle sezone), Musa ( za mene je kiks igrac. ali dosta kazu da je dobar), Mulahusejnovic, Abubakar ( nije imao puno utakmica)

Flop : Tomasevic, Anicic, Vrsajevic
Frajko je jednostavno ispunjavao zelje Dudica, sta je po pozicijama trazio to je i dobio, od 10 igraca koji su dosli i mi s foruma kolektivno bi hladno osam zeljeli. Fakat ne mogu da dobacim koje su to goleme Emirove greske u njegovom opisu poslu?!

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 04 nov 2022, 11:58

Sarajevo ljubavi moja.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 04 nov 2022, 12:09

04 nov 2022, 11:30
Sanchez1987 je napisao/la:
Svakako dok god mahala utice na klub, džaba je.
Ja sam za to da ode Emir, ali žalosno je da se on najmanje slušao u izboru novog trenera. Govorio je Ismiru da se za novac koji se Feđi nudi može dovesti kvalitetan stranac.
Ja bi mu otkaz dao čisto jer je dozvolio da mu drugi biraju trenera i igrače. Legendo, moraš imati svoje JA. A ovako.. i Rashida nije on doveo, pa ja bi im svima mater yebo da mi to urade, a on suti ko zaliven.
Ybg onda, nemoj se čuditi kad te ljudi tjeraju.
ko je doveo rashida treba ga u zatvor poslati i krivicno goniti
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 04 nov 2022, 12:14

Ova ženska što radi za našu fb stranicu pitala Obucu za Vršajevića, Musu i Ćirjaka :( :( Ne mogu da vjerujem, napredujemo.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 04 nov 2022, 12:20

Trazili ste i podrzavali Dudica i dobili smo sta smo dobili,najgoreg trenera u historiji.Oni sto su ga prizivali i branili zivotim sad ovdje izmisljaju nekakve razloge zasto smo losi,doveo je covjek sve kloceve i sad smo tu gdje jesmo.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 04 nov 2022, 12:53

Hadzija je BABO!
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 nov 2022, 12:55

U ovom sistemu Dudic,Mirvic, novi igraci Emir je ispao neko koga su povukli za sobom u kanal,prvo moje misljenje jeste da ga se nikad nije trebalo vratiti,smjenjen je jednom zbog nekih loših stvari i neznam koji je razlog da ti takvog covjeka vracas,sigurno nije bzvz prošli put otjeran.

Drugo kad je vec vracen uvaljen mu je vruc krompir gdje je doveden trener kojeg on nije htio,ali Mirvic je insistirao na Dudicu i on je licno njegova želja i on ga je licno i zvao i pregovarao i dogovarao i na kraju i dogovorio ,Emir je imao druga riješenja.U odnosu novih igraca ni jedan nije došao bez Dudicevog odobrenja(sto je i potvrdio kasnije u izjavama nakon otkaza). Uglavnom radio je samo ono što mu se kaže.Nije na svoju ruku nit trenera doveo nit su igraci dolazili samo tako po njegovom.

A da treba ici treba onako generalno zbog stvari od prije nekih ,ali u ovoj situaciji zadnjoj realno je najmanje krivac,ali sam je kriv sto je dopustio takav odnos i kao takav doprinio ovom svom statusu iz kojeg mu nema nazad.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Kimun
Kontakt:

Post Postao/la Kimun » 04 nov 2022, 12:56

Imam jednu informaciju iz prve ruke

U subotu cadvi, Hamza silovatelj

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 04 nov 2022, 13:07

mosarajvosa83 je napisao/la:
04 nov 2022, 12:20
Trazili ste i podrzavali Dudica i dobili smo sta smo dobili,najgoreg trenera u historiji.Oni sto su ga prizivali i branili zivotim sad ovdje izmisljaju nekakve razloge zasto smo losi,doveo je covjek sve kloceve i sad smo tu gdje jesmo.
A ti ne bi doveo Cirijaka, Musu, Ikića, Džafica, Drobarova, Tomaševića, Mustafica--igrace koji su bili standardni u svojim ekipama zadnje 3 sezone, i oni su sad kao klocevi, svi bi mi prije 3 4 mjeseca u glad odobrili dovodjenje navedenih imena..

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 04 nov 2022, 13:11

propoklopac je napisao/la:
04 nov 2022, 13:07
A ti ne bi doveo Cirijaka, Musu, Ikića, Džafica, Drobarova, Tomaševića, Mustafica--igrace koji su bili standardni u svojim ekipama zadnje 3 sezone, i oni su sad kao klocevi, svi bi mi prije 3 4 mjeseca u glad odobrili dovodjenje navedenih imena..
Ma pusti druze strucnjaci sve ba. A svima top bili sve i jedan dovedeni igrac. Svima top bilo otpisivanje 15 graca itd. Sad nista qurcu ne valja, s nama nikad dosadno nije to je sigurno.

Kimun
Kontakt:

Post Postao/la Kimun » 04 nov 2022, 13:17

Ja sam ga prvi podrzavao jer je zaista bio nekako osvjezenje i imao je dobar start pravo, međutim ocigledno da nije dorastao ovom zadatku, preambiciozan je bio. U zadnje vrijeme se vidjelo da je pod stresom i cak se udebljao 5 kila jer se izgubio sav. Ali ispao je regularan i podnio ostavku, a prijasnje nisi mogao maljem otjerat... Idemo dalje

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 nov 2022, 13:18

Nemozemo mi krivit Emira za Fedju ako je MIRVIC DIREKTO PREGOVARAO SA FEDJOM O NJEGOVOM DOLASKU, takodje izjava prije par dana da je Velez ostavio jer nisu ljudi htjeli da ispune i dovedu mu igrace koje zelio i da je imao podrsku samo od 2 od 7 ljudi iz odbora..

Kroz to se vidjelo da je trazio od MIRVICA da bi uopste dosao u FK SARAJEVO da on tjera i dovodi koga hoce a da sd samo dogovori uslove (plata bonusi itd)

Mirvic je to pristao, a posto je Mirvic sef Emiru a ne obrnuto ovaj je pristao dogovorio i doveomu igrace koje zelio, on je jedino mogao reci ja tako necu i mirvic bi rekao ok dovidjenja prijatno kao i sa sd prije Emira..

Mustafic
Ikic
Drobarov
Tomasevic
Nardin
Cirjak
Musa
Vrsajevic
Dzafic

Ovo nisu losi igraci plus

Djokanovic
Sahinovic
Dal
Suljic

I juniori

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 04 nov 2022, 13:19

nokee je napisao/la:
04 nov 2022, 13:11
propoklopac je napisao/la:
04 nov 2022, 13:07
Ma pusti druze strucnjaci sve ba. A svima top bili sve i jedan dovedeni igrac. Svima top bilo otpisivanje 15 graca itd. Sad nista qurcu ne valja, s nama nikad dosadno nije to je sigurno.
Nakon prve prijateljske Ikic i Džafic su bili za Bayerna..bas kao i Cirijak..aa Emir H. trebao da naslijedi Salihamidžića..turbo pitarluk.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.