FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
46%
Prolazak u Play off
46
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 192

Sanchez1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sanchez1987 » 03 nov 2022, 22:39

napoleon72 je napisao/la:
03 nov 2022, 22:26
Meni je od pocetka smetalo sto je lik medju rajom bio zasticen kao sveta krava. Uputis realnu kritiku na imenovanje Ajle, vracanje Poture i Hadzije, sponzorisanje Stojnica, sumnjive ugovore s Mozzartom... odmah se 100 likova javlja da te napadne i da tvrdi da bismo bili u rangu Celika da nije njega. A realnost je da je, prema svemu do sad, najgori gazda od sve trojice koji su bili tu. Najblize klubu a najgori. Covjek ili ne zna ili vrsi neke mutne radnje s klubom. Nadam se da je ovo prvo.
Samo da ne bude kao sa Turcima u Celiku.
Al kako je krenulo pravo je sumnjiv,imas milione a klub u nikad goroj situaciju sto se tice rezultat.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 03 nov 2022, 22:51

MaroonBjelave je napisao/la:
03 nov 2022, 22:36
Meni je od pocetka smetalo sto je lik medju rajom bio zasticen kao sveta krava. Uputis realnu kritiku na imenovanje Ajle, vracanje Poture i Hadzije, sponzorisanje Stojnica, sumnjive ugovore s Mozzartom... odmah se 100 likova javlja da te napadne i da tvrdi da bismo bili u rangu Celika da nije njega. A realnost je da je, prema svemu do sad, najgori gazda od sve trojice koji su bili tu. Najblize klubu a najgori. Covjek ili ne zna ili vrsi neke mutne radnje s klubom. Nadam se da je ovo prvo.
Brate, ja sam ga prvi zagotivio, jer poslije onakve presice sa Sabrom i Kasumom od koje je i tevhid izgledao veselije, dođe frajer i spasi nas agonije (kako god to sad zvučalo). Ali neki njegovi potezi mi nikako ne idu u glavu. I ja želim da mislim da frajer ne zna. I frajer je jednostavno okupio buljuk neznalica oko sebe, a rezultat vidimo na terenu.
Ma svi smo ga onda zagotivili. Dodje lik, pljunu lovu, u januaru dodjose strasna imena, neki moderan trener iz regiona, furanje na maksimum. Al od ljeta je nekako sve krenulo naopacke...

@Sanchez to je to, bas lici na onog turskog prevaranta sto je ojadio Celik.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 03 nov 2022, 23:00

Ako ne zna neka barem prepiše od Nama kako je tad klub funkcionisao.
Tad je Nam ubacio u upravni odbor 1 ili 2 svoja covjeka od povjerenja. Jer je znao sa kakvom bagrom ima posla.
Mirvic umjesto, da uradi isto on se okruzuje sa levatima i vec poznatim mutljarosima.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 03 nov 2022, 23:08

Ma treba frajer skontati da nije baš sva mahala zlonamjerna.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 03 nov 2022, 23:11

Zadnje strane su :
Vukovi s Valstrita dio 2 :mrgreen:
:urnebes: :mrgreen: :urnebes: :mrgreen:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 nov 2022, 23:15

andol je napisao/la:
03 nov 2022, 18:21
Pitar6785 je napisao/la:
03 nov 2022, 07:30
Mirvic je vlasnik kluba 49,13% kao i tan i neko od domacih investitora ina 1.74%…

Mislim da bi KODRO bio najbolja opcija koja je realna. Takodje TOPIC bi bio dobra opcija za SD..
Mirvic nema ni 1% On je tu postavljen od drugih ljudi da glumi budalu
Ja sam nesto ubjedjen da sve ovo i dalje kontroliše Tan i da je vecinski vlasnik a da Nama, Mirvica, Sabrinu, Ajlu, Kencoo i ostale gurne da vode klub.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 nov 2022, 07:18

Ja stvarno nekad kad citam ovde pomislim da smo imali bar 3 arapa sa ponudim od 150 m€ upucavanje u klub..

A klub tako reci bio u bankrotu niko od lokalni ljudi nije marku ulozio, prodajom kove rahmana tatara i izlaskom u evropu smo jedva smo katanac sa vrata skinuli dok su se papiri NAM MIRVIC REGULISALI prem i tad (bar po forumu se pisalo) da je Mirvic ulozio (posudio 1 m km)

Dokaz zeljeznicara je cim je dzeko poceo da pada i prestao se prodavat dug se klubu digao na 4-5 m km u roku 4-5 godina..oni su imali dobru skolu fudbala od zavrsetka rata i ta generacija 85-90 godiste im je bas kasu napunila u suprotnom bili bi celik, velez je vec 5-6 godina bio drugo ligas i stvari kako stoje u roku 3-4 godine ponovo im druga liga negine.

Mi ocito imamo najbolju skolu fudbala, a bez toga mi nemozemo bit ubjedljivo najbolji klub u drzavi, slazem se da ta akademija nije jos na nivou i da ima mnogo prostora za napredovanje al je u zadnjih 8 godina dosta.. prodali smo 5-6 igraca iz akademije zarada blizu 7-8 m€ imamo uvjek 3-4 igraca koja su standardni u nasem klub 2-3 na posudbi itd. Al sve kosta ja vjerujem da bi zeljo borac zrinjski sb vekez svi oni zeljeli da imaju ono sto mi imamo.

E sad o onom sto vi poneki govorite najgore SARAJEVO mirvic najgori investitor oprukezen neznalicama..

5 na tabeli -10 od prvog nakon 16 kolA, ispali iz kupa..

Zeljo sb apsulutno smo nadigrali te protivnike i u obje utakmice (jednu kuci jednu na strani) i da smo uzeli ta 4 boda nebi bilo ne zasluzeno, moze pricat ko god hoce ove 2 utakmice smo zasluzili 6 bodova..

Kup jeste steta

20 igraca je raskinuto jedan prodat
10 dovedeno
Smjenjen trener

Ukupan trosak =1m€

Pobjeda protiv slobode i leotara je garant 3 mjesta

Uz novu hibrid podlogu koja kosta 2.5 m km koju cemo dobit dzaba (savez opstina) za rad koje smo se zrtvovali igrajuci na neutralnom terenu al po meni vrijedi zrtve cak da nedaj boze izduvamo i evropu..posebno ako taj teren bude uradjen kako treba. Takodhe taj hibrid u skucaju izlazska u evropu ce nam omogucit igranje evropski utakmica na domacem terenu i dodatnih 600 k km narednih 10 godina.. ne placanje rente za stadiona smjestaja veci broj publike navika igraca itd itd

Plus manji broj sansi za povrede.. ne zaboravite da imamo jos 17 utakmica do kraja..

Ahmet kobiljar nardin su igraci koji nisu nista pokazali uz Ancica koji se povrijedio. Al sam siguran da kobiljara i ahmeta se mozemo rijesit dogovorom i sa nekim manjim parama sto bi bilo dovoljno za zimu a plus oskobodili bi se njihove plate (posebno ahmetove) koja je bas velika i za koju bi mogli dovest bas dobrog spica

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 04 nov 2022, 08:04

03 nov 2022, 22:51
MaroonBjelave je napisao/la:
03 nov 2022, 22:36
Brate, ja sam ga prvi zagotivio, jer poslije onakve presice sa Sabrom i Kasumom od koje je i tevhid izgledao veselije, dođe frajer i spasi nas agonije (kako god to sad zvučalo). Ali neki njegovi potezi mi nikako ne idu u glavu. I ja želim da mislim da frajer ne zna. I frajer je jednostavno okupio buljuk neznalica oko sebe, a rezultat vidimo na terenu.
Ma svi smo ga onda zagotivili. Dodje lik, pljunu lovu, u januaru dodjose strasna imena, neki moderan trener iz regiona, furanje na maksimum. Al od ljeta je nekako sve krenulo naopacke...

@Sanchez to je to, bas lici na onog turskog prevaranta sto je ojadio Celik.
A sta je krenulo naopacke? Znamo li? Dovedeni igraci, nemoj da vracam postove i svrsavanja na iste, ulozio pare na saniranje haosa od ovog vam boljeg Nam-a (pa taj Nam je sa ovim istim Hadzijom na celu skortskog dijela napravio rezultat strasan, ovaj se vjerovatno vodio tom logikom pa ga je vratio), ulozio pare za prvi tim, akademiju.. Nekad jednostavno u fudbalu ne ide uz svu najbolju namjeru. Pogledaj primjer Rijeke. Kakvi su igraci dovedeni, koliko se novca upumpalo pa sredina tabele, jbg jednostavno ne ide. Najslicniji primjer nama plus je kod njih puno vise ulozeno.
Mislim da je kod nas najvise do nekakve atmosfere unutar ekipe i kohezije koju smo recimo imali sa Rahmanom-Tatarom-Ahmetom u onoj postavi. Kvalitet sigurno ne zaostaje ili je tu negdje. Fali malo i kurcevitosti Rahmanove, takvog vise nemamo.
Poredjenje sa onim Turcinom je smijesno, pa onaj je cirkusant bio, izvlacio evidentno pare iz celika plus marke ulozio nije, doveo 3 igraca na posudbu iz Turske.. i sad to neko poredi. Stvarno..?
Naravno da to ne znaci da nije pravio greske, i vidi se da nije prije vodio fudbalski klub nego biznis, i naravno da treba kritiku uputiti.. ali skidanje glave zbog toga, a ascare vidis da covjek hoce nesto da napravi.. Jbg onda, evo ne znam, ili ovdje bas dosta djece ima sto pisu pa daj odma budi buntovan ili je do zdravog razuma..

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 nov 2022, 08:53

Musa nardin ancic drobarov ikic cirjak dzafic su a klasa igraci za bh uslove dali su igraci koji imaju toliki kvalitet da naprvu kliknu i da u 10 utakmica odma pocnu parat ligu nisu. Al ova ekipa za godinu dana uz par pojacanja stoper spic recimo u ovom trenutku bi bila ekipa za titulu..

Dobro se sjecam da je po dolasku rahmanovica tatara da smo bili po prilicno tanki a dosli su u ekipu koja je imala kostur..

Zarija nas izbacila

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 04 nov 2022, 09:32

nokee je napisao/la:
04 nov 2022, 08:04

A sta je krenulo naopacke? Znamo li? Dovedeni igraci, nemoj da vracam postove i svrsavanja na iste, ulozio pare na saniranje haosa od ovog vam boljeg Nam-a (pa taj Nam je sa ovim istim Hadzijom na celu skortskog dijela napravio rezultat strasan, ovaj se vjerovatno vodio tom logikom pa ga je vratio), ulozio pare za prvi tim, akademiju.. Nekad jednostavno u fudbalu ne ide uz svu najbolju namjeru. Pogledaj primjer Rijeke. Kakvi su igraci dovedeni, koliko se novca upumpalo pa sredina tabele, jbg jednostavno ne ide. Najslicniji primjer nama plus je kod njih puno vise ulozeno.
Mislim da je kod nas najvise do nekakve atmosfere unutar ekipe i kohezije koju smo recimo imali sa Rahmanom-Tatarom-Ahmetom u onoj postavi. Kvalitet sigurno ne zaostaje ili je tu negdje. Fali malo i kurcevitosti Rahmanove, takvog vise nemamo.
Poredjenje sa onim Turcinom je smijesno, pa onaj je cirkusant bio, izvlacio evidentno pare iz celika plus marke ulozio nije, doveo 3 igraca na posudbu iz Turske.. i sad to neko poredi. Stvarno..?
Naravno da to ne znaci da nije pravio greske, i vidi se da nije prije vodio fudbalski klub nego biznis, i naravno da treba kritiku uputiti.. ali skidanje glave zbog toga, a ascare vidis da covjek hoce nesto da napravi.. Jbg onda, evo ne znam, ili ovdje bas dosta djece ima sto pisu pa daj odma budi buntovan ili je do zdravog razuma..
Hadzic nema nikakve veze sa ekipom iz sezone 18/19, odnosno doveo je Lazica i Tatara od svih igraca koji su uzeli tu DK. Kostur te ekipe je ipak sastavio Ihtijarevic - Merso, Rahmanovic, Velkoski, Crepulja, Adukor, Stanojevic. Svi juniori koji su promovisani su dobili takodje ugovore ranije, a svakako je odluka strucnog staba da ih ubaci u prvi tim. Kasnije je od zapazenijih igraca doveo jos Milicevica, Fanima i Oremusa i to je to. Doduse, i Mesanovic je top igrac koji ima smece od menadzera, s kojim se nikako nije trebalo petljat, al eto. Znaci vise dobrih igraca je doveo Ihtijarevic, i to u puno gorim uslovima (radio u vrijeme "zavrnute pipe" nakon fijaska u sezoni 15/16), a mnogo vise je prozivan nego Hadzic. Uostalom, dobar SD ce iskopat pristojnog igraca za male pare, najlakse je uzet pare od milionera i roknut dvocifren broj hiljada za premijerligaske igrace koji su u svojim klubovima do sad imali 3x manju platu nego u Sarajevu. Da ne pricam o groznom poslovanju zbog kojeg su propali Beciraj i Zakaric na zimu 2020/21, ili ociglednim mutnim radnjama kao u slucajevima Cmiljanic i Abubakar. I na kraju svega dobije podrsku Mirvica a ne otkaz, iako se i grupa okrenula protiv njega.
I glupo je poredit nas i Rijeku, Rijeki su konkurenti bogatiji i veci klubovi Dinamo i Hajduk, te takodje bogati Osijek. Rijeka igra u ligi koja je u top 20 u Evropi. I Rijeka se rasula tek ove sezone, mi od dolaska Mirvica samo nazadujemo. Prosle sezone nije izborena Evropa uz finale kupa, ove ispali iz kupa i lose stojimo u ligi. Ko je kriv druze, mi sigurno nismo, stavise podrska je jaca i veca nego u spomenutoj sezoni 18/19, pa na prijateljskim utakmicama smo imali vecu posjetu nego na nekim derbi mecevima te sezone, broj navijaca koji je dosao protiv Posusja i Sloge je bio manji samo od vjecitog derbija i proslave titule iz te iste sezone. Vise raje bilo na Slogi nego na zadnja dva finala kupa na Kosevu (Siroki 18/19 i 16/17). Do nas nije, mi smo tu. Do nekog drugog ocito jest.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 04 nov 2022, 09:38

Pitar6785 je napisao/la:
04 nov 2022, 08:53
Musa nardin ancic drobarov ikic cirjak dzafic su a klasa igraci za bh uslove dali su igraci koji imaju toliki kvalitet da naprvu kliknu i da u 10 utakmica odma pocnu parat ligu nisu. Al ova ekipa za godinu dana uz par pojacanja stoper spic recimo u ovom trenutku bi bila ekipa za titulu..

Dobro se sjecam da je po dolasku rahmanovica tatara da smo bili po prilicno tanki a dosli su u ekipu koja je imala kostur..

Zarija nas izbacila
Čuj Nardin klasa :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 04 nov 2022, 09:54

Nek brani ko koga hoce i izdize do nebesa, cinjenica je otkad ja pratim Saraj'vo, nikad gore nismo stajali, pa cak i kad nismo imali dinara. Druga godina zaredom nam prijeti da ne igramo Evropu. O nekom trofeju da ne pricam. Pa nek pise ko sta hoce, to su cinjenice i pokazatelj su stanja.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 04 nov 2022, 10:05

Nurdin je dobar za cijepanje drva.
Nek se javi Drvosječi na Stupu.
Ima ga mašala, a i biće korisniji nego nama.
Koševo Zapad

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 nov 2022, 10:23

04 nov 2022, 09:32
nokee je napisao/la:

Hadzic nema nikakve veze sa ekipom iz sezone 18/19, odnosno doveo je Lazica i Tatara od svih igraca koji su uzeli tu DK. Kostur te ekipe je ipak sastavio Ihtijarevic - Merso, Rahmanovic, Velkoski, Crepulja, Adukor, Stanojevic. Svi juniori koji su promovisani su dobili takodje ugovore ranije, a svakako je odluka strucnog staba da ih ubaci u prvi tim. Kasnije je od zapazenijih igraca doveo jos Milicevica, Fanima i Oremusa i to je to. Doduse, i Mesanovic je top igrac koji ima smece od menadzera, s kojim se nikako nije trebalo petljat, al eto. Znaci vise dobrih igraca je doveo Ihtijarevic, i to u puno gorim uslovima (radio u vrijeme "zavrnute pipe" nakon fijaska u sezoni 15/16), a mnogo vise je prozivan nego Hadzic. Uostalom, dobar SD ce iskopat pristojnog igraca za male pare, najlakse je uzet pare od milionera i roknut dvocifren broj hiljada za premijerligaske igrace koji su u svojim klubovima do sad imali 3x manju platu nego u Sarajevu. Da ne pricam o groznom poslovanju zbog kojeg su propali Beciraj i Zakaric na zimu 2020/21, ili ociglednim mutnim radnjama kao u slucajevima Cmiljanic i Abubakar. I na kraju svega dobije podrsku Mirvica a ne otkaz, iako se i grupa okrenula protiv njega.
I glupo je poredit nas i Rijeku, Rijeki su konkurenti bogatiji i veci klubovi Dinamo i Hajduk, te takodje bogati Osijek. Rijeka igra u ligi koja je u top 20 u Evropi. I Rijeka se rasula tek ove sezone, mi od dolaska Mirvica samo nazadujemo. Prosle sezone nije izborena Evropa uz finale kupa, ove ispali iz kupa i lose stojimo u ligi. Ko je kriv druze, mi sigurno nismo, stavise podrska je jaca i veca nego u spomenutoj sezoni 18/19, pa na prijateljskim utakmicama smo imali vecu posjetu nego na nekim derbi mecevima te sezone, broj navijaca koji je dosao protiv Posusja i Sloge je bio manji samo od vjecitog derbija i proslave titule iz te iste sezone. Vise raje bilo na Slogi nego na zadnja dva finala kupa na Kosevu (Siroki 18/19 i 16/17). Do nas nije, mi smo tu. Do nekog drugog ocito jest.
Ahmet je dosao sa 32 godine kod nas gdje imao prve 2.5 godine dobar ucinak samo u prvom djelu sezone u drugom je davao 2 gola u 15 utakmica.

Krste je prije igrao kod nas ibrakovic ga je doveo prodali ga kad se vratio nista posebno nike bio al eto (1.5 godinu je bio kod nas) prije dk

Rahmanivic je od pocetka bio samo prosjecan igrac, tek drugu godinu je pricepio.

Lazic a posebno tatar su odma procepili i mozese reci posebno za tatara da je povukao i mersu i rahmana na veci nivo

Ista stvar godinu posle sa milanovica..

Ista stvar je sa fanimom, ekipa nikad nije gazila ko tad i to je cinjenica i da je nam finansirao do kraja sezone kad he borac bio prvak osvoili bi DK i ti bez ikakvi problema..

Igra uigranost broj bodeva ispadanje u kupu u ovom trenitku nije na nivou slazemse i ako je Fedja bio iskljucivo zelja Hadzica onda iz ove distance moze se reci da je gresja, al u momentu dovodjenja Fedje igru koju je ima sa Velezom i uspjeh koji je imao sa istim i ti parametri plus mlad iz nase skole nije to bas da je doveden iz famosa ili sta ja znam..

E sad sto mi hocemo atomski fudbal sto necemo da sagledamo cinjenice

Sloboda 90 min penal
Zeljo 95 minuta drugi go
Sb 5 okvira gola 8 obrana golmana
Neutralan teren

I sto je najgore od svega 90% ekipe podpuno novi igraci pa to nebi mogao gvardiola sve uklopit..

I sto je naj tuznije povrh svega prijeti se MIRVICU kao nezna on ko su hz, nezna on da HZ su vlasnici kluba i da njihova analiza strucnost ljubav je iznad kluba, vlasnik kluba finansijer kluba je tu samo da daje lovu i da slusa sta cemu reci HZ PITARI.. e to je tuga zalost i to ce nas odvest u 7 ligu. Sjecam se kako su robovi govorili nesmiju nas istjerat jer necemo dat da reprezentacija igra na bp pa sta bi ljudi se ugasise. Cinimi se 2 puta smo izborili evropu a nismo igrali istu jer smo imali dug, molili igrace da nam oprastaju dugove itd jer sugurno jos 2-3 puta nebi igrali euro tekme da nije bilo oprosta dugova ja nezelim to

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 04 nov 2022, 10:24

Shategabri je napisao/la:
04 nov 2022, 10:05
Po meni je pristojan napadač za naše uslove, ali nije imao trenera koji će ga integrisati u neki svoj sistem, nači mu ulogu na terenu i prije svega kontinuitet. Momak je fino krenuo, prva dva kola - jedan gol i sveukupno dobar dojam.Dođe treca utakmica, Posušje na Koševu i prilika da se i protiv tih poluamatera upiše barem jednom u strijelce, ali Dudić ga ostavi na klupi i stavi u sami špic Džafića :facepalm: Doduše, Dudić nije ni imao nikakav sistem, on i sistem na terenu su nebo i zemlja.
Garantujem žiotom da bi Nardin ovu polusezonu kod Jakirovića imao otprilike 8-10 golova.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 nov 2022, 10:31

Ismir Gala vecerica Mirvic! Hoce li biti jedini nas "gazda" koji ni primirisati tituli ne moze?
Bahati, bahati Željkan!
1946

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 04 nov 2022, 10:37

Lucas je napisao/la:
04 nov 2022, 10:24
Shategabri je napisao/la:
04 nov 2022, 10:05
Po meni je pristojan napadač za naše uslove, ali nije imao trenera koji će ga integrisati u neki svoj sistem, nači mu ulogu na terenu i prije svega kontinuitet. Momak je fino krenuo, prva dva kola - jedan gol i sveukupno dobar dojam.Dođe treca utakmica, Posušje na Koševu i prilika da se i protiv tih poluamatera upiše barem jednom u strijelce, ali Dudić ga ostavi na klupi i stavi u sami špic Džafića :facepalm: Doduše, Dudić nije ni imao nikakav sistem, on i sistem na terenu su nebo i zemlja.
Garantujem žiotom da bi Nardin ovu polusezonu kod Jakirovića imao otprilike 8-10 golova.
Nisam nešto bio oduševljen ovo što je odigrao.
Prijem lopte nikakav, odbija se ko od panj.
Završnica, blago je reći grozna.
Imao je prilika. Mislim da je bolje gurati Čatakovića kao prvog napadača.
Koševo Zapad

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 04 nov 2022, 10:44

Znam da je Emir 100% spremao otkaz. Ocigledno je to Mirvic odbio. Haj dobro, njegov problem onda.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 04 nov 2022, 10:48

04 nov 2022, 09:32
nokee je napisao/la:

Druze ti si se ufatio Hadzica, nebitan lik koji treba da odgovara i da podnese ostavku za fijasko rezultata koje imamo. Pomenuo sam ga u kontekstu Nam-a! Htio ti priznati ili ne imao je on tada zasluga za rezultate, al hajd, pisaj ga treba ici svakako.
E sad ispade ja kako ovo sve citam Mirvic kod nas 5ta sezona pa evo sve ide naopacke a on tu nije ni godinu. Branim ga i branicu iz razloga sto ni jedna budala nece vise doci ovdje da iskca brdo love da pokusa neato napraviti od nas. Jel ima gresaka ima i svaka je ko planina kad nemas rezultat na terenu. Da smo mi prvi pito bi te ja bi li iko ovdje spomeno Poturu i Ajlu i razne idiotarije, bolio bi vas qurac, prvi smo qurcili bi se. Pitas ima li krivaca, ima svakako dva lika koja je doveo da mu se popravi sportski rezultat Hadzic i Dudic. I oni trebaju da idu!
Kako se druze ne mozemo porediti sa Rijekom, oni u svojoj ligi mi u svojoj. Jest liga jaca al kakve to veze imas gubis od Iskre, Slaven Belupa itd a budzet ti 10 puta veci i haman u zoni si ispadanja?! Itekako je uporedivo..

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 04 nov 2022, 10:55

Uhvatio sam se Hadzica u kontekstu "Mirvic ga vratio jer je Hadzic sastavio ekipu koja je harala ligom". A realno, bolje smo stajali bez ikakvog investitora nego sa ovakvim. Barem Evropa nije bila upitna.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], mnon46, rimljanin90 i 43 gosta.