Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Pepsi zero i obicna coca cola. Nema dalje.
Nekad presjeci schweepsom tonic.
Nekad presjeci schweepsom tonic.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Moze li mi neko sa sigurnoscu reci ima li secera u coca coli zero ? Trenutno sam u apstinenciji od secera, da znam mogu li popiti ili ne ? 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nema.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- akisarajevo92
- Kontakt:
ja sam jucer uzeo 15 limenki coca cola vanilije, nek ima u frizideru, a danas sam popio obicnu nasu i zamalo da ja nisam povratio od ove nase iz Hadzica
osim sto je dobar okus s vanilijom, dovoljno i to sto je njemacka, samim tim je garantovano da bude bolja sto i jeste
dok se i meni ta sa visnjom ne svidja, i pepper ima neki "djeciji" okus, kao ona zvaka iz chupa chupsa
osim sto je dobar okus s vanilijom, dovoljno i to sto je njemacka, samim tim je garantovano da bude bolja sto i jeste
dok se i meni ta sa visnjom ne svidja, i pepper ima neki "djeciji" okus, kao ona zvaka iz chupa chupsa

Don't believe the hype.
Jesi tu sa vanilijom uzeo negdje ovdje ili kod Đurića?akisarajevo92 je napisao/la: ↑08 feb 2025, 22:50ja sam jucer uzeo 15 limenki coca cola vanilije, nek ima u frizideru, a danas sam popio obicnu nasu i zamalo da ja nisam povratio od ove nase iz Hadzica
osim sto je dobar okus s vanilijom, dovoljno i to sto je njemacka, samim tim je garantovano da okus bolji
- akisarajevo92
- Kontakt:
u Amku, 1.50 limenka, uvozna iz Berlinaarelinho je napisao/la: ↑08 feb 2025, 22:51Jesi tu sa vanilijom uzeo negdje ovdje ili kod Đurića?akisarajevo92 je napisao/la: ↑08 feb 2025, 22:50ja sam jucer uzeo 15 limenki coca cola vanilije, nek ima u frizideru, a danas sam popio obicnu nasu i zamalo da ja nisam povratio od ove nase iz Hadzica
osim sto je dobar okus s vanilijom, dovoljno i to sto je njemacka, samim tim je garantovano da okus bolji
u Djuricu zasad samo americku nalazio, rekao bih da je ova njemacka za trunkicu sladja
Don't believe the hype.
Kod mene u Amku nema. Moram onda otići do ovog drugog Amka.akisarajevo92 je napisao/la: ↑08 feb 2025, 22:52u Amku, 1.50 limenka, uvozna iz Berlinaarelinho je napisao/la: ↑08 feb 2025, 22:51Jesi tu sa vanilijom uzeo negdje ovdje ili kod Đurića?akisarajevo92 je napisao/la: ↑08 feb 2025, 22:50ja sam jucer uzeo 15 limenki coca cola vanilije, nek ima u frizideru, a danas sam popio obicnu nasu i zamalo da ja nisam povratio od ove nase iz Hadzica
u Djuricu zasad samo americku nalazio, rekao bih da je ova njemacka za trunkicu sladja

Nije los ni Staropramen Dark.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- akisarajevo92
- Kontakt:
arelinho je napisao/la: ↑08 feb 2025, 22:55Kod mene u Amku nema. Moram onda otići do ovog drugog Amka.akisarajevo92 je napisao/la: ↑08 feb 2025, 22:52u Amku, 1.50 limenka, uvozna iz Berlina
ja sam u ovom uzimao, u Otesu, dok recimo nije bilo na Ilidzi i u Bulevaru
koliko sam upratio ne ostaje dugo na polici, prazne se brzo paketi
Don't believe the hype.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Nema tamne do Tomislava. Jaka teska i nepitka prva totalno, a onda procepis. I sjajan efekat nikad ne znas koji ti je maksimum, nekad dvije nekad deset. Mamurluk prelos i preispitujes zivotne odluke.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
- JayCatwright
- Kontakt:
al bukvalno sam najgori mamurluk u životu imao nakon tomislavaMilanMladenovic je napisao/la: ↑08 feb 2025, 23:23Nema tamne do Tomislava. Jaka teska i nepitka prva totalno, a onda procepis. I sjajan efekat nikad ne znas koji ti je maksimum, nekad dvije nekad deset. Mamurluk prelos i preispitujes zivotne odluke.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Jedina ljepota tog mamurluka je sto znas da ce biti opet i vjerovatno gori.JayCatwright je napisao/la: ↑08 feb 2025, 23:25al bukvalno sam najgori mamurluk u životu imao nakon tomislavaMilanMladenovic je napisao/la: ↑08 feb 2025, 23:23Nema tamne do Tomislava. Jaka teska i nepitka prva totalno, a onda procepis. I sjajan efekat nikad ne znas koji ti je maksimum, nekad dvije nekad deset. Mamurluk prelos i preispitujes zivotne odluke.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Dobro momci, još ne znate da se pivo ne pije da se od njega napijete. 

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Radnik iz BiH na sudu u Austriji: Kupio lažni certifikat za njemački jezik koji je bio pun pravopisnih grešaka

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Smece od pive, gore od lokalnog premingera. Usudio bih se reci gore od plasticne dvole

1946-1987
Za mene licno su Erdinger i Blanc najbolje pive. Jesu poskupe, pogotvo sad, ali te pive su stvorene da se u njima uziva, a ne da se loka na veliko.
Srce, čast i ponos!
Nije, kažu poslodavci (čitaj gazdice), problem minimalna plata.
Također poslodavci:
Također poslodavci:
Sve se više čini da će značajan broj radnika ostati na istom. Recimo, radnik je imao minimalnu plaću 700 KM i na ime naknada dobijao je 300 KM, u zbiru 1.000 KM. Sada će isto dobijati taj iznos, ali će mu poslodavac ukinuti naknade i ostat će na famoznih 1.000 KM, iako se nadao da bi mu ukupna primanja mogla ići i do 1.300 KM.Uredba o isplati minimalne plaće od 1.000 KM se poštuje, ali imamo razočaravajuće informacije s terena da su pojedini poslodavci počeli ukidati naknade za topli obrok, prijevoz..., i to u pravilu u realnom sektoru gdje nema kolektivnog ugovora.
Iako su to neoporezive kategorije, poslodavci se odlučuju da tako uštede - kaže za Faktor Selvedin Šatorović, predsjednik Saveza samostalnih sindikata Bosne i Hercegovine.
Pozivamo radnike koji se susretnu s takvom nekorektnom praksom poslodavaca da se obrate sindikatu, poručio je on.
U tavim slučajevima insistirat ćemo na inspekcijskom nadzoru tih preduzeća. To je šok za sve nas. Nakon odluke o minimalnoj plaći od 1.000 KM, mi u sindikatu kao i radnici smo računali da će zaposleni nastaviti dobijati i do 300 KM na ime spomenutih naknada.
Vlada Federacije BiH je s posljednje dvije uredbe prihvatila zahtjeve poslodavaca i omogućila im da imaju znatne fianansijske olakšice. Očekujem da se po ovom pitanju oglase i udruženja poslodavaca i jasno poruče kako to nije prihvatljiva praksa - istakao je Šatorović.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.