ko zna zasto je otisao mozda je mazohistPoliceman je napisao/la:i dalje mislite da je otisao zbog paraSveti je napisao/la:zovi ga i hare krišna vala što se mene tiče.
Eto mu pare jeble ga pare
hajd malo sad ohladi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
ko zna zasto je otisao mozda je mazohistPoliceman je napisao/la:i dalje mislite da je otisao zbog paraSveti je napisao/la:zovi ga i hare krišna vala što se mene tiče.
Eto mu pare jeble ga pare
OK kod nas igraju zbog para a kod vas iz ljubavimadridist je napisao/la:ko zna zasto je otisao mozda je mazohistPoliceman je napisao/la:i dalje mislite da je otisao zbog paraSveti je napisao/la:zovi ga i hare krišna vala što se mene tiče.
Eto mu pare jeble ga pare![]()
hajd malo sad ohladi
pa nije mu ni zivotna zelja da ga prave budalom, da igra za sicu, i da mu navijaci zvizde svaki put kad kiksaju utakmicuSveti je napisao/la:Jok eto, došao jer je uvijek htio da igra sa de geom, to mu je životna želja bila
Policeman je napisao/la: glupa je rasprava tako da nema smisla nastavljati
nema potrebe za sankcijama idem s teme, kad god sam u pravu zovete moderaciju POZDRAV za moj zadnji post ovdjeDzoni je napisao/la:Policeman je napisao/la: glupa je rasprava tako da nema smisla nastavljati
Pa kakva ce bit Boga ti ako si ti ukljucen u nju?
Ako to uopste mozemo nazvati rasparavom.
Moderacija sankcionisite ovu trolcinu.

Furaju se na Allianz Arenu.Mozambik je napisao/la:Abu Dhabi Santiago Bernabeu za ovo ispod:
Po meni realna cijena.
Već jeste.Ajzea je napisao/la:nek prica ko sta hoce ovaj mali kolumbijac ce bit igracina za koju godinu..
ti si to bolje opisaoClutch je napisao/la:Već jeste.Ajzea je napisao/la:nek prica ko sta hoce ovaj mali kolumbijac ce bit igracina za koju godinu..
Za koju godinu će biti Zlatna lopta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.