FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 06 jul 2011, 23:07

@Omar500
Malo previse od jedne radne akcije.Ja sam mislio na sitnice sad pa bar da malo dignemo istok da imamo stadion s cetri tribine razlicite.Ali opet to se oboji sredi i fino bi izgledalo.Da se dovede bar na to da mozemo igrati na nasem stadionu europu.Izvuce se neki para iz opstine,grada,kluba pa se pocne neka akcija za prikupljanje.Meni je draze da ide tribina po tribna nego nedo bog da ostanemo bez stadiona a i bez zemljista ovako bar znas da si svoj na svom ;)
svoj ti pos'o !

osim-osim
Kontakt:

Post Postao/la osim-osim » 06 jul 2011, 23:09

stizu novi prihodi u klub,Nijaz Gracic ce morati Zelji platiti za Dzenana Duraka i Brkovica,koliko sam cuo po 50000 km za svakog,nadam se da je tacna ova informacija,pooozzzz TM

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 06 jul 2011, 23:11

Grbavica moj zivot je napisao/la:@Omar500
Malo previse od jedne radne akcije.Ja sam mislio na sitnice sad pa bar da malo dignemo istok da imamo stadion s cetri tribine razlicite.Ali opet to se oboji sredi i fino bi izgledalo.Da se dovede bar na to da mozemo igrati na nasem stadionu europu.Izvuce se neki para iz opstine,grada,kluba pa se pocne neka akcija za prikupljanje.Meni je draze da ide tribina po tribna nego nedo bog da ostanemo bez stadiona a i bez zemljista ovako bar znas da si svoj na svom ;)
Ok, ovo sam se ja malo zanio. Ja bi na istoku iscupao travu, ogradu mozda obojio i mozda novog sloja betona, koliko ja znam, raspada se vec postojeca tribina. Uglavnom, super bi bilo, stadion bi mnogo ljepši bio, a ne bi mnogo novca trebalo. Klub da izdvoji od jedne utakmice sve prihode i da nam potrebni materijal, a mi radimo ;)

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 06 jul 2011, 23:14

osim-osim je napisao/la:stizu novi prihodi u klub,Nijaz Gracic ce morati Zelji platiti za Dzenana Duraka i Brkovica,koliko sam cuo po 50000 km za svakog,nadam se da je tacna ova informacija,pooozzzz TM
osim-osim imas pp :D
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 06 jul 2011, 23:17

evo po 10 put gledam ove slike i tako mi je zao sto moj zeljo kojeg volim vise od mame, tate, djevojke, brata, sebe i koji mi je dao toliko radosti u zivotu da mi niko nikada toliko nece moci dati nema stadion koji ispunjava uvjete fife i uefe, ali mi makar mozemo nesto napraviti, mozemo oprati stolice, mozemo ga pripremiti za premijer ligu, malo ga usminkati i srediti, treba samo dobra volja, mozemo ocisitit onu sumu gore, mi kazemo da imamo svoj stadion, i hvala Bogu da je tako , ali nista ne cinimo da poboljsamo stanje na njemu, treba da se organitujemo i da pokrenemo incijativu, za ljepsu grbavicu, nemamo mi mamića da daje pare za stadion i nemamo grad da nam daje djaba na koristenje gradski, ali mi imamo ono sto niko od njih nema, nasa grbavica kakva je takva, ima dusu, mi imamo dusu i srce koje niko nema, i volimo svoj kluba na nacina na koji niko nevoli, kad dodjem na grbavicu iako imam 25 godina, ponovo postajem djecak koji je prvi put sa amidjom dosao na nju i tih 90 minuta sam nevjerovatno sretan i ispunjen, oprepstite zbog malo duzeg posta ali emocije su me ponijele.
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 06 jul 2011, 23:19

tm87gigo je napisao/la:evo po 10 put gledam ove slike i tako mi je zao sto moj zeljo kojeg volim vise od mame, tate, djevojke, brata, sebe i koji mi je dao toliko radosti u zivotu da mi niko nikada toliko nece moci dati nema stadion koji ispunjava uvjete fife i uefe, ali mi makar mozemo nesto napraviti, mozemo oprati stolice, mozemo ga pripremiti za premijer ligu, malo ga usminkati i srediti, treba samo dobra volja, mozemo ocisitit onu sumu gore, mi kazemo da imamo svoj stadion, i hvala Bogu da je tako , ali nista ne cinimo da poboljsamo stanje na njemu, treba da se organitujemo i da pokrenemo incijativu, za ljepsu grbavicu, nemamo mi mamića da daje pare za stadion i nemamo grad da nam daje djaba na koristenje gradski, ali mi imamo ono sto niko od njih nema, nasa grbavica kakva je takva, ima dusu, mi imamo dusu i srce koje niko nema, i volimo svoj kluba na nacina na koji niko nevoli, kad dodjem na grbavicu iako imam 25 godina, ponovo postajem djecak koji je prvi put sa amidjom dosao na nju i tih 90 minuta sam nevjerovatno sretan i ispunjen, oprepstite zbog malo duzeg posta ali emocije su me ponijele.
Važno je samo da neko pokrene inicijativu. Možda i da neko s Amarom o tome popriča, pošto baš ne vjerujem Muharemoviću i Žuji :lol: :lol:

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 06 jul 2011, 23:20

tm87gigo je napisao/la:evo po 10 put gledam ove slike i tako mi je zao sto moj zeljo kojeg volim vise od mame, tate, djevojke, brata, sebe i koji mi je dao toliko radosti u zivotu da mi niko nikada toliko nece moci dati nema stadion koji ispunjava uvjete fife i uefe, ali mi makar mozemo nesto napraviti, mozemo oprati stolice, mozemo ga pripremiti za premijer ligu, malo ga usminkati i srediti, treba samo dobra volja, mozemo ocisitit onu sumu gore, mi kazemo da imamo svoj stadion, i hvala Bogu da je tako , ali nista ne cinimo da poboljsamo stanje na njemu, treba da se organitujemo i da pokrenemo incijativu, za ljepsu grbavicu, nemamo mi mamića da daje pare za stadion i nemamo grad da nam daje djaba na koristenje gradski, ali mi imamo ono sto niko od njih nema, nasa grbavica kakva je takva, ima dusu, mi imamo dusu i srce koje niko nema, i volimo svoj kluba na nacina na koji niko nevoli, kad dodjem na grbavicu iako imam 25 godina, ponovo postajem djecak koji je prvi put sa amidjom dosao na nju i tih 90 minuta sam nevjerovatno sretan i ispunjen, oprepstite zbog malo duzeg posta ali emocije su me ponijele.
Mislim da bi se to trebalo pokrenuti ispred udruzenja navijaca da se sva raja jednu subotu ili nedelju zovnu na akciju da to sredimo,upravo tako ovo mjesto i ovaj stadion imaju dusu imaju bit u svim nasim zivotima imaju ono sto se zove ljubav,osjecaji i sjecanja.Jer je to nas stadion i nasa je duznost da se o njemu brinemo.
svoj ti pos'o !

AzuR SlasH
Kontakt:

Post Postao/la AzuR SlasH » 06 jul 2011, 23:24

moze se to odradit za jedno 50 000 KM da se digne istok, sjedalice, (mozda natkrije)
nadam se da neko iz uprave ovo cita i da ce nest poduzeti :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 06 jul 2011, 23:27

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 06 jul 2011, 23:28

Ma to za dizanje istoka je na dugom stapu, hajde da se nesto organizuje po pitanju ciscenja stadiona, i smeca oko stadiona, da se malo usminka, znas lupiti zutu farbu da ofarbati stepenice i tako mnogo stvarri ima za uraditi, onu mrezu na sjeveru napraviti da nije pokidana, korov sa juga i istoka pocupati, onu sumu srediti, uglavnom, moglu bi se svasta uraditi da netreba puno para

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 06 jul 2011, 23:29

AzuR SlasH je napisao/la:moze se to odradit za jedno 50 000 KM da se digne istok, sjedalice, (mozda natkrije)
nadam se da neko iz uprave ovo cita i da ce nest poduzeti :D
dodaj još jednu nulu

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 06 jul 2011, 23:29

je li i "Čišćenje juga" jedno od njegovih djela? :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 06 jul 2011, 23:30

mislim sejo da grijesis, mislim da se moze ocistiti i malo uljepsati, ali treba definitivno pricati sa upravom oko toga, da se ofarbaju ograde da se dosta stvari moze uraditi

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 06 jul 2011, 23:30

Baaajku cika Ahmo, bajkicu .. 8-)

AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 06 jul 2011, 23:33

To su mu sabrana djela.

@stole.
mrs na vodu :D

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 06 jul 2011, 23:33

Seyo_TM je napisao/la:To su mu sabrana djela.

@stole.
Na baaal na baaal .. :mrgreen:
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 06 jul 2011, 23:34

tm87gigo je napisao/la:Ma to za dizanje istoka je na dugom stapu, hajde da se nesto organizuje po pitanju ciscenja stadiona, i smeca oko stadiona, da se malo usminka, znas lupiti zutu farbu da ofarbati stepenice i tako mnogo stvarri ima za uraditi, onu mrezu na sjeveru napraviti da nije pokidana, korov sa juga i istoka pocupati, onu sumu srediti, uglavnom, moglu bi se svasta uraditi da netreba puno para
100% istina 50 navijača za jedan dan može lijepo srediti stadion

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 06 jul 2011, 23:34

Najlakse je biti navijac preko foruma, i navijac jednom u 7 dana, zasto nismo navijaci cijelu godinu, pa da se nesto uradi po pitanju i stadiona, ali nema veze, lijepo je kad na jugu naseg druga sa tribine ujede zmija jer je otisao u sumu da pisa, i jos ljepse kad nam pitari odvale komad istoka i njime pogode bukija u glavu

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 06 jul 2011, 23:36

Stole iz Bora je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:To su mu sabrana djela.

@stole.
Na baaal na baaal .. :mrgreen:
kaljacice :lol:

sasatm87
Kontakt:

Post Postao/la sasatm87 » 06 jul 2011, 23:38

Vidim da se vodi rasprava oko stadiona...moj prijedlog je slijedeci:
- sjevernu tribinu, postaviti ostatak stolica koji fali, a potom napraviti popravku krova i izvršiti kompletno farbanje, rekonstrurirati mokre cvorove te stepenice - ovo je posao koji se mora sto prije da uradi jer ovako samo vise i vise propada
- postojecu istocnu tribinu koja je i onako oronula dovesti bagere i ukloniti ju, ciru po mom misljenju prebaciti na prostor izmedju juga i zapada, a istocnu tribinu uraditi nekih 15 redova stolica i uraditi mokre cvorove ispod nje te ulaz kakav je na sjeveru, da otprilike bude slicna sjevernoj tribini i pokusati je pokriti, shodno sredstvima naravno...a ispod ove tribine bi mogli dobiti i nekoliko poslovnih prostora za izdavanje
- juznu tribinu produziti nekoliko redova i napraviti joj novi prilaz i probati je nekako spojiti sa tom novo izgrađenom istocnom tribinom

Uraditi rekonstrukciju glavnog terena i postaviti ako bi bilo para grijanje.
Postojecu ogradu lijepo doraditi i prefarbati ju u plavo bijelu nijansu.Reflektore ofarbati u plavu boju.Zapadnu tribinu jos malo doraditi i imali bi smo stadion boli glava.

Licno smatram da je bolje ovako graditi dio po dio i na kraju imati dobar stadion a i ostat ce nam zemlja od onog pomocnog terena pa nekada i pomocni jos jedan napraviti, evo gradi se Dvorana i imali bi lijep sportski kompleks na Grbavici....2 pomocna terena sa umjetnom travom, dvoranu i stadion kapaciteta nekih 15-16 a mozda cak i vise hiljada,sto je solidno.

Imali bi stadion za Premier ligu, stadion za buducu Regionalnu ligu, stadion za Reprezentaciju i stadion za Evropu.

Ako ima neko da mi kaze jeli u zadnjih 5 godina i jedna marka ulozena u Sjevernu, Juznu tribinu????
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, HariTz, tiagofaria25 i 54 gosta.