evo po 10 put gledam ove slike i tako mi je zao sto moj zeljo kojeg volim vise od mame, tate, djevojke, brata, sebe i koji mi je dao toliko radosti u zivotu da mi niko nikada toliko nece moci dati nema stadion koji ispunjava uvjete fife i uefe, ali mi makar mozemo nesto napraviti, mozemo oprati stolice, mozemo ga pripremiti za premijer ligu, malo ga usminkati i srediti, treba samo dobra volja, mozemo ocisitit onu sumu gore, mi kazemo da imamo svoj stadion, i hvala Bogu da je tako , ali nista ne cinimo da poboljsamo stanje na njemu, treba da se organitujemo i da pokrenemo incijativu, za ljepsu grbavicu, nemamo mi mamića da daje pare za stadion i nemamo grad da nam daje djaba na koristenje gradski, ali mi imamo ono sto niko od njih nema, nasa grbavica kakva je takva, ima dusu, mi imamo dusu i srce koje niko nema, i volimo svoj kluba na nacina na koji niko nevoli, kad dodjem na grbavicu iako imam 25 godina, ponovo postajem djecak koji je prvi put sa amidjom dosao na nju i tih 90 minuta sam nevjerovatno sretan i ispunjen, oprepstite zbog malo duzeg posta ali emocije su me ponijele.
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO