Protiv Tottenhama i cetiri gola nije bila maestrElna???I kao nagradu bub ovaj ga na klupu,nigdje veze.
Manchester City FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Ti @Monolog da se drzis opklade(sa samim sobom)
,sad bi eventualno postavljao neke smijesne slike ili koju napisao na trac partiji,ali vamo gdje se bubamara pimpla nebi zalazio 
Protiv Tottenhama i cetiri gola nije bila maestrElna???I kao nagradu bub ovaj ga na klupu,nigdje veze.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 21 okt 2012, 11:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pitaj Šećera o opkladama.
A, pošto znam da si aludirao na Auxerre, mislim da je nepotrebno da TEBI 800. put objašnjavam neke stvari. Jbg, znam i ja da je lakše čitati ono što ti odgovara.
A, pošto znam da si aludirao na Auxerre, mislim da je nepotrebno da TEBI 800. put objašnjavam neke stvari. Jbg, znam i ja da je lakše čitati ono što ti odgovara.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Donnie Darko
- Kontakt:
Samaras potvrdio da se City interesuje za njega.
City gostuje u Amsterdamu
Džeko u dva meča protiv Ajaxa želi šest bodova
OOOOO EDIN DZEKO kad zagrmi vcs.., ma to je vasa pobjeda sigurno.
Džeko u dva meča protiv Ajaxa želi šest bodova
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
I tako je zavrsila avantura zvana liga prvaka.Iduce godine novi pokusaj za prolazak grupe.Sada sve karte baciti na prvenstvo i to je to..O igri ne bi komentarisao jer sam bez teksta..
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Najgore od svega je sto nece ni Evropsku Ligu , kako jadno ....
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ne znam zašto smatrate da je sve gotovo.Čuda se događaju.Sjetimo se Liverpoola u onoj grupi sa Bešiktašom,Portom i Marsejom.Naravno da su ovdje mnogo jače ekipe,ali ne vidim zašto je nemoguće da City dobije dvije kod kuće i nekim čudom,mada jako teško,dobije i Dortmund tamo.
You'll never walk alone.
- Nail for Real
- Kontakt:
Adios.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ispravka.
Adios.

Adios.

- Nail for Real
- Kontakt:
Smilovace se Ajax
.
Za pristojnu svotu, razumije se.
Za pristojnu svotu, razumije se.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Valja opet potegnuti do MeđugorjaVolimLiverpool je napisao/la:Ne znam zašto smatrate da je sve gotovo.Čuda se događaju.Naravno da su ovdje mnogo jače ekipe,ali ne vidim zašto je nemoguće da City dobije dvije kod kuće i nekim čudom,mada jako teško,dobije i Dortmund tamo.
Slažem se da nije gotovo, posebno ako se poslože rezultati, uz naravno i promjenu u njihovom pristupu igri i zalaganje, koje je večeras bilo katastrofalno od početka, jer su podcijenili Ajax i pomislili da su vodstvom riješili tekmu
A evo i Mancini kaže evriting izz posibl
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- dr.van nostrand
- Kontakt:
E jbga, realno ovaj City boda ne bi imao da se kojim slucajem Dortmund nije onako bas propisno ispromasivao na EastlandsuVolimLiverpool je napisao/la:Ne znam zašto smatrate da je sve gotovo.Čuda se događaju.Sjetimo se Liverpoola u onoj grupi sa Bešiktašom,Portom i Marsejom.Naravno da su ovdje mnogo jače ekipe,ali ne vidim zašto je nemoguće da City dobije dvije kod kuće i nekim čudom,mada jako teško,dobije i Dortmund tamo.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Igra im je dosadna. Nemaju protok lopte, nemaju ideja. Yaya uzme loptu i potrci 10m stane, okrene se i vrati loptu Kompaniju. Kompani Richards, Richards Kompaniju i sve tako u krug. Vidjelo se da svaki put kada je City igra po krilima da su stvarali neke prilike tj. pritisak. A onda imas igrace tipa Nasri, Yaya koji konstanto igraju kroz sredinu i prave visak u prostoru. Nije tesko jednom igracu da brani dvojicu kada obojica stoje 3m od njega.
Teško da bezidejnom igrom mogu i u EL, mladi, borbeni i talentovani tim Ajaxa je očitao lekciju plaćenicima.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Richards said they haven't really practiced 3 at the back and basically the players don't like it but Mancini does."
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.