FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Evo konkretan prijedlog, da stadion se ociti sedmicu prije pocetka lige, jednu subotu i nedenlju i da nas dodje 50 da to odradimo, znam starije raje 30 i preko koji su bolesnici i pricali smo o ciscenju i njih 10 su rekli da bi vrlo rado dosli.
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
@Baby
Ne treba ti jaro dozvola,ako dolazis na utakmice onda i udjes na stadion sa rajom...udjite onda 10 minuta ranije nego sto ulazite i prije nego sto udjete u kop,vas deset,to je 20 ruku...samo da sletite dole i za tih 10 minuta ono da pocupate...i uradio si veliku stvar.I ne treba sve odjednom,svaku tekmu napravite po 10 minuta ranije i sta ce ti bilo cija dozvola,zar moze jednostavnije?
Ne treba ti jaro dozvola,ako dolazis na utakmice onda i udjes na stadion sa rajom...udjite onda 10 minuta ranije nego sto ulazite i prije nego sto udjete u kop,vas deset,to je 20 ruku...samo da sletite dole i za tih 10 minuta ono da pocupate...i uradio si veliku stvar.I ne treba sve odjednom,svaku tekmu napravite po 10 minuta ranije i sta ce ti bilo cija dozvola,zar moze jednostavnije?
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Ma moze se i dozvola zavrsiti znam covjeka iz kluba koji je zaduzen za odrzavanje terenaboccaccio je napisao/la:@Baby

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Ko je taj NERADNIK ?BLU SKY je napisao/la:Ma moze se i dozvola zavrsiti znam covjeka iz kluba koji je zaduzen za odrzavanje terenaboccaccio je napisao/la:@Baby

Željezničar za život cijeli !
- SarajlijaTM
samo nek bude na forumu kad,dolazimtm87gigo je napisao/la:Evo konkretan prijedlog, da stadion se ociti sedmicu prije pocetka lige, jednu subotu i nedenlju i da nas dodje 50 da to odradimo, znam starije raje 30 i preko koji su bolesnici i pricali smo o ciscenju i njih 10 su rekli da bi vrlo rado dosli.

Ako zelimo nesto uraditi, evo prilika je da se dogovorimo sa jos nekim momcima koji ce biti u nedelju na turniru, pa da vidimo sa njima i da se bilo sta uradi
to ciscenje ce kao i uvjek odraditi JKP tako beze se zamarate nekim stvarima koji ne treba da budu u prvom planu ,idu utakmice i pametnije razmisljati o navijackim aktivnostima a stadion i stolice nek cisti i pere onaj koje placen za totm87gigo je napisao/la:Ako zelimo nesto uraditi, evo prilika je da se dogovorimo sa jos nekim momcima koji ce biti u nedelju na turniru, pa da vidimo sa njima i da se bilo sta uradi

Sto je neradnik(citaj terena a ne tribina) pa ako nista imamo jedan od bolji travnjaka u BIH ako ne i najbolji,e sad ko je za tribine zaduzen neznam ali ovaj bi lik mogao zavrsiti dozvolu za ulaz na stadion jer nemozes ti tek tako doci i uci u stadion bez necije dozvolerusina_jr je napisao/la:Ko je taj NERADNIK ?BLU SKY je napisao/la:Ma moze se i dozvola zavrsiti znam covjeka iz kluba koji je zaduzen za odrzavanje terenaboccaccio je napisao/la:@Baby
Ne treba ti jaro dozvola,ako dolazis na utakmice onda i udjes na stadion sa rajom...udjite onda 10 minuta ranije nego sto ulazite i prije nego sto udjete u kop,vas deset,to je 20 ruku...samo da sletite dole i za tih 10 minuta ono da pocupate...i uradio si veliku stvar.I ne treba sve odjednom,svaku tekmu napravite po 10 minuta ranije i sta ce ti bilo cija dozvola,zar moze jednostavnije?![]()

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
- spielführer_21
- Kontakt:
pa dogovorite se, manje priče-više radatm87gigo je napisao/la:Ako zelimo nesto uraditi, evo prilika je da se dogovorimo sa jos nekim momcima koji ce biti u nedelju na turniru, pa da vidimo sa njima i da se bilo sta uradi

to ciscenje ce kao i uvjek odraditi JKP

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
javno komunalno preduzece ,udzu 2 cisterne i 20 radnika 5 dana prije pocetka sezone i laganospielführer_21 je napisao/la:pa dogovorite se, manje priče-više radatm87gigo je napisao/la:Ako zelimo nesto uraditi, evo prilika je da se dogovorimo sa jos nekim momcima koji ce biti u nedelju na turniru, pa da vidimo sa njima i da se bilo sta uradi
to ciscenje ce kao i uvjek odraditi JKP

- spielführer_21
- Kontakt:
znam ja šta je JKP samo nemoj da čiste kao i uvijek, neka malo više prione..Cuspajz je napisao/la: javno komunalno preduzece ,udzu 2 cisterne i 20 radnika 5 dana prije pocetka sezone i lagano

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
bas ociste, zmije nas ujedaju na jugu, a ovi sto puse travu mogli bi i onaj korov popusiti, da nesmeta

jednom polugodisnjespielführer_21 je napisao/la:znam ja šta je JKP samo nemoj da čiste kao i uvijek, neka malo više prione..Cuspajz je napisao/la: javno komunalno preduzece ,udzu 2 cisterne i 20 radnika 5 dana prije pocetka sezone i lagano

- bistrikboy
- Kontakt:
A sta mislis koliko je klubova tada bilo profesionalno?tm84 je napisao/la:pa kako mislis da je izmedju 1949-1953 stadion napravljen?bistrikboy je napisao/la:e cuj navijaci da prave stadion
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Nije uopste bitno jesi li profesionalni ili ne, bitan je nas odnos prema nasem stadionu i nasoj grbavici, jbt, nemam gdje da pisam na stadionu
- fanatic1991
- Kontakt:
hahahahahahtm87gigo je napisao/la:bas ociste, zmije nas ujedaju na jugu, a ovi sto puse travu mogli bi i onaj korov popusiti, da nesmeta![]()

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
hehehehe dobra zamisao.
Koliko ljudi popuse j te da negdje oko 80-te minute nemaju pojma ni sto su tu, ni sto ovi na terenu uopste trce, a najmanje ko igra protiv koga
Koliko ljudi popuse j te da negdje oko 80-te minute nemaju pojma ni sto su tu, ni sto ovi na terenu uopste trce, a najmanje ko igra protiv koga

Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Za ove koji bi da dižu tribinu istočnu, malo srede sjevernu i slično - šta mislite time postići? NIkako da shvatite da nije problem u toj **** istočnoj tribini ili korovu ili par stolica koje fale. Problem je u prilazu stadionu, problem je nepostojećem parkingu, problem je kvalitetu travnate podloge, problem je u prostorijama unutar stadiona koje ne postoje niti se mogu ubaciti u trenutno postojeći objekat, problem je u brzini kojom se stadion mora isprazniti kada je pun... te probleme jedna tribina ne rješava! Imate Bilino polje i Koševo, stadioni koji ispunjavaju minim minimuma uvjeta, i tamo se može igrati samo zato što nam iz UEFA/FIFA stalno gledaju kroz prste. Jel' stvarno mislite da će izgradnja istočne tribine ili popravka WCa od Grbavice učiniti kvalitetniji stadion od ta dva?
Dobro znam šta su Unionovi navijači uradili i naježio sam se kada sam prvi put vidio i čitao, ali oni su sebi stadion sređivali da bi mogli igrati na njemu u okviru druge lige Njemačke. Stvarno mislite da su tim svojim sređivanjem omogućili da, eventualno, nastupaju u Europi?
Dobro znam šta su Unionovi navijači uradili i naježio sam se kada sam prvi put vidio i čitao, ali oni su sebi stadion sređivali da bi mogli igrati na njemu u okviru druge lige Njemačke. Stvarno mislite da su tim svojim sređivanjem omogućili da, eventualno, nastupaju u Europi?
- bistrikboy
- Kontakt:
to stvarno nije problem navijaca vec klubatm87gigo je napisao/la:Nije uopste bitno jesi li profesionalni ili ne, bitan je nas odnos prema nasem stadionu i nasoj grbavici, jbt, nemam gdje da pisam na stadionu
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Sarajevskigigant1921 i 37 gostiju.