Meni je malo glupo to jer ne vidim razlog da neko nekome određuje šta će gledati. Svako neka gleda ono što želi.Virtu4l je napisao/la:Pa ono sto je zanimljivo jeste da postojini zakon koji ovo omogucava, i to uz podrsku UEFA.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ja koliko sam skuzio to su datumi koji padaju vikendom. Mrsko mi gledati raspred CG lige i termine, ali vjerujem da se u tim terminima igraju utakmice njihove lige i da u to vrijeme nece na prenosu biti ni jedan utakmice iz Engleske, Spanjolske, Francuske, Njemacke itd. Mac s dvije ostrice. Zakinut ce sve za gledanje kvalitetnog nogometa i navuci na sebe revolt, a opet ce ostaviti samo mogucnost pracenja CG lige i vjerujem da ce podici TV gledanost.arelinho je napisao/la:Ako sam dobro shvatio šta je ovo onda ne daj Bože da se ovo kod nas desi.![]()
Sto se tice ovog kod nas. Ne znam, nije da bi mi nesto smetalo
Da da to je u pitanju. Meni je to glupo, ali eto. Ne vjerujem da bi naši to uradili.Signore je napisao/la:Ja koliko sam skuzio to su datumi koji padaju vikendom. Mrsko mi gledati raspred CG lige i termine, ali vjerujem da se u tim terminima igraju utakmice njihove lige i da u to vrijeme nece na prenosu biti ni jedan utakmice iz Engleske, Spanjolske, Francuske, Njemacke itd. Mac s dvije ostrice. Zakinut ce sve za gledanje kvalitetnog nogometa i navuci na sebe revolt, a opet ce ostaviti samo mogucnost pracenja CG lige i vjerujem da ce podici TV gledanost.arelinho je napisao/la:Ako sam dobro shvatio šta je ovo onda ne daj Bože da se ovo kod nas desi. [emoji38] [emoji38]
Sto se tice ovog kod nas. Ne znam, nije da bi mi nesto smetalo
Moje licno misljenje je da je ovo odgovor T-Coma na snazan udarac koji im je ovdje zadao Telemach veoma agresivnim probojem na trziste u posljednjih godinu dana. Bas sam se pitao sta ce uraditi, jer T-Com je drzava, a ovi su im otkinuli dobar dio kolaca.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Glupo je svima koji prate jace lige. Meni sve to dodijalo. Iskreno jos pratim HNL i PL, a za koju godinu necu ni to, posvetit cu se kantonalnoj ligi. Sto sam stariji to mi zanimljiviji antinogometarelinho je napisao/la: Da da to je u pitanju. Meni je to glupo, ali eto. Ne vjerujem da bi naši to uradili.
Momci ako neko zeli da zaigra Fantasy premijer liga BIH to je u mogucnosti od ove sezone !!! Moj drug je pokrenuo ovu igricu tek je u pocetnoj fazi ali se nadam da sa porastom korisnika ce i igrica biti sve bolja !!! Pridruzite nam se izaberite svoje igrace i zabavite se !!!
http://www.liga.ba
http://www.liga.ba
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vlada FBiH odobrila ugovor BH Telecoma i NSBiH vrijedan 5 miliona KM
Federalna vlada dala je saglasnost na odluku Uprave BH Telecom d.d. Sarajevo o odobravanju sredstava za nabavku reklamno-promotivnih usluga i prava prijenosa/emitiranja i eksploataciju sadržaja nogometne Premijer lige BiH.
Ugovor između BH Telecoma i Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine iznosu 5,05 miliona maraka (bez PDV-a), i odnosi se na nastupe reprezentativnih selekcija BiH (A i U-21) za razdoblje od 2018. - 2020. godina i BH Telecom Premijer lige BiH za natjecateljske sezone 2017/2018, 2018/2019 i 2019/2020.
Odobrena su i sredstava za nabavku reklamno-propagandnih usluga od Udruženja za sport i rekreaciju mladih za Sportske igre mladih u iznosu od 80.000 maraka (bez PDV-a), saopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH.
Federalna vlada dala je saglasnost na odluku Uprave BH Telecom d.d. Sarajevo o odobravanju sredstava za nabavku reklamno-promotivnih usluga i prava prijenosa/emitiranja i eksploataciju sadržaja nogometne Premijer lige BiH.
Ugovor između BH Telecoma i Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine iznosu 5,05 miliona maraka (bez PDV-a), i odnosi se na nastupe reprezentativnih selekcija BiH (A i U-21) za razdoblje od 2018. - 2020. godina i BH Telecom Premijer lige BiH za natjecateljske sezone 2017/2018, 2018/2019 i 2019/2020.
Odobrena su i sredstava za nabavku reklamno-propagandnih usluga od Udruženja za sport i rekreaciju mladih za Sportske igre mladih u iznosu od 80.000 maraka (bez PDV-a), saopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
@UltraEast kvaris temu.
SkySports bi dao 2.5 miliona eura samo za reprezentaciju domaće utakmice.MortemHz je napisao/la:Vlada FBiH odobrila ugovor BH Telecoma i NSBiH vrijedan 5 miliona KM
-
GradKamena1
- Kontakt:
Sta na kraju bi sa ovim hocrli bit na Areni ista utakmica ?
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Hoće li biti elektronske reklame na utakmicama?BelminM23 je napisao/la:SkySports bi dao 2.5 miliona eura samo za reprezentaciju domaće utakmice.MortemHz je napisao/la:Vlada FBiH odobrila ugovor BH Telecoma i NSBiH vrijedan 5 miliona KM
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
PiazzaGrande
Je li istina da je savez prolongirao odluku o smanjenju broja stranaca za sljedeću sezonu?
Ako jeste, svaka čast...
A bilo bi bolje da ni sljedece sezone ne primjenjuju ovo pravilo, ali hajde, i ovo je nesto...ako je istinita informacija.
Ako jeste, svaka čast...
A bilo bi bolje da ni sljedece sezone ne primjenjuju ovo pravilo, ali hajde, i ovo je nesto...ako je istinita informacija.
Volim te bola'!
- RollingPaper
- Kontakt:
Do kad zvanično traje prelazni rok naše lige? Ima li neko info?
Dok se ne proda Ordagić.RollingPaper je napisao/la:Do kad zvanično traje prelazni rok naše lige? Ima li neko info?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Do sljedeceg petka.RollingPaper je napisao/la:Do kad zvanično traje prelazni rok naše lige? Ima li neko info?
Nakon toga se mogu dovesti samo igraci koji su do tada imali ciste papire. Ako je neko npr. raskinuo ugovor 25. jula, mora cekati zimu za registraciju.
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Hajde ne mlati bez veze, na utakmicama Lacia u Rimu je bilo na desetine puta više sličnih incidenata.MortemHz je napisao/la:A dobro pa nisam uopste mislio na to tih godina jbtSignore je napisao/la:Da te citiram 'najvece fasisticko orgijanje ikada zabiljezeno u historiji fudbala'. Znaci historiji. Nisi rekao od kad si se rodio nego historiji tako da pogledaj malo Njemacku ili Talijansku ligu tih godina (mada oni znaju cirkusirati i dan danas), pa cak i onu sto se igrala na nasim prostorimaMortemHz je napisao/la: Cetrdesetih brate..ja ovo jos nisam vidio u svijetu fudbala nikada, mozda jedino Beograd.
Sirokobrijezani nisu napravili nista sto je najgore u historiji, ali na nasim terenima bi mozda moglo proci kao najveci ispad. Ne znam sad kakva je atmosfera vladala krajem devedesetih i pocetkom 00-tih u onim doigravanjima i slicno
ja ti kazem da onako jos nesto nisam vidio u zadnjih 20-30 godina da ne budes bukvalac opet
pratim citav svijet i ovo je najgore sto je ikada bilo po meni, mozda eventualno 1-2 primjera da navedem ako se sjetim ali nije nista na ovom nivou bilo a za manje stvari su se klubovi bodovima kaznjavali, naravno, u normalnim drzavama. Ako se sjetim javit cu ali sumnjam, jedino Beograd. Sve u svemu, širokobriježani su odlicno prosli.
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Koliko sam ja informisan neće uopšte biti prijenosa utakmica na Areni.GradKamena1 je napisao/la:Sta na kraju bi sa ovim hocrli bit na Areni ista utakmica ?
Sve će biti na Moja TV i BHT1.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
**** im moja tv mater...zato nam liga i jest cirkus,pola ljudi te prenose utakmica nece moci gledati cccKrajisnikBosnjak je napisao/la:Koliko sam ja informisan neće uopšte biti prijenosa utakmica na Areni.GradKamena1 je napisao/la:Sta na kraju bi sa ovim hocrli bit na Areni ista utakmica ?
Sve će biti na Moja TV i BHT1.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Bh telecom hoće da uzvrati udarac Telemachu za SK i dogovor sa Arenama. Ne bi me cudilo da u budućnosti bude pravilo kao u CG gdje će u određenim intervalima termini za strani nogomet biti zatamnjeni, a prenosit će samo BHPL.
Sabrine mi moje!
-
GradKamena1
- Kontakt:
Ma boli me **** za strani nogomet,ali ne k omoguce da gledam nase prvenstvo normalno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.