uz ODŠTETUEvolution87 je napisao/la:potpisao je 1+1, ali ima mogucnost da na polusezoni ako ode ako nadje klub. a hoce vjerovatno
kao i na kraju sezone
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
uz ODŠTETUEvolution87 je napisao/la:potpisao je 1+1, ali ima mogucnost da na polusezoni ako ode ako nadje klub. a hoce vjerovatno
viidi, raspiitivao sam se sta znaci 1+1Bosniacum Lilium je napisao/la:da, ako bi presao negdje na polusezoni onda moze uz odstetu, mada moze dogovoriti transfer u drugi klub bez odsteta, ali bi tek mogao otici na kraju sezone
Tko?miky_hz je napisao/la:Jel ovo novi SD ispred kluba isao da skautira naredna dva protivnika
Znaci eurosport se vratio sa novim nickom ... dobro nam dosao junace stari nego sta kazes nema ovaj Nikola pojma za njega je Adil majstor ?newBot je napisao/la:Hajd se ti presaltaj sad na @stadion s ovog pises fino, jer si poceo da lupetas kao inace.1L8F9C2 je napisao/la:Kako je komsija, nesto si mi odsutan od jucer, valjda tvoje zdravlje nije naruseno. Nema ni onog @Eurosporta koji kaze " Za ovog Komazeca nas Adilovic je u najmanju ruku Ibrahimovic". Gdje ste sada da nam bacite koju iz strucnog ugla ?!bagrcavi je napisao/la:Postoje igrači koji su na klipovima po yt mašine, a uživo trube.Komazec je isti ko na onom klipu sa yt.
Ne zajebajite se taman sam sebi došao sad če opet sjeb............samosarajvo je napisao/la:Nego nista ne pricate o ovom napadacu koji vrijedi milion?England brat hahaha
poznavajuci nas i nasu transfer politiku necemo dobiti vise od 50k eura. Hajd nadati se da ga niko nece primjetiti prvu godinuhtcxone je napisao/la:uz ODŠTETUEvolution87 je napisao/la:potpisao je 1+1, ali ima mogucnost da na polusezoni ako ode ako nadje klub. a hoce vjerovatno![]()
kao i na kraju sezone
Ne zanimaju nas....sarajlija je napisao/la:Kone kiksale idemo sad abd po pobjedu i vratit se na celo...![]()
Ooouuuuu...pa nisam znao da je tako opasna povreda, štetamiky_hz je napisao/la:Radovac je 30 dana out
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.