Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Italia
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Italia » 19 mar 2015, 00:32

IlFantasista je napisao/la:Joj Di Marzio kaže da je Pogbina povreda teže prirode i da ga očekuje duža pauza...Ne valja to nikako, to znači da će igrati Pirlo, a s njim smo lošiji uz dužno poštovanje.
Mjesec dana, prve najave.

Grazie raggazzi, nista vise od toga ne treba spominjati. I naravno jedno veliko :clap: za Allegrija. Tacno sam se nadao da je ova "kocnica" u Serie A i ovi teski rezultati posljedica odmaranja igraca pred LP i danas se to jasno vidjelo. Jedan Evra je bez problema odradio utakmicu, a o ostalim da ne pricam. Taktiku nije vrijedno spominjati. 90 minuta "premocni" bvb na "neosvojivoj tvrdjavi u kojoj se useres u gace od samog izlaska na teren", ozbiljnije ne pridje golu, a kamoli stvori neku akciju, a da ne pricamo o nekom ozbiljnom udarcu na gol. Ovo je savrsenstvo zaista, to se vidjelo u prvoj utakmici, to se vidjelo i u Rimu (sve do crvenog i onih ludih 10 minuta). Savrsenstvo od kontrolisanja utakmice bez posjeda lopte. Garantujem da bi Conte ovo veceras izgubio, uostalom, kad god se zatvorio mi smo gubili.

Toliko su ljudi pricali o tom nekakvom zutom zidu, ja sam na trenutku cuo one njihove bubnjice i par pjesmica. Ko je slusao jasno je primjetio navijanje Juventina citavih 90 minuta. Na mahove su se culi oni sa zutog zida.

Grazie :clap:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 19 mar 2015, 00:40

slika

Westfalen 2006. i 2015. godine :cool:

slika
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 19 mar 2015, 00:42

Pogba je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:Što se tiče budućih protivnika, ne bih volio samo Atletico pa da opet muku mučimo sa njima, ovo ostalo apsolutno sve može. Monaco naravno najpoželjniji.
Cilj za sezonu je ostvaren pa se moze mirnije razmisljati u klubu.
Ja ne bih Bayern naravno, Barcu jer imaju ofanzivu kakvu ne mozemo braniti. Atletico je sugav i iako imamo tu realne sanse trebalo bi i njih izbjeci. Real je Real, ali bi imali sta reci, pogotovo u ovom trenutku njihove igre.

Naravno, moramo imati zdrav tim. Valjda Pogbi nije nista. Loza je bila samo, valjda.
Prvenstveno mislim da je njima napokon ovakva predstava dala ogromna krila koja će im dopustiti da svi igraju sa ogromnim samopouzdanjem i na visokom nivou. Sa ovakvom odbranom i ovakvim veznim redom i ovakvim Tevezom i transformacijom možemo igrati sa svakim.

Bayern i Real su mi nekako oni koje najviše želim izbjeći, čisto zbog individualnog kvaliteta, ali ne bi ni oni bili bauk. Atletico ne želim jer me smorilo ono u grupi, mogu se izbaciti, ali bi to bilo nesnosno.

Barcelona ima odličan napad, ali Enrique je ubleha i imamo bolji vezni red, a odbrana im je propusna kao Dortmundu. Max ih je uzeo sa Milanom, vjerujem da bi uspješno prenijeli večerašnju taktiku i na njih.

Porto je poželjan, mada su mi i oni nekako nezgodni. Nisam ih gledao puno, ali imam osjećaj da igraju brz i agresivan fudbal, sa jakim napadačima i krilima, mogli bi biti nagazna mina.

PSG-a se uopšte ne pribojavam. Chelsea su izbacili na srce zbog nepravde koju im je sudija počinio, ali su izuzetno neorganizovana ekipa, bez ikakve igre, sa vrlo slabom odbranom i lošim trenerom. Gledam ih svaki vikend zbog Cavanija.

Monaco je svakako ekipa koju svako želi, mislim da bi njih prošli zatvorenih očiju.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 19 mar 2015, 00:44

Monaco ili Barsa..
Monaco jer su u rangu "trenutnog" Dortmunda..
A Barsa jer već odavno želim gledati taj meč.. Fakat bi bilo zanimljivo..
Boni bi Mesija doslovno tabao svojim defanzivno nadnaravnim mogućnostima :ljepota:
:mrgreen:

Nadam se da je sa Pogbom sve uredu..
FJ
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 19 mar 2015, 03:12

Tako sam happy. Probajmo barem do izvlacenja da ne razmilsjamo niocemu drugome osim o ovoj fantasticnoj nogometnoj predstavi.
Dali smo 5 golova,primili jedan nesretan,u medjvremenu imali dosta prilika,BVB veceras samo jednu kako sam upratio.
FORZA JUVE. :salut:

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 19 mar 2015, 03:49

Sredina marta, imamo +14 u ligi, 1/4 finale LP-a, polufinale Coppe... Kad se samo sjetim onog dana kad je doveden Allegri i pljuvanja.

Kapa dole Misteru :tokralju:
Don't believe the hype.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 19 mar 2015, 08:09

akisarajevo92 je napisao/la:Sredina marta, imamo +14 u ligi, 1/4 finale LP-a, polufinale Coppe... Kad se samo sjetim onog dana kad je doveden Allegri i pljuvanja.

Kapa dole Misteru :tokralju:
Pljuvanje je ovdje neki standard, ljudi su Maxa zatrpali količinom hejta, a čovjek odradi polijepu sezonu već sad. Ne bi bio nezadovoljan ni ispadanjem od neke ekstra jake ekipe u ovom momentu.

Malo mi krivo zbog kupa i onog poraza, ali hajde ionako kup uvijek neozbiljno shvatimo. Što se tiče lige, Roma i ostali klubovi su sami sebe ubili tokom sezone. Mi smo samo igrali normalno, ništa specijalno. Ali ovo četvrtfinale je bio glavni cilj od kako se vidjelo da je Scudetto opet na dohvat ruke i to treba da nas veseli. Sve dalje od ovoga je bonus.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 19 mar 2015, 08:11

Uf kakva predstava. Imao sam skeptično mišljenje za Allegrija ali mi se sviđa taktička postavka trenera koji zna šta mora, treba i hoće. Posipam se pepelom.

Buffon – babo svog zanata, neki rekoše da je on najveća rupa i šansa BvB
Chiellini – bez greške
Bonucci – isto, smiren k'o špricer
Evra – svaka čast čamuga
Licht – odlično odradio svoje
Marchisio – kakva asistencija kod drugog gola, partija odlična, kretanje, tajming, presjecanje, davanje podrške ostalim saigračima
Vidal – nervozan na početku hastra me bilo da dva žutalja ne fasuje koliko je agresivan bio, kasnije se ''smirio''
Pogba – šteta za povredu. Nadamo se da nije ništa ozbiljnije što bi zahtijevalo mjesec i više pauze
Pereyra – dobar mali, svaka čast
Morata – mali k'o zmaj, kako se oslobađa pratioca i prima loptu, proslijeđuje dalje, svaka dala
Tevez – Apač svaka dala, prvi gol maestralan, desetka se ne nosi slučajno

Barzagli – zid, odradio odlično posao
Matri – laganih desetak min kao i Pepe

Tekma odlična taktički, niko nije kartoniran što je dobro, ostaje njih petorica sa žutaljima i u narednim tekmama neko će sigurno fasovati isti tako da ćemo biti oslabljeni protiv koga god da igrali. Jedva sam sinoć gledao jer me temperatura rokala ispod jorgana virio k'o Bakir iza ošlame (TLN).

Svaka čast BvB navijačima sinoć, fanatastična koreografija, hvala kolegama sa tog topica na čestitkama i oporavite se što prije, ove sezone povrede su učinile svoje, da Bog da se opet iduće sezone sastali.

Nemoj Bayu u petak ili Barcu... ostali mogu ...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 19 mar 2015, 08:36

Iako je prosle sezone nerijetko odlucivao meceve, nadam se da ce se njegova pauza jos malo produziti. Naravno, mislim na Pirla. Kad ga nema u ekipi transformacija iz odbrane u napad puno brze ide a i Marchisio je fenomenalno odradio posao na "Pirlovoj" poziciji.

U svakom slucaju, sinoc jako dobra partija i zasluzena pobjeda.

Zbog jedne stvari bi posebno sretan bio da Juve ove sezone bude imao dovoljno snage i da osvoje LP. To je Conte i njegov razlog napustanja klupe Juventusa. I onda da ga Allegri upita "Sta si ti ono rekao?" :mrgreen:

Realnost je da ce biti tesko, ali dvomec sa BvB-om daje ipak neku nadu da je moguce bar do polufinala. ;)
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 19 mar 2015, 08:43

:kafa:

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 19 mar 2015, 10:39

Čestitke i od mene kao navijača Borussije, pokazali ste nam kako se igra nogomet,očitali nam bukvicu i zasluženo ste prošli dalje, sretno u nastavku!

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 19 mar 2015, 10:54

zgmiky je napisao/la:Čestitke i od mene kao navijača Borussije, pokazali ste nam kako se igra nogomet,očitali nam bukvicu i zasluženo ste prošli dalje, sretno u nastavku!
:thumbup:

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 19 mar 2015, 10:56

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 19 mar 2015, 11:15

Leo bogotac.
#ALLEGRIOUT

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 19 mar 2015, 13:03

Moratta ponudio 25 miliona za Dybalu, od toga dio u ''naturi''. :D
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 19 mar 2015, 13:12

Valjda cemo na izvlacenju imati srece, ja zelim Monaco ili Porto :D
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 19 mar 2015, 14:10

IlFantasista je napisao/la:Moratta ponudio 25 miliona za Dybalu, od toga dio u ''naturi''. :D
Ako se ne uključe PSG i City imamo realne šanse da ga dovedemo, jer se može uključiti i neki igrač koji je Zampi zanimljiv. Samo skepričan sam oko Dybale, ali mnogi su bili i oko Cavania, pa se ispostavilo kao velika greška, jer se mogao dobiti za relativno male novce :D

Pogba bi mogao biti van terena mjesec dana, velika šteta, ali valjda bude 100% spreman ako ništa za revanš u LP :cry: . Odraditi Genou i onda na ovu pauzu sa +14 i protivnikom za 1/4 finale LP

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 19 mar 2015, 15:04

Ma bit ce on za LP spreman 100%, pogotovo ako bude neka jaca ekipa. 3-4 sedmice pauze tamam pada na prvu utakmicu 1/4 finala. Za ligu nam i ne treba...

Sto se napadaca tice, moja neka tiha patnja je i dalje da cemo Cavanija dovesti. On nije zadovoljan u Parizu, hoce da ide, Beppe ga voli. I takodjer imam neku nadu da ako Tevez nastavi ovako igrati i mi budemo ovako dobri da ce on ipak ostati jos malo i odloziti povratak u Bocu..
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 19 mar 2015, 15:54

Ukoliko ispadnemo u 1/4 finalu od Lige šampiona imamo minimalno 70 miliona eura, valjda bude kakva senzacija na ljeto. :D
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 19 mar 2015, 15:58

Italia je napisao/la: Toliko su ljudi pricali o tom nekakvom zutom zidu, ja sam na trenutku cuo one njihove bubnjice i par pjesmica. Ko je slusao jasno je primjetio navijanje Juventina citavih 90 minuta. Na mahove su se culi oni sa zutog zida.
:thumbup:
U kopu od 20-tak tisuca navijaca ih navija svega par tisuca.Jucer se 4000 Juveovih navijaca culo vecim dijelom tekme.
A jesi primijetio kako dosadne pjesme imaju?Da Juventini nisu grmili ugasio bih ton.Sto se tice tekme,uzivao sam od 1.do zadnje minute u deklasiranju nemocnih i atipaticnih zutokljunaca.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Andrej, Bing [Bot], GIBRA, J1897, Montoya, muxa, ronaldo99 i 37 gostiju.