Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Ma nema šanse da zaigra, vidi se to po ovom što priča.
Neće direktno da kaže, nego ono okolo...
Da ima imalo nade, naglasio bi on to glasno i jasno.
Neće direktno da kaže, nego ono okolo...
Da ima imalo nade, naglasio bi on to glasno i jasno.
Ovo je sve taktika za grke, kad udje mire i polomi ih hahaha
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
i ja sam na trenutak to pomislio. Ko će ti ga znati, mudar je ovaj Pape, možda je rekao Miretu neke stvari...Al ja se još nadam de će igrati. Bar to jedno poluvrijeme, il kao što neko reče da uđe kad bude slobodan udaracbhsport je napisao/la:Ovo je sve taktika za grke, kad udje mire i polomi ih hahaha

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
70% Mire igra a 30% da ne igra
Ja bih prije reko jedno 40% da igra, i 100% da ne igra 

Ma ovo je ocito suradnja Roma-BiH u potencijalnoj zasjedi grka. Tacsidisa su uzeli kao taoca tako da on ne smije zucnut. Znaci Adolf Pape ce ih sve zajebat.Zagor je napisao/la:i ja sam na trenutak to pomislio. Ko će ti ga znati, mudar je ovaj Pape, možda je rekao Miretu neke stvari...Al ja se još nadam de će igrati. Bar to jedno poluvrijeme, il kao što neko reče da uđe kad bude slobodan udaracbhsport je napisao/la:Ovo je sve taktika za grke, kad udje mire i polomi ih hahaha
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ic-1752549" onclick="window.open(this.href);return false;
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Goalgetter
- Kontakt:
Paris Saint-Germain are looking to take the City man back to France this summer, and L'Equipe report that Roberto Mancini 'loves' Bosnia and Herzegovina midfielder Pjanic, and considers him the ideal replacement for the underperforming Nasri.Tracy3McGrady je napisao/la:http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ic-1752549
Jah, ko sto Dzeku voli

Ne bih najvećem neprijatelju preporučio da ode u City
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pa zato je "loves" pod znacima navodaGoalgetter je napisao/la:Paris Saint-Germain are looking to take the City man back to France this summer, and L'Equipe report that Roberto Mancini 'loves' Bosnia and Herzegovina midfielder Pjanic, and considers him the ideal replacement for the underperforming Nasri.Tracy3McGrady je napisao/la:http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ic-1752549
Jah, ko sto Dzeku voli![]()
![]()

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Goalgetter
- Kontakt:
E vidi bas pod navodnicimaemir79 je napisao/la:Pa zato je "loves" pod znacima navodaGoalgetter je napisao/la:Paris Saint-Germain are looking to take the City man back to France this summer, and L'Equipe report that Roberto Mancini 'loves' Bosnia and Herzegovina midfielder Pjanic, and considers him the ideal replacement for the underperforming Nasri.Tracy3McGrady je napisao/la:http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ic-1752549
Jah, ko sto Dzeku voli![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Strasna je to ljubav, jos otkako je bio kod gospe u Medjugrju. od tada je Mancini vezan za svoju pravu rodnu grudu BIHGoalgetter je napisao/la:
E vidi bas pod navodnicima![]()
![]()
. Ma garant je tako
![]()

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
-
- Kontakt:
Veliki iskorak u karijeri bi dolazak kod kralja rotacija koji bi ga u svom sistemu rotacija ucinio paklenim igracem. Svi pravi navijaci BiH trebaju da se mole da Pjanic dodje kod rotacije.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
- Kontakt:
prosle sedmice smo imali nacionalnu katastrofu koja je trajala 3 dana. svaka kuca je brujala o povredi pjanica. no vec dobrih 4-5 dana naikakvih vijesti niti slika njegove noge, itd itd. sta se desava ? ima li kakve sanse da zaigra?
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Pa Romini doktori kazu da je spreman za tekmu poslije Grcke, vjerovao il ne
Isto to bi rekli i da je spreman za Grcku, sto je u biti za nas dobra vijest, dakle ova njihova izjava bi mogla znaciti da je spreman za Grcku....
Talijani su nas (papeta) izmanipulisali prvi put za susret u Atini, ovaj put se Pape neda, nas doktor ce odluciti, dakle prve ingormacije stizu u ponedeljak ili utorak slijedece sedmice.

Isto to bi rekli i da je spreman za Grcku, sto je u biti za nas dobra vijest, dakle ova njihova izjava bi mogla znaciti da je spreman za Grcku....
Talijani su nas (papeta) izmanipulisali prvi put za susret u Atini, ovaj put se Pape neda, nas doktor ce odluciti, dakle prve ingormacije stizu u ponedeljak ili utorak slijedece sedmice.
-
- Kontakt:
Receno je da ce Pjanic mozda biti spreman za utakmicu protiv Palerma koja se inace igra 30.3. tako da nemoj lupat bezvezze, sto prije shvatis da nece moci igrati protiv Grcke bice ti lakse.Batko je napisao/la:Pa Romini doktori kazu da je spreman za tekmu poslije Grcke, vjerovao il ne![]()
Jelde?
A ti si vidoviti Milan. Sreca pa Pape opet nije pao pod uticaj zabara koji su skloni manipulacijama....

A ti si vidoviti Milan. Sreca pa Pape opet nije pao pod uticaj zabara koji su skloni manipulacijama....
-
- Kontakt:
ma ja i idem u pravcu da se sve namjerno utisalo, da ne bi bilo problema sa njegovim dolaskom, malo nasi doktori ,malo njegova zelja i moguce da zaigra jedno poluvrijeme. cini mi se da se nece znati do petka da li ce igrati ili ne. sega mi je da nema vise nikakvih slika, izjava, twiterra ku...a i palaca kojih je bilo prosle sedmice nemilice. a realno kad zabari kazu moze igrati 30.03-( cini mi se da to znaci da ce tada biti u potpunosti oporavljen) mogucnost da sedam dana prije bude dovoljno fit za igru.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
-
- Kontakt:
Ja sam ti reko samo da ne lozis raju bezveze sa tim pricama oko manipulacije i tako toga, jer Pjanic nema sanse da zaigra protiv Grcke. Vjeruj da bi volio vise od tebe da zaigra...
Trenutno korisnika/ca: Maroon1946, Proximic i 31 gost.