Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pored reflektora, šta je još mandatorno za licenciranje stadiona za PL od sl. sezone?
Samo Saraj'vo.
ako imas ljude u N/FSBiH, nista :kafa:PitarBordo je napisao/la:Pored reflektora, šta je još mandatorno za licenciranje stadiona za PL od sl. sezone?
- TobeYarabi
- Kontakt:
zar tamo ima ljudi?Chinaglia je napisao/la:ako imas ljude u N/FSBiH, nistaPitarBordo je napisao/la:Pored reflektora, šta je još mandatorno za licenciranje stadiona za PL od sl. sezone?
- PitarBordo
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je obiljezje tvoje drzave vec 700 godina, to ne moze biti i nije ratna zastava, edukuj se malo.flek1950 je napisao/la:Eto kakav nam je savez , još će dopustiti da Sarajevo igra u ovim dresovima sa ratnim obilježjima...ccccc
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Opet o zastavama, ikonogrofiji i čemu već... O svemu, a najmanje o temi.
Samo Saraj'vo.
Pa to je obični liljan Bog vam pamet dao, nisu ratnu zastavu ARBIH stavili na dres pa da se neko nađe uvrijeđen.
Isto kao da kažemo za trobojku na dresu Borca, kockice na grbovima Zrinjskog i Širokog, da je to ratno obilježje.
Isto kao da kažemo za trobojku na dresu Borca, kockice na grbovima Zrinjskog i Širokog, da je to ratno obilježje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zašto se cudite odluci saveza.Zvizdanje drzavnoj himni.Sramota slažem se ali otkud vama pravo da izmislite rijeci himne koje ne postoje.Zar ste zaboravili divljanje HZ na kosevu ili kad citava Grbavica skandira ubij ustasu dok murijas degeneci nekog momka iz ultrasa.
Zašto je to tako?Pitajte sarajevske medije.Evi vam primjer sa napadom na skote u Mostaru.Svakom je jasno da su ih napali navijaci veleza ali ne i objektivnim sarajevskim portalima.Ultrasi 650 km od Mostara u Mariboru ali ipak su to oni uradili u starom gradu,to je isto kao da su napadnuti na Palama i onda svi kazu garant ih napali manijaci.Dzaba i izjave skota da su ih napali iz RA ali to nije bitno ,bitno je sto kazi sarajevski "objektivni" portali.Bitan je jedan penal u Bjeljini ali ostale gadosti i smijurije na racun zelje nisu.Dok je tako nemojte se čuditi dogadjajima u savezu i drzavi.
Zašto je to tako?Pitajte sarajevske medije.Evi vam primjer sa napadom na skote u Mostaru.Svakom je jasno da su ih napali navijaci veleza ali ne i objektivnim sarajevskim portalima.Ultrasi 650 km od Mostara u Mariboru ali ipak su to oni uradili u starom gradu,to je isto kao da su napadnuti na Palama i onda svi kazu garant ih napali manijaci.Dzaba i izjave skota da su ih napali iz RA ali to nije bitno ,bitno je sto kazi sarajevski "objektivni" portali.Bitan je jedan penal u Bjeljini ali ostale gadosti i smijurije na racun zelje nisu.Dok je tako nemojte se čuditi dogadjajima u savezu i drzavi.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
- dynamodresden1
sto se braca podrzavaju športski prijatelji pa sta mozete tek ocekivat da vam se pjeva poslije ove odluke savezaALOBOLA je napisao/la:Zašto se cudite odluci saveza.Zvizdanje drzavnoj himni.Sramota slažem se ali otkud vama pravo da izmislite rijeci himne koje ne postoje.Zar ste zaboravili divljanje HZ na kosevu ili kad citava Grbavica skandira ubij ustasu dok murijas degeneci nekog momka iz ultrasa.
Raonffa je napisao/la:Pa to je obični liljan Bog vam pamet dao, nisu ratnu zastavu ARBIH stavili na dres pa da se neko nađe uvrijeđen.

Sablonski Nike, Istra ima istarsku kozu, osobno ne volim takve detalje, ruzan dres, kao i od Sarajeva, prolazan.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije ni meni dizajn nesto predobar realno. Pretanko je a preveliko. Fina je ideja ali to se treba podebljati i dosta smanjiti a ne da ide preko cijelog dresa ali ko te pita jbgmaxmore je napisao/la:Ma ne kažem ja ništa. Mogu radi mene staviti sve ratnu zastavu na ledja. Ne pogadja me. Nego se uključim kada krene pre$eravanje.. tipa to je obilježje BiH....crozla je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Pa to je obični liljan Bog vam pamet dao, nisu ratnu zastavu ARBIH stavili na dres pa da se neko nađe uvrijeđen.
Sablonski Nike, Istra ima istarsku kozu, osobno ne volim takve detalje, ruzan dres, kao i od Sarajeva, prolazan.
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Onda mozemo očekivati i zvižduke i psovke itd.Najvece sra.nje prave mediji jer imaju razlicite arsine.dynamodresden1 je napisao/la:sto se braca podrzavaju športski prijatelji pa sta mozete tek ocekivat da vam se pjeva poslije ove odluke savezaALOBOLA je napisao/la:Zašto se cudite odluci saveza.Zvizdanje drzavnoj himni.Sramota slažem se ali otkud vama pravo da izmislite rijeci himne koje ne postoje.Zar ste zaboravili divljanje HZ na kosevu ili kad citava Grbavica skandira ubij ustasu dok murijas degeneci nekog momka iz ultrasa.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Inace se ne ukljucujem u ove debilne rasprave koje nemaju veze sa sportom, ali pisati da je simbol ljiljana bosanska ratna zastava je van svake pameti.
Jedan grad, jedna ljubav!
- dynamodresden1
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
to je najmanje kad vama poniste kaznu a za dom ste spremni sa zastavama hvo ,fino bi bilo na kosevu svaku utakmicu da stoji transparent armija bih i ljiljani al nama zbog takvih stvari prekidaju utakmicu i ispraznjuju tribinuALOBOLA je napisao/la:Onda mozemo očekivati i zvižduke i psovke itd.Najvece sra.nje prave mediji jer imaju razlicite arsine.dynamodresden1 je napisao/la:sto se braca podrzavaju športski prijatelji pa sta mozete tek ocekivat da vam se pjeva poslije ove odluke savezaALOBOLA je napisao/la:Zašto se cudite odluci saveza.Zvizdanje drzavnoj himni.Sramota slažem se ali otkud vama pravo da izmislite rijeci himne koje ne postoje.Zar ste zaboravili divljanje HZ na kosevu ili kad citava Grbavica skandira ubij ustasu dok murijas degeneci nekog momka iz ultrasa.
Meni NE smeta ljiljan na dresu FKS. ( navijam za NKŠB)
Meni takoder ne smeta svi mi znamo sta ljiljani nama predstavljajusretan123 je napisao/la:Meni NE smeta ljiljan na dresu FKS. ( navijam za NKŠB)
.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Isto kao da ja kazem da meni smeta ovaj stan u kojem zivim..mikel48 je napisao/la:Meni takoder ne smeta svi mi znamo sta ljiljani nama predstavljajusretan123 je napisao/la:Meni NE smeta ljiljan na dresu FKS. ( navijam za NKŠB)
Smijesna vam prica ljiljan sirom europe krstaski simbol a ovdje croatima smeta a bosnje ga brane.....definitivno zemlja apsurda jos po vrh svega na sportskom forumu.
Ovdje na temama plbih svaki dann bi trebalo bar 50% banovati.
Ovdje na temama plbih svaki dann bi trebalo bar 50% banovati.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Ovim putem se svima u savezu na.je.bem ustasko-cetnicko-balijske majke!
Doslo vrijeme da se tjera proustaski i procetnicki savez
lezVe do bagro
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.