FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Buu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Buu » 08 jul 2011, 13:29

pile87 je napisao/la:Danas sam cuo jednu finu pricu ako se pokaze istinitom a trebalo bi, mogli bi se bas prosetat ligom u svakom slucaju ovo nije kraj prelaznog roka za nas, osim ovoga sto se jos spominjalo i desavalo trebalo bi biti jos pojacanja.Ufff sav se najezim kod pomislim kako bi to trebalo izgledati.
Bombaaaaaa :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 08 jul 2011, 13:31

AMARE ODLAZI , VRIJEME SPORO PROLAZI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 08 jul 2011, 13:31

BLU SKY je napisao/la:Ako mislimo na istu pricu 8-) negine nam grupna faza, ako ne ove onda sljedece god.Stvara se jedan veliki Zeljo i mislim da imamo realne sanse da budemo prvi klub u BIH koji ce napraviti iskorak u europi tj grupna faza.Zato plava braco sabura i sve ce doci na svoje ljudi u upravi su zasukali rukave i radi se odlicno sto me posebno raduje. nek nam je sasrecom :D

kakvu god mi ekipu imali za premijer lige tesko da se moze doci do grupne faze zbog samog koeficijenta
kad se u 3 pretkolu nalaze ekipe poput atl. madrida, stoke, palermo, mainz,
a da ne spominjem play-off...jedna roma, lazio, sevilla, atl. bilbao

to se stvara godinama, mnogo godina treba proci konstantog igranja, dobrog igranja u evropi, tako da na kraju igras u 3 ili 4 pretkolu sa ekipama protiv Sligo Rovers, Helsingborg, Stromsgodset...

ali ja cu biti prezadovoljan sa Premijer Ligom, ma ustvari vec jesam ne prezadovoljan nego PRE PRE PRE zadovoljan...
otkako su dosli ljudi u klub imamo 1 titulu, 1 finale, 1 kup

za 2 godine, a znamo kako je bilo prije toga
treba nam jos igraca iz BiH

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 08 jul 2011, 13:35

Pa ako prodjes konjevica, nositelj si u trecem...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 08 jul 2011, 13:43

Seyo_TM je napisao/la:Pa ako prodjes konjevica, nositelj si u trecem...
znam ja to... ali sumnjam da se moze sa pocetka kvalifikacija doci do grupne faze...

jedino nekako bi to bilo moguce ako dobijemo nekog sa jakim koeficijentom u 2 prekolu LŠ, pa da njegov keoficijent preuzmemo u 3-cem i samim tim sto popusis u 4-ot ides u grupnu fazu EL

a ovako poceti od 2-og i pobjediti nekoga u 4-om nema sanse

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 jul 2011, 13:44

konjevica mozemo proci samo uz ogromnu podrsku navijaca jer objektivno jaci su od nas ako je podrska ikad bila potrebna onda je to sad.Svi oni koji nose Zelju u srcu jednostavno moraju na groblje da damo maksimalnu podrsku.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 08 jul 2011, 13:46

FIFA/UEFA je napisao/la:
znam ja to... ali sumnjam da se moze sa pocetka kvalifikacija doci do grupne faze...

jedino nekako bi to bilo moguce ako dobijemo nekog sa jakim koeficijentom u 2 prekolu LŠ, pa da njegov keoficijent preuzmemo u 3-cem i samim tim sto popusis u 4-ot ides u grupnu fazu EL

Bitno je samo izbjeći ekipe iz liga petice...sa većinom ostalih se može igrat. samo pametno.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 08 jul 2011, 13:47

pile87 je napisao/la:
konjevica mozemo proci samo uz ogromnu podrsku navijaca jer objektivno jaci su od nas ako je podrska ikad bila potrebna onda je to sad.Svi oni koji nose Zelju u srcu jednostavno moraju na groblje da damo maksimalnu podrsku.
mene brine ova nafuranost raje... to sto smo dobro odigrali prijateljske utakmice, dosta raje sad misli da cemo otresti sherif

a ja im dajem prednost nad nama i ne bi bio toliko nezadovoljan da popusimo 2-3 razlike u dvomecu

ako bi prosli bio bi neizmjerno sretan jer bi imali mogucnost da otresemo sarajevo u 3-cem pretkolu :lol:

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 08 jul 2011, 13:51

AYAN je napisao/la:
FIFA/UEFA je napisao/la:

Bitno je samo izbjeći ekipe iz liga petice...sa većinom ostalih se može igrat. samo pametno.
Kakve ekipe iz lige 5 nemozemo mi igrati ni sa ostalim.Realno trenutno smo jaci samo od par liga u evropi svidjelo se to kome ili ne.Treba jos puno ulaganja da dodjemo na taj nivo,al kako smo krenuli ako Bog da docemo do toga.Samo da se nastavi ovako... Pile zakuha situaciju pravo sa pojacanjima :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 08 jul 2011, 13:51

Kakve veze ima tu nafuranost raje
bitno da se igraci ne nafuraju, a isto tako da se ne prepadnu
znaci da zapnu na terenu pa sve je moguce i pobjediti nekog iz lige petice sto da ne
kad se sjetim Malage koja nas je guzovace prosla ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 08 jul 2011, 13:54

pile87 je napisao/la:Danas sam cuo jednu finu pricu ako se pokaze istinitom a trebalo bi, mogli bi se bas prosetat ligom u svakom slucaju ovo nije kraj prelaznog roka za nas, osim ovoga sto se jos spominjalo i desavalo trebalo bi biti jos pojacanja.Ufff sav se najezim kod pomislim kako bi to trebalo izgledati.
Buraz, kako ti profesionalno koske bacas , za ne povjerovati . Ajde budi veliki kakav i jesi pa probaj javno pogoditi ko je i naravno stavi svoj ugled na kocku , a poznavajuci te samo ces dobiti na rejtingu . Jel moze ? 8-)
Željezničar za život cijeli !

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 08 jul 2011, 13:56

rusina_jr je napisao/la:
Buraz, kako ti profesionalno koske bacas , za ne povjerovati . Ajde budi veliki kakav i jesi pa probaj javno pogoditi ko je i naravno stavi svoj ugled na kocku , a poznavajuci te samo ces dobiti na rejtingu . Jel moze ? 8-)
Ma, jok, nema on damu za to :mrgreen:

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 08 jul 2011, 13:56

Evo sta kaze brko :- Kada slavite protiv ekipe koja je solidan turski prvoligaš, i koja ima vjerovatno kvalitetniji tim od našeg, onda morate biti zadovoljni. Sretan sam jer su igrači bili motivisani i mnoge stvari su funkcionisale odlično, posebno me raduje što je proradio napad. Ipak, i u jučerašnjoj utakmici sve moglo vidjeti nekoliko nedostataka koje ćemo u vremenu pred nama pokušati otkloniti, govori Osim za Sportin.ba te dodaje:

- Prostora za napredak ima, nama je ostalo još svega nekoliko dana do utakmice sa Sheriffom. Ukoliko ponovimo pristup igri kao u jučerašnjoj utakmici, onda se možemo nečemu nadati jer Sheriff nije nepobjediv, kazao nam je Amar Osim. 8-)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 jul 2011, 13:59

Dobit ćemo mi Sheriffa kući, ali sumnjam da ćemo proći...to je moja neka prognoza...

Hadje @pile, budi ljubazan i prosvjetli nas! :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 08 jul 2011, 14:00

BLU SKY je napisao/la:Evo sta kaze brko :- Kada slavite protiv ekipe koja je solidan turski prvoligaš, i koja ima vjerovatno kvalitetniji tim od našeg, onda morate biti zadovoljni. Sretan sam jer su igrači bili motivisani i mnoge stvari su funkcionisale odlično, posebno me raduje što je proradio napad. Ipak, i u jučerašnjoj utakmici sve moglo vidjeti nekoliko nedostataka koje ćemo u vremenu pred nama pokušati otkloniti, govori Osim za **** te dodaje:

- Prostora za napredak ima, nama je ostalo još svega nekoliko dana do utakmice sa Sheriffom. Ukoliko ponovimo pristup igri kao u jučerašnjoj utakmici, onda se možemo nečemu nadati jer Sheriff nije nepobjediv, kazao nam je Amar Osim. 8-)
Ono sto me iznenadjuje je Amarov pristup utakmici . Gdje je nestalo ono cuveno da mi nemamo sta traziti da su oni za nas izmislili fudbal ? Vjerovatno je osjetio da ce veca motivacija biti ako promijeni pristup jer gdje ces reci da su Moldavci jaci od nas . 8-)
Željezničar za život cijeli !

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 08 jul 2011, 14:01

pile87 je napisao/la:
Ovo je jako bitno sto si rekao Pile...treba podvuci ovo za podrsku,moramo doci u najvecem broju i poderati grla za naseg Zelju.Ne treba zaboraviti da je Serif objektivno jaci i da je i dalje apsolutni favorit protiv nas.Moracemo imati i puno srece u te dvije utakmice.Ono sto je dobro za tim je sto su se okusali sa jakim protivnicima i sto su vidjeli da mogu trcati sa njima i uz maksimalnu borbenost moze se uz dosta srece i doci do nekog dobrog rezultata.Sa publikom i dobrom atmosferom nasi mogu samo naprijed,da ih poguramo maksimalno.Serif je puno losiji od Hapoela,a mi smo iskusniji za jednu godinu i malo jaci,a sigurno su im i ove pripremne utakmice pokazale da se ne trebaju bojati.Igra se 11 protiv 11 i to je to,stisnuti se i dobro zagristi protiv Serifa,euforije ne smije biti,razocarenja ne smije biti ako ispadnemo..moramo biti svjesni da je ovo jako teska prepreka i na nama je da to postujemo i da damo sve od sebe da nase igrace nagradimo za veliku borbu koju ce bez sumnje pokazati.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 08 jul 2011, 14:04

Mislim da je @pile87 bacio fleshku :mrgreen:
Za zivot cijeli!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 08 jul 2011, 14:06

Želim vam mnogo sreće u srazovima protiv Šerifa. To je jedan solidan tim, objektivno je jači od vas, ali čuda se događaju. Kad se sjetim koliko su lani imali sreće kada su prošli Dinamo. Nadam se da ćete slaviti u vašoj prvoj utakmici uz mogućnost da gol ne primite te da u uzvratu ovjerite prolaz dalje. Imate za naše prilike stvarno jak tim, možda i najjači u državi ( a ko će to znati, još je rano o tome pričati ), odlična trenera koji je prava faca i sjajne navijače.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 08 jul 2011, 14:07

momci jedno pitanje .. jeli Hasagic branio u pripremnoj utakmici koju ste pobijedili? Hvala unaprijed

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 08 jul 2011, 14:07

hordas_Bec je napisao/la:momci jedno pitanje .. jeli Hasagic branio u pripremnoj utakmici koju ste pobijedili? Hvala unaprijed
nije
Za zivot cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.