Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
3 sek. do kraja imao 2 slobodna bacanja i oba promašioavlami97 je napisao/la:Izvinjavam se. Jedno pitanje. Je li A. Tomić dao i jedan poen u produžetku Barca-PAO? Hvala unaprijed. Regularno bilo 64:64, a na kraju 72:70.
LošeEmirSioux89 je napisao/la:D.Williams (Brooklyn) (19,5) - Over (1,85)
Bruklin odnosno Wiliams zadnja dva meca je ubacio 62 poena, zadnja 4 meca je isao preko ponudjene margine, momak je u strasnoj formi.Po meni najbolji igrac Bruklina (posle Mirze) do sad je Wiliams sa Philadelphijom imao veoma dobar skor zadnja tri meca (16, 22, 27).Ocekujem da ce lagano da prebaci ovu marginu...
David Lee (G.State) (18,5) - Over (1,85)
Lee-a igram jer nema u ponudi Currya vijerovatno bi on bio prva opcija, ne znam sto ga nema jer uvijek bude pa kontam mozda ga nema a ako ga nema Lee je "jedini" od ovih ostalih sto bi trebao da razvali veceras.Nije neka ubjedljiva analita nekako na osjecaj cu da ga odigram.
K.Bryant (LA Lakers) (28,5) - Over (1,85)
Pobjeda Lejkersa veceras nije upitna, Howard u zadnje vrijeme nije u nekoj formi pa da kazemo evo Kobe, Howard i Nash su se ono rasporedili, al nije tako Howard ne igra bas dobro u zadnje vrijeme, Kobe je neki dan kad sam ga masio za pare imao sut na nekih 45% a postigao 24 poena od nekih 5-6 suteva za 3 poena nije pogodio ni jedan, tu noc nije bio pravi Brajant a momak je postigao 24 poena, a nije ga islo.Veceras racunam na to da ce da ga ide i da ce da prebaci ovu granicu lagano![]()
za sad je 2/3 nadam se kad ustanem da ce bit sve zeleno![]()
Sretno svima koji prate...
U Premieru je margina bila 12,5, i piše u rezultatima da je bila 2-ca, tj. da je prebacio zadanu marginu.jozinho je napisao/la:3 sek. do kraja imao 2 slobodna bacanja i oba promašioavlami97 je napisao/la:Izvinjavam se. Jedno pitanje. Je li A. Tomić dao i jedan poen u produžetku Barca-PAO? Hvala unaprijed. Regularno bilo 64:64, a na kraju 72:70.
ja cu odigrat navijacki 1 al mene vuce na Xamko21 je napisao/la:Zvijezda - Radnik 2 @ 3.4
imam neki osjecaj
poštujem svaku vrstu analize, pa tako i tvoju.. Nema ljutnje, al, brate, ova rečenica nema veze s mozgom! Pa ipak je riječ o igraču iz top klase zadnjih 10 godina, a ne nekom veteranu iz bosanske treće ligeSteelman je napisao/la: Dimenzije Camp Nou stadiona ne odgovaraju igračima poput Ibrahimovića, jer treba mnogo preći da se šansa izbori
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.