FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Thranduil
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Thranduil » 19 okt 2015, 16:26

Dajte neko ko je u prilici i ima pristup informacijama nek napravi spisak tih što su tužili FK i za koliko, naravno neformalno. Curenje informacija ispod stola...mislim da se niko ne bi žalio iz uprave kluba na taj potez a naša javnost bi bila upoznata imenom i prezimenom ko i šta. Što se objavi na forumu odmah bi dospjelo i u medije.
Od svih tih tužbi jedno 10-15% je regularno jer su ljudi "pošteno" zakinuti ovo ostalo je kriminal čisti

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 okt 2015, 16:37

Cukle :D

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 19 okt 2015, 16:40

Posebno pripremljeni tank od 80.000 litara piva u čast FK Sloboda Tuzla !
samo 80 000 litara :mrgreen: nadam se da će biti u prodaji na cijelom Kantonu ...

slika

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 19 okt 2015, 16:50

Red je da počastite sad u srijedu, ranac i potrpajte tih bambuča, nemoj da dolazite praznih ruku :lol: A ostavite i za revanš kad budemo mi dolazili vama, da zalijemo to vaše prvo mjesto :lol: Pozdrav za tuzlake i fukare :wave:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 okt 2015, 17:36

SLOBODA NEMA ZIVIH LEGENDI....sto prije to svarimo lakse ce nam bit...svima....ovi ostali sto se sami prozivaju za legende su TUZILI KLUB...u usta im se p o s e r e m....znaci,isplatit do zadnje marke i nabit nogom u zicagu sto dalje od Tusnja
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 19 okt 2015, 17:51

Gerum je legenda i jos uvijek je ziv :) ,ove nase patokare ne vrijedi spominjati.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 19 okt 2015, 17:56

@Skver daleko smo mi druze od stabilnog,dobro je @ultrasstyle reko blizi smo ponoru.
Klosari koriste svaku priliku za opstrukciju,pocev od jazavca secera pa nadalje.@solinas mozda zna sta se desilo neki dan na utakmici S.Hana i kluba koji secer vodi.Ti zlikovci nemaju pardona.
Husref dodje dva sata prije treninga,ovi otvore svlacionice i kancelarije kluba u16:59(ako je trening u 17:00).Opstruiraju na sve moguce nacine,to je,covjeku zivot da se smuci.Sve su to hinjski odradjene sitnice,nece da kupe dva metra kabla za ves masinu da se oprema pere u klubu,vec nose svski put u praonicu i ima tu masa tih seljackih doskocica.
Uvjeren sam da se protiv Travnika ili zrinjskog osvanut velika parola upucena "legendama" i grobarima Slobode.
Preostaje dug i mukotrpan put do stabilizacije.Cak mislim da se dug povecava iz mjeseca u mjesec na osnovu poreza(moje misljenje)ne znam ko moze stopirat kamatu na osnovu poreza(mozda grijesim,nek me neko ispravi).
Nego spremajmo se za nicuZe,dajmo podrsku momcima i animirajte svakog koga znate da dodju na Tusanj.Samo pune tribine su grobarima odgovor sta Tuzla i TK zeli,jaku i cvrstu Slobodu.
Nije Azmir levat ko oni,nadjacace on njih aBd.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

idma75
Kontakt:

Post Postao/la idma75 » 19 okt 2015, 18:01

postoji li mogućnost da igramo protiv Travnika u nedjelju zbog Kup utakmice u srijedu ?
BALL DON'T LIE

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 okt 2015, 18:03

emirzlaTu je napisao/la:@Skver daleko smo mi druze od stabilnog,dobro je @ultrasstyle reko blizi smo ponoru.
Klosari koriste svaku priliku za opstrukciju,pocev od jazavca secera pa nadalje.@solinas mozda zna sta se desilo neki dan na utakmici S.Hana i kluba koji secer vodi.Ti zlikovci nemaju pardona.
Husref dodje dva sata prije treninga,ovi otvore svlacionice i kancelarije kluba u16:59(ako je trening u 17:00).Opstruiraju na sve moguce nacine,to je,covjeku zivot da se smuci.Sve su to hinjski odradjene sitnice,nece da kupe dva metra kabla za ves masinu da se oprema pere u klubu,vec nose svski put u praonicu i ima tu masa tih seljackih doskocica.
Uvjeren sam da se protiv Travnika ili zrinjskog osvanut velika parola upucena "legendama" i grobarima Slobode.
Preostaje dug i mukotrpan put do stabilizacije.Cak mislim da se dug povecava iz mjeseca u mjesec na osnovu poreza(moje misljenje)ne znam ko moze stopirat kamatu na osnovu poreza(mozda grijesim,nek me neko ispravi).
Nego spremajmo se za nicuZe,dajmo podrsku momcima i animirajte svakog koga znate da dodju na Tusanj.Samo pune tribine su grobarima odgovor sta Tuzla i TK zeli,jaku i cvrstu Slobodu.
Nije Azmir levat ko oni,nadjacace on njih aBd.
ovo za pranje dresova i otvaranje prostorija kluba mogu i ja potvrdit....licno sam cuo od Husica poslije zadnje skupstine....tom Seceru ce neko j e b a t mater debelo a najvjerovatnija ja...cesto ga vidzam i svaki put gutam knedle u grlu i suzdrzavam se da mu j e b e m sve od do....klosar i patokar obicni....a kakva je poltroncina to je za medalju....klosar bio na prezentaciji faraonove knjige i gledam ga ja...sta ces ti klosaru na poetskim vecerima kad si nepismen,pokemonu jedan....nesto ONO ispod oka Husica gleda....puuuuuuu,sve ti j e b e m :puke:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 19 okt 2015, 18:31

Njih sto se tice,sve je istina.Azmir je dosad sve nas uvjerio da nije petljanac i spletkaros(osim kineskih kladionica :lol: ).Ima tu materijala koliko hocete,samo javno pocet prozivat,pocevsi od parole na utakmicama.Pa tribine se usmrdile jebote,hrabri su ljudi koji dovode djecu da ne fasuju bolescuge kakve.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 okt 2015, 18:42

**** secera,obicni pijavica koji BI i zenu i djecu prodao za marku.znam sta je bilo,Ali meni je to,svati kako hoces,smijesno.
I nemojte uopste pisati Legende,nemojte se ni saliti sa Tim.sta su oni dali slobodi...sta....secer,meske,enes mesanovic,i sakib malkocevic **** su slobodu za CC 600 000....svi zajedno...J*** im svima mater.
I sta ce secer,predamnom kaze u sezamu ljetos,sta ce Azmir,nije on za ovoga **** GA kada je budala,treba to sisat.seljacic.
A sta si reko ti,za pipe i zenice.
Ljudi,borba nije gotova,Ali nemozemo ni negativni biti,moramo ICI dalje boriti SE......koga god znate,animirajte,napunimo tusanj,pomozimo barem tako Klub,znate da pare idu u prave ruke.i znate sta njih boli najvise.. Zbog cega lude...
Jer odustati necemo :salut:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 19 okt 2015, 18:52

Kroz parole trebaju se prozivati grobari Slobode. I to iz utakmice u utakmicu. Treba biti oprezan i ne imenovati nikog posebno kroz parole jer bi tako mogla pasti tužba na račun Slobode . Prozvani će se skontati koliki su shupci . . .

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 19 okt 2015, 18:54

solinas je napisao/la:**** secera,obicni pijavica koji BI i zenu i djecu prodao za marku.znam sta je bilo,Ali meni je to,svati kako hoces,smijesno.
I nemojte uopste pisati Legende,nemojte se ni saliti sa Tim.sta su oni dali slobodi...sta....secer,meske,enes mesanovic,i sakib malkocevic **** su slobodu za CC 600 000....svi zajedno...**** im svima mater.
I sta ce secer,predamnom kaze u sezamu ljetos,sta ce Azmir,nije on za ovoga **** GA kada je budala,treba to sisat.seljacic.
Ljudi,borba nije gotova,Ali nemozemo ni negativni biti,moramo ICI dalje boriti SE......koga god znate,animirajte,napunimo tusanj,pomozimo barem tako Klub,znate da pare idu u prave ruke.i znate sta njih boli najvise.. Zbog cega lude...
Meske dodje sa Azmirom u Zvornik :?:
Naravno,samo ih oslovljavat kao "legende" na parolama,nikakva imena.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 okt 2015, 19:02

emirzlaTu je napisao/la:
solinas je napisao/la:**** secera,obicni pijavica koji BI i zenu i djecu prodao za marku.znam sta je bilo,Ali meni je to,svati kako hoces,smijesno.
I nemojte uopste pisati Legende,nemojte se ni saliti sa Tim.sta su oni dali slobodi...sta....secer,meske,enes mesanovic,i sakib malkocevic **** su slobodu za CC 600 000....svi zajedno...**** im svima mater.
Meske dodje sa Azmirom u Zvornik :?:
Naravno,samo ih oslovljavat kao "legende" na parolama,nikakva imena.
Marno i ja komsiji kao momak zenu,pa opet popijem pivo sa njim.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 okt 2015, 19:06

I ti ces nam licno pomagati jer se vrlo brzo uspostavlja linija avionska Tuzla-Bec :zviz: :zviz: ...i to vrlo, vrlo, brzo :cool: :cool: ..cijena ce bit smijesna, naravno. .bit ce ti jeftinije bit vikend u Tz nego u becu....mustuluk mozes ispostovat kad u Tz stigneš :zviz: :kafa: :D

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 19 okt 2015, 19:12

solinas je napisao/la:Joguncic,music,gavaric,mujkic,sarajlic,slomic,vidic,cardaklija,raca,glavas,Karic,........i tako daljeeeeeee
Lista je dugaaaaaaa
Neke öd ovih smo rjesili,samo nabrajam KO je sve tuzio.
Nemogu se vise ni sjetiti dok papire ne pogledam,
meske isto tuzio,malkocevic,kuduzovic,joldic,onaj tosunovic...... :urnebes:
Cak i husejnovic ima dug öd preko 15 000
Ali pazi sad halalio covjek
neki od igraca su posteno zaradili pare i nisu to neku ogromni iznosi i trebaju im biti isplaceni a glavas 100k crnka 5.5k mjesecno to je vex nesto drugo
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 okt 2015, 19:28

staragarda je napisao/la:
I ti ces nam licno pomagati jer se vrlo brzo uspostavlja linija avionska Tuzla-Bec :zviz: :zviz: ...i to vrlo, vrlo, brzo :cool: :cool: ..cijena ce bit smijesna, naravno. .bit ce ti jeftinije bit vikend u Tz nego u becu....mustuluk mozes ispostovat kad u Tz stigneš :zviz: :kafa: :D
Cuo sam za to doduse planiraju vec odavno,eh sad Neznam kada..hoce biti bolje brate...krenes autom peglam se,po 8 sati.SA porodicom i duze,nesmijem handrit papucicu,djeca u autu.
Busem jaooo...
Prica se da nece biti skuplje öd 30-40 eura povratna...isplati se da ga **** :salut:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 19 okt 2015, 19:35

Skver je napisao/la:Sad ce vjerovatno tuziti za mentalno zlostavljanje.....nece moci podnijeti uspjeh Slobode.
Zlostavlja ih predsjednik se******o sve do jednog. U zdrav mozak. :lol: Evropa je naša, džaba im sve. :D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 okt 2015, 19:37

onaj momak što je predložio, ne sjećam se o kome se radi, da se naprave letci i flajeri za ove legende i sve druge što ruše Slobodu, odlična ideja! to bi također bio jedan vid napretka, neka raja zna ko su i šta su!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 okt 2015, 19:37

NKMramor je napisao/la:
Skver je napisao/la:Sad ce vjerovatno tuziti za mentalno zlostavljanje.....nece moci podnijeti uspjeh Slobode.
Zlostavlja ih predsjednik se******o sve do jednog. U zdrav mozak. :lol: Evropa je naša, džaba im sve. :D
Dje mi je ono Sto sam te zamoliooooooo :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.