Medunjanin 28
Dzeko 72
Jahic 87

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
hajd pokusaj jos jednom zaspatitarikz je napisao/la:Joj ljudi da vidite sta sam sanjao:
Bosna igra protiv Portugala i u 17. minuti dobijemo penal - strijelac Ibisevic, onda nam dosude u 60. minuti penal - strijelac opet Ibisevic. Onda ovako 88.minut i prekine se utakmica, ne znam ni ja razlog, nisam to uspio vidjeti te niko ne prode na SP. Onda drugi san - Portugal rano vodi golom Nanija, ja sa probudim i kazem sebi - ako nece BiH, nece ni Portugal. Treci san - BiH dala gol preko Muslimovica a BiH prosla na penale.
Burna noc![]()
![]()
![]()
pa daj ba ko je za njih dao gol,to me zanima?':D:D300 je napisao/la:BiH - Portugal 3:1 (1:0)
Medunjanin 28
Dzeko 72
Jahic 87
![]()
princx je napisao/la:evo ja nocnu radio pa odmah na kom.ovdje 06 16h.
HAJMO BOSNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
UH JESAM BOLESTAN
BOLESTAN SAM MAJKO
BOLESTAN SAM ZENO
SAMO DVA GOLA ME CUPAJU
BOLESTAN SAM NARODE MOJ
BOLESTANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
OPS.sada mi je malo lakse,lakse dusi mojoj
malo sam se istresao
![]()
![]()
liedson 59 i to nosomkenoo je napisao/la:pa daj ba ko je za njih dao gol,to me zanima?':D:D300 je napisao/la:BiH - Portugal 3:1 (1:0)
Medunjanin 28
Dzeko 72
Jahic 87
![]()
nick je napisao/la:zaspala zenica?
Igra miske ali igra i damjanovic, vidjeces, to je jedino rjesenje gdje mozemo nesto ocekivati, shvatite da se ne smijemo otvoriti, igrati na nulu do 60 minute i onda akobogda krenuti na sve ili nista jer ako se otvorimi ovi ce nam ga zabiti sto postovermalen je napisao/la:LJUDI STA VAM JE KAKAV DAMJANOVIC MISIMOVIC VECERAS IGRA 100% ................
Ne smijemo mi rizikovat da cuvamo nulu do 60-te... Jer, sta ako povedes u 70- toj i odmah primis gol... Nemas vremena za popravnipinoche je napisao/la:Igra miske ali igra i damjanovic, vidjeces, to je jedino rjesenje gdje mozemo nesto ocekivati, shvatite da se ne smijemo otvoriti, igrati na nulu do 60 minute i onda akobogda krenuti na sve ili nista jer ako se otvorimi ovi ce nam ga zabiti sto postovermalen je napisao/la:LJUDI STA VAM JE KAKAV DAMJANOVIC MISIMOVIC VECERAS IGRA 100% ................
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.