New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
Ja hejtam New York Knicks-e
Okej, rođen je gdje i žena mu, živio, sretno u nastavku 
Triangle unišava Hornetse
31 poen razlike na poluvremenu. Langston Galloway 15 poena u drugoj četvrtini, 17 poena za 12 minuta, mogao bi on dobiti poziv za trening kamp. Jeremy Tyler također dominira s 13 poena.
Phil je imao in-game interview na MSGu i evo par stvari koje je rekao:
Phil je imao in-game interview na MSGu i evo par stvari koje je rekao:
@Jericho, šta kažeš na novog rezervnog komentatora? Onaj Grk Spero Dedes je otišao negdje na nacionalnu televiziju, vala je imao iritantan glasThe Knicks Wall @TheKnicksWall
"We think Amare's best strength is playing at the center role. Bargnani can play there, too. We hope to add a veteran presence."
"We have a roster that's full, but a roster that's full of two-guards... We still have a ways to go." - Phil Jackson
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Znači Zen Master i dalje dominira u umjetnosti loptanja između dva obruča 
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Hopala, Jason Smith u Knicksima za 3.3m, ugovor je na godinu dana.
Odlican backup, vjerovatno ce djeliti minute s Dalembertom na centarskoj poziciji.
Odlican backup, vjerovatno ce djeliti minute s Dalembertom na centarskoj poziciji.
Ian Begley @IanBegley
The #Knicks used their tax payers exception on Jason Smith so they only have veteran's minimum contracts to offer free agents at this point.
Ian Begley @IanBegley
Carmelo Anthony's new #Knicks contract also includes a "no-trade" clause, per league ****. First reported by the NY Daily News.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Smith je dobar igrac za klupe, igra veoma dobru pick-pop igru, samo je pitanje koliko ce bit zdrav
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Ma svi visoki igraci kod nas su posljednjih sezona imali dosta problema sa povredama. 
Blue is the colour, football is the game
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Sinoc su nasi mladici pobjedili d league select team i usli u cetvrtfinale summer lige. Izgleda da je sljedeca utakmica protiv Charlottea.
Izgubiše mladi od Hornetsa 3 razlike.
http://nypost.com/2014/07/19/knicks-tal ... nce-again/" onclick="window.open(this.href);return false;Jackson’s former Lakers center, Andrew Bynum, is considering sitting out next season to undergo “Regenokine,” the Germany-based knee therapy treatment, for his arthritic knees, with well-known German doctor Peter Wehling according to his agent. That would put Bynum in play for the 2015-16 season when the Knicks will be in the market for multiple centers.
“If he’s healthy, Phil will be interested,’’ said Bynum’s agent, David Lee. “Phil knew how to tap into Andrew. They got along famously.’’
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Koja je ubleha taj Bynum,pa to je cudo jedno.On je tu terapiju u Njemackoj vec radio i nije mu pomogla i sad se ,kao,prica da ce odmoriti sezonu kako bi mu to pomoglo.Cista suplja!Odmorice,jer ga niko nece i jer je totalni neradnik i neprofesionalac,a vec je 'potrosio' sezone u kojima se klub nadje na ime,visinu i potencijal.
Naravno, sve stoji što si rekao, a još i onaj incident s kuglanja kada je sam sebe povrijedio, ali opet kada skontaš u Lakersima je bio top 3 centar lige KOD PHILA. UKOLIKO bude zdrav naravno da će Phil biti zainteresovan da ga dovede u NY.NEZALAGANJE je napisao/la:Koja je ubleha taj Bynum,pa to je cudo jedno.On je tu terapiju u Njemackoj vec radio i nije mu pomogla i sad se ,kao,prica da ce odmoriti sezonu kako bi mu to pomoglo.Cista suplja!Odmorice,jer ga niko nece i jer je totalni neradnik i neprofesionalac,a vec je 'potrosio' sezone u kojima se klub nadje na ime,visinu i potencijal.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nikad on vise nece biti taj igrac,pazi sta sam ti rekao...Carlo je napisao/la:Naravno, sve stoji što si rekao, a još i onaj incident s kuglanja kada je sam sebe povrijedio, ali opet kada skontaš u Lakersima je bio top 3 centar lige KOD PHILA. UKOLIKO bude zdrav naravno da će Phil biti zainteresovan da ga dovede u NY.NEZALAGANJE je napisao/la:Koja je ubleha taj Bynum,pa to je cudo jedno.On je tu terapiju u Njemackoj vec radio i nije mu pomogla i sad se ,kao,prica da ce odmoriti sezonu kako bi mu to pomoglo.Cista suplja!Odmorice,jer ga niko nece i jer je totalni neradnik i neprofesionalac,a vec je 'potrosio' sezone u kojima se klub nadje na ime,visinu i potencijal.
Bynam je lik koji ima dobre fizičke predispozicije i talenat ali je to sve uništio neradom a onda i povredama.
Ja također mislim da od njega više nema ništa ali ukoliko kojim slučajem bude bez povrede, koliko toliko spreman nije loše ga potpisati za minimum minimuma ako bude pristao. Nije loš za 10-15 minuta po utakmici
Ja također mislim da od njega više nema ništa ali ukoliko kojim slučajem bude bez povrede, koliko toliko spreman nije loše ga potpisati za minimum minimuma ako bude pristao. Nije loš za 10-15 minuta po utakmici
- BernardBarnjak
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
http://sportsport.ba/ino_kosarka/metta- ... ini/136973" onclick="window.open(this.href);return false;
ma ja, dosadilo tući NBA igrače, ode sad malo šamarat kineze xD
ma ja, dosadilo tući NBA igrače, ode sad malo šamarat kineze xD
I pick druge runde 2016. ide Kingsima.The Knicks have traded Wayne Ellington and Jeremy Tyler to the Kings for Travis Outlaw and Quincy Acy.
Frank Isola izvjestava. Trade ce biti ozvanicen poslije 23. avgusta.
Edit: vec zvanicno
Shams Charania @ShamsCharania 7m
Thanasis Antetokounmpo, New York's pick, deciding between D-League Westchester or Spain/Italy deal, **** tell RealGM. Knicks roster full.
- invincible1921
- Kontakt:
A gdje neće, ništa živo se ne dešava
Sad će aBd trening kamp pa će biti zanimljivosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.