Ne mozes to kod nas tako, prvo treba postojati neki zakon u ovoj drzavi, drugo uslovi ti to ne dozvoljavaju. Ono sto ocistis na ulazu ocistis, dalje nadaj se najboljemNeutral je napisao/la:Imaju možda neke stepenove sa kojom ocjenjuju neorganizaciju.
Spominjali su prošle godine da je maksimalna kazna mala, pa što je onda ne povećaju.
Baklja 1 ili 10 je baklja. Sami klub se treba boriti protiv toga tj. sa izbaci navijača van stadiona, da mu dadnu zabranu ulaska na stadion par godina ili da podnesu krivičnu prijavu protiv njega sa kojom bi navijač morao isplatiti kaznu koju je dobio klub.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - opcenito
NO PYRO NO PARTY
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Na 22 slici imas jos jednog sa bakljom, mozda je bio i jos koji...Hordas Doboj je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Ja tu vidim 4 baklje, teren u dimu i baklja na terenu... Jos ste i dobro prosli...
http://fksinfo.com/galerija/3-kolo-plbi ... radina/364
Koliko ovdje vidis baklji?
Utakmica Sarajevo-Gradina
FK“ Sarajevo“, zbog propusta u organizaciji utakmice i upotrebe pirotehnike od strane vlastih navijača kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 1.500,00 KM

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Šteta za klubove koji plaćaju visoke kazne za naše uvjete u ovim teškim vremenima.Buu je napisao/la:Ne mozes to kod nas tako, prvo treba postojati neki zakon u ovoj drzavi, drugo uslovi ti to ne dozvoljavaju. Ono sto ocistis na ulazu ocistis, dalje nadaj se najboljemNeutral je napisao/la:Imaju možda neke stepenove sa kojom ocjenjuju neorganizaciju.
Spominjali su prošle godine da je maksimalna kazna mala, pa što je onda ne povećaju.
Baklja 1 ili 10 je baklja. Sami klub se treba boriti protiv toga tj. sa izbaci navijača van stadiona, da mu dadnu zabranu ulaska na stadion par godina ili da podnesu krivičnu prijavu protiv njega sa kojom bi navijač morao isplatiti kaznu koju je dobio klub.
Toliko pravnika a nigdje zakona, toliko ekonomista a nigdje ekonomije, BiH, mjesto gdje logika prestaje.
- moustapha
- Kontakt:
Bilo je dosta baklji protiv Zrinjskog. Realno, kazna je mogla biti i veca, sasvim dobro prosli.
#divovi
Savezu ovo odgovara, kaznama su otplatili kreditNeutral je napisao/la:Šteta za klubove koji plaćaju visoke kazne za naše uvjete u ovim teškim vremenima.Buu je napisao/la:Ne mozes to kod nas tako, prvo treba postojati neki zakon u ovoj drzavi, drugo uslovi ti to ne dozvoljavaju. Ono sto ocistis na ulazu ocistis, dalje nadaj se najboljemNeutral je napisao/la:Imaju možda neke stepenove sa kojom ocjenjuju neorganizaciju.
Toliko pravnika a nigdje zakona, toliko ekonomista a nigdje ekonomije, BiH, mjesto gdje logika prestaje.

NO PYRO NO PARTY
- Hordas Doboj
- Kontakt:
90% kazni za piro je i prosle godine bilo 1500KM. Bila jedna baklja ili 10 baklji. S tim sto se kazna povecevala ako se iste pobacaju u teren ili se napravi duzi prekid. Mi a i svi ostali su kaznjavani zbog najmanjeg incidenta. Upale se dvije baklje na tribini, ne bacaju se na teren, nema prekida, ali svejedno 1500KM kazna. Prosle godine protiv Olimpica su nas kaznili ni manje ni vise nego zbog koristenja megafona. Sto je apsurd samo takav.
Bilo bi dobro kad bi ovako nastavili kaznjavati, al et' vidjet cemo.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Isto je kažnjen i NK Široki, upali se baklja i spusti ispod noga na tribini.. 1500KMHordas Doboj je napisao/la:90% kazni za piro je i prosle godine bilo 1500KM. Bila jedna baklja ili 10 baklji. S tim sto se kazna povecevala ako se iste pobacaju u teren ili se napravi duzi prekid. Mi a i svi ostali su kaznjavani zbog najmanjeg incidenta. Upale se dvije baklje na tribini, ne bacaju se na teren, nema prekida, ali svejedno 1500KM kazna. Prosle godine protiv Olimpica su nas kaznili ni manje ni vise nego zbog koristenja megafona. Sto je apsurd samo takav.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- moustapha
- Kontakt:
Nogometni savez nema nikakav jasan kriterij kada su u pitanju kazne. Ima mali milion nelogicnosti. Recimo, sudija na Kosevu prekida utakmicu zbog transparenta ARBiH, dok se zbog slicnog transparenta u Lukavici utakmica odigra uz minimalnu kaznu. U Sirokom istjeraju navijace Zrinjskog zbog pirotehnike, a na derbiju u Sarajevu iste bude mnogo vise uz redovne prekide utakmice. Vjerovatno ovakvih primjera ima jos.
#divovi
I plastic sijena se tretira kao pirotehnika
Ovdje k'o da se drzi cas matematike.
"Ako Semso donese 7 baklji i ubaci 3, kolika ce mu kazna biti klubu?"

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nemože to biti, nema Semso para za 7 baklji!Mokroguz je napisao/la:Ovdje k'o da se drzi cas matematike.

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Dok drzava ne donese zakon o ponasnaju na spotrskim terenima to ce uvjek biti tako, također za nacionalizam i sve drugo.moustapha je napisao/la:Nogometni savez nema nikakav jasan kriterij kada su u pitanju kazne. Ima mali milion nelogicnosti. Recimo, sudija na Kosevu prekida utakmicu zbog transparenta ARBiH, dok se zbog slicnog transparenta u Lukavici utakmica odigra uz minimalnu kaznu. U Sirokom istjeraju navijace Zrinjskog zbog pirotehnike, a na derbiju u Sarajevu iste bude mnogo vise uz redovne prekide utakmice. Vjerovatno ovakvih primjera ima jos.
P.S. Zastava za ljiljanima nije ratna nego međunarodno priznata zastava Republike BiH (drzave) to se jasno moze naci u UN dokumentaciji, međuarnodoj zajednici , i na internetu. Tako da srbi mogu mahati usima i tripovati neku "drzavu pc" i pricat bajke.
Dok svi zanju za zastavu koja je bila u Lukavici i sta ona predstavlja.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Čelik - Olimpic, može li mi neko napisati imena sudija na ovoj utakmici. Tražio sam na našoj fudbalskoj stranici BiH no ne piše.
Unaprijed zahvaljujem
Unaprijed zahvaljujem

Glavni je bio ako se ne varam Ognjen Valjic,a pomocnici su bili iz Mostara,a imena im ne znam.Neutral je napisao/la:Čelik - Olimpic, može li mi neko napisati imena sudija na ovoj utakmici. Tražio sam na našoj fudbalskoj stranici BiH no ne piše.
Unaprijed zahvaljujem

- molotovljev
Ne znam zasto se uvijek dize prasina oko neke zastave. Zasto se to stavlja u prvi plan, kao da je to toliko
vazno. Ma neka kaci ko sta hoce, zar treba kroz medije ispirati mozak oko neke zastavice. Sto vise pricamo
o tome, sve ce vise toga biti. Pokusajte ignorisati...Sve to utice na posjetu. Pisimo o sportu, a zapostavimo
sitne detalje koji su nebitni. Tu je delegat, to je njegov posao da procijeni sta i kako. Ne mora uopste javnost
znati za te sitne detalje.
Goste zastititi od fizickog napada i radikalno kazniti sve one koji pokusaju ugroziti goste ili pak domace,
a ove verbalne provokacije ignorisati.. Civilizacija..
vazno. Ma neka kaci ko sta hoce, zar treba kroz medije ispirati mozak oko neke zastavice. Sto vise pricamo
o tome, sve ce vise toga biti. Pokusajte ignorisati...Sve to utice na posjetu. Pisimo o sportu, a zapostavimo
sitne detalje koji su nebitni. Tu je delegat, to je njegov posao da procijeni sta i kako. Ne mora uopste javnost
znati za te sitne detalje.
Goste zastititi od fizickog napada i radikalno kazniti sve one koji pokusaju ugroziti goste ili pak domace,
a ove verbalne provokacije ignorisati.. Civilizacija..

F.K.SARAJEVO
arelinho je napisao/la:Glavni je bio ako se ne varam Ognjen Valjic,a pomocnici su bili iz Mostara,a imena im ne znam.Neutral je napisao/la:Čelik - Olimpic, može li mi neko napisati imena sudija na ovoj utakmici. Tražio sam na našoj fudbalskoj stranici BiH no ne piše.
Unaprijed zahvaljujem
Hvala drug, no tražio sam imena upravo radi jednog pomoćnog sudiju.
pomoćnici su bili Davor Beljo i Amer Mecić, oba iz Mostara, al' ne pitaj koji je bio na kojoj strani.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
E odlično, to mi je toliko bilo potrebno. Vidim ja poznat mi momak, kad tamo znamo se par godinaPasha je napisao/la:pomoćnici su bili Davor Beljo i Amer Mecić, oba iz Mostara, al' ne pitaj koji je bio na kojoj strani.

Beljo na zapadu a Macić na istoku.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
I Zoran Grbic je bio cetvrti/rezerva.
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮