1.

2.

3.

Sretno svima

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ja inace ne igram igrace, jedino sto mogu reci, Melo ganja da bude najbolji(prosjek koseva po utakmici)ove godine, Presao je Duranta .bevanda4 je napisao/la:hmm.. čitam na aplikaciji na mobitelu da večeras chris copeland starta kao centar za nyk. Neće bit kenyona martina (zglob), t. chandlera (vrat) i m. cambya (stopalo) - sta je sa tim marcusom, pa on je bio star još dok sam ja pratija NBA![]()
Tako da bih vrlo lako mogao opaliti sve overe za večeras. (u chicagu vjerojatno neće biti denga, a rose je odgodio povratak)
boozer over 19,5
smith over 20,5
i sad ne znam bih li dodao:
melo over 33,5
n. robinson over 17,5
Šta misle stručnjaci? Jel mi nešto promaklo?
jojhordas_Bec je napisao/la:ma ko ga je*e.......evo i od mene nesta za veceras:
Basel - Tottenham TIP 1 (basel je jako motiviran, uz to englezi lose igraju na strani, pogotovo tottenham; a i BALE ne igra)
Newcastle - Benfica TIP oba tima daju gol (bice otvoreno, i sigurno ce i jedni i drugi dati barem jedan gol)
Kazan - Chelsea TIP 1 (mislim da ce kazan pobjediti, jer su jaki kuci, ali uz pobjedu ce nesretno ispasti. bice nesta od 1:0 ili 2:1, a chelsea je s mislima vec na polufinale FA Kupa u subotu protiv Man Citya)
Lazio - Fener TIP X (Lazio je igrao u ponedeljak veliki derbi, umorni su, a i nevjerujem da su u stanju postici 0:2, tako da ce fener dobro stojati i odigrati barem x)
ja sam odigrao Savanović manje od 9.5 jer sam sinoć sanjao da je zabio 7hajro je napisao/la:Izgledno: CSKA
Kaun 8.5 vise
1.85
Proslu Kaun igrao 26:25 i postigao 16 koseva. Ne vidim razloga da i danas ne predje.
Teodosić 14.5 manje.
1.85
M. Teodosić igrao proslu 26:10 i dao 17.
Zasto manje? Mislim da ce danas manje pucati a vise asistirati.
Posto vec imaju jednu pobjedu mislim cak da ce mu i minutazu dati manju
Nocioni over 12.5
1.85
A. Nocioni igrao proslu 27:39 dao 16
Proslu je dao samo jednu trojku pa je presao granicu. Vjerujem da ce i danas je preci.
toliko o boozeru kao sigurici....bevanda4 je napisao/la:hmm.. čitam na aplikaciji na mobitelu da večeras chris copeland starta kao centar za nyk. Neće bit kenyona martina (zglob), t. chandlera (vrat) i m. cambya (stopalo) - sta je sa tim marcusom, pa on je bio star još dok sam ja pratija NBA![]()
Tako da bih vrlo lako mogao opaliti sve overe za večeras. (u chicagu vjerojatno neće biti denga (game-time decision), sigurno noaha (stopala), gibsona (koljeno), a rose je odgodio povratak)
boozer over 19,5 (on bi baš trebao.. citiram: "..but carlos boozer looks to be in for all the work he can handle once again!")
smith over 20,5
i sad ne znam bih li dodao:
melo over 33,5
n. robinson over 17,5
Šta misle stručnjaci? Jel mi nešto promaklo?
Hahahahakako si lood, ispratit cu te, zabije li preko neces vise zaspati hahahjozinho je napisao/la:ja sam odigrao Savanović manje od 9.5 jer sam sinoć sanjao da je zabio 7hajro je napisao/la:Izgledno: CSKA
Kaun 8.5 vise
1.85
Proslu Kaun igrao 26:25 i postigao 16 koseva. Ne vidim razloga da i danas ne predje.
Teodosić 14.5 manje.
1.85
M. Teodosić igrao proslu 26:10 i dao 17.
Zasto manje? Mislim da ce danas manje pucati a vise asistirati.
Posto vec imaju jednu pobjedu mislim cak da ce mu i minutazu dati manju
Nocioni over 12.5
1.85
A. Nocioni igrao proslu 27:39 dao 16
Proslu je dao samo jednu trojku pa je presao granicu. Vjerujem da ce i danas je preci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.