Ako im je ikad potrebnije to je sad. Hansa iznad zone ispadanja, Alemania zadnja na tabeli, i ovo im je zadnji voz za bijeg sa dna.
Ocigledna je i saradnja prethodnih sezona

A i gostima fali jedan od kljucnih igraca odbrane.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
I naravno X/XBrezovac je napisao/la:http://www.****/utakmica/GGnJiwKI/#omjer;home
Gaz Metan-Astra X rezultat 0:0
statistika kaze da uvijek dodje ovaj rezultat kad je Gaz metan domacin
jozinho je napisao/la:odigram ZG-Meshkov manje od 56.5 kad ono golovi padaju kao da košarku igraju
Svaka čast. Ispratio sam, nisam smio 2, već sam igrao x2.kinder_jaje je napisao/la:Volyn-mariupol - 2 2,55 kvota
For today hosts have also a delpeted defence and are without their topscorer having missings defenders Sikov ( 18+1), Zanev 8 19) and Iliev (17+1) and Shandruk ( 12+1) and topscorer Bicfalvi ( 5g).
J a cu probati i nije dojava igram na osnovu izostanaka streno nam ko isprati
umalo, kolega, umaloRobin je napisao/la: Skonto Riga - Metta 2/1 - Enormno padanje kvote, najvjerovatnije namjesteno. Inace na SR kvota 1,10 a ovaj prijelaz 27![]()
Tovari rePa na Želju,šuhva neka i mene tjeraMorecambe je napisao/la:Šta izabrati i u kojem grmu leži zec ?![]()
Sarajevo i Čelik po meni najsigurniji 1.Morecambe je napisao/la:Šta izabrati i u kojem grmu leži zec ?![]()
hvala na iscrpnoj analizialan_kardec je napisao/la:Cluj večeras sigurica!
Ipak prekinuli saradnju, 1/2 odigrasekavaz_ je napisao/la:Danas moguca saradnja, Alemania - Hansa 1
sorry ako je ko ispratio :SFalcaoo je napisao/la:Paris-Cannes 2 @1,80
Tremblay - 25,5 under 1,75
Betis-Sevilla odg 1 @1,65
imas na tipicu,kvota 30....de reci gdje si to cuo da uplatimo........gundul je napisao/la:cuo sam prije par dana da je utakmica bury-oldham namjestena da ce bit prelaz 1/2 i sad gledam ponudu i vidim da nema na wwin-u ni u bhplay-u ako neko naleti negdje nek napise gdje se moze uplatiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.