Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
droga, alkohol i ptsp, ubojita kombinacija
Procesuirati smeće zbog konstantnog unošenja straha u građane BiH.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jedini novinar koji ima damu da prica, istrazuje, predvidja itd.
Mozda je naporan oko rata ali on je bio tad kad se slicno ovako pricalo i kuhalo..nikad dosta opreza.
Ni ja ne vjerujem da ce neko ratovati ali nisu ni 92 vjerovali da ce nas napasti…
Mozda je naporan oko rata ali on je bio tad kad se slicno ovako pricalo i kuhalo..nikad dosta opreza.
Ni ja ne vjerujem da ce neko ratovati ali nisu ni 92 vjerovali da ce nas napasti…
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Kakvo istrazivanje, pricanje i predvidjanje? Covjek talk show novinar. Sta je on to istrazio boga ti?
Milomir Maric=Senad Hadzifejzovic
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Lik dovodi goste da pljuju po Aliji, Sebiji i Sda i pravi hajke na iste, bez obzira koliko istine ima u toj priči. Konjičane nazivao bosanski vuhan i hodao sa onim svemirskim odjelima dole kad je bila korona... pa hoće da ga ubiju, antentati, operacije... Medij za promovisanje ratnog stanja, razno raznih teorija zavjera kako političkih tako i generalno. Uglavnom umjesto medija koji se deklariše kao objektivan, izvor informacija i servis građana imamo "late night with senad" tip programa sa balkan info sadržajem i gdje glavni učesnik u razgovoru nije gost već voditelj.
-
- Kontakt:
Vidim u Americi već ogromno nezadovoljstvo Trumpom, čak i od mnogih Republikanaca. Lik otpušta masovno zaposlenike federalne vlade, ukinuo doprinose veteranima. Gledam zove veteran govori kako su mu lijekovi za dijabetes sa 6 dolara kod Bajdena porasli na 80 dolara kod Trumpa. Već po anketama podrška mu pala na najmanji nivo u historiji ijednog predsjednika u ovo vrijeme predsjedovanja. Da ne pričam kako se provaljuje za Ukrajinu, Kanadu, EU itd. Znao sam da će se pokajati Amerikanci što su izabrali ovog debila, ali toliko brzo niko nije očekivao. Demokrate da su imalo pametni ovo bi iskoristili kao zicer.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- VensanKasel
- Kontakt:
Kad si to preselio u SAD ?Bundesliga je napisao/la: ↑22 feb 2025, 18:14Vidim u Americi već ogromno nezadovoljstvo Trumpom, čak i od mnogih Republikanaca. Lik otpušta masovno zaposlenike federalne vlade, ukinuo doprinose veteranima. Gledam zove veteran govori kako su mu lijekovi za dijabetes sa 6 dolara kod Bajdena porasli na 80 dolara kod Trumpa. Već po anketama podrška mu pala na najmanji nivo u historiji ijednog predsjednika u ovo vrijeme predsjedovanja. Da ne pričam kako se provaljuje za Ukrajinu, Kanadu, EU itd. Znao sam da će se pokajati Amerikanci što su izabrali ovog debila, ali toliko brzo niko nije očekivao. Demokrate da su imalo pametni ovo bi iskoristili kao zicer.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ništa ne mogu jer je lik sve zapojaso. Ukida redom sve što mu može napravit problem i što bi mu moglo bit prepreka. Generale, institucije, eno i poštu zapojaso, koja radi oko glasanja. Jedini spas su slijedeći izbori, a ne znam ko bi mogo uzet rep. kandidata, a naslijed će ga isto tako budaletina ala onaj Vance. Ustvari, bazirano na ono što sam naučio u vezi trumpa, nisam siguran da će pristati i da planira da ostane samo na ova dva mandata.Bundesliga je napisao/la: ↑22 feb 2025, 18:14Vidim u Americi već ogromno nezadovoljstvo Trumpom, čak i od mnogih Republikanaca. Lik otpušta masovno zaposlenike federalne vlade, ukinuo doprinose veteranima. Gledam zove veteran govori kako su mu lijekovi za dijabetes sa 6 dolara kod Bajdena porasli na 80 dolara kod Trumpa. Već po anketama podrška mu pala na najmanji nivo u historiji ijednog predsjednika u ovo vrijeme predsjedovanja. Da ne pričam kako se provaljuje za Ukrajinu, Kanadu, EU itd. Znao sam da će se pokajati Amerikanci što su izabrali ovog debila, ali toliko brzo niko nije očekivao. Demokrate da su imalo pametni ovo bi iskoristili kao zicer.
Ne smije se potcjenjivati kratkovidnost, glupost i naivnost kod običnog američkog građanina, ustvari generalno. Mediji im izbacuju priče dvije strane trumpovih glasača, jedan ala alem sve super, uživa u poslu i parama, procvjetat će kad se uvedu tarife, a druga strana, eno kukaju, prevareni, kažu glasali za trumpa jer je obećo uklonit fetanil, i snizit cijene, a u međuvremenu popušili otkaz, od trumpa.
Čitam komentare redovno na sve vijesti kod njih i smijem se i tužno mi je u isto vrijeme vidjet koliko su demokratski glasači zaluđeni, naivni i mimo svih tokova. Samo kukakju i pomažu ustav je svetinja, trump je ovo i trump je ono, a lik im sve uzeo i uzima ispred nosa, ne kontaju. Mislim da čekaju da neko trumpa provali na SLN, u nekoj parodiji ala simpsoni, ili neki klaun na nekom stadionu da se dobro iscerekaju jer očigledno im je to jedini svijet.
Mi Evropljani smo se kockali i sve dali Amerima da vode, misleći neće niakd neka budaletina doći na vlast. Mislili smo fašizam i konzervatizam neće nikad pokucati na zapadu, da smo to prevazišli prije 50 godina. Hoće i došao je, i sad prc. Sve što smo se dogovarali oko svijeta i planete, i razvijali međunarodne institucije da štite odnose, prava, zdravlje, ekologiju, Zemlju sad ovaj majmun i par njih sve dovodi u pitanje i prepušta da se svi kako žele i hoće brinu o sebi i bez obzira šta napravili drugima da neće nikad za to odgovarati. Sad je agresor branilac, a napadnuti agresor. Sutra će nas i albance pustit niz vodu i reći da smo mi taj remetilački faktor i da pravimo sranje.
Slazem se,al nije ni Senad bio los jedno vrijeme.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ma citate previse reddit, tamo su sve liberali i ljevicari
Nekad ja kad ga citam se zapitam jel realno sta ovi pisu, a kamoli neko ko to uzima kao generalno misljenje naroda.
Nekad ja kad ga citam se zapitam jel realno sta ovi pisu, a kamoli neko ko to uzima kao generalno misljenje naroda.
- feniksptica
- Kontakt:
Jesu l kad Ameri uspjeli otjerat predsjednika prijevremeno ?? A da ga ne ubiju??
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- VensanKasel
- Kontakt:
Jes , najbolji je bio kada je bio talk-show Face to Face

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Nixon i famozni "I'm not a crook". On je sam napustio prije nego sto bi ga zvanicno otjerali tj. impeachfeniksptica je napisao/la: ↑22 feb 2025, 19:24Jesu l kad Ameri uspjeli otjerat predsjednika prijevremeno ?? A da ga ne ubiju??
I Clinton je bio na rubu ali vdc mu je mandat bio pri kraju, da nije otjerali bi i njeg.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 22 feb 2025, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Samo ga narod može skinuti, a i hoce ako krene..jer dosta je ovih sitnih ludih odlka donio,sad moze samo krpunije i krupnije greške pravit
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Tad se ugledao na Denis Latina i Dubravka Merlića. Svojevremeno kraljevi na HTV i emisije iz ratnog vremena Slikom na Sliku.VensanKasel je napisao/la: ↑22 feb 2025, 19:25Jes , najbolji je bio kada je bio talk-show Face to Face![]()
Marić, četara neotesana, cijeli život hrani muslimansko " kopile", jer je poznato za kim mu je mlada ludila.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Koji narod, liberali i ljevicari? Sto su utufili u glavu nesto. Medju ovim drugim vlada misljenje da cisti korupciju. Manje redditafeniksptica je napisao/la: ↑22 feb 2025, 19:31Samo ga narod može skinuti, a i hoce ako krene..jer dosta je ovih sitnih ludih odlka donio,sad moze samo krpunije i krupnije greške pravit

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa Trump je po svim pravnim normama zasluzio ne samo da ga se otjera nego i zatvor i to jos presudjen za niz krivicnih djela. Ili je i to samo na redditu. Misljenje ljudi na redditu je jedno, to je bubble al ne mozes reci da nije lik to sto jest jer imas zvanicno dokumente o tome. Do jucer je republikancima ustav bio svetinja i prava drzava a sad odjendom je svetinja ono sto kaze Trump, ona iz Maine mu se jedina suprostavila i lik je vrijedja javno pred kamerom zato sto se bori za svoju drzavu.alemsa je napisao/la: ↑22 feb 2025, 19:27Nixon i famozni "I'm not a crook". On je sam napustio prije nego sto bi ga zvanicno otjerali tj. impeachfeniksptica je napisao/la: ↑22 feb 2025, 19:24Jesu l kad Ameri uspjeli otjerat predsjednika prijevremeno ?? A da ga ne ubiju??
I Clinton je bio na rubu ali vdc mu je mandat bio pri kraju, da nije otjerali bi i njeg.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- akisarajevo92
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.