jučer sam te pratio na par tiketa, al nije išlo.. jbg, ukić za koš, a curry zapeo na 22.amarosim je napisao/la:3 para od mene iz NBA
Curry 24,5 više
Vcrs izgleda da nece biti Lee-ja koji se povrijedio u zadnjoj utak(tako je napisao neki lik na forumu na temi NBA sezona 12-13 pa ako on laze,i ja lazem),Bogut je 100posto out,sve je onda kristalno jasno,Curry mora potegnuti,protivnik idealan,Lakersi........
Ellis 19,5 više
Kod Bucksa vcrs nema Jenningsa i Sandersa,opet ista prica,Ellis mora potegnuti,protivnik bi mogao biti idealniji ali hajd,Atlanta........
Anderson 15,5 više
Kod Hornetsa vcrs nema Vasqueza i Davisa,Eric Gordon i Ryan ce uzeti jos vise lopti nego inace,ja sam se odlucio za Andersona,protivnik vrlo tezak,Clippsi............
Večeras uzimam currya i ellisa, a za andersona ću razmislit.
od zanimljivosti čitam izjavu dirka: "we've still got four games and I don't want to mail it in" kaže čovjek da zna da je sezona gotovo i šanse za playoff nemaju, ali da će dat sve od sebe da je pobjedama privedu kraju i nema opuštanja. Večeras će sigurno odradit svojih 30+ min na parketu. Inače ga ne volim igrat over, al sad se predomišljam nakon ove izjave.
Šta vi kažete? Je li 19,5 ipak prevelika granica za njemca?
btw piše i za lawsona da će protiv mavsa večeras igrat najviše 15-20 min. Pa možete pokušat lawson under, ako ga netko ima u ponudi.
i za kraj: pistonsi na charlotte idu bez calderona.. Pa po nekoj logici, moglo bi se vise lopti spustit do Grge.. stoga g. monroe over 16,5