Neka ih ba, tera napisao vise postova na nasoj temi nego na njihovoj tamo.......Rule_hz je napisao/la:nnema nista od njemanje ba hajde ne trolajte temu![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sreca pa je Ojler mlad umro...
polahko ba ljudi, ako dodje tamam, ako ne dodje na njegovu stetu..ode nam sejtan kod madjara..malo mi je zao, iako je znao da se umisli da je messi..ipak bio je jako borben svaku tekmu.sarajlija je napisao/la:**** se ti Nemanja fino lijepo mrs ba naso nas malo vozat....
ovo za sada dobro funkcionise..samo jos malo vise prostora Radovcu i Plakalu,pa i Travancicu treba dati prostora da se pokaze...a ako Bilbija ne dodje,odlicna prilika Plakala gurnuti u vatru..borbeniji je i efikasniji od karica bar 50%.
joj sa vama pitarima vazda neka sala salu na stranu 
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
a koga voza?sarajlija je napisao/la:**** se ti Nemanja fino lijepo mrs ba naso nas malo vozat....
1946
hajde ba trazi zamjenu za "golgetera" Adilovica..i zovi amara sa odmora dok se nisu sve ovce razbjezaleQWERTZ je napisao/la:joj sa vama pitarima vazda neka sala salu na stranu
imal pobjeglog tzv stručnjaka
vidječete da je Bilbija 95% u našem klubu
nije lud da ide po nakim probama
vidječete da je Bilbija 95% u našem klubu
nije lud da ide po nakim probama
istina je da NB ima ponudu ali da dođe na PROBU..što njemu ne odgovara niti će uraditi
http://www.****/sport/fudbal/dolazim-na-kosevo" onclick="window.open(this.href);return false;
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ljudi bez potrebe unose nervozu.Kazu nije se pojavio na treningu jutros a treninga nije ni bilo.
Sve govori o njihovim insajderskim inforacijama.
Sve govori o njihovim insajderskim inforacijama.
1946
Do veceras ako ne potpise nece nikako... jer vidim na FB sestra njegova uvijek stavlja neke komentare i to za NB i sad napisal Srecno i srce... sad vjerovatno sto je otisao moja pretpostavka..
>>No body likes us but we dont care<<
Cestitke komsijama na dobrom transferu, nema sta. Priznajem, a bio bi lud da slazem, kako sam prizeljkivao da ce vas zaobici.
I sta sada? Samo me zanima dali Komazec prelazi na krilo ili idete sa dva napadaca?
I sta sada? Samo me zanima dali Komazec prelazi na krilo ili idete sa dva napadaca?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
ponavljam riječi člana našeg UO.. 95% Bilbija oblači bordo dres
Rooney88 je napisao/la:Cestitke komsijama na dobrom transferu, nema sta. Priznajem, a bio bi lud da slazem, kako sam prizeljkivao da ce vas zaobici.![]()
brzi ulijece
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
A jos jedan stize.
Gdje je onaj sto mi je rekao da lupam kad je rekao da nece doci Bilbija i ona krampa,bot nesto tako.
Cuj nije bio na treningu,a trening tek oko pola 6.

Gdje je onaj sto mi je rekao da lupam kad je rekao da nece doci Bilbija i ona krampa,bot nesto tako.
Cuj nije bio na treningu,a trening tek oko pola 6.
1946
Ja se sve 'pitam gdje jevtic mislio sam da ce u Zelju ili negdje... nije se uspio nametnuti tamo al kazu da je strasan tehnicar i dobar igrac...
>>No body likes us but we dont care<<
http://www.****/sport/fudbal/jevtic- ... -i-bilbija" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
jetvic potpšiso na 2 god
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Vidječe oni kako Puzigača probija po boku i kako je brz i jak. Uskoro i on upisuje debi jer dobiva zadnji papir iz Poljske. Travančić , Bibija, Komazec, Kovačević, Puzigaća...extra smo trgovali
Al to nije sve.stadion je napisao/la:Vidječe oni kako Puzigača probija po boku i kako je brz i jak. Uskoro i on upisuje debi jer dobiva zadnji papir iz Poljske. Travančić , Bibija, Komazec, Kovačević, Puzigaća...extra smo trgovali
U inat dusmanima.
1946
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], misstianopenaldo i 38 gostiju.